ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYNIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σίγουρα η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο και οι θετικές όψεις των πρώτων τεσσάρων ημερών του μήνα, θα μπορούσαν να σηματοδοτούν την προσπάθεια σας να υπάρξει μια καλυτέρευση στους χώρους που ζείτε και στις σχέσεις σας με τους δικούς σας. 

  Ο Ιούνιος έχει πολλές για σας μετακινήσεις και θα γίνει σχεδόν καθημερινή η επαφή σας με ανθρώπους που νιώθετε ότι μπορούν να σας καταλάβουν. Όμως από τις 5 μέχρι τις 15 του μήνα υπάρχει ένα διάστημα το οποίο σας γεμίζει κυρίως οικονομικές ανασφάλειες και σας κάνει να μην νιώθετε καθόλου σίγουροι για τις εξελίξεις του αύριο. 

  Η Έκλειψη του Ηλίου είναι σαν να δηλώνει τελεσίγραφα που σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε τις κινήσεις σας και τους τρόπους της δράσης σας. Ο ανάδρομος Ερμής δίνει θολό τοπίο στα επαγγελματικά σας και γενικά αυτός ο μήνας θα σας προβληματίσει αρκετά. Ο μόνος παράγοντας που δείχνει να ευνοείτε, και αυτός από τις 27 του μήνα και μετά, είναι ο τομέας των σχέσεων σας αφού η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να επιτρέψει σε πολλούς που δεν είναι ικανοποιημένοι από την προσωπική τους ζωή να αποφασίσουν να ενδώσουν σε νέες προκλήσεις που ούτως ή άλλως υπάρχουν από τις 11 του μήνα και μετά που ο Άρης κινείτε στον χώρο του Λέοντα. Για τους 15-16/4 τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα σε όλους του τομείς. 21-23 του μήνα οι πιο καλές μέρες για όλους.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter