Νέα Σελήνη στον Ζυγό – Αγαπάμε να μισούμε

Νέα Σελήνη στον Ζυγό  – Αγαπάμε να μισούμε
19  Οκτωβρίου  2017

 

Η Νέα Σελήνη της 19ης Οκτωβρίου είναι στην 26ο του Ζυγού και στο 3ο δεκαήμερό του. Όσοι επηρεάζονται από αυτή τη Νέα Σελήνη θα γίνουν πολύ δημοφιλείς, αυτή τη στιγμή – είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά. Αυτή η Νέα Σελήνη μας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους στα συλλογικά συναισθήματα.

 

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης  μας δίνει πρωτοβουλία και μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Όλες οι δυνατότητες είναι πάνω στο τραπέζι καθώς βάζουμε τον εαυτό μας στο επίκεντρο των μελλοντικών μας σχεδίων. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι τη Νέα   Σελήνη της 18ης Νοεμβρίου.  Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 19 Οκτωβρίου,  μέχρι την Πανσέληνο της 4ης Νοεμβρίου 2017.

 

Όσοι έχουν ισχυρή επαγγελματική αίσθηση θα είναι σε θέση να επωφεληθούν πολύ από το μυαλό τους. Η εμπορική επιτυχία εξασφαλίζεται κυρίως εξαιτίας της επιρροής του τυχερού Arcturusπου βρίσκεται σ’ αυτό το δεκαήμερο.

 

Ωστόσο, όσον αφορά την αξιοπρέπεια, η Σελήνη δεν έχει καμία πραγματική δύναμη εδώ και, μάλιστα, αισθάνεται αρκετά άβολα – μοιάζει με εξόριστο, με περιπλανώμενο. Επομένως, αυτή τη στιγμή, μπορεί να υπάρχουν κοντά μας άνθρωποι που αγαπούμε να μισούμε, ή τους αγαπούμε και τους μισούμε εξίσου. Όταν ένας πλανήτης είναι «ξένος», είναι ουσιαστικά εξόριστος, οπότε εάν δεν βρεθεί η επιτυχία τότε το παράνομο ή το αντι-ηρωικό  γίνεται η άλλη επιλογή. Η Νέα Σελήνη είναι πιο κοντά στον απλανή αστέρα, Izarκαι η φύση του μοιάζει με του Δία και του Άρη.

 

 

Μάθε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιο σου

Η σύνοδος Νέας Σελήνης- Δία φέρνει μεγάλη αισιοδοξία, είναι ανεξέλεγκτη και μπορεί να έχει ισχυρές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Η όψη αυτή κάνει τους ανθρώπους ακραίους και φέρνει υπερβολικές αντιδράσεις ακόμα και στην παραμικρή αναποδιά. Εκείνοι που επηρεάζονται από αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να υπερεκτιμήσουν πολύ τις δυνατότητές τους, αλλά τίποτα δεν θα τους απομακρύνει από τους στόχους τους. Αυτή τη στιγμή πραγματικά, δεν υπάρχει βουνό που να μην μπορούν να ανεβούν! Η προστασία είναι μεγάλη εδώ, είμαστε απίστευτα τρυφεροί, ζεστοί και γενναιόδωροι απέναντι σε όσους φροντίζουμε. Φυσικά, όμως, με το Δία υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να το παρακάνουμε. Η κατήχηση στη νεότερη γενιά για να ακολουθήσει φανατικά μια πίστη, είναι πολύ υψηλή. Θα μπορούσαμε, κυριολεκτικά, να ερωτευτούμε ένα σύστημα πεποιθήσεων με αυτή τη Νέα Σελήνη – είτε πολιτικό, είτε θρησκευτικό.

 

Η σύνοδος Νέας Σελήνης-Ερμή προσθέτει μια πολύ άτακτη ή πολύ όμορφη διάσταση, σ’ αυτή τη Νέα Σελήνη. Ο συνδυασμός της λογικής και της διαίσθησης δίνει εξαιρετικό κοινό νου, που θα συμβάλλει στην ισορροπία της φανατικής επιρροής του Δία. Ο συνδυασμός Σελήνης-Ερμή είναι ένας συνδυασμός που αλλάζει σχήματα. Οι γρήγορες αλλαγές  της διάθεσης και οι ιδιότροπες διαδικασίες σκέψης θα επικρατήσουν. Όσοι επηρεάζονται από αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να δυσκολεύονται να φτάσουν στην ουσία, αλλά να είναι πολύ έξυπνοι όταν παρατηρούν τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να προσθέσει ενσυναίσθηση και να απαλύνει την ένταση της περιόδου. Η Σελήνη με άρωμα Ερμή δίνει μια καλή αίσθηση χιούμορ, γοητείας και διαισθητικού συγχρονισμού.

 

Η αντίθεση Νέας Σελήνης-Ουρανού πρόκειται να προκαλέσει ταραχή, όπου κι αν τη βρείτε. Η ηλεκτρισμένη και άστατη ενέργεια του Ουρανού φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο ασταθής από ό, τι συνήθως, με την αντίθεση. Η πολικότητα δημιουργεί άγριες μεταβολές της διάθεσης και έχει την αίσθηση ενός χαλαρού κανόνα. Η επαναστατική ενέργεια του Ουρανού σημαίνει ότι μετά από ένα χτύπημα, τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια. Αυτή η ενέργεια είναι πάντα έτοιμη να ξεφύγει, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να φεύγουμε γρήγορα, όταν αυτό συμβαίνει.

Με λίγα λόγια

 

Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη αντιφάσεων με έντονα  συναισθήματα. Το δράμα γεμίζει τα πρωτοσέλιδα και γλυκόπικρα νέα έρχονται μετά από σοκ. Με το Δάσκαλο (Δία) και το Μαθητή (Ερμή) να ενεργοποιούνται, αυτή η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για να μάθουμε πολλά και ιδανική για σπουδές και φιλοσοφικές συζητήσεις. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου είναι η στιγμή που θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από την πλύση εγκεφάλου (που υπάρχει γύρω μας) και να τα κατευθύνουμε να αναπτύξουν κριτική σκέψη για τον εαυτό τους. Το κύριο μοτίβο της αντίθεσης Δία-Ουρανού πυροδοτεί φανατισμό στην επιδίωξη της προσωπικής ελευθερίας. Αυτό οφείλεται στο δυναμισμό των σκληρών όψεων που δημιουργεί ο Ουρανός και ενισχύει ο Δίας.

 

Η απίστευτα επαναστατική και δυναμική ενέργεια μπορεί να αποφέρει μεγάλη επιτυχία σε άτομα που εμπλέκονται με πνευματική και κοινωνική αναμόρφωση, εάν παίξουν τα χαρτιά τους σωστά και προσεκτικά. Όσοι συνδέονται μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη μπορούν να δημιουργήσουν συναρπαστικά οράματα για το μέλλον και να εμπνεύσουν και άλλους να τους ακολουθήσουν, στο δρόμο της επίγνωσης. Μέρος αυτής της Ουράνιας αφύπνισης θα συγκλονίσει πολλούς ανθρώπους! Κάποιες φορές, δυστυχώς,  πρέπει να συμβεί κάτι οδυνηρό για να ταρακουνήσει τους ανθρώπους να αντιδράσουν.

 

Παρόλο που ο δυτικός κόσμος φαίνεται να βρίσκεται σε μεγάλο χάος αυτή τη στιγμή, οι ζωές μας εξακολουθούν να είναι σχετικά άνετες, σε σύγκριση με τις ζωές των ανθρώπων που έζησαν μόλις πριν από 100 χρόνια. Από την άλλη μεριά, η προσωπική μας ελευθερία είναι πολύ λιγότερη, με το διαδίκτυο να παρακολουθεί την κάθε μας κίνηση. Ειδικά, όσοι έχουν ηλεκτρονικές επιχειρήσεις, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Πρόκειται για μια σημαντική Νέα Σελήνη που θα μπορούσε να προσφέρει εναλλακτικές δυνατότητες στον κυβερνοχώρο και η ελευθερία του ενός να σταματάει (ιδανικά) εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων.

 

 

(Visited 59.616 times, 52 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

friends (2) Ζώδια και φιλία – Ποιος είναι ο αστρικός σας κολλητός; - ΚΡΙΟΣ  Οπως και στην καθημερινότητά του έτσι και στην φιλία του είναι επιθετικός και παρορμητικός. Δεν κρατάει φιλίες για Περισσότερα... Περισσότερα...
aries-zodiac Τι πρέπει να αποφύγετε ώστε να γλιτώσετε από τον θυμό ενός Κριού - Ο θυμός ενός Κριού είναι παροιμιώδης. Ως παιδιά του Άρη τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες Κριοί είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
Mercury Ανάδρομος Ερμής: Τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε - Ο ανάδρομος Ερμής είναι ίσως η πιο επίφοβη διέλευση της αστρονομίας, αφού επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και περιπλέκει τα Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes (3) Που θα πας διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Εσείς για πού το βλέπετε φέτος; Μπορεί το ζώδιό σας να σας φανερώσει τον ιδανικό προορισμό!   ΖΥΓΟΣ Σαν Περισσότερα... Περισσότερα...