Ο Κρόνος από τον Τοξότη, στον Αιγόκερω

Ο Κρόνος από τον Τοξότη, στον Αιγόκερω

 

antigoni stamou

 

 

 

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

 

 

 

Ο Κρόνος βρίσκεται στις τελευταίες μέρες του στον Τοξότη.  Σχετικά με το συναισθηματικό επίπεδο, πρόκειται για ενέργεια που αφορά την πειθαρχημένη ανάπτυξη.  Ο Κρόνος θέλει να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας,  σύμφωνα με τις προσωπικές μας αξίες και να μείνουμε πιστοί σ’ αυτές.  Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αποκτήσουμε πιο κριτική ματιά απέναντι σ’ αυτές τις πεποιθήσεις που δεν αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τον αυθεντικό μας εαυτό.

 

 

o kronos apo ton toxoti ston egokero 1

 

 

Ίσως να νιώσουμε ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να κερδίσουμε αυτή τη γνώση, τη σοφία και την εμπειρία ζωής που αναζητάμε.  Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο αυτής εμπειρίας, το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι ο εαυτός μας. Η επεκτατικότητα, η υπερβολή και η ανευθυνότητα του Τοξότη δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν, αντίθετα, θα μπουν κάτω από τον έλεγχο του Κρόνου.  Μπορεί να νιώσουμε εγκλωβισμένοι, παγιδευμένοι ή περιορισμένοι, αλλά ο Κρόνος στον Τοξότη μας διδάσκει ότι υπάρχει απελευθέρωση μέσα από την τήρηση των απαραίτητων κανόνων και δομών και σε κάποιο επίπεδο,  της αυταπάρνησης και της αυτοπειθαρχίας. Ας αφήσουμε τις  χαμένες υποθέσεις. Η πίστη μας μπορεί να δοκιμαστεί.  Θέματα πειθαρχίας και δομής στη θρησκεία και την ελευθερία της σκέψης, θα σχηματιστούν έντονα στη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

 

 

 

o kronos apo ton toxoti ston egokero 2

 

 

 

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων  και των γνώσεών μας ή την απόκτηση ενός πτυχίου.  Η ελευθερία δεν είναι για να ξεφεύγουμε από τις ευθύνες μας ούτε για να παραβιάζουμε τους κανόνες.  Πρέπει να δεχτούμε οτι κάποιες επιλογές μπορεί να είναι περιορισμένες για να μπορέσουμε να απολαύσουμε μια πιο απλή και γεμάτη ζωή.

 

 

 

Στις 20 Δεκεμβρίου ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω

 

 

 

Όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Τοξότη, ήθελε να μας μάθει να ελέγχουμε τον εαυτό μας, να αμφισβητήσουμε την πίστη μας και να κατανοήσουμε καλύτερα τις αξίες και τις πεποιθήσεις μας. Τώρα, που ο Κρόνος κινείται στον Αιγόκερω, σε ένα από τα ζώδια που κυβερνά, είναι αξιοπρεπής και λειτουργικός.

 

 

o kronos apo ton toxoti ston egokero 3

 

 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω βρίσκεται στο σπίτι του – είναι η στιγμή για να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις επαγγελματικές μας επιλογές, που δεν αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τον πραγματικό μας εαυτό. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που θέλει σεβασμό, το ίδιο θέλει και ο Κρόνος. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα δουλέψει σκληρά για να κερδίσει αυτό το σεβασμό. Θα εκτιμήσουμε περισσότερο τους ανθρώπους που προσπαθούν, καθώς και τους ηλικιωμένους που το αξίζουν. Ο εύκολος δρόμος δεν ευνοείται καθόλου στη διάρκεια αυτής της διέλευσης – η ανταμοιβή έρχεται μέσα από την προσπάθεια. Μπορεί επίσης να αγωνιζόμαστε για περισσότερη εξουσία, σε κάποια συγκεκριμένη πλευρά της ζωής μας.

