Ο Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας στον Σκορπιό

 

stanoy-icon

 

 

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

 

 

 

Ο Δίας βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει έως τις 8 Νοεμβρίου 2018. Ο Δίας κυβερνά την αισιοδοξία και είναι ο χαρούμενος πλανήτης, ενώ ο Σκορπιός κυβερνά το σκοτάδι και τη σοβαρότητα της ζωής. Μπορεί να είναι τα αντίθετα άκρα του φάσματος, αλλά μαζί μπορεί να συνδυαστούν για να μας βοηθήσουν να περπατήσουμε μέσα στη λάσπη, χωρίς να λερωθούμε πολύ ή τουλάχιστον να μάθουμε να παίζουμε μέσα στη λάσπη.

 

Ο Σκορπιός κυβερνά την οικειότητα, οπότε ο Δίας στο Σκορπιό μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ισχυρότερους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν. Είμαστε άνετοι με την οικειότητα και έχουμε λιγότερη υπομονή για επιφανειακές επαφές. Θέλουμε οι σχέσεις μας να έχουν βάθος και νόημα, να είναι σταθερές και ισχυρές.

 

ilios ston skorpio

 

Ο Δίας θέλει να επεκτείνουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις και την κατανόησή μας. Με το Δία στο Ζυγό διευρύναμε τη συνειδητοποίηση των σχέσεων και των συνεργασιών μας, την ανάγκη να μπούμε στη θέση του συντρόφου μας και τις διπλωματικές μας ικανότητες. Η εστίαση του Σκορπιού είναι, φυσικά, διαφορετική από αυτή του Ζυγού.

 

Η διέλευση του Δία μέσα στον έντονο και παθιασμένο Σκορπιό μας ωθεί να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Καθώς ο Δίας κινείται μέσα στο Σκορπιό, μαθαίνουμε και καταλαβαίνουμε ότι για να θεραπευτούμε θα πρέπει να κόψουμε τα περιττά και να εστιάσουμε σ’ αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μας. Επειδή η φύση του Δία είναι υπερβολική, θα πρέπει να φυλαχτούμε από το «πάρα πολύ». Η μετριοπάθεια δεν έρχεται αβίαστα ούτε στο Δία, ούτε στο Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού.

 

Τα ζώδια του νερού περιβάλλονται από συναισθήματα και ο Δίας σε ένα ζώδιο του νερού μας διδάσκει να αγκαλιάσουμε τα συναισθήματά μας – να τα κατανοήσουμε και να τα εκφράσουμε σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Δίας στο Σκορπιό μας ενθαρρύνει να μεγαλώσουμε και να αναπτυχθούμε σε  συναισθηματικό επίπεδο και επειδή ο Σκορπιός είναι επικεντρωμένος και βαθύς, μας ενθαρρύνει να αναπτύξουμε οικειότητα με τον εαυτό μας και τους άλλους.

 

 

dias ston skorpio

 

 

Με το Δία στο Σκορπιό προσελκύουμε περισσότερη επιτυχία και τύχη, όταν βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις σε ένα στόχο και όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις δυνάμεις για να βοηθήσουμε τους άλλους. Ο ζήλος του Δία μπορεί, κατά καιρούς, να αντικαθιστά τη μετριοπάθεια – μπορεί να επεκτείνει τις πιο αρνητικές ιδιότητες ενός ζωδίου, όπως ακριβώς μπορεί να επεκτείνει και τα θετικά χαρακτηριστικά. Ο ζήλος και ο ενθουσιασμός του είναι καλοπροαίρετα, αλλά μπορεί να μας τυφλώσει και να μας οδηγήσει σε υπερβολές.

 

Με το Σκορπιό μπορεί να αποκτήσουμε εμμονές – αν νιώθουμε καλά, το δεχόμαστε και προχωρούμε. Ωστόσο, η ανώτερη δύναμη του Δία αναζητά προοπτική. Η προοπτική του Δία δεν είναι αποσπασματική, αναλυτική ή λεπτομερής ματιά σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση, αλλά μια επισκόπηση – μια ματιά στη μεγάλη εικόνα.

Μάθε πως επηρεάζει ο Δίας στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

(Visited 502 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

capricorn Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Αιγόκερω; - Η ζωή όλων στη δουλειά μπορεί να γίνει ευκολότερη αν καταλάβεις το χαρακτήρα των ανθρώπων που συνεργάζεσαι καθώς με αυτό Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ξέρουν να κρατούν μυστικά τα ζώδια της γης; - H εχεμύθεια είναι μία αρετή που δύσκολα την αποκτούν και την καλλιεργούν οι άνθρωποι. Δείτε παρακάτω πως αντιδρούν σε ένα Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Γιατί ο Κριός έχει τόσα νεύρα; - Είναι χαρακτηριστικά το πιο νευρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο θυμός του είναι παροιμιώδης σε βαθμό που όλοι όσοι είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
scorpio Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Σκορπιός; - Αν όλα τα υπόλοιπα ζώδια δουν την οικονομική κρίση σαν κάτι που περιορίζει τις δυνατότητες τους και ως κάτι που Περισσότερα... Περισσότερα...