Ο Άρης στον Σκορπιό

Ο Άρης στον Σκορπιό

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

 

 

 

 

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Άρης νιώθει σαν στο σπίτι του στο Σκορπιό, γιατί σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού. Μοιράζεται μια συγγένεια μ’ αυτό το ζώδιο και λειτουργούν καλά μαζί. Ο Σκορπιός έχει να κάνει με το να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων, ώστε να μπορέσουμε να μεταμορφωθούμε εντελώς, ενώ ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, είναι εξαιρετικός για να διεγείρει και να προκαλεί αλλαγές.

 

 

Υπάρχει μεγάλη αντοχή με τον ενεργοποιημένο Άρη σ’ αυτό το σταθερό ζώδιο και μια μεγαλύτερη ικανότητα να επιμένουμε και να δουλεύουμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μάλιστα, έχει ειπωθεί ότι ο Άρης στο Σκορπιό δεν θέλει καθόλου να κάνει τα πράγματα με τον εύκολο τρόπο. Η αντίσταση είναι, απλά, ένα ακόμη εμπόδιο για να δοκιμαστεί η δύναμη του Άρη.

 

 

Ο Άρης στο Σκορπιό μας δίνει τη δύναμη να απελευθερώσουμε την ορμή και τη φιλοδοξία μας. Σ’ αυτό το ζώδιο, ο Άρης δεν έχει κίνητρο να συμβιβαστεί ή ακόμα να σκεφτεί τι πρέπει να πει κάποιος άλλος. Ο Άρης στο Σκορπιό μας κάνει να νιώθουμε απόλυτα υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Κανείς δεν μπορεί να μας ελέγξει, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κι αν προσπαθήσει… καλά θα κάνει να προσέξει!

 

 

Η ορμή να κάνουμε αλλαγές τη ζωή μας, μέσα από μια  τεράστια θέληση, βρίσκεται τώρα στο αποκορύφωμά της. Ο Άρης στο Σκορπιό δεν φοβάται να εξερευνήσει την πιο σκοτεινή και ευάλωτη πλευρά της ζωής – στην πραγματικότητα, αυτό είναι το αγαπημένο του κομμάτι. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή η διέλευση μπορεί να μας σπρώξει να δούμε σε βάθος τον εαυτό μας, δίνοντάς μας την απαραίτητη επίγνωση που πυροδοτεί σημαντικές αλλαγές.

 

 

Το μειονέκτημα του φλογερού Άρη στον υδάτινο Σκορπιό είναι ότι μπορεί να εκφραζόμαστε με θυμό ή επιθετικότητα. Η έκφραση αυτή μπορεί να είναι είτε άμεση, είτε υπόγεια και μπορεί να παρατείνει τις συγκρούσεις και να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις. Το κόλπο σ’ αυτή τη διέλευση είναι να είμαστε επιλεκτικοί, όσον αφορά τα τείχη που θέλουμε να γκρεμίσουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια εποικοδομητικά, αναλαμβάνοντας πράγματα που μας βοηθούν να κατευθύνουμε την ένταση και το πάθος μας σε κάτι θετικό.

 

 

Ο Άρης στο Σκορπιό μας βοηθά να αναπτύξουμε την προσωπική μας δύναμη. Εφόσον επιλέγουμε να ανεβαίνουμε πάνω από τις σκιές (παιχνίδια δύναμης, εκδίκηση, πικρία και αδυναμία συγχώρεσης) θα έχουμε την ευκαιρία να κυριαρχήσουμε πάνω σ’ αυτές τις πλευρές του εαυτού μας με θάρρος, πειθαρχία και θέληση.

 

 

Για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, ενημερώσου για την επιρροή που έχουν οι διελεύσεις των πλανητών και οι όψεις και τα περάσματα των αστρικών σωμάτων για τον μήνα Νοέμβριο, ενώ αν θέλεις να ξέρεις πότε είναι οι καταλληλότερες ώρες για να πετύχεις τους στόχους σου, έλεγχε τις πλανητικές ώρες ανά ημέρα!

Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον ζυγό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την Αντιγόνη Στάμου και την ομάδα της στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

(Visited 619 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

libra Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ζυγός; - Οικονομική κρίση και Ζυγός μπορεί να είναι ένας συνδυασμός αρκετά περίπλοκος. Βλέπετε οι Ζυγοί αυτό το οποίο αγαπάνε περισσότερο από Περισσότερα... Περισσότερα...
mousiki Τα μουσικά ακούσματα των ζωδίων - Η προτίμηση στην μουσική είναι ένα θέμα υποκειμενικό και έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους στην ζωή του καθενός. Παρ’όλα Περισσότερα... Περισσότερα...
exams Ζώδια και Πανελλαδικές εξετάσεις! - Όλοι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις…ας δούμε πόσο ευνοείται κάθε ζώδιο!   Περισσότερα... Περισσότερα...
Η ποιότητα των ζωδίων - Όπως είναι γνωστό τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ποιότητά τους. Πως ωστόσο Περισσότερα... Περισσότερα...