Νέα Σελήνη με Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες, 26 Φεβρουαρίου

Νέα Σελήνη με Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες, 26 Φεβρουαρίου

Η ηλιακή έκλειψη είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη Νέα Σελήνη. Γενικά, η περίοδος που υπάρχει Νέα Σελήνη είναι ιδανική για νέες αρχές. Ουσιαστικά, εργαζόμαστε το προηγούμενο διάστημα, ώστε οι ιδέες μας να καρποφορήσουν στο νέο έδαφος της Σελήνης. Αλλά, με μία ηλιακή έκλειψη, η Σελήνη μπαίνει ανάμεσα στον Ήλιο και στη Γη, διακόπτοντας τη ροή της ενέργειας και προκαλώντας αναστάτωση.

 

Γενικότερα για τη Νέα Σελήνη

Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου 2017 κυριαρχείται από τον πνευματικό πλανήτη Ποσειδώνα, για να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Τα άστρα τώρα μας χαρίζουν καλή τύχη και ευτυχία με διάρκεια. Αυτή η ηλιακή έκλειψη είναι εξίσου χαρούμενη και μαγική, όπως και η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου. Ενεργώντας από κοινού κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, αυτή η φάση των εκλείψεων μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, χρησιμοποιώντας τα ταλέντα που μας έχει δώσει ο θεός.
Μπορούμε να προσβλέπουμε σε αποτελέσματα διαρκείας, κυρίως στις σχέσεις, όσο παραμένουμε ταπεινοί και ευγνώμονες σε μια ανώτερη δύναμη.

 

Μάθε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιο σου

Ειδικά για αυτή τη Νέα Σελήνη

 

Η σημασία της Ηλιακής Έκλειψης
Όπως κάθε νέα σελήνη, η ηλιακή έκλειψη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Η ισχυρότερη και πιο σημαντική όψη στην αστρολογία είναι η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης. Σημαίνει ότι όλες οι δυνατότητες είναι στο τραπέζι και μπορούμε με δυναμισμό να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, καθώς αναζητούμε νέους τρόπους για να προοδεύσουμε. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να αρχίσουμε να γράφουμε τους στόχους μας σε ένα φύλλο χαρτί.
Η ηλιακή έκλειψη θα ευνοήσει τα θέματα που προέκυψαν στη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης της 11ης Φεβρουαρίου. Μαζί λειτουργούν σαν μια φάση εκλείψεων, που θα διαρκέσει έως τις εκλείψεις του επόμενου Αυγούστου.

 

Ηλιακή Έκλειψη Φεβρουαρίου 2017
Η ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου βρίσκεται στον αστερισμό του Υδροχόου, στον ουρανό – εξαιτίας των μεταπτώσεων των ισημεριών, όμως, πέφτει μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων. Ένα άστρο και ένας πλανήτης κοντά, μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πώς αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα διαμορφώσει τη ζωή μας, μέσα στους επόμενους μήνες. Πιο κοντά είναι ο Υδροχόος και λίγες μόνο μοίρες μακρύτερα είναι ο μυστηριώδης μπλε πλανήτης, Ποσειδώνας.
Ο Ποσειδώνας δείχνει την ανύψωσή μας πάνω από τους φυσικούς περιορισμούς. Η πνευματική ανάπτυξη που βιώνουμε, μας συνδέει περισσότερο με τους ανθρώπους γύρω μας και με τη ζωή, γενικότερα. Υπάρχει κάτι τρομακτικό σε μια άγνωστη πορεία, αλλά η θετική όψη του Ποσειδώνα θα είναι πιο αισθητή και θα ακολουθήσει την ηλιακή έκλειψη.
Μια ηλιακή έκλειψη, σε γενικές γραμμές, είναι ένα θετικό γεγονός που δίνει μια ώθηση ενέργειας για ένα νέο ξεκίνημα. Το σταθερό άστρο μεταξύ της έκλειψης και του Ποσειδώνα είναι πολύ θετικό – τόσο τα όνειρα όσο και οι επιθυμίες κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα. Η θετική όψη του Ποσειδώνα είναι, επίσης, πιο σημαντική τώρα που η τρομακτική επίδραση του τετραγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα, έχει περάσει.
Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση και την ενσυναίσθησή μας. Το να βάλουμε κάποια όρια θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε μια αίσθηση συντροφικότητας με τους αγαπημένους μας. Πολύ πιθανά να ωφεληθούμε μαθαίνοντας περισσότερα για τις περιβάλλον, τη φιλανθρωπία και την κοινωνική εργασία, μέσα από ομαδικές δράσεις. Πνευματικά ή αποκρυφιστικά θέματα, όπως η αστρολογία, μπορεί να γίνονται καλύτερα κατανοητά, αφού διαθέτουμε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Καλή εποχή για κινηματογράφο ή για μυθιστορήματα φαντασίας!
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αυξάνει τη συναισθηματική μας νοημοσύνη. Με συνειδητή αυτογνωσία φιλτράρουμε τα πάντα και χρησιμοποιούμε την ευαισθησία μας για καλό. Ενώ κάποιες ψυχικές εντυπώσεις μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστές, η συμπόνια και η ενσυναίσθησή μας είναι εντελώς αληθινά. Μπορούμε να δώσουμε τη βοήθειά μας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται ιδιαίτερα, αυτή την εποχή. Η συναισθηματική παρηγοριά που προσφέρουμε έχει θεραπευτικές ιδιότητες.
Η επίδραση του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δίνει μεγάλες δυνατότητες για ψυχική συνειδητοποίηση. Η επιρροή των σταθερών άστρων κάνει ακόμα πιο πιθανό το γεγονός ότι μπορεί να βιώσουμε κάποιο είδος ψυχικής δραστηριότητας, μετά από την ηλιακή έκλειψη.

Με λίγα λόγια
Μπορεί να νιώθουμε εξαιρετικά ευαίσθητοι, στον υπέρτατο βαθμό μπορεί να έχουμε οράματα ή προαισθήσεις. Μπορεί να παρατηρήσουμε περισσότερη συμπόνια και γενναιοδωρία γύρω μας, συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες και, κυρίως, τον περασμένο χρόνο. Η αύξηση της ευμάρειας και της ευτυχίας μπορεί να βρεθεί ακολουθώντας ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, που περιλαμβάνει και τους άλλους. Η ηλιακή έκλειψη λειτουργεί συντροφικά με την σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου. Η πνευματική φύση της ηλιακής έκλειψης «δένει» τέλεια με τη μυστικιστική σεληνιακή έκλειψη. Τα πολλά ταλέντα που μας χάρισε η προηγούμενη σεληνιακή έκλειψη μπορούν τώρα να μπουν σε χρήση, ακολουθώντας τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Η εύνοια και η ευτυχία που θα βρεθεί ακολουθώντας τα όνειρά μας, έχει τη δυνατότητα να είναι διαρκής και ουσιαστική, ειδικά μέσα στις σχέσεις μας.
Η διατήρηση του ήθους και της πίστης μας είναι θέμα ζωτικής σημασίας, όταν πια έχουν πραγματοποιηθεί οι ελπίδες και τα όνειρά μας. Κάθε εύνοια της τύχης είναι άρρηκτα δεμένη με την πνευματική μας ανάπτυξη. Υπερβολική λαγνεία, απληστία ή εγωισμός θα διαγράψουν όλα τα οφέλη. Ακόμα χειρότερα, η σύνδεση που έχουμε ο ένας με τον άλλον και που τονίζεται από αυτή την ηλιακή έκλειψη, σημαίνει ότι οι αγαπημένοι μας, επίσης θα επηρεαστούν αρνητικά από πιθανή αρνητική συμπεριφορά μας.

(Visited 22.343 times, 4 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την Αντιγόνη Στάμου.
Ταρώ Φεβρουαρίου
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ilios-idroxoos ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 20/01 στον Υδροχόο - Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20 Ιανουαρίου 2015   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, με Περισσότερα... Περισσότερα...
humor Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο - Κριός: Επειδή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, έχει έμφυτο το χιούμορ και πετάει έξυπνες ατάκες που κάνουν τους άλλους Περισσότερα... Περισσότερα...
woman (2) Μυστικά ομορφιάς για τις γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό τους - Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες και λαμπερές! Τα άστρα μπορεί να σας δείξουν τον τρόπο για να Περισσότερα... Περισσότερα...
aigokeros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Αιγόκερως σε απατά; - Υπάρχει λοιπόν ένας απόλυτα σίγουρος τρόπος να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου Αιγόκερως σε απατά.   Ζώδιο το οποίο Περισσότερα... Περισσότερα...