 

 

Ο Κρόνος απαιτεί απλότητα, ρεαλισμό και αλήθεια. Επίσης, μας δοκιμάζει, αλλά μόνο για το καλό μας και θα αποκαλύψει τα αδύναμα σημεία μας, που χρειάζονται ενίσχυση. Ο Κρόνος δεν βιάζεται κι αυτό είναι καλό – θα φτάσουμε στην ισορροπία, μόνο αν προσπαθήσουμε και διαθέσουμε χρόνο.

 

 

o kronos apo ton toxoti ston egokero 4

 

 

Υπάρχει μια επιθυμία να έχουμε τον έλεγχο και κάποιοι από μας, ίσως προσπαθήσουν να ελέγξουν τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους, αλλά ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος και γεμάτος απογοητεύσεις. Σιγά-σιγά και ιδανικά θα καταλάβουμε ότι μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να ελέγξουμε.

 

 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν ψάχνει για επιβεβαίωση: είναι ο κυρίαρχος και, επομένως, έχει την τελευταία λέξη. Ο στόχος τώρα είναι να δημιουργήσουμε, ή να επαναφέρουμε την τάξη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε πράγματα που θα διαρκέσουν και θα μας οδηγήσουν σε μελλοντική ευτυχία και σταθερότητα.  Ο φόβος της έλλειψης, το να μην έχουμε τίποτα ή το να χάσουμε τα πάντα, μπορεί να είναι ισχυρός κάτω από αυτή την επιρροή και, καμιά φορά να νιώθουμε απομονωμένοι.  Η υπομονή και η προσπάθεια έχουν αξία, χρειάζονται, ωστόσο, και αποτελέσματα.

 

 

o kronos apo ton toxoti ston egokero 5

 

 

Η επιμονή ανταμείβεται, αλλά η ανταμοιβή συνήθως καθυστερεί κι αυτό είναι το σημαντικό: τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, έχουμε την αίσθηση ότι θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, εάν θέλουμε να υπάρχει διάρκεια, εξέλιξη και ενίσχυση.

 

 

Η διέλευση αυτή αφορά την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα. Είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσουμε βοήθεια τους μεγαλύτερους,  ή από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε την κρίση τους. Με τον Κρόνο η ποιότητα υπερισχύει της ποσότητας – μπορεί να εστιάσουμε και να αναπτύξουμε ένα συγκεκριμένο στόχο που θα δώσει νόημα και βάθος στη ζωή μας.

 

 

o kronos apo ton toxoti ston egokero 6

 

 

Το να προσπαθούμε για ένα ή δυο σημαντικά πράγματα μας ικανοποιεί περισσότερο, από το σκορπίζουμε την ενέργειά μας γενικά κι αόριστα, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Για να επωφεληθούμε πραγματικά και να μάθουμε από αυτή την περίοδο, θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάποιες επιλογές μπορεί να είναι περιορισμένες, προκειμένου να απολαύσουμε μια πιο απλή και γεμάτη ζωή. Μάθε πως επηρεάζουν οι διελεύσεις του Κρόνου την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707!

 

 

(Visited 868 times, 17 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

sinaisthima Συναίσθημα ή λογική; Τι επιλέγουν τα πρώτα έξι ζώδια; - Στην ζωή μας πολλές φορές βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, το οποίο οδηγεί άλλες φορές σε λογική και άλλες σε συναίσθημα. Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_157501037 Πως να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Ταύρο - Οι Ταύροι κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης, είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Η πάντα ευγενική συμπεριφορά τους, πολλές φορές μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_1 Ζώδια και μετενσάρκωση: Τι θα γεννηθείτε στην επόμενη ζωή σας; - Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και μερικές φορές τα διαθέτει σε Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_207325033 Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι ταξίδια θα κάνεις - Αρέσουν σε όλους τα ταξίδια; Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση μπορεί να μην είναι τόσο απλή Περισσότερα... Περισσότερα...