«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια;

«Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ», κατά πόσον τηρείται το αρχαίο γνωμικό από τα ζώδια;

Μπορεί η γυμναστική να ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των αρχαίων Ελλήνων, τι γίνεται στην περίπτωση όμως του κάθε ζωδίου ξεχωριστά;
 
Κριός. Είστε από τα πιο δραστήρια ζώδια του ζωδιακού κύκλου και φυσικά η καθημερινότητά σας περιλαμβάνει οπωσδήποτε γυμναστήριο ή κάποια άλλη μορφή άσκησης.
 
Ταύρος. Είναι γεγονός πως δεν αγαπάτε ιδιαίτερα την γυμναστική. Εκείνο που αγαπάτε είναι να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα, για αυτό και εντάσσετε στο πρόγραμμά σας το γυμναστήριο ώστε να το ακολουθείτε. Ειδάλλως από γυμναστική, καμία σχέση!
 
Δίδυμοι. Είστε το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αν μπορούσατε θα κάνετε όχι ένα, αλλά δύο αθλήματα ταυτόχρονα! Είστε άνθρωποι που συνεργάζονται εύκολα οπότε επιλέγετε συνήθως ένα ομαδικό άθλημα για να αθληθείτε.
 
Καρκίνος. Δεν σας αρέσει να εκτίθεστε δημόσια και για αυτό τον λόγο προτιμάτε να κάνετε γυμναστική από κάποιο βίντεο στο YouTube, αρκεί να είστε μόνοι σας, στο σπίτι σας.
 
Λέων. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε personal training! Δεν συμβιβάζεστε άλλωστε και με κάτι λιγότερο, αφού ακόμη και στη γυμναστική θέλετε να τραβάτε τα βλέμματα. Φυσικά και επιλέγετε ατομικά αθλήματα, αφού θέλετε να είστε στο επίκεντρο.
 
Παρθένος. Είστε το ζώδιο που τηρεί απόλυτα το αρχαίο γνωμικό. Ασκήστε όχι μόνο για να διατηρήστε σε φόρμα, αλλά και επειδή το θεωρείτε ιδιαίτερα διασκεδαστικό!
 
Ζυγός. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα πάτε στο γυμναστήριο μόνο όταν σας προτείνει κάποιος φίλος σας να πάτε μαζί. Σας απασχολεί περισσότερο πως φαίνεστε κατά τη διάρκεια που κάνετε γυμναστική για αυτό οι φόρμες που θα αγοράσετε θα κοστίσουν περισσότερο και από μια συνδρομή στο γυμναστήριο!
 
Σκορπιός. Υποψιάζεστε ακόμη και στο γυμναστήριο πως υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίζετε να εγγραφείτε. Ωστόσο επειδή έχετε μεγάλο απόθεμα ενέργειας, συνήθως επιλέγετε αθλήματα όπως τρέξιμο και κολύμπι.
 
Τοξότης. Σας αρέσει να γυμνάζεστε κάνοντας κάποιο extreme sport, όπως ράφτινγκ ή kick boxing. Για τους πιο συμβατικούς αρκεί να τρέξετε σε μια καινούργια γειτονιά, αρκεί να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο.
 
Αιγόκερως. Θέτετε μακροπρόθεσμους στόχους τις περισσότερες φορές και για αυτό το λόγο γυμνάζεστε για να δείτε τα αποτελέσματα στο μέλλον και όχι άμεσα. Δεν βιάζεστε και επιθυμείτε όταν γυμνάζεστε να το κάνετε και σωστά για να διαρκέσουν περισσότερο τα αποτελέσματα.
 
Υδροχόος. Γυμνάζεστε επειδή θέλετε να είστε σε εγρήγορση κυρίως πνευματικά και όχι τόσο σωματικά, καθώς έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το σώμα και εικόνα του είναι κάτι παροδικό, όπως και η ομορφιά.
 
Ιχθύς. Όταν γυμνάζεστε δίνετε περισσότερο έμφαση στην ψυχική ισορροπία και συνήθως επιλέγετε να γυμνάζεστε κάνοντας δραστηριότητες που συνδέονται με το νερό, ως γνήσια ψαράκια, όπως κολύμπι ή καταδύσεις.

(Visited 666 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

phone Πως απαντάνε τα ζώδια όταν σηκώνουν το τηλέφωνο; - Φανταστείτε ότι πετυχαίνετε το κάθε ζώδιο στο τηλέφωνο εν ώρα κάποιας δραστηριότητας. Είτε είναι η δουλειά τους, είτε κάποιο Περισσότερα... Περισσότερα...
saggitarius Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Τοξότη; - Πώς να κτίσεις μια καλή σχέση με το αφεντικό σου;   Τι είναι αυτό το οποίο περιμένει από εσένα; Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_74179831 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Ζυγό - Πρόκειται για ένα ζώδιο, το οποίο πριν και πάνω από όλα αναζητάει τη ισορροπία. Αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνει να Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (2) Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 2ο - Ζυγός: Κομψός και καλαίσθητος εκ φύσεως, θέλει να είναι όμορφος και για αυτό προσέχει την διατροφή του αν και Περισσότερα... Περισσότερα...