ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYNIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στα σίγουρα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας δίνει ένα μήνα ο οποίος παρά τις πολλές του δυσκολίες έχει την δύναμη να βοηθήσει , να ανασυντάξεις και να δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους Καρκίνους που ούτως ή άλλως διανύουν ένα διάστημα που η λογική τους υπαγορεύει ότι θα πρέπει να κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους απέναντι ακόμα και σε αυτούς που μέχρι χτες εμπιστεύονταν. 

  Ο Ιούνιος σηματοδοτεί μια μεγάλη ρήξη με ένα μέχρι χτες φίλο ή συνεργάτη ή και την παύση μιας συνεργασίας που ούτως ή άλλως έχει αποδείξει ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει πια. 

  Τις περισσότερες προοπτικές ανόδου, τις σημαντικότερες ευκαιρίες που πρέπει και να δουν αλλά και να μην χαρούν κυρίως επαγγελματικά αλλά και γενικά θα τις έχουν οι γεννημένοι 22-23/6 ενώ αντίθετα οι 18-19/7 γεννημένοι να είστε πολύ προσεκτικοί όλες τις μέρες του Ιουνίου στα πάντα. 

  Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα θα σας κάνει έντονα διεκδικητικούς και κτητικούς, κυνηγούς του χρήματος, και περισσότερο από ότι άλλοτε σκληρούς προασπιστές των συμφερόντων σας. Συναισθηματικά ο μήνας έχει και προκλήσεις και ευκαιρίες είτε να αναγεννήσετε σχέσεις είτε να δημιουργήσετε νέες. 

  Οι 15/7 γεννημένοι θα έχετε μια δημιουργική έμπνευση που θα σας βοηθήσει να κάνετε κερδοφόρο αυτό τον μήνα.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter