Ο πιο πιστός φίλος… σκυλάκια. Ποια μπορείτε να μεγαλώσετε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ο πιο πιστός φίλος… σκυλάκια. Ποια μπορείτε να μεγαλώσετε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

 

 

 

alexandros

 

 

Γράφει ο αστρολόγος Αλέξανδρος

 

 

 

 

kriosΚριός: Ηγετική και παρορμητική προσωπικότητα, σίγουρα θα προτιμήσετε ένα σκυλάκι το οποίο είναι άτακτο. Αγαπημένες ράτσες: Κάνε κόρσο, Πρέσα Κανάριο,Μπόξερ,Ντόγκο ντε Μπορτώ, σε σκούρα χρώματα. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Κριός εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Κριός εδω.

 

 

 

 

tavrosΤαύρος: