Νέα Σελήνη Στους Διδύμους – 25 Μαίου 2017 – Θύελλα στον Ουρανό

Νέα Σελήνη Στους Διδύμους – 25  Μαίου  2017 – Θύελλα στον Ουρανό

Γενικότερα για τη Νέα Σελήνη
Η Νέα Σελήνη της 25ης Μαίου είναι στην 4ο των Διδύμων. Η Νέα Σελήνη του Μαίου αστρολογικά μας πηγαίνει πίσω, στην αρχαία προέλευση της σχέσης μας με το νυχτερινό ουρανό. Εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικές πλανητικές όψεις με τη Νέα Σελήνη, η κύρια πηγή της ερμηνείας μας είναι το σκηνικό των απλανών αστέρων και των αστερισμών τους. Η Νέα Σελήνη του Μαίου είναι στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά στον Αστερισμό του Ταύρου – συγκεκριμένα, στις Υάδες. Αυτά τα βροχερά άστρα υποδηλώνουν πάντα δάκρυα και θλίψεις από ατυχία και τραγωδία.

 

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης μας δίνει πρωτοβουλία και μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Όλες οι δυνατότητες είναι πάνω στο τραπέζι καθώς βάζουμε τον εαυτό μας στο επίκεντρο των μελλοντικών μας σχεδίων. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, δηλαδή μέχρι τις 24 Ιουνίου 2017. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 25 Μαίου, μέχρι την Πανσέληνο στις 9 Ιουνίου 2017.

 

Μάθε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιο σου

Ειδικά για αυτή τη Νέα Σελήνη

 

Η Νέα Σελήνη του Μαίου δεν σχηματίζει σημαντικές πλανητικές όψεις. Μεγάλο μέρος της αστρολογικής ερμηνείας προέρχεται από τους απλανείς αστέρες, πίσω από τη Νέα Σελήνη. Υπάρχουν, ωστόσο, δυο δευτερεύουσες πλανητικές όψεις που πρέπει να εξετάσουμε.

 

Ανάμεσα στην 4ο και 8ο των Διδύμων είναι ίσως τα σπουδαιότερα, πολιτισμικά, άστρα που υπάρχουν στον ουρανό. Το σύμπλεγμα των Υάδων είναι μια ομάδα έξι άστρων που βρίσκονται στον Αστερισμό του Ταύρου. Οι Υάδες έχουν τη φύση του Κρόνου και του Ερμή. Λέγεται οτι φέρνουν δάκρυα, ξαφνικά γεγονότα, βία, πυρετό, δηλητηρίαση και αντιφάσεις της μοίρας. Η φήμη των Υάδων για δάκρυα και θλίψη συνδέεται με τη σχέση τους με το νερό. Ονομάζονται, επίσης, Βροχερά Άστρα (Rainy Stars) και προβλέπουν βροχές και καταιγίδες για αγρότες και ναυτικούς. Η φύση του Κρόνου-Ερμή μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και τάσεις για κατάθλιψη. Ωστόσο, η πειθαρχία και το κύρος είναι περιουσιακά στοιχεία σε καιρούς κρίσης και φόβου, όπως είναι οι καιροί που ζούμε.

 

Οι Υάδες συνδέονται με εντυπωσιακή αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης, της αυτοσυντήρησης και της απληστίας, μιας άσωτης ζωής, υπερβολικών και έκφυλων τρόπων και έναν αγώνα για δύναμη που οδηγεί σε αυταρχικές πολιτικές εξουσίας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η δύναμη να μην χρησιμοποιείται για την εκμετάλλευση των άλλων ανθρώπων. Μια πιθανότητα για υψηλότερη εκπαίδευση παρεμποδίζεται από ατυχία, μπερδεμένη σκέψη ή τη διακοπή των σπουδών. Παρατηρήθηκαν, επίσης, δυσκολίες που συνδέονται με γραπτά και πλαστογραφία, αλλά και με τη διακριτικότητα και το αίσθημα δικαιοσύνης. Ο κατάλογος των ατυχιών που αποδίδεται στις Υάδες περιλαμβάνει ασθένειες, κακή όραση και βία.

 

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι η ισχυρότερη πλανητική όψη, εκτός από τη σύνοδο Ήλιου-Σελήνης. Οι δευτερεύουσες όψεις θα προκαλέσουν ερεθιστικές ή ενοχλητικές καταστάσεις σχετικά με την αισθηματική ζωή ή κάποια οικονομικά θέματα που μας αναγκάζουν να ενεργήσουμε. Αυτές οι καταστάσεις ή τα γεγονότα μπορεί να έχουν βαθιά επίδραση στην αισθηματική μας ζωή. Θέματα ισχύος και ελέγχου μπορεί να προκύψουν σε υπάρχουσες σχέσεις. Υποβόσκουσα ένταση μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, σαν συμπεριφορά χειραγώγησης, όπως η ζήλια ή η κτητικότητα. Στη ρίζα τέτοιων συμπεριφορών μπορεί να υπάρχει ένας βαθιά κρυμμένος φόβος ή μια ανασφάλεια ότι δεν είμαστε αγαπημένοι και πολύτιμοι. Είναι πιθανό να υπάρξουν απειλές και χωρισμοί, εάν κάποιος από τους δύο αισθάνεται να πνίγεται ή να ελέγχεται. Μια αρρωστημένη σχέση μπορεί να καταρρεύσει κι αυτό να είναι πολύ οδυνηρό ή δραματικό. Μια σχέση με γερές βάσεις θα αντέξει την ένταση, αλλά θα υπάρξει κάποιο είδος αλλαγής για να βελτιωθεί η δυναμική της.

 

Με Λίγα Λόγια
Η Νέα Σελήνη του Μαίου στις Υάδες υποδηλώνει δάκρυα και θλίψεις. Ενοχλητικές δευτερεύουσες όψεις στο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα καταδεικνύουν ξαφνικά γεγονότα, που σχετίζονται με την αισθηματική ζωη ή τα οικονομικά. Οι συνέπειες οποιασδήποτε ατυχίας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή απόμακρη είναι, θα απαιτήσουν κάποιες διορθωτικές ενέργειες. Η «θεραπεία» θα περιλαμβάνει ή θα οδηγήσει σε αλλαγές, όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε τετράγωνο στον Πλούτωνα.

 

Βρισκόμαστε, ήδη, στη μέση ενός μεγάλου μετασχηματισμού που προκλήθηκε από το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού το 2017. Ο Βόρειος Δεσμός συνδέεται μ’ αυτό και σχηματίζει όψη μεγάλου τριγώνου. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει τη θετική εξέλιξη του κάρμα και της ψυχής, που προκύπτει από την αλλαγή που θα ξεκινήσει τις επόμενες δυο εβδομάδες.

(Visited 35.544 times, 8 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

taurus Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ταύρος; - Με αγάπη για την καλοπέραση, ο Ταύρος νιώθει ότι ξεβολεύεται σε κατάσταση οικονομικής κρίσης, καθώς χάνει το αίσθημα της Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά | Μέρος 1ο - Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να παίρνουν την ρεβάνς; Περισσότερα... Περισσότερα...
bride Ποιο στιλ νυφικού σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; - Είστε μέλλουσα νυφούλα και δεν ξέρετε τι νυφικό να διαλέξετε; Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές όπου ανάλογα με το Περισσότερα... Περισσότερα...
astrology Η σχέση ανάμεσα στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την Αστρολογία - Μπορεί να υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την αστρολογία;   Κι όμως ναι και μάλιστα μοιάζει να Περισσότερα... Περισσότερα...