Ο Κρόνος είναι σε ανάδρομη κίνηση στον Τοξότη από 1/8 έως 25/8 και από τις 25/8 σε ορθή πορεία στον Τοξότη

Ο Κρόνος είναι σε ανάδρομη κίνηση στον Τοξότη από 1/8 έως 25/8 και από τις 25/8 σε ορθή πορεία στον Τοξότη

Ο Κρόνος έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, στο ζώδιο του Τοξότη, ήδη από τις 6 Απριλίου – και θα ορθοδρομήσει στις 25 Αυγούστου, στο ίδιο ζώδιο.
 
Ο Κρόνος είναι ο Κύριος του Κάρμα. Η ανάδρομη κίνηση είναι μια στιγμή όπου το Κάρμα διευθετείται. Ως εκ τούτου, ανάδρομος Κρόνος σημαίνει διπλή δόση Κάρμα. Το Κάρμα είναι μια μορφή ενέργειας που είναι πολύ πραγματική. Όπως και ο Κρόνος, είναι στενά συνδεδεμένη με το χρόνο.
 
Παρελθόν, παρόν και μέλλον θολώνουν και γίνονται ένα. Αν υπήρξαμε άδικοι στο παρελθόν, τότε σε μια προκαθορισμένη στιγμή θα συμβεί κάτι που θα μας διδάξει ένα μάθημα. Αν υπήρξαμε καλοί στο παρελθόν, τότε σε μια συγκεκριμένη στιγμή θα συμβεί ένα γεγονός που θα μας ανταμείψει για τις καλές μας πράξεις. Με τον Κρόνο σε ανάδρομη κίνηση, το Κάρμα συνδέεται στο πόσο υπεύθυνοι υπήρξαμε στο παρελθόν.
 
Ανάδρομος Κρόνος
Ο Κρόνος ανάδρομος στο γενέθλιο χάρτη σημαίνει ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με την αυτοπειθαρχία ή την ανάληψη ευθύνης σε μια προηγούμενη ζωή. Λόγω ασθένειας, ανωριμότητας ή έλλειψης σεβασμού, μπορεί να είχαμε παραμελήσει τη φροντίδα των αγαπημένων μας προσώπων. Ίσως δεν κατορθώσαμε να κερδίσουμε τα προς το ζην για να στηρίξουμε τους γονείς μας ή εγκαταλείψαμε το σύντροφο και τα παιδιά μας.
 
Θα υπάρξουν κάποια μαθήματα ή θα απαιτηθεί περισσότερη προσπάθεια σ’ αυτή τη ζωή, για να ξεπληρώσουμε τα καρμικά μας χρέη. Θα πρέπει να μάθουμε το μάθημά μας ώστε να μη χρειαστεί να περάσουμε ξανά απ’ αυτό το δύσκολο κύκλο. Ανάλογα με τη θέση και την όψη του ανάδρομου Κρόνου φαίνονται οι τομείς της ζωής που επηρεάζονται ή τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι συμπεριφορές που απαιτούν συγκεκριμένα, επιπλέον ανάπτυξη.
 
Η καλύτερη φύση του Κρόνου είναι πειθαρχημένη, υπεύθυνη, σταθερή, σεβαστή και αξιόπιστη. Ένας υγιής Κρόνος είναι εργατικός και αφοσιωμένος. Ο στόχος είναι να γίνουμε, σωματικά και συναισθηματικά, αρκετά ισχυροί για να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού και της οικογένειάς μας. Ο ανάδρομος Κρόνος στο γενέθλιο χάρτη μπορεί να δείχνει τη θλίψη, την κατάθλιψη, τη μοναξιά, την κούραση ή την έλλειψη κινήτρων.
 
Η έλλειψη σεβασμού στους γονείς και τις μορφές εξουσίας μπορεί να μας κρατούν πίσω. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που εμποδίζεται η παραγωγικότητα, εκεί ακριβώς θα εστιάσει ο Κρόνος. Μπορεί να πρόκειται για ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που εμποδίζει την επιτυχία, σε πολλές ενσαρκώσεις. Γεγονότα ή σχέσεις θα συνεχίσουν να ενισχύουν την προβληματική περιοχή σ’ αυτή τη ζωή, ειδικά τα διαστήματα που ο Κρόνος κινείται ανάδρομα, μέχρι να τα καταφέρουμε.
 
Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου είναι ένας τακτικός κύκλος που συμβαίνει περίπου κάθε δώδεκα μήνες, διαρκεί περίπου 4 ½ μήνες και καλύπτει 6ο ή 7ο του ζωδιακού κύκλου. Πρόκειται για μια περίοδο περιορισμού, άγχους και φόβου που μας φέρνει αντιμέτωπους με συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τα καθήκοντα και τις ευθύνες μας.
 
Η αναδρομή του Κρόνου σημαίνει οτι όποια περιοχή ευθύνης κι έχουμε αναπτύξει, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσουμε χρόνο και να κάνουμε απογραφή, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε οτι όλα είναι εντάξει πριν προχωρήσουμε. Τα μαθήματα που παίρνουμε μπορεί να είναι σκληρά, αλλά είναι πολύτιμα. Μπορεί, επίσης, να σημαίνει οτι μια αρνητική συμπεριφορά του Κρόνου, όπως η θλίψη ή η ντροπή, έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Στην περίπτωση αυτή, το διάστημα της αναδρομής του, θα μας δώσει την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να παραδεχτούμε το πρόβλημα.
 
Τα πράγματα μπορεί να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο τόσο πολύ, ώστε πρέπει να γίνει μια παρέμβαση ή να συμβεί ένα δραστικό γεγονός προκειμένου να ταρακουνηθούμε και να βγούμε από την κατάθλιψη ή την απομόνωση. Όταν ο Κρόνος επιτρέψει σε ορθή πορεία, θα πρέπει να έχουμε συμβιβαστεί με τα σχετικά ζητήματα και να έχουμε προετοιμαστεί για την επόμενη φάση – εκεί, που η εστίαση και το κίνητρο οδηγούν στην παραγωγικότητα, την ολοκλήρωση και την αναγνώριση.
 
Κρόνος ανάδρομος το 2017
 
Ο ανάδρομος Κρόνος το 2017 μας οδηγεί σ’ ένα ταξίδι από τη βαθιά απελπισία στη μεγάλη ευφορία. Αυτή η καρμική υπερταχεία ξεκινά σε μια πολύ κακή θέση, με την Αφροδίτη τετράγωνο με τον Κρόνο. Θεωρούμε οτι αυτή η καταθλιπτική όψη είναι η πιο δύσκολη από όλους τους πλανητικούς συνδυασμούς.
 
Ο Κρόνος μπήκε στην ανάδρομη ζώνη στις 30 Δεκεμβρίου 2016, στην 21ο10’ του Τοξότη. Η πρώτη φάση σκιάς διήρκησε μέχρι τις 6 Απριλίου, που ξεκίνησε η αναδρομή. Στο διάστημα αυτών των μηνών αρχίσαμε να μαθαίνουμε ποιές περιοχές της ζωής μας, μας κρατούν πίσω και χρειάζονται προσπάθεια για να διορθωθούν. Το διάστημα από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου είναι αυτό που θα μας διδάξει το μάθημά μας. Και πρόκειται για σκληρό μάθημα, γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι η πιο δύσκολη αστρολογική όψη.
 
Η αναδρομή του Κρόνου, προφανώς, κάνει αυτή τη σκληρή πλευρά ακόμα πιο δύσκολη. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σημαίνει οτι το μάθημα αυτης της αναδρομής σχετιζεται με την αγάπη και τα χρήματα. Αυτή η ψυχρή όψη προσθέτει άγχος στις στενές σχέσεις, λόγω αρνητικών συναισθημάτων, απόστασης ή άλλων προβλημάτων που υπάρχουν στις σχέσεις. Για να διατηρήσουμε την αρμονία στις σχέσεις μας, ας προσπαθήσουμε να περνάμε κάποιο χρόνο μόνοι, αλλά να μην αγνοούμε την αγάπη και την τρυφερότητα που μας δίνουν οι αγαπημένοι μας. Κάνοντας μια μεγαλύτερη προσπάθεια, θα μειώσουμε τον κίνδυνο των εντάσεων και των δραμάτων που παραμονεύουν.
 
Στις 25 Αυγούστου ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη. Σχετικά με το ψυχολογικό επίπεδο, πρόκειται για ενέργεια που αφορά την πειθαρχημένη ανάπτυξη. Χρειάζεται να βρεθεί μία ισορροπία που να μην είναι ούτε εντελώς χαλαρή, ούτε εντελώς ελεγχόμενη. Να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, σύμφωνα με τις προσωπικές μας αξίες και να μείνουμε πιστοί σ’ αυτές.
 
Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αποκτήσουμε πιο κριτική ματιά απέναντι σ’ αυτές τις πεποιθήσεις που δεν αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τον αυθεντικό μας εαυτό. Ίσως να νιώσουμε ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να κερδίσουμε αυτή τη γνώση, τη σοφία και την εμπειρία ζωής που αναζητάμε. Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο αυτής εμπειρίας, το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι ο εαυτός μας.
 
Οι επεκτατικές τάσεις, η υπερβολή και η ανευθυνότητα του Τοξότη δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν, αντίθετα, θα μπουν κάτω από τον έλεγχο του Κρόνου. Μπορεί να νιώσουμε εγκλωβισμένοι, παγιδευμένοι ή περιορισμένοι, αλλά ο Κρόνος στον Τοξότη μας διδάσκει ότι υπάρχει απελευθέρωση μέσα από την τήρηση των απαραίτητων κανόνων και δομών και σε κάποιο επίπεδο, της αυταπάρνησης και της αυτοπειθαρχίας.
 
Ας αφήσουμε τις χαμένες υποθέσεις. Η πίστη μας μπορεί να δοκιμαστεί. Θέματα πειθαρχίας και δομής στη θρησκεία και την ελευθερία της σκέψης, θα σχηματιστούν έντονα στη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των γνώσεών μας ή την απόκτηση ενός πτυχίου. Η ελευθερία δεν είναι για να ξεφεύγουμε από τις ευθύνες μας, ούτε για να παραβιάζουμε τους κανόνες. Πρέπει να δεχτούμε ότι κάποιες επιλογές μπορεί να είναι περιορισμένες, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε μια πιο απλή και γεμάτη ζωή.

(Visited 271 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aigokeros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Αιγόκερως σε απατά; - Υπάρχει λοιπόν ένας απόλυτα σίγουρος τρόπος να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου Αιγόκερως σε απατά.   Ζώδιο το οποίο χαρακτηρίζεται Περισσότερα... Περισσότερα...
interview Interview time… Πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έχει ραντεβού για συνέντευξη; - Κριός: Ηγετική ικανότητα εκ φύσεως, αυτό που πρέπει να προβάλεις σε κάθε σου συνέντευξη είναι να μπορείς να παίρνεις πρωτοβουλίες. Περισσότερα... Περισσότερα...
kiss Φίλα με να σου πω τι ζώδιο είσαι - Ήρθε η ώρα να ξεκλειδώσουμε ζωδιακά ένα από τα βασικότερα στοιχεία που αποκαλύπτουν πολλές ιδιότητες, ικανότητες και χαρίσματα για κάποιον. Περισσότερα... Περισσότερα...
pisces Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Ιχθύ; - Πως μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα στη δουλειά σου με αφεντικό έναν Ιχθύ;   Είναι βέβαιο ότι μπορείς να το καταφέρεις, Περισσότερα... Περισσότερα...