«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια;

«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια;

Μπορεί η γυμναστική να ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων, τι γίνεται στην περίπτωση όμως του κάθε ζωδίου ξεχωριστά;
 
Κριός. Είστε από τα πιο δραστήρια ζώδια του ζωδιακού κύκλου και φυσικά η καθημερινότητά σας περιλαμβάνει οπωσδήποτε γυμναστήριο ή κάποια άλλη μορφή άσκησης.
 
Ταύρος. Είναι γεγονός πως δεν αγαπάτε ιδιαίτερα την γυμναστική. Εκείνο που αγαπάτε είναι να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα, για αυτό και εντάσσετε στο πρόγραμμά σας το γυμναστήριο ώστε να το ακολουθείτε. Ειδάλλως από γυμναστική, καμία σχέση!
 
Δίδυμοι. Είστε το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αν μπορούσατε θα κάνετε όχι ένα, αλλά δύο αθλήματα ταυτόχρονα! Είστε άνθρωποι που συνεργάζονται εύκολα οπότε επιλέγετε συνήθως ένα ομαδικό άθλημα για να αθληθείτε.
 
Καρκίνος. Δεν σας αρέσει να εκτίθεστε δημόσια και για αυτό τον λόγο προτιμάτε να κάνετε γυμναστική από κάποιο βίντεο στο YouTube, αρκεί να είστε μόνοι σας, στο σπίτι σας.
 
Λέων. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε personal training! Δεν συμβιβάζεστε άλλωστε και με κάτι λιγότερο, αφού ακόμη και στη γυμναστική θέλετε να τραβάτε τα βλέμματα. Φυσικά και επιλέγετε ατομικά αθλήματα, αφού θέλετε να είστε στο επίκεντρο.
 
Παρθένος. Είστε το ζώδιο που τηρεί απόλυτα το αρχαίο γνωμικό. Ασκήστε όχι μόνο για να διατηρήστε σε φόρμα, αλλά και επειδή το θεωρείτε ιδιαίτερα διασκεδαστικό!
 
Ζυγός. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα πάτε στο γυμναστήριο μόνο όταν σας προτείνει κάποιος φίλος σας να πάτε μαζί. Σας απασχολεί περισσότερο πως φαίνεστε κατά τη διάρκεια που κάνετε γυμναστική για αυτό οι φόρμες που θα αγοράσετε θα κοστίσουν περισσότερο και από μια συνδρομή στο γυμναστήριο!
 
Σκορπιός. Υποψιάζεστε ακόμη και στο γυμναστήριο πως υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίζετε να εγγραφείτε. Ωστόσο επειδή έχετε μεγάλο απόθεμα ενέργειας, συνήθως επιλέγετε αθλήματα όπως τρέξιμο και κολύμπι.
 
Τοξότης. Σας αρέσει να γυμνάζεστε κάνοντας κάποιο extreme sport, όπως ράφτινγκ ή kick boxing. Για τους πιο συμβατικούς αρκεί να τρέξετε σε μια καινούργια γειτονιά, αρκεί να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο.
 
Αιγόκερως. Θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους τις περισσότερες φορές και για αυτό το λόγο γυμνάζεστε για να δείτε τα αποτελέσματα στο μέλλον και όχι άμεσα. Δεν βιάζεστε και επιθυμείτε όταν γυμνάζεστε να το κάνετε και σωστά για να διαρκέσουν περισσότερο τα αποτελέσματα.
 
Υδροχόος. Γυμνάζεστε επειδή θέλετε να είστε σε εγρήγορση κυρίως πνευματικά και όχι τόσο σωματικά, καθώς έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το σώμα και εικόνα του είναι κάτι παροδικό, όπως και η ομορφιά.
 
Ιχθύς. Όταν γυμνάζεστε δίνετε περισσότερο έμφαση στην ψυχική ισορροπία και συνήθως επιλέγετε να γυμνάζεστε κάνοντας δραστηριότητες που συνδέονται με το νερό, ως γνήσια ψαράκια, όπως κολύμπι ή καταδύσεις.

(Visited 629 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_154670627 Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Κριός - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας μητέρας Κριού;   Ένα είναι βέβαιο! Oι γυναίκες οι οποίες είναι γεννημένες στον αστερισμό Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Δίδυμο; - Κάθε αφεντικό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με ένα άλλο. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για ένα Περισσότερα... Περισσότερα...
man-woman (2) «Αγάπη δίχως πείσματα….στα ζώδια» Μέρος 2ο - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Να και ένα ζώδιο που ξέρει να εκτιμάει τα ερωτικά καβγαδάκια. Σίγουρα μετά θα ακολουθήσει ερωτική συνεύρεση, αφού Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_141272359 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Κριό - Δύο είναι τα πράγματα τα οποία αποζητά ένας Κριός σε μια σχέση του : Δράση και Πρόκληση.   Το Περισσότερα... Περισσότερα...