Ο Ήλιος στον Σκορπιό- Μάθε τι φέρνει για κάθε ζώδιο!

Ο Ήλιος στον Σκορπιό- Μάθε τι φέρνει για κάθε ζώδιο!

Πέρρης

Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

 

 

Από την Δευτέρα 23 του μήνα ο Ήλιος θα βρίσκετε και για ένα μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού.. Θέση που θεωρείτε εξαιρετικά ισχυρή για την φύση του Ήλιου καθώς ο Σκορπιός είναι πολύ συμβατός με βασικές ιδιότητες και δημιουργεί περιβάλλον που επιτρέπει στον Ήλιο να λειτουργεί άριστα.. Αυτό συμβαίνει για έναν λόγο που εύκολα κάποιο καθαρό ερευνητικό μυαλό στα γύρω από την Αστρολογία θέματα θα το καταλάβει από τον απλό συλλογισμό που θα σας αναφέρω. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει έκφραση  ζώδια του νερού,  Καρκίνος , Σκορπιός , Ιχθείς  είναι ένα απόλυτο λάθος καθώς θα πρέπει να λέμε στα ζώδια του υγρού στοιχείου και αυτό γιατί είναι διαφορετικό το υγρό στοιχείο κάθε ζωδίου από τα τρία αυτά ζώδια..

 

Έτσι όταν μιλάμε για υγρό στοιχείο Σκορπιού αναφερόμαστε σε λάβα, σε υγρό πυρ !!! Αυτό δικαιολογεί απόλυτα και το γεγονός ότι πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα κυβερνήτης του Σκορπιού ήταν και παραμένει ως συγκυβερνήτης ακόμα ο πύρινος Άρης. Σε απλή καθημερινότητα φτάνει να κοιτάξουμε τους Σκορπιούς που όλοι λίγο πολύ έχουμε γύρω μας για να διαπιστώσουμε ότι δεν είναι ούτε ασθενικοί ούτε τους λείπουν οι ιδιότητες ενός δυνατού Ήλιου όπως το πάθος, η φιλοδοξία , η ισχυρή γενικά προσωπικότητα.. Σε αυτόν λοιπόν τον τόσο δυναμικό χώρο ο Ήλιος για ένα μήνα φωτίζει τον τομέα – οίκο του κάθε ωροσκοπίου που το καταλαμβάνει το ζώδιο του Σκορπιού δείχνοντας το χώρο μέσα στον οποίο πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή τώρα, είτε γιατί αυτός ο χώρος μας χρειάζεται, είτε γιατί αυτός ο χώρος μπορεί να μας δώσει για ένα μήνα κάτι σημαντικό.   Δείτε λοιπόν με βάση, τόσο τον ηλιακό όσο και τον χάρτη του ωροσκόπου σας, που υπάρχει Σκορπιός και ετοιμαστείτε να κερδίσετε τα ανάλογα από το πέρασμα αυτό του Ήλιου. Αν είστε ή είναι ο ωροσκόπος σας  :

 

 

ΚΡΙΟΣ

Κριός

Αυτό το διάστημα τα σημαντικά τις ζωής σας θα λειτουργούν παρασκηνιακά. Τόσο ο ερωτισμός όσο και η κτητικότητα σας χτυπάει κόκκινο και αυτά που σκέφτεστε σχεδιάζετε ή και ζείτε θα τα ξέρουν λίγοι ή κανείς.. Το διάστημα ευνοεί μαχητικές διεκδικήσεις και σε συναισθηματικά και σε οικονομικά θέματα καθώς σας κάνει σκληρούς διεκδικητές των όσων θεωρείτε ότι σας ανήκουν. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορείτε αυτό το διάστημα να διεκδικήσετε επιθετικά την διευθέτηση ενός οικονομικού – κληρονομικού στοιχείου. Ακόμα αυτό το διάστημα μπορείτε να έχετε οφέλη από πηγές που δεν αφορούν την εργασία σας αλλά θα μπορούσαν να αφορούν εργασία άλλων, συντρόφων κλπ ή και την ενεργοποίηση και  εκμετάλλευση μιας πηγής εισοδήματος που την είχατε σε αδράνεια. Φυσικά αυτόν τον καιρό έχουν την τιμητική τους και οι κρυφές σχέσεις και επιθυμίες  για όσους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος

Τον δρόμο της αρμονικής συνεργασίας και συμπόρευσης έρχεται να ενεργοποιήσει και να τονίσει μετά τον Δία ο Ήλιος  με αυτό το πέρασμά του απέναντί σας τον Σκορπιό.  Αυτόν τον μήνα  μπορείτε να καλύψετε ανάγκες και ανασφάλειες αλλά και να κερδίσετε κάτω από την προστατευτική ομπρέλα προστασίας που μπορεί να σας παρέχει μία ισχυρή σχέση – συνεργασία, συνεταιρισμός ή γενικά η έννοια της ομάδας. Ακόμα και σε προσωπικές σχέσεις οι νέοι ή αδέσμευτοι του χώρου την περίοδο αυτήν θα αποζητούν περισσότερο την σχέση προοπτικής και θα πάψουν να χάνουν χρόνο σε εφήμερες καταστάσεις όσο εντυπωσιακές και αν είναι. Αυτός είναι και ό λόγος που κάνει τους Ταύρους να είναι το ζώδιο που περισσότερο από όλα τα άλλα θα κάνει προσπάθειες μα και υποχωρήσεις αν χρειάζεται για να ισχυροποιήσει χρήσιμες σχέσεις αυτό το διάστημα. Φυσικά συνεργασίες σημαίνει και έσοδα που μπορείτε άμεσα να καρπωθείτε ή βάσιμα να προσδοκάτε μέσα από αυτές. Ένα ακόμα σημαντικό είναι πώς αυτό το διάστημα γίνετε ιδανικό για να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και γενικά με την φυσική σας κατάσταση.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι

Μία πόρτα επαγγελματικής ανάπτυξης , ξεκινήματος ή ανόδου που άνοιξε λίγες μέρες πριν  με το πέρασμά του ο Δίας στον Σκορπιό έρχεται να ενεργοποιήσει ο Ήλιος στον ίδιο χώρο.  Για κάποιους νέους είναι η ώρα να μπουν πρώτη φορά στον επαγγελματικό στίβο, για άλλους είναι η πολυπόθητη εποχή της ανόδου, της προαγωγής , της αναγνώρισης. Για άλλους είναι η στιγμή να προσθέσουν ή να αλλάξουν κάτι σε αυτό που είδη κάνουν ώστε να ξαναδώσουν δύναμη στην δουλειά τους.. Φυσικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορούν να κουβεντιάζουν με πιο ευέλικτη σκέψη την πιθανότητα μίας συνεργασίας. Όμως το διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας αφού ο δυνατός Ήλιος του Σκορπιού δίνει πείσμα και αποφασιστικότητα που κάνει ακόμα και για τους πολύ λαίμαργους πιο εύκολη την προσπάθεια της δίαιτας αυτόν τον καιρό.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος

Ο ισχυρός Ήλιος από τον 5ο φυσικό σας οίκο έρχεται να ισχυροποιήσει κτήσεις και κυρίως κτήσεις συναισθηματικές. Οι αγάπες σας θα είναι κυρίαρχη πρώτη σκέψη σας αυτόν τον καιρό και οι συγκινήσεις που μπορεί να δώσει αυτός ο Ήλιος είναι από αυτές που δεν τις ζούμε κάθε μέρα.. Η κατακτητική σας δύναμη στα καλύτερά της και ο μήνας εξαιρετικά γόνιμος για κάθε τι παραγωγικό , λαμπερό και φιλόδοξο. Οι πιο μεγάλοι θα έχετε λόγο να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αλλά και να πάρετε συγκινήσεις από αυτά. Όλοι θα κουβαλήσετε τα ξύλα για να γίνει ξανά δυνατή η φωτιά των ερώτων σας, αν έχει κατασιγάσει, μα και θα σας διακρίνει το πάθος και η δημιουργική ορμή σε ότι με ενδιαφέρον καταπιάνεστε αυτόν τον καιρό. Φυσικά ο μήνας του Σκορπιού είναι ιδανικός και για τους μόνους – μόνες του ζωδίου. Αυτόν τον καιρό κινηθείτε και σχετικά εύκολα μπορείτε να βρεθείτε απέναντι σε κάτι ενδιαφέρον και όλοι να ξέρετε ότι θα έχετε αυξημένη τύχη και στον οικονομικό τομέα χωρίς αυτό να σημαίνει πώς πρέπει να κάνετε κάποια υπερβολή στο κυνήγι του χρήματος ή της τύχης.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΛΕΩΝ

Λέων

Στα δύσκολα όλοι αναζητάμε το καταφύγιό μας.. Αν νοιώθουμε ότι είναι δύσκολο να μας καταλάβουν αναζητούμε το στήριγμα και την επιβεβαίωση που αλλού ;; Στους δικούς μας ανθρώπους.. Στους μόνιμους και πιστούς συμπαραστάτες μας. Ο χώρος που θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε δυνάμεις , να οργανώσετε και να οργανωθείτε είναι αυτός του σπιτιού – ο δικός σας χώρος στον αστρολογικό μήνα του Σκορπιού. Αιτίες να σας κρατούν περισσότερο από ότι συνήθως στο σπίτι και στα σίγουρα φέρνει ο Ήλιος με το πέρασμά του στον Σκορπιό που σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να σημαίνει πως χρειάζεστε την σιγουριά και την κάλυψη των δικών σας ανθρώπων αυτόν τον καιρό ή και κάποιος δικός σας χρειάζεται την πιο κοντινή και ουσιαστική παρουσία σας. Το διάστημα είναι ιδανικό για να ξεκινήσουν κάποιοι μία συγκατοίκηση, αλλαγή – ανανέωση ή και μετακόμιση. Ακόμα αυτό το διάστημα θα έχετε την ουσιαστική ηθική ή υλική συμπαράσταση δικών σας ατόμων που και θέλουν και μπορούν να βάλουν πλάτη σε όποια δύσκολα σας απασχολούν απελευθερώνοντας σας από ένα αρκετά μεγάλο άγχος.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος

Ο δυνατός Ήλιος του Σκορπιού με αυτό του το πέρασμα δίνει  για ένα μήνα περισσότερο στοχευμένη κινητικότητα, πειστικότητα και διπλωματικότητα στον λόγο ώστε να σας φέρει πιο κοντά σε μία συμφωνία που τόσο θεωρείτε απαραίτητη αυτόν τον καιρό και μπορεί να αφορά και θέμα δουλειάς και συνθήκες λειτουργίας σχέσεων. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει είναι να πλήξετε καθώς θα έχετε πολλά να κάνετε πολλές μεριές να βρεθείτε και πολλά να κουβεντιάσετε αυτόν τον καιρό. Όσοι δεν εργάζεστε μην πείτε όχι σε καμία ευκαιρία μετακίνησης – ταξιδιού  καθώς αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά θετικά για την ψυχολογία σας τώρα. Άτομα του δεύτερου και τρίτου συγγενικού βαθμού μπορούν να λειτουργήσουν θετικά υπέρ σας και από ψυχολογικής άποψης ενώ ο μήνας του Σκορπιού είναι ιδανικός για να αναθερμάνετε τέτοιου είδους συγγενικές σχέσεις. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να ασχοληθείτε και με το μέσον μετακίνησής σας αυτοκίνητο ή άλλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχετε κοντά σας άτομα που θέλουν και να ακούσουν και να νοιώσουν τα άγχη και τους προβληματισμούς σας.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός

Η αυξημένη λόγω ζωδίου κοινωνικότητά που γενικά σας διακρίνει έχει σαν αποτέλεσμα να φέρνει κοντά σας μέσα σε όλα και άτομα ισχυρά είτε στην γνώση είτε από άποψη θέσης και χρήματος. Κάποιοι ή κάποιος τέτοιος αυτόν τον μήνα που ο ‘Ήλιος θα τρέχει στον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ώστε να βελτιωθεί ή θέση σας και μαζί με αυτήν η οικονομική προοπτική σας. Αυτόν τον καιρό θα γυρίσει πιο εύκολα ο μύλος των οικονομικών σας ότι και να κάνετε που σημαίνει πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν το ταμείο τους πιο γεμάτο και τις δουλειές τους πιο αποδοτικές. Άλλοι πάλι θα δουν πως άτομα που σας συμπαθούν σας βοηθούν ώστε να ανοίξει ένας πιο αποδοτικός δρόμος στα επαγγελματικά σας και να ξεκινήσει μία πιο προσοδοφόρα για εσάς περίοδος. Το περισσότερο σημαντικό αυτού του περάσματος είναι πως ο Ήλιος θα λειτουργήσεις σας πυροκροτητής ενεργοποιώντας το πρόσφατο πέρασμα του Δία στον χώρο των οικονομικών σας ώστε να ξεκινήσει να αποδίδει τα όσα πολλά υπόσχετε σε αυτόν τον χώρο το πέρασμά του.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο και το ξεκίνημα του μήνα των γενεθλίων σας αυτό το πέρασμα σας προτρέπει να απασχοληθείτε πολύ περισσότερο από ότι ως χθες με τον εαυτό σας , τις δικές σας ανάγκες – σχέδια και φιλοδοξίες αφήνοντάς σε δεύτερη μοίρα ανάγκες τρίτων που καλύπτετε. Ο μήνας αυτός βοηθά να φανείτε, να ξεχωρίσετε ή και να προβληθείτε αν κάτι τέτοιο είναι το ζητούμενό σας και προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι και οι κινήσεις σας. Λογικά λοιπόν θα κάνετε πράγματα αλλά και αγορές για εσάς, αγορές και κινήσεις από αυτές που δίνουν – προσθέτουν- βελτιώνουν την εικόνα σας. Φυσικά υπάρχει η περίπτωση να σας κατηγορήσουν για εγωκεντρισμό, αλλά αυτό λίγο θα σας αγγίξει σε αυτήν την φάση. Άλλωστε ο Σκορπιός ποτέ δεν κρύβει την ανάγκη του να ξεχωρίσει και την διάθεσή του να ανέβει είτε κοινωνικά είτε απλά στα μάτια των αγαπημένων του.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης

Τώρα που ο ήλιος περνά στον περίεργο και δυσκολοκατανόητο χώρο του ψυχισμού και του 12ου σας οίκου τον μήνυμα είναι ένα.. Σκέψου βαθιά ,βούτα στα βαθιά και ανέλυσε θέλω , συναισθήματα , προοπτικές,  αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε ότι σε ηρεμεί και σε καθησυχάζει.  Ο Ήλιος εδώ σου δίνει αιτίες να καταπιαστείς με σκέψεις που σε  γενικές γραμμές αποφεύγεις να αγγίζεις και έννοιες που δεν είναι απόλυτα συμβατές με την φύση σου. Αιτία για αυτό το κλείσιμο , για αυτήν την βουτιά της σκέψης σε άλλα νερά μπορεί να είναι το οτιδήποτε δυνατό, θετικό ή αρνητικό που να τρέξει αυτόν τον καιρό και να σε οδηγήσει στο να νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις αυτήν την ανάλυση. Ο μήνας του Σκορπιού και ο Ήλιος έρχονται να αγγίξουν πολύ ευαίσθητες χορδές του ψυχισμού σου και να σε κάνουν προσωρινά να είσαι πιο μαζεμένος , πιο εγκρατής, πιο μοναχικός από ότι συνήθως . Όμως αυτό το κλείσιμο στα σίγουρα και λίγο κρατά και σε καλό τελικά θα σου βγει.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως

Ο Ήλιος σε αυτό του το πέρασμα ενεργοποιεί βασικά τον Δία που λίγες μέρες τώρα έχει περάσει στον 11ο οίκο σας και σας υπόσχετε αυτό που δεν μπορείτε μόνοι να πετύχετε να το πετύχετε μέσω των άλλων και της ουσιαστικής συνδρομής τους σε δικά σας σχέδια και φιλοδοξίες. Ο Ήλιος εδώ είναι άτομο, με γνώση , λάμψη δύναμη. Είναι φίλος που θέλει και μπορεί να ξετελμάτωσει  μία κατάσταση στην ζωή σας , να διαμεσολαβήσει ιδανικά και υπέρ σας για να τρέξει μία κολλημένη κατάσταση για να γεφυρωθεί το χάσμα και η διαφωνία σε μία διαταραγμένη σχέση , συνεργασία ή ακόμα και γάμο σας. Αυτόν τον καιρό όσα και να γνωρίζετε μπορείτε να μάθετε κάτι παραπάνω από το άτομο αυτό. να μοιραστείτε μαζί του σκέψεις αγωνίες μα και σχέδια ανάπτυξης και φιλοδοξιών σας και να βασιστείτε στην ουσιαστική στήριξη που μπορεί να σας παρέχει. .

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

υδροχόος

Όλα πιο καλά θα είναι για εσάς στον μήνα του Σκορπιού που ξεκινά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο αυτό και στην κορυφή του δικού σας ωροσκοπίου. Ανάπτυξη και αιτία προβολής, επιβεβαίωσης αλλά και μία ροπή προς την υπερβολή και τα έξοδα δίνει αυτό το πέρασμα σε εσάς και σίγουρα έναν μήνα που πολύ πιο εύκολα από τον περασμένο θα έχετε αυτό που χρειαζόσαστε είτε για να καλύψετε ανάγκες είτε για να σπαταλήσετε για την εικόνα σας και γιατί έτσι απλά θα νοιώθετε πιο καλά. Σημαντική και η συμβολή είτε συντρόφων είτε δικών σας ανθρώπων που πιο εύκολα αυτόν τον καιρό θα σας κάνουν τις χάρες και θα είναι περίεργα πολύ δεκτικοί στις όποιες απαιτήσεις σας προκειμένου να σας ικανοποιήσουν. Ίσως η καλυτέρευση της θέσης ενός συντρόφου σας να  αποδώσει και σε εσάς κάτι ουσιαστικό σαν αναγνώριση της στάσης σας σε πιο δύσκολες εποχές απέναντί του.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύς

Σε κάθε περίπτωση αυτό το πέρασμα του Ήλιου κάνει τους Ιχθείς το περισσότερο ευνοημένο ζώδιο όλων αυτόν τον καιρό, παρ όλο που πολλοί από εσάς ούτε το δέχεστε ούτε το αντιλαμβάνεστε ότι όλα κινούνται μαγικά υπέρ σας αυτό το διάστημα. Ο Ήλιος ισχυρός από τον 9ο ζωδιακό σας οίκο ανοίγει παράθυρα με θέα και προοπτική στην ζωή και στην σκέψη σας. Σας μαθαίνει με ταχύρυθμο τρόπο όσα πρέπει να ξέρετε, να αντιληφθείτε και όσα χρειάζεστε για να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ευκαιρίες που έρχεται να δώσει ο Δίας στην ζωή σας αυτήν την περίοδο. Συνηθισμένοι πολλοί από εσάς στην γρίνια που όχι άδικα μέχρι χθες είχατε, ίσως είναι δύσκολο να διακρίνετε την ρόδα που γυρίζει τώρα και εύκολα θα μπορούσε να φέρει όχι τα πάνω κάτω αλλά τα κάτω πάνω στην ζωή σας.. Δείτε και εκμεταλλευτείτε τα μηνύματα και τις ευκαιρίες της περιόδου αυτής.. Ελάτε πιο κοντά σε άτομα με ειδικές γνώσεις που μπορούν να σας δείξουν ένα άλλο οπτικό των πραγμάτων πεδίο.

Μάθε τώρα τι φέρνει στην δική σου ζωή ο Ήλιος στον Σκορπιό. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

 

(Visited 1.573 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

taurus Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Ταύρος - Η μητέρα Ταύρος είναι αυτή, η οποία θα σταθεί σταθερά δίπλα στα παιδιά της σε όλη την διάρκεια της παιδικής Περισσότερα... Περισσότερα...
capricorn Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Αιγόκερως; - Φιλόδοξος και εργασιομανής, ο Αιγόκερως είναι βέβαιο ότι έχει από πριν προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες, καθώς δεν υπάρχει τίποτα Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos3 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ταύρος; - Ο χωρισμός για έναν Ταύρο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Για αυτό τον λόγο σπάνια επιλέγει ο ίδιος να χωρίσει τον Περισσότερα... Περισσότερα...
diavasma Είσαι έφηβος; Πώς καθορίζει το διάβασμά σου το ζώδιο σου; - Οι Πανελλήνιες εξετάσεις πλησιάζουν και εσείς είστε εδώ και καιρό σε ρυθμούς προετοιμασίας… Πόσο τελικά σας βοηθά το ζώδιό σας, Περισσότερα... Περισσότερα...