Νέα Σελήνη Στον Ταύρο – 26 Απριλίου

Νέα Σελήνη Στον Ταύρο – 26 Απριλίου

Γενικότερα για τη Νέα Σελήνη
Η Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου είναι στην 6ο του Ταύρου. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου αστρολογικά αποκαλύπτει κάποιες σκοτεινές και απειλητικές ενέργειες που συχνά συνδέονται με ισχυρούς ηγέτες και δυνάστες. Οι απλανείς αστέρες και οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις της Νέας Σελήνης μας διευκολύνουν να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε την εσωτερική, σκοτεινή πλευρά μας. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου μας επιτρέπει να βγάλουμε νόημα από τις παράξενες, αόρατες ενέργειες που εργάζονται μέσα μας. Η μεγαλύτερη διαφάνεια στη σκοτεινή μας πλευρά μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα θετικό ανασχηματισμό και στην απελευθέρωση από την ενοχή, το φόβο και την ντροπή.

 

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης μας δίνει πρωτοβουλία και μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Όλες οι δυνατότητες είναι πάνω στο τραπέζι καθώς βάζουμε τον εαυτό μας στο επίκεντρο των μελλοντικών μας σχεδίων. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, δηλαδή μέχρι τις 25 Μαίου 2017. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 26 Απριλίου μέχρι την Πανσέληνο στις 10 Μαίου 2017.

 

Μάθε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιο σου

Ειδικά για αυτή τη Νέα Σελήνη

 

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στην 6ο 27’ του Ταύρου δεν σχηματίζει καθόλου πλανητικές όψεις. Υπάρχουν δυο απλανείς αστέρες ακριβώς μπροστά από τη Νέα Σελήνη, που έχουν δυσοίωνη φήμη. Υπάρχει, επίσης, μια πολύ ισχυρή πλανητική ευθυγράμμιση τη στιγμή της Νέας Σελήνης, που μπορεί να μετατρέψει τους δαίμονες σε αγγέλους.

 

Οι απλανείς αστέρες Hamal στην 7ο53’ και Schedir στη 8ο00’ του Ταύρου σχετίζονται και οι δύο με ισχυρούς, προστατευτικούς ηγέτες. Η δίψα για την εξουσία μπορεί να τους κάνει σκληρούς και βίαιους δικτάτορες. Αν και είναι πεισματάρηδες και επιθετικοί, ανεβαίνουν αργά το δρόμο τους προς την κορυφή, χρησιμοποιώντας πονηριά και κάνοντας υπομονή. Κακοί συνεργάτες, εγωπάθεια, υπερβολική τάση για απολαύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα, απώλεια και ατίμωση.

 

Η επιρροή των απλανών αστέρων ενισχύεται από τη Νέα Σελήνη και γίνεται αισθητή από όλους. Ακόμα κι αν αυτοί οι αστέρες δεν είναι ενεργοί στο γενέθλιο χάρτη μας, ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς του δαίμονες. Με παρόμοιο τρόπο δεν έχει σημασία το γεγονός ότι οι ακόλουθες όψεις δεν συνδέονται άμεσα με τη Νέα Σελήνη. Όλοι θα τις νιώσουμε σε κάποιο βαθμό, όπως όλοι νιώθουμε σε κάποιο βαθμό τη Νέα Σελήνη.

 

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού δίνει λάμψεις διορατικότητας και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στους εσωτερικούς μας δαίμονες. Αυτή η ηλεκτρισμένη επίδραση δημιουργεί την ιδανική στιγμή, για οποιαδήποτε πνευματική εργασία απαιτεί πρωτοτυπία. Αυξημένη ευρύτητα πνεύματος και διαίσθησης μας διευκολύνουν να κατανοήσουμε έννοιες και αφηρημένες ιδέες. Τα πράγματα που ανακαλύπτουμε μας εκπλήττουν και απρόσμενες ειδήσεις μπορεί να έρθουν στο δρόμο μας.

 

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μας φέρνει πειθαρχημένη σκέψη, καλή συγκέντρωση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι αφηρημένες έννοιες που έρχονται από τον Ουρανό γίνονται πιο συγκεκριμένες και εφαρμόζονται πιο εύκολα στη ζωή μας. Ο Κρόνος θα μετριάσει, επίσης, την έντονη φύση ορισμένων ιδεών του Ουρανού. Είναι μια καλή Νέα Σελήνη για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συναλλαγές.

 

Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού αντιπροσωπεύει μια μεταβατική φάση στη ζωή. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε αλλαγές, γιατί θα κυλήσουν ομαλά. Οι αλλαγές δεν θα είναι ανατρεπτικές ή ακανόνιστες, όπως πολύ συχνά είναι. Θα παραμείνουμε ήρεμοι και υπομονετικοί, σχεδιάζοντας κάθε βήμα μεθοδικά. Είναι, επίσης, μια καλή στιγμή για πειραματισμό και δημιουργική έκφραση.

 

Εν κατακλείδι

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου ευθυγραμμίζεται με δυο δυσάρεστους απλανείς αστέρες που σχετίζονται με δυνάστες και τη σκοτεινή πλευρά. Ο βασικός πλανητικός σχηματισμός του έτους, το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, ενεργοποιείται από τον Ερμή: αυτό φέρνει εκπληκτική διαίσθηση και κατανόηση που θα οδηγήσουν σε μια θετική αλλαγή.

 

Το σίγουρο είναι ότι αν αποκαλύψουμε τους εσωτερικούς μας δαίμονες, θα απελευθερωθούμε. Ρίχνοντας φως σε τόσο σκοτεινές και απειλητικές ενέργειες, τις αποδυναμώνουμε. Η ανακάλυψη και αποδοχή της σκοτεινής μας πλευράς θα έχει σαν αποτέλεσμα μια γρήγορα και θετική μεταμόρφωση. Αυτή η μείωση του αρνητικού κάρμα θα μας απαλλάξει από την ενοχή, τη ντροπή, την απέχθεια και το φόβο.

 

 

(Visited 27.128 times, 158 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos5 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Παρθένος; - Πρακτικός από την φύση του ο Παρθένος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει διαβλέψει ήδη τα σημάδια τα οποία Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos3 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ταύρος; - Ο χωρισμός για έναν Ταύρο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Για αυτό τον λόγο σπάνια επιλέγει ο ίδιος να χωρίσει Περισσότερα... Περισσότερα...
libra Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Ζυγό; - Γιατί το αφεντικό μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο;   Πως θα κερδίσω την εμπιστοσύνη του;   Μάθε όσα Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Καρκίνο; - Τι πρέπει να περιμένεις από το αφεντικό σου;   Ποια συμπεριφορά αναμένει από εσένα;   Μάθε όσα χρειάζεται να Περισσότερα... Περισσότερα...