ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYNIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με περισσότερο ευνοημένους τους 19-20 Φεβρουαρίου γεννημένους που μπορεί να έχουν αιτίες ανάπτυξης και αξιόλογες προτάσεις αυτό τον καιρό και με την θετική παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Καρκίνου από τις αρχές του μήνα να βοηθά κυρίως τα συναισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά σας, φαίνεται ότι αυτός ο πλανητικά δύσκολος μήνας, εξελίσσετε πολύ καλύτερα για εσάς από ότι για τα αλλά ζώδια. Φυσικά κακές στιγμές όπως στις 5, στις 14-15 και 24 του μήνα, θα πρέπει να αποφεύγετε εντάσεις που μπορεί να κοστίσουν ότι καλό επιχειρεί η Αφροδίτη να στήσει στην ζωή σας αυτό τον καιρό. Με τους πολύ κοντινούς σας ο ανάδρομος Ερμής θα προσφέρει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας, υποχρεώσεις και δικαιώματα και να βάλετε μια πιο λειτουργική βάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

  Ο Άρης από τον Λέοντα σα ενεργοποιεί επαγγελματικά και από τα τέλη του μήνα και μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Λέοντα αρχίζει να δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε όσους προσπαθούν. Αυτό που πρέπει να προσέχετε αυτό τον καιρό είναι τις αρνητικές παρεμβολές και παρεμβάσεις και προτροπές τρίτων στα προσωπικά σας θέματα γιατί μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργήσουν ενώ δύσκολες μέρες, κυρίως από 5 μέχρι και 15 του μήνα, να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Αν κάποιοι είστε μόνοι ο δύσκολος Ιούνιος μπορεί να σας δώσει μια ευκαιρία, και κάποιοι άλλοι αν αποφύγετε τις δυσκολίες στιγμές του μήνα, μπορείτε να ξαναδυναμώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε περισσότερο κοντά σε όσους αγαπάτε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter