Νέα Σελήνη Στον Καρκίνο – 24 Ιουνίου 2017

Νέα Σελήνη Στον Καρκίνο – 24 Ιουνίου 2017

Γενικότερα για τη Νέα Σελήνη
Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου είναι στην 2ο του Καρκίνου. Η κύρια αστρολογική επίδραση της Νέας Σελήνης του Ιουνίου προέρχεται από μια στενή ευθυγράμμιση με τον Ερμή-τον πλανήτη των ιδεών, της επικοινωνίας και των μεταφορών. Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου βρίσκεται στον αστερισμό των Διδύμων, που είναι το σπίτι του Ερμή. Πρόκειται, σίγουρα, για μια Νέα Σελήνη που ευνοεί το μοίρασμα φωτεινών ιδεών και τη δημιουργία σχεδίων. Αυτή η κοινωνική Νέα Σελήνη είναι ιδανική για τη σύναψη επαγγελματικών σχέσεων και την έναρξη νέων επιχειρήσεων.

 

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης μας δίνει πρωτοβουλία και μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Όλες οι δυνατότητες είναι πάνω στο τραπέζι καθώς βάζουμε τον εαυτό μας στο επίκεντρο των μελλοντικών μας σχεδίων. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, δηλαδή μέχρι τις 24 Ιουλίου 2017. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 24 Ιουνίου, μέχρι την Πανσέληνο στις 9 Ιουλίου 2017.

 

Μάθε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιο σου

Ειδικά για αυτή τη Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου στην 2ο 47’ του Καρκίνου είναι σχετικά εύκολο να αποκρυπτογραφηθεί, σε σύγκριση με τις πρόσφατες φάσεις της Σελήνης. Υπάρχει μόνο μια σημαντική όψη στην Νέα Σελήνη του Ιουνίου και κάποια ενέργεια από απλανείς αστέρες. Ενώ η Νέα Σελήνη είναι στο πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου, στην πραγματικότητα βρίσκεται στον αστερισμό των Διδύμων. Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου απέχει μόνο τρεις μοίρες από τον Ερμή. Σ’ αυτές τις τρεις μοίρες βρίσκονται δυο σταθερά άστρα στον βόρειο δίδυμο των Διδύμων: Ο Teja Prior και ο Tejat Posterior είναι τοποθετημένοι στην πίσω και μπροστινή πλευρά του αριστερού ποδιού του Κάστορα. Ο αστερισμός των Διδύμων δίνει έντονη αφοσίωση, μεγαλοφυΐα, ευρύτητα πνεύματος, καλοσύνη και ελευθερία. Η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης και Ερμή σ’ αυτή την περιοχή του ουρανού που κυβερνάται από τον Ερμή, κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη ευνοϊκή σε σχέση με νέες ιδέες, επικοινωνία, μεταφορές και εμπόριο.

 

Και τα δυο αυτά σταθερά άστρα είναι σαν τον Ερμή και την Αφροδίτη. Έχει ειπωθεί ότι δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστούν ιδέες, με λογικούς και αποδεκτούς τρόπους που κερδίζουν εξαιτίας της προφανούς νοημοσύνης τους. Έχει, επίσης, ειπωθεί ότι ο Teja Prior δίνει δύναμη, υπεροχή και επιτυχία, ενώ ο Tejat Posterior δίνει ορμή, ενέργεια και προστασία.

 
Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου και ο Ερμής

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θέτει το επίκεντρο στη σκέψη και τις επικοινωνίες, καθιστώντας αυτό το διάστημα ιδιαίτερα απασχολημένο διανοητικά. Το μυαλό μας είναι σε μια κατάσταση που ευνοεί τις πολλές αλληλεπιδράσεις, το ξεκαθάρισμα εγγράφων και λογαριασμών, τη λήψη και αποστολή επιστολών και ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τις μικρές αποδράσεις έξω από την πόλη. Θα θέλουμε να κουβεντιάζουμε και να ξεκινάμε συζητήσεις σχετικά με τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Επίσης, θα σκεφτόμαστε και θα εκφραζόμαστε με σαφήνεια. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε σχέδια και να ξεκινήσουμε επαγγελματικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, αγορές και πωλήσεις.

 

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή δημιουργεί μια μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και διακυμάνσεις στη διάθεση. Μπορούμε πιο εύκολα να έρθουμε συναισθηματικά κοντά με τους άλλους ανθρώπους ή να απολαμβάνουμε την αναπόληση του παρελθόντος με μέλη της οικογένειας. Η συζήτηση με γυναίκες και μέλη της οικογένειας, ειδικότερα, θα είναι συναισθηματικά ανατροφοδοτική. Η συναισθηματική ευαισθησία μπορεί να μας βγάλει στην επιφάνεια μια ισχυρή διαίσθηση ή ακόμα και ψυχικές ικανότητες. Η διάθεση που έχουμε να είμαστε σε επαφή με τους άλλους θα ανταμειφθεί, γιατί το άνοιγμα και η κατανόησή μας θα προωθήσουν την πραγματική φιλία.

 

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου σε σύνοδο με τον Ερμή σηματοδοτεί την ιδανική περίοδο για να γίνουν νέες συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα – προσωπικά και επαγγελματικά. Η τυχερή και προστατευτική φύση των σταθερών άστρων αντισταθμίζει κάθε τριβή που θα προκαλέσει στις σχέσεις μας, η δευτερεύουσα όψη ½ τετραγώνου της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη.

 
Με λίγα λόγια

Πρόκειται για μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να αγοράσουμε και να πουλήσουμε οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία και μεταφορές. Επίσης, μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία την τιμή ακριβών πραγμάτων, όπως π.χ. μηχανημάτων ή αυτοκινήτων. Οι πρώτες δυο εβδομάδες αυτής της Νέας Σελήνης, από τις 24 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου είναι μια καλή στιγμή για να ανταλλάξουμε ιδέες και να συζητήσουμε τα σχέδιά μας για το μέλλον. Οι επιχειρηματικές συμφωνίες ευνοούνται και είναι κατάλληλη περίοδος για κρατήσεις ή ξεκίνημα ταξιδιών. Θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από αυτή τη φάση της Σελήνης για να γράψουμε και να στείλουμε αιτήσεις, να σχεδιάσουμε σημαντικές συναντήσεις, να φτιάξουμε έναν προϋπολογισμό ή να οργανώσουμε τις γραφειοκρατικές μας εκκρεμότητες.

(Visited 41.805 times, 83 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σηματοδοτεί ο ήλιος στον κάθε οίκο; - Πόσο σημαντική είναι η θέση του ήλιου με βάση τους 12 οίκους;   Πολύ σημαντική θα σας απαντήσω. Σύμφωνα Περισσότερα... Περισσότερα...
driving-933281_960_720 Τα άστρα στο τιμόνι: Πώς οδηγεί κάθε ζώδιο - Κριός. Αγαπά την ταχύτητα και θέλει να ξεπερνά τα όρια. Συχνά θα δείτε το αμάξι του τρακαρισμένο από πολλές Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma (2) Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; Μέρος 2ο - Ζυγός: Γίνεται λόγος για την επιτομή της κομψότητας. Ένας άντρας οδηγός πάντα επιλέγει αρώματα τα οποία έχουν ως βάση Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_70013839 Ποια είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια; - Όλα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο μπορούμε με απόλυτη βεβαιότητα να διακρίνουμε ποια είναι τα τρία Περισσότερα... Περισσότερα...