«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια;

«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια;

Μπορεί η γυμναστική να ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων, τι γίνεται στην περίπτωση όμως του κάθε ζωδίου ξεχωριστά;
 
Κριός. Είστε από τα πιο δραστήρια ζώδια του ζωδιακού κύκλου και φυσικά η καθημερινότητά σας περιλαμβάνει οπωσδήποτε γυμναστήριο ή κάποια άλλη μορφή άσκησης.
 
Ταύρος. Είναι γεγονός πως δεν αγαπάτε ιδιαίτερα την γυμναστική. Εκείνο που αγαπάτε είναι να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα, για αυτό και εντάσσετε στο πρόγραμμά σας το γυμναστήριο ώστε να το ακολουθείτε. Ειδάλλως από γυμναστική, καμία σχέση!
 
Δίδυμοι. Είστε το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αν μπορούσατε θα κάνετε όχι ένα, αλλά δύο αθλήματα ταυτόχρονα! Είστε άνθρωποι που συνεργάζονται εύκολα οπότε επιλέγετε συνήθως ένα ομαδικό άθλημα για να αθληθείτε.
 
Καρκίνος. Δεν σας αρέσει να εκτίθεστε δημόσια και για αυτό τον λόγο προτιμάτε να κάνετε γυμναστική από κάποιο βίντεο στο YouTube, αρκεί να είστε μόνοι σας, στο σπίτι σας.
 
Λέων. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε personal training! Δεν συμβιβάζεστε άλλωστε και με κάτι λιγότερο, αφού ακόμη και στη γυμναστική θέλετε να τραβάτε τα βλέμματα. Φυσικά και επιλέγετε ατομικά αθλήματα, αφού θέλετε να είστε στο επίκεντρο.
 
Παρθένος. Είστε το ζώδιο που τηρεί απόλυτα το αρχαίο γνωμικό. Ασκήστε όχι μόνο για να διατηρήστε σε φόρμα, αλλά και επειδή το θεωρείτε ιδιαίτερα διασκεδαστικό!
 
Ζυγός. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα πάτε στο γυμναστήριο μόνο όταν σας προτείνει κάποιος φίλος σας να πάτε μαζί. Σας απασχολεί περισσότερο πως φαίνεστε κατά τη διάρκεια που κάνετε γυμναστική για αυτό οι φόρμες που θα αγοράσετε θα κοστίσουν περισσότερο και από μια συνδρομή στο γυμναστήριο!
 
Σκορπιός. Υποψιάζεστε ακόμη και στο γυμναστήριο πως υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίζετε να εγγραφείτε. Ωστόσο επειδή έχετε μεγάλο απόθεμα ενέργειας, συνήθως επιλέγετε αθλήματα όπως τρέξιμο και κολύμπι.
 
Τοξότης. Σας αρέσει να γυμνάζεστε κάνοντας κάποιο extreme sport, όπως ράφτινγκ ή kick boxing. Για τους πιο συμβατικούς αρκεί να τρέξετε σε μια καινούργια γειτονιά, αρκεί να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο.
 
Αιγόκερως. Θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους τις περισσότερες φορές και για αυτό το λόγο γυμνάζεστε για να δείτε τα αποτελέσματα στο μέλλον και όχι άμεσα. Δεν βιάζεστε και επιθυμείτε όταν γυμνάζεστε να το κάνετε και σωστά για να διαρκέσουν περισσότερο τα αποτελέσματα.
 
Υδροχόος. Γυμνάζεστε επειδή θέλετε να είστε σε εγρήγορση κυρίως πνευματικά και όχι τόσο σωματικά, καθώς έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το σώμα και εικόνα του είναι κάτι παροδικό, όπως και η ομορφιά.
 
Ιχθύς. Όταν γυμνάζεστε δίνετε περισσότερο έμφαση στην ψυχική ισορροπία και συνήθως επιλέγετε να γυμνάζεστε κάνοντας δραστηριότητες που συνδέονται με το νερό, ως γνήσια ψαράκια, όπως κολύμπι ή καταδύσεις.

(Visited 645 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

money (2) Πόσο σπάταλα είναι τα ζώδια; - Κριός: Ξοδεύετε αρκετά χρήματα, χωρίς δεύτερη σκέψη, όχι μόνο για προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και για δώρα σε αγαπημένα Περισσότερα... Περισσότερα...
gifts (2) To τέλειο δώρο για κάθε ζώδιο - Μέρος 1ο   Κριός: Έχετε πολλές επιλογές, για έναν άντρα Κριό… Το πιο ιδανικό δώρο όμως είναι να του Περισσότερα... Περισσότερα...
car (2) Τι είδους αμάξια προτιμάτε να οδηγείτε ανάλογα με το ζώδιό σας; - Κριός. Σίγουρα θα επιλέξει ένα αμάξι που να είναι κόκκινο και το τελευταίο μοντέλο. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Περισσότερα... Περισσότερα...
emotional-woman Λογική ή συναίσθημα; Τι επιλέγουν τα τελευταία έξι ζώδια; ΜΕΡΟΣ 2ο - Σε αυτό το μέρος, θα αναλύσουμε τα τελευταία έξι ζώδια του ζωδιακού και τον τρόπο που αντιδρούν στην λογική Περισσότερα... Περισσότερα...