Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό από 01/08 έως 31/08

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό από 01/08 έως 31/08

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 3 Αυγούστου 2017 στην 28ο του Κριού και ορθοδρομεί στις 2 Ιανουαρίου 2018 στην 24ο του Κριού. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού το 2017 πρόκειται να ξυπνήσει μερικούς βαθιά θαμμένους φόβους και ανησυχίες, που η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί να κατανοήσει.
 
Η αιτία οποιασδήποτε ψυχωτικής ή νευρωτικής συμπεριφοράς θα είναι η ενεργοποίηση του απλανή αστέρα Vertex από την αναδρομή του Ουρανού. Αυτό το άστρο είναι στην πραγματικότητα ο γαλαξίας της Ανδρομέδας, που βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με το δικό μας γαλαξία.
 
Οι πλανητικές όψεις που συνδέονται με την αναδρομή του Ουρανού για το 2017, εντείνουν αυτούς τους καρμικούς φόβους. Ωστόσο, οι μνήμες των αρχαίων καταστροφών αποθηκεύονται στα γονίδια εκατομμυρίων ανθρώπων. Η συλλογική τους αφύπνιση θα προωθήσει τη φυσική επούλωση της προσωπικής, ψυχικής ασθένειας. Πριν προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες για την αναδρομή του Ουρανού το 2017, ας δούμε τι σημαίνει αυτή η διέλευση γενικότερα.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού είναι ένας τακτικός κύκλος που διαρκεί 155 μέρες κάθε χρόνο και ο πλανήτης κινείται 4ο προς τα πίσω, μέσω του ζωδιακού κύκλου. Είναι μια περίοδος εσωτερικής αλλαγής, σαν απάντηση στις εξωτερικές αλλαγές της ζωής. Οι όψεις που σχηματίζει ο ανάδρομος Ουρανός στον προσωπικό σας χάρτη, θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο της αλλαγής και τις περιοχές που επηρεάζονται.
 
Μπορεί να έχετε προσδοκίες για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, ή να έχετε προσπαθήσει να ξεκινήσετε αυτή την αλλαγή, αλλά τίποτα δεν έχει συμβεί. Σ’ αυτή την περίπτωση η διέλευση του ανάδρομου Ουρανού θα προκαλέσει τις εσωτερικές αλλαγές στη στάση ή τη συμπεριφορά, που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση της επιθυμητής αλλαγής.
 
Συχνά, οι αλλαγές που επιδιώκετε είναι να αποκτήσετε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, ο ανάδρομος Ουρανός θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε τα πράγματα εσωτερικά, προτού εκδηλώσετε την εξωτερική αλλαγή, όταν ο Ουρανός επιστρέψει σε ορθή πορεία.
 
Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι έχετε προκαλέσει αναστάτωση ή ότι έχετε υπάρξει ανυπότακτοι, προσπαθώντας να πιέσετε για ριζικές αλλαγές. Είτε η επανάστασή σας βασίστηκε στην άγνοια, είτε στο νεαρό της ηλικίας σας, η αναδρομή του Ουρανού θα φέρει υψηλότερη αυτογνωσία και διαίσθηση για το λάθος των τρόπων σας. Πρέπει να ακολουθήσει μια περίοδος λιγότερων χαοτικών εσωτερικών αλλαγών.
 
Ανάδρομος Ουρανός 2017
 
Όπως είπαμε προηγουμένως, ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 3 Αυγούστου στη 28ο του Κριού. Ο Ουρανός δεν δημιουργεί σημαντικές όψεις, εκτός από το τρίγωνο που σχηματίζει με το Βόρειο Δεσμό. Η σημαντική όψη της περιόδου είναι το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα και θα επηρεάσει την ανάδρομη πορεία του Ουρανού.
 
Οι ερμηνείες για το τρίγωνο Ουρανού-Βόρειου Δεσμού είναι αρκετά ασαφείς: μπορεί να αναζητάτε μια αλλαγή στη ζωή σας, που θα αποδειχθεί θετική. Οι ευκαιρίες που προκύπτουν θα σας καθοδηγήσουν στην κατεύθυνση που είναι καλύτερη για σας ή σ’ αυτήν που προορίζεστε.
 
Σε παγκόσμιο επίπεδο το τρίγωνο Ουρανού-Βόρειου Δεσμού θα οδηγήσει σε μετατόπιση της μαζικής συνείδησης προς το σοσιαλισμό και μακριά από την άκρα δεξιά. Αυτή η μετατόπιση μπορεί να μην παρατηρηθεί, παρά μόνο όταν ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Θα μπορούσε να υπάρξει λιγότερη προστασία υπέρ του ελεύθερου εμπορίου. Επίσης, μια πιο ανοιχτή αντίληψη για τη μετανάστευση, τους πρόσφυγες και άλλα κοινωνικά θέματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ισότητα των φύλων.
 
Ο απλανής αστέρας Vertex στην 28ο του Κριού είναι στην πραγματικότητα, ο γαλαξίας της Ανδρομέδας. Είναι, επίσης, ο πλησιέστερος στη γη γαλαξίας και μας πλησιάζει με πάνω από 100 χλμ. το δευτερόλεπτο. Προβλέπεται να συγκρουστεί άμεσα με το γαλαξία μας σε περίπου 4 δισεκατομμύρια χρόνια.
 
Η τύχη της Γης και του ηλιακού συστήματος από αυτή τη σύγκρουση είναι, προς το παρόν, άγνωστη. Ο απλανής αστέρας Vertex κυβερνά τα μάτια και τους αδένες της επίφυσης και της υπόφυσης – μπορεί να προκαλέσει νευρώσεις, ψυχώσεις ή εμμονές, όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το μακρινό παρελθόν, προσωπικά ή συλλογικά. Σε θετική όψη προσφέρει θεραπεία από αυτές τις διαταραχές.
 
Ο αστερισμός της Ανδρομέδας δίνει καθαρότητα στη σκέψη, αρετή, τιμή, αξιοπρέπεια, αλλά επίσης μάχεται με χιμαιρικούς φόβους και την τάση της εύκολης παραίτησης. Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μας κάνει να θέλουμε να επιτύχουμε – και να επιτύχουμε μακροπρόθεσμα. Θα μπορούσε να είναι ένα σχέδιο σε αρχική φάση, που προσπαθούμε να το εξελίξουμε και να το ολοκληρώσουμε.
 
Η επιτυχία, η εξουσία και η επιρροή είναι όλα δυνατά, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ιδεοληπτικές ή ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές όχι μόνο θα προκαλέσουν προβλήματα στο σπίτι, αλλά μπορεί επίσης να μας φέρουν ισχυρούς εχθρούς.
 
Η θρησκευτική μανία ή ο εξτρεμισμός είναι πιθανές συνέπειες, αν είμαστε στενόμυαλοι. Αντί να περιορίζουμε την οπτική μας, είναι καλύτερα να αποκτήσουμε μια ευρύτερη και πληρέστερη γνώση. Τα ταξίδια και η ανάμειξη με ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε την αδιαλλαξία, την ξενοφοβία ή άλλες μορφές μισαλλοδοξία και άγνοιας.
 
Ένας ασφαλής τρόπος για να ικανοποιήσουμε την ισχυρή μας παρόρμηση να βιώσουμε τη ζωή στο έπακρο, είναι να διερευνήσουμε τα όρια ορισμένων κοινωνικών προτύπων ή πεποιθήσεων. Η αναδρομή του Ουρανού θα μπορούσε να επιδεινώσει το φόβο του θανάτου και της καταστροφής από κατακλυσμό, που πυροδοτήθηκε από τον απλανή αστέρα Vertex σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό. Οι ψυχωτικές συμπεριφορές που συνδέονται με τον ανάδρομο Ουρανό το 2017, διογκώνονται επίσης από το τετράγωνο Δία-Ουρανού.

(Visited 772 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aries Γιατί ο Κριός έχει τόσα νεύρα; - Είναι χαρακτηριστικά το πιο νευρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο θυμός του είναι παροιμιώδης σε βαθμό που όλοι όσοι είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
leon Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Λέοντας; - Δεν υπάρχει ζώδιο το οποίο βρίσκεται περισσότερο έξω από τα νερά του σε κατάσταση οικονομικής κρίσης όσο ο Λέοντας, γνωστός Περισσότερα... Περισσότερα...
aquarius Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Υδροχόο; - Τι πρέπει να περιμένεις από τον προϊστάμενό σου;   Βελτίωσε τις σχέσεις σου στην εργασία με την βοήθεια της αστρολογίας. Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ταύρο; - Τι θα μπορούσε να ενθουσιάσει μια γυναίκα Ταύρο;   Οι ταύροι αγαπάνε την πολυτέλεια τα όμορφα πράγματα και το καλό Περισσότερα... Περισσότερα...