ΜΗΤΕΡΕΣ & ΖΩΔΙΑ

mitereskaipaidia

Θα μπορούσες να γίνεις η ιδανική μητέρα; Διάλεξε το ζώδιο σου για να δεις πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο απέναντι στην μητρότητα!

 

 1. ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΙΟΣ
  Η μητέρα Κριός είναι μια μητέρα που θα φροντίζει το μωράκι της να είναι καθαρό, ευτυχισμένο, υγιές κι αγαπημένο. Πιθανόν να μην το παίρνει στα χέρια της κάθε φορά που θα κλαίει, να γυρίζει συνέχεια από πάνω του ή να το υπερπροσέχει.

  Τα παιδιά της όμως θα παίρνουν πολλά θερμά, αυθόρμητα φιλιά και χάδια. Μια μητέρα Κριός θα μάθει στα παιδιά της να πιστεύουν την ιστορία αυτού που τον κρατούν μέχρι που να αποκαλύψει κρυμμένους θησαυρούς. Θα τα πάει περίπατο στο πάρκο και θα τους δείξει τα γυαλιστερά πετραδάκια που άφησαν στο χορτάρι οι νεράιδες, εκεί που άλλοι θα έβλεπαν μόνο την πρωινή δροσιά στο χορτάρι.

  Οι γυναίκες Κριοί δημιουργούν για τα παιδιά τους ένα μαγικό, φανταστικό κόσμο. Εκεί ζουν και οι ίδιες. Δεν θα είναι μια μάνα που θα τα επιτρέπει όλα. Θα επιμένει στην αυστηρή πειθαρχία και θα είναι πολύ τυχερή αν μεγαλώσει τα παιδιά της έτσι που να είναι ανεξάρτητοι ενήλικες.

  Θυμώνει σχετικά εύκολα όταν τα παιδιά της δεν συμπεριφέρονται όπως πρέπει, αλλά ο θυμός της δεν κρατάει πολύ και σύντομα ξαναβρίσκει την αισιόδοξη διάθεσή της. Αποφθεγματικά αυτό που πιστεύει για την παιδική ψυχολογία είναι: ένα ξύλινο ραβδάκι, ιστορίες στο κρεβάτι και φιλιά για καληνύχτισμα.

 2. ΜΗΤΕΡΑ ΤΑΥΡΟΣ
  Η μητρότητα ταιριάζει πολύ στην γυναίκα Ταύρο. Συμβαδίζει ομαλά με την ήσυχη διάθεσή της και τον ταυρικό χαρακτήρα της. Θα περιποιείται πολύ τα βρέφη και θα τα λατρεύει όταν αρχίσουν να περπατούν. Όσο όμως τα παιδιά θα μεγαλώνουν, μπορεί να είναι μαζί τους πολύ αυστηρή και απαιτητική.

  Έχουν μέσα τους κάτι το άκαμπτο, το πεισματικό οι γυναίκες Ταύρο, που τους είναι δύσκολο να παραδεχτούν εύκολα τις πολλαπλές και όλο σύγχυση αλλαγές που χαρακτηρίζουν την εφηβική ζωή. Η μητέρα Ταύρος θυμώνει όταν παραβιάζεται η πειθαρχία που θέλει. Δεν θα ανεχτεί ανυπακοή και αμφισβήτηση. Κάτι τέτοιο ξεσηκώνει όλη τη μανία του ταύρου. Θα το βρει, επίσης, δύσκολο να ανεχτεί τεμπελιά ή τον ύπνο ολημερίς. Τα παιδιά της θα πρέπει, πιθανόν, να διατηρούν τα δωμάτιά τους καθαρά – τουλάχιστον.

  Η αγάπη της ομορφιάς και της αρμονίας από τη γυναίκα Ταύρο εμποδίζει την ήσυχη αποδοχή συνηθειών αταξίας. Ακατάστατοι νεαροί και ατακτοποίητο περιβάλλον μπορούν να την κάνουν κατακόκκινη από θυμό. Εκτός από αυτές τις ατέλειες, θα είναι μάλλον καλή, περισσότερο φίλη με τα παιδιά της όσο θα περνούν τα χρόνια, παρά μητέρα σύμφωνα με τη συνηθισμένη εικόνα.

  Τα παιδιά της θα τη θυμούνται ζεστή και μητρική στα πρώτα χρόνια και φίλη με αίσθηση χιούμορ αργότερα. Τα ενδιάμεσα χρόνια, αυτά με τις συγκρούσεις στην εφηβεία, μπορούν να αφήσουν μερικές δυσάρεστες μνήμες. Θα υπερασπιστεί πιστά και με πείσμα τα παιδιά της εναντίον οποιουδήποτε θα ήθελε να τα βλάψει και θα τα διδάξει να μιμηθούν το δικό της θάρρος, το γεμάτο εντιμότητα.

 3. ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
  Η μητέρα Δίδυμος θα είναι μια εύθυμη και όλο γέλιο μητέρα. Δεν θα αφήσει τα παιδιά της να την περιορίσουν, γιατί θα έχει ίσως πάρα πολλά σχέδια ώστε να μην τα πνίγει συνεχώς με την υπερπροστασία της. Θα την μιμηθούν και θα επωφεληθούν από την ανεξαρτησία της.

  Αν τη ρωτήσει κανείς πόσο χρόνο περνά μαζί τους, θα απαντήσει πιθανόν «στην οικογένειά μας δεν ενδιαφέρει ο χρόνος που περνάμε μαζί τους, αλλά η αγάπη». Και θα έχει δίκιο. Τα παιδιά μπορεί να μην την υπακούν πάντοτε, γιατί έχει τάση να είναι εμφατική και αυστηρή τη μια μέρα, και χαλαρή την άλλη. Τα πιο μικρά, όμως, θα αγαπούν πολύ τις μεγάλες και μακριές συνομιλίες μαζί της. Η φαντασία της θα ανταποκρίνεται στη δική τους και θα διασκεδάζουν μαζί.

  Δεν θα είναι, ίσως, μια απαγορευτική μητέρα, θα είναι όμως ανήσυχη και σχολαστική για ένα μέσο όρο, και θα επιμένει πιθανόν στους καλούς βαθμούς. Δεν θα τα αφήσει να κάνουν τίποτε άλλο πριν από τη σχολική εργασία τους, αν μπορεί να τα βοηθήσει, αν και μπορεί να ανεχτεί να μην κρεμάσουν τα ρούχα τους. Η προσωπική ανάπτυξη είναι πολύ σημαντική γι’ αυτή και προσπαθεί να προμηθεύει στα παιδιά της βιβλία και υλικά που θα τα κάνουν να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

 4. ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Τα παιδιά αυτής της μητέρας θα βρίσκουν, πάντα, σ’ αυτήν ένα πύργο δύναμης και καταφύγιο. Θα τα βοηθήσει να βρουν το δρόμο τους με κατανόηση και γεμάτη ευαισθησία. Θα προσκολληθούν σ’ αυτήν και η ζεστασιά της αγάπης της θα κάνει το σπίτι τους τόσο πλούσιο, άνετο και λαμπερό σαν να πρόκειται για παλάτι.

  Ίσως ο σύντροφός της να υποφέρει από μια κάποια έλλειψη προσοχής όταν γεννηθούν τα παιδιά. Ο Καρκίνος, εξάλλου κυβερνά τη μητρότητα. Πάντως θα βρίσκει χώρο και για το σύντροφο, αν και θα πρέπει να κάνει λίγο πίσω. Θα ταΐζει τα μικρά της, πιθανά, κάθε φορά που θα βρίσκει το στόμα τους ανοιχτό, και κάθε φορά το φαί τους θα είναι ζεστό και θρεπτικό.

  Κάθε φορά που το παιδί θα φταρνίζεται θα το βάζει στο κρεβάτι και θα του δίνει φάρμακα, ζεστό τσάι και ζωμό κοτόπουλου μέχρι να μεγαλώσει αρκετά και να μην είναι τόσο ευπρόσβλητο. Ο νεαρός βλαστός της γυναίκας Καρκίνου δεν θα βγει ποτέ χωρίς τη χοντρή του φανέλα, όταν θα κάνει κρύο τη νύχτα. Το παιδί πρέπει να έχει μεγάλη δύναμη θέλησης για να αντιδράσει στην προστατευτική μανία του καβουριού.

  Πρέπει επίσης να είναι αρκετά σκληρό για να μην κακομάθει. Είναι αδύνατον να πεις αν είναι η μητέρα Καρκίνος που δένει τα παιδιά της στο λουρί της ποδιάς της ή αν είναι αυτά που δένουν τον κόμπο μόνα τους.

 5. ΜΗΤΕΡΑ ΛΕΩΝ
  Σαν μητέρα η Λέαινα προσφέρει γενναιόδωρα την αγάπη της. Δεν θα είναι εύκολο να δει τα λάθη των παιδιών της αλλά όταν τα δει θα είναι αυστηρή. Αν τα παιδιά της δεν τη σέβονται θα σκυθρωπιάζει με βασιλική σιγή. Πολλές μητέρες Λέαινες έχουν ένα ιδιότυπο τρόπο να καταστρέφουν το παιδί, έστω κι αν δεν τους χαλαρώνουν το σκοινί.

  Αυτό φαίνεται, κάπως, αντιφατικό. Μπορεί να χοροπηδά και να παίζει με τα παιδιά της, να μιλά πολύ μαζί τους, αλλά θα τα διδάξει επίσης να στέκονται προσοχή σαν στρατιωτάκια, να καλυτερεύουν τους τρόπους συμπεριφοράς τους και να υπακούουν στους μεγαλύτερους. Υπάρχει ταυτόχρονα κίνδυνος να τους δίνει περισσότερα χρήματα απ’ ότι πρέπει και να τα συνηθίσει σε πολυτέλειες.

  Μεταχειρίζεται, κατά κάποιο τρόπο, τους νεαρούς βλαστούς της σαν μέλη βασιλικής οικογένειας. Θα είναι υπερβολικά υπερήφανη για τα προσόντα τους και ο θεός να βοηθήσει εκείνον που θα προσπαθήσει να τα πληγώσει ή να τα κρίνει άδικα. Δεν θα τα καταπνίξει όμως με όλα αυτά. Είναι πολύ ανεξάρτητη για να τρέχει πίσω τους κάθε δευτερόλεπτο. Θα ζει τη δική της ζωή και θα παρακολουθεί άγρυπνα τα παιδιά της από απόσταση.

  Πολλές μητέρες Λέαινες είναι εργαζόμενες αλλά σπάνια τα παιδιά τους νιώθουν έλλειψη προσοχής. Μια γυναίκα Λέαινα με καριέρα κατορθώνει συνήθως να συνδυάζει άψογα τη μητρότητα με τη δουλειά της.

 6. ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Το βέβαιο είναι ότι δεν θα δεις ποτέ τα παιδιά μιας μητέρας Παρθένου να τρέχουν στη γειτονιά λερωμένα ή με βρώμικα παπούτσια, ούτε θα δεις παιδικά δαχτυλάκια να μουτζουρώνουν τους τοίχους. Η μητέρα Παρθένος θα επιβάλλει σταθερά την πειθαρχία.

  Η Παρθένος γυναίκα σπάνια έχει παραπάνω από ένα-δυο παιδιά και δεν φαίνεται να χρειάζεται τη μητρότητα για να ικανοποιήσει τη θηλυκότητά της. Όταν όμως έρθει το παιδί, δεν θα αμελήσει ποτέ τις φυσικές, ηθικές και μορφωτικές του ανάγκες. Έχει μια δυσκολία στην κάλυψη των συναισθηματικών του αναγκών, αλλά αν έχει μια ουσιαστική και ισορροπημένη σχέση με το σύντροφό της, θα δώσει στα παιδιά της θερμή αγάπη.

  Τα μικρά βρίσκουν συνήθως τις Παρθένες μητέρες εξαιρετικά διασκεδαστικές και μαλακές. Θα είναι σταθερές και θα προσπαθήσουν να τους δώσουν καλές συνήθειες. Έχουν, επίσης ένα τρυφερό άγγιγμα που εμπνέει στα παιδιά ασφάλεια και αγάπη. Μερικές φορές μπορεί να γίνονται κάπως πιεστικές, αλλά ο λόγος είναι ότι θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους την καλύτερη προετοιμασία, για τη μετέπειτα ζωή τους.

 7. ΜΗΤΕΡΑ ΖΥΓΟΣ
  Η μητέρα Ζυγός θα αγαπά και θα φροντίζει τρυφερά τα παιδιά της, αλλά πάντα, θα έρχονται πολύ μετά από το σύντροφό της. Είναι μικρότεροι συνεταίροι, αλλά ο σύντροφός της είναι ο πρόεδρος της εταιρείας και δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό το βασικό παράγοντα.

  Θα πάρουν ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς της αλλά δεν θα τους επιτρέψει ποτέ να μπουν ανάμεσα σε κείνη και το σύντροφό της, που τον γνώρισε εξάλλου πριν αυτά γεννηθούν. Αν τα παιχνίδια τους ενοχλούν την ανάπαυσή του, μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή και αν δεν υπακούσουν, θα θυμώσει περισσότερο απ’ ότι θα θύμωνε αν δεν υπάκουαν την ίδια.

  Τα μικρά θα είναι γλυκά και καθαρά σαν νήπια, κομψά κι ευγενικά σαν ενήλικες, εκτός κι αν τα κακομάθει ο μπαμπάς και δεν επεμβαίνει γιατί εκείνος είναι το Αφεντικό. Η μητέρα Ζυγός είναι κανονικά μαλακή, όμως αρκετά σταθερή όταν χρειάζεται.

  Δεν παραμελεί ποτέ και δεν αγνοεί τα παιδιά της αλλά η αλήθεια για το ζήτημα αυτό είναι πως θα ήθελε να γίνει μητέρα καταρχήν γιατί θα μπορούσε έτσι να προσφέρει στο σύντροφό της μεγαλύτερη ευτυχία. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα μάθει στα παιδιά της είναι να σέβονται τον πατέρα τους και δεν θα επιτρέψει ποτέ να φερθούν με ασέβεια απέναντί του. Πάντα, όμως, ότι κι αν έχει συμβεί, θα έχει ανοιχτή την αγκαλιά της για τα δάκρυά τους.

 8. ΜΗΤΕΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Μια μητέρα του Σκορπιού δεν θα παραμελήσει ποτέ τα ταλέντα των παιδιών της, δεν θα τα αφήσει να πάνε χαμένα και να παραμείνουν αναξιοποίητα. Θα σπαταλά πολύ χρόνο ενθαρρύνοντάς τα και θα τα σπρώχνει σε ψηλότερους στόχους. Θα είναι πρόθυμη να τους προμηθεύσει οτιδήποτε χρειάζεται για να φτάσουν στο σκοπό τους. Οι νεαροί βλαστοί της θα τη βρίσκουν δυνατή και έτοιμη να τους συμπαρασταθεί όταν θα αντιμετωπίζουν νεανικά προβλήματα γιατί οι γνώσεις της για την ανθρώπινη φύση την κάνει σοφή σύμβουλο.

  Η έκφραση της αγάπης της χαρακτηρίζεται από κάποια έλλειψη τρυφερότητας και εκδηλωτικότητας αλλά οι νεαροί θα αισθάνονται πιθανόν τη βαθιά αφοσίωσή της και θα νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς. Θα τους διδάξει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με το δικό της θάρρος.

  Αλλά μπορεί να κλείνει τα μάτια όταν κάνουν λάθη και αυτή είναι μία στάση που μπορεί να δημιουργήσει φασαρίες αν δεν αναχαιτιστεί έγκαιρα. Οποιοσδήποτε φανταστεί πως αποτελεί απειλή για την ευτυχία των παιδιών της, μικρή ή μεγάλη (απειλή) θα τον συντρίψει, χωρίς να εξαιρείται απ’ αυτό ούτε ο πατέρας των παιδιών της. Δεν θα το εκτιμήσει αν εκείνος τους συμπεριφέρεται, κατά τη γνώμη της, πιο αυστηρά απ’ ότι πρέπει.

 9. ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΞΟΤΗΣ
  Τα παιδιά της μητέρας του Τοξότη, πιθανά, θα την λατρεύουν. Θα είναι ο σύντροφος και το τσίρκο τους.

  Μια και θα έχει ξεπεράσει τον αρχικό της φόβο για την ευθύνη, θα ασχολείται με τις πάνες και τα μπάνια τους, καθημερινά σαν άξια νοσοκόμα. Σχεδόν ότι κάνει, το κάνει καλά και με χάρη, όταν αποφασίσει να μάθει. Ακριβώς όπως οι μεγάλοι, και οι μικροί θα παίρνουν μια γερή δόση από την εύθυμη αισιοδοξία της και τις παρατηρήσεις της, έξω από τα δόντια.

  Αν μπορέσουν να αντέξουν την κάπως χοντροκομμένη της ειλικρίνεια, θα μεγαλώσουν νομίζοντας πως έχουν την καλύτερη μεγάλη αδελφή του κόσμου. Θα τους διαβάζει αστείες ιστορίες με ευχάριστο τέλος και εντελώς ξαφνικά θα τα παίρνει στο πάρκο για πικνίκ. Τα παιδιά της θα είναι ίσως καλοντυμένα, όχι όμως σχολαστικά και θα έχουν λαμπρούς τρόπους. Ίσως πάρουν απ’ αυτήν μερικά μη συμβατικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα να βγάλουν τα αποτυπώματα των ποδιών τους, χρησιμοποιώντας διάφορα χρώματα και μπογιές επάνω στις κουρτίνες και τα πατώματα. Η τιμιότητά της θα σημαδέψει το χαρακτήρα τους. Η μητέρα του Τοξότη πρέπει να προσέχει την τάση της να είναι κάπως χαλαρή στο ζήτημα της πειθαρχίας.

 10. ΜΗΤΕΡΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Η μητέρα Αιγόκερως είναι από φύση αρχηγός στους οργανισμούς και η οικογένεια είναι ένας οργανισμός. Θα διδάξει στα παιδιά της από πολύ νωρίς την οικονομία και το σεβασμό για την ποιότητα. Θα τους διδάξει να τρώνε όλο το φαγητό τους, να φοράνε τα ρούχα τους μέχρι να φθαρούν και να αντέχουν στην έλλειψη ενός πράγματος, αν δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Θα τους διδάξει, επίσης, να μη θέλουν να τους σερβίρουν τα καλύτερα κομμάτια κρέας και θα τους αγοράζει τα πιο ωραία παπούτσια.

  Η οικονομία γι’ αυτήν δεν σημαίνει αναγκαστικά κάτι φτηνό. Θα περιμένει από τα παιδιά της να είναι ευγενικά με τους συγγενείς και τους μεγαλύτερους, και να μάθουν πολύ καλούς τρόπους. Δεν θα τα παραχαϊδεύει και δεν θα ανεχτεί πεισματική ανυπακοή. Αν της δώσετε ένα βιβλίο για την παιδική ψυχολογία μπορεί να το χρησιμοποιήσει πρώτα για να απειλήσει ένα ατίθασο παιδί της και ύστερα για να το διαβάσει.

  Τα πολλά φιλιά μπορεί να μην της αρέσουν τόσο αλλά είναι εξαιρετικά αφοσιωμένη μητέρα. Τα παιδιά της θα συνηθίσουν να είναι καλοί ακροατές και υπάκουα. Μπορεί να είναι λίγο αυστηρή και να μη συμμερίζεται τις στεναχώριες της ηλικίας τους, της εφηβικής κυρίως, αλλά θα γοητεύεται από τα κατορθώματά τους. Είναι αρκετά έξυπνη ώστε να προσαρμόζεται και να εγκαταλείπει το σκληρό της τρόπο όταν καταλαβαίνει πως έτσι χάνει περισσότερο παρά κερδίζει.

 11. ΜΗΤΕΡΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Η μέση Υδροχόος γυναίκα μπορεί να νιώσει μεγάλη έκπληξη και ταραχή στην αρχή της εγκυμοσύνης της. Θα πρέπει να προσαρμοστεί έτσι ώστε να αφιερώνει όλη την προσοχή της αποκλειστικά σε ένα ανθρώπινο πλάσμα, για μια ορισμένη χρονική περίοδο, ενώ είναι συνηθισμένη να ξανοίγεται μακριά και πλατιά. Θα χρειαστεί μια κάποια εξάσκηση γι’ αυτό.

  Η φυσική της υπεροψία θα της δημιουργήσει δυσκολίες όταν θα πρέπει να εκφράσει ανοιχτά την τρυφερότητά της. Η τυπική Υδροχόος μητέρα είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της, αλλά διατηρεί και κάποια απόσταση απ’ αυτά. Θα είναι όμως, ίσως, η πιο πρόθυμη μαμά στον παιδικό σταθμό. Θα μιλάει χαρούμενα με όλα τα παιδιά και θα θέλει να βοηθήσει όπου μπορεί.

  Τα παιδιά θα μάθουν τα μαθήματα αδερφοσύνης και ανθρωπιάς από το παράδειγμα της συμπεριφοράς της. Οι Υδροχόες μητέρες δεν είναι ποτέ υπερπροστατευτικές στα παιδιά τους. Είναι ανεκτικές και σπάνια θα τιμωρήσουν τα παιδιά τους όταν λένε την αλήθεια, αδιάφορο τι έκαναν. Με τη νοοτροπία της που δεν έχει προκαταλήψεις, θα κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη των παιδιών της. Έχει εξαιρετική ικανότητα να τα καθησυχάζει για όλα όσα τα φοβίζουν. Δεν τα πνίγει με την τρυφερότητά της, σπάνια τα πιέζει, τα παροτρύνει συνέχεια όμως και τα περιποιείται με αγάπη όταν είναι άρρωστα.

 12. ΜΗΤΕΡΑ ΙΧΘΥΣ
  Το κορίτσι Ιχθύς -γιατί εδώ πάντα μιλάμε για κορίτσι- θα χαρίσει ολόκληρη την καρδιά της στα παιδιά της, εκτός φυσικά από το μεγάλο μέρος της που το φυλάει για το σύντροφο-πατέρα των παιδιών της. Θα αγαπά όλα τα παιδιά της αλλά θα έχει μια κάποια μεγαλύτερη αδυναμία στο πιο αδύνατο, στο πιο μικρό ή στο πιο ασθενικό. Τα θηλυκά ψάρια είναι οι πιο μεγάλες γυναίκες του κόσμου, ως προς την κατανόηση της δειλίας των μικρών αγοριών και τις αυξανόμενες στενοχώριες των κοριτσιών που βρίσκονται στην εφηβεία.

  Μια Ιχθύς μητέρα φτιάχνει χίλια αραχνοΰφαντα όνειρα πάνω από την κούνια κάθε παιδιού. Θα θυσιάσει τα πάντα για να μπορέσουν να έχουν τα παιδιά της ότι είχαν αρνηθεί σε κείνη όταν ήταν παιδί. Μπορεί να είναι πολύ απαισιόδοξη. Δυσκολεύεται να επιβάλει πειθαρχία, αλλά πρέπει να αντιληφθεί πως η έλλειψη σταθερότητας είναι συχνά τόσο κακό πράγμα όσο είναι και η σοβαρή αμέλεια, και κατά κάποιο τρόπο είναι αμέλεια. Αν είναι ένοχη υπερβολικής μαλακότητας και της το εξηγήσουν θα το καταλάβει, χωρίς να πικραθεί.

  Παρόλα αυτά, πολλές Ποσειδώνιες μητέρες κατορθώνουν να διατηρούν μια θαυμάσια ισορροπία μεταξύ της πειθαρχίας και της ευγένειας και οι νεαροί τους βλαστοί ωφελούνται πολύ από αυτό.

 13. (Visited 6.995 times, 1 visits today)
(Visited 6.995 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

horoscopes Τι σημαίνει τελικά ο Ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο; - Ωροσκόπος στον Κριό: Θυμώνεις γρήγορα, όμως εξίσου γρήγορα ξεχνάς και το θυμό σου. Είσαι δημοφιλής στην κοινωνική σου ζωή και Περισσότερα... Περισσότερα...
venus-mars Αρης Αφροδίτη και έρωτας: Πώς μας επηρεάζουν οι δύο πλανήτες; - Άρης και Αφροδίτη. Οι δύο πλανήτες που αγκαλιάζουν τη γη. Οι δύο αρχαίοι θεοί που είναι συναδόμενοι με το έρωτα Περισσότερα... Περισσότερα...
scorpio Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Σκορπιός; - Αν όλα τα υπόλοιπα ζώδια δουν την οικονομική κρίση σαν κάτι που περιορίζει τις δυνατότητες τους και ως κάτι που Περισσότερα... Περισσότερα...
stress Ζώδια…πως να διαχειριστείτε το άγχος σας! -       Γράφει η αστρολόγος Τερέζα        Αχ αυτό το άγχος… το νιώθουμε κάθε μέρα με ότι Περισσότερα... Περισσότερα...