ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – 21 Αυγούστου 2017

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – 21 Αυγούστου 2017

Γενικότερα για τη Νέα Σελήνη
Η ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη της 21ης Αυγούστου 2017 πραγματοποιείται στην 28ο του Λέοντα και επισημαίνει τολμηρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση αλλαγές που οδηγούν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η συνεχής και αποφασιστική προσπάθεια θα φέρει την ανάπτυξη και την ευτυχία που επιθυμούμε. Η ευθυγράμμιση της Νέας Σελήνης του Αυγούστου με το σημαντικό απλανή αστέρα Regulus μας δίνει φιλοδοξία και περιπέτεια. Μια θετική σύνδεση με τον Ουρανό προσθέτει σ’ αυτή την Έκλειψη προσδοκία και ενθουσιασμό.

 

Η σημασία της Ηλιακής Έκλειψης
Όπως κάθε νέα σελήνη, η ηλιακή έκλειψη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Η ισχυρότερη και πιο σημαντική όψη στην αστρολογία είναι η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης. Σημαίνει ότι όλες οι δυνατότητες είναι στο τραπέζι και μπορούμε με δυναμισμό να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, καθώς αναζητούμε νέους τρόπους για να προοδεύσουμε. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να αρχίσουμε να γράφουμε τους στόχους μας σε ένα φύλλο χαρτί.
Η ηλιακή έκλειψη θα ευνοήσει τα θέματα που προέκυψαν στη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης της 7ης Αυγούστου. Μαζί λειτουργούν σαν μια φάση εκλείψεων, που θα διαρκέσει έως τις εκλείψεις του Ιανουαρίου 2018.

 

Μάθε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιο σου

Ηλιακή Έκλειψη Αυγούστου 2017

 
Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου στην 28ο 52’ του Λέοντα πέφτει πολύ κοντά στο πιο λαμπρό αστέρι του αστερισμού του Λέοντα. Η Καρδιά του Λέοντα (Regulus) είναι ένα από τα πιο σημαντικά και πιο ισχυρά άστρα στην αστρολογία. Φέρνει επιτυχία, αλλά και κίνδυνο απώλειας. Η άλλη κύρια επίδραση στην ηλιακή έκλειψη-Νέα Σελήνη του Αυγούστου είναι το βοηθητικό τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής και του ενθουσιασμού. Ο απλανής αστέρας Regulus είναι ανεξάρτητος, περήφανος, σίγουρος, ειλικρινής, γενναίος, μαχητικός και βίαιος. Ενώ είναι ανοιχτόμυαλος και γενναιόδωρος, ο Regulus θέλει να κατακτήσει και να κυριαρχήσει – να αφήσει το σημάδι του προτού κάποιος επιτυχημένος αμφισβητίας διεκδικήσει το θρόνο. Η ηλιακή έκλειψη με τον Regulus δίνει επιτυχία, δύναμη, εξουσία, επιρροή, τιμή και πλούτο. Ωστόσο, ο φθόνος και το μίσος που προέρχεται από τους εχθρούς μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα, βία και πτώσεις.
Το τρίγωνο που σχηματίζει η ηλιακή έκλειψη με τον Ουρανό κάνει συναρπαστική αυτή τη φάση της έκλειψης. Η ενέργεια, η φιλοδοξία και η πρωτοβουλία του Regulus θα φέρει επιτυχία σε νέες επιχειρήσεις. Θα έχουμε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να κάνουμε τολμηρές αλλαγές στη ζωή μας. Μπορεί να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, ώστε να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, νιώθοντας περήφανοι για τη διαφορετικότητά μας. Υψηλότερη αυτογνωσία, αυξημένη διαίσθηση και αναλαμπές διορατικότητας θα μας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και βαθύτερη επίγνωση του εαυτού. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου θα μας ενεργοποιήσει για να ολοκληρώσουμε τα έργα μας και να θέσουμε νέους, φιλόδοξους, προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.
Είναι μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη για να αλλάξουμε καταστροφικές ή ξεπερασμένες συμπεριφορές, όπως οι προκαταλήψεις και οι εθισμοί. Μια έντονη επιθυμία για επιτυχία μαζί με αυτοπεποίθηση θα σπάσει τις κακές συνήθειες και θα τις αντικαταστήσει με απρόσμενα, νέα ενδιαφέροντα και χόμπι. Μεγαλύτερη ελευθερία και περιέργεια θα μας βοηθήσουν να βγούμε από τα γνωστά και τετριμμένα και να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο. Θα γνωρίσουμε ασυνήθιστους ανθρώπους, με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό μας. Ενώ η γνωριμία με νέους ανθρώπους και το ξεκίνημα αλλαγών στη ζωή μας θα έρθει αβίαστα και φυσικά, χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια για να ακολουθήσουμε τα σχέδιά μας στο μέλλον.

 
Με λίγα λόγια
Η Νέα Σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για καινούρια ξεκινήματα. Η ηλιακή έκλειψη καθιστά τον καθορισμό των νέων στόχων πιο σημαντικό, επειδή η επιρροή τους διαρκεί για 6 μήνες αντί για 4 εβδομάδες. Η σύνοδος με τον απλανή αστέρα Regulus κάνει αυτή τη φάση της έκλειψης σταθερή και περιπετειώδη. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου τρίγωνο με τον Ουρανό προσθέτει περισσότερες προσδοκίες και ενθουσιασμό. Η πρωτοβουλία και ο ενθουσιασμός θα φέρουν θετική αλλαγή και επιτυχία. Μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας, λόγω του φθόνου και της ζήλειας των εχθρών μας. Οι συνδυασμένες επιδράσεις του Regulus και του Ουρανού υποδηλώνουν γρήγορες εκρήξεις ενδιαφέροντος και δραστηριότητας. Μακρόχρονες σχέσεις και μόνιμες αλλαγές είναι πιθανές και οφείλονται στην όψη που σχηματίζει ο Άρης με το Δία και τον Κρόνο. Αυτό το μικρό τρίγωνο με το Δία σε εστιακό σημείο υποδηλώνει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευτυχία, εξαιτίας μιας αποφασιστικής και συνεχούς προσπάθειας.
Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου λειτουργεί παράλληλα με τη σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2018. Η σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου έχει τη δυνατότητα να μας κάνει άπληστους, εγωιστές και αδίστακτους στο δρόμο προς την κορυφή. Οι θετικές όψεις δείχνουν ότι η ευτυχία και η επιτυχία είναι εφικτές, αρκεί να παίξουμε σωστά τα χαρτιά μας. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου είναι, επίσης, μια έκλειψη που αφορά την προσωπική επιτυχία με τον κίνδυνο τελικής αποτυχίας. Ωστόσο, μας δίνει την αυτογνωσία και τη διαίσθηση για να κινηθούμε σωστά και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας.

(Visited 53.473 times, 169 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κάνουν τα ζώδια στην παραλία; - Θαλασσίτσα, βουτιές, καυτός ήλιος, μαύρισμα, κουτσομπολιό, τάβλι, ρακέτες… και άλλα πολλά.   Ποιες είναι οι συνήθειες των ζωδίων στην Περισσότερα... Περισσότερα...
bride Ποιο στιλ νυφικού σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; - Είστε μέλλουσα νυφούλα και δεν ξέρετε τι νυφικό να διαλέξετε; Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές όπου ανάλογα με το Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_207325033 Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι ταξίδια θα κάνεις - Αρέσουν σε όλους τα ταξίδια; Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση μπορεί να μην είναι τόσο Περισσότερα... Περισσότερα...
invention Ποιες εφευρέσεις ταιριάζουν στα ζώδια; - Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σας, χωρίς το κινητό σας ή το αυτοκίνητό σας; Κάποιες μικρές Περισσότερα... Περισσότερα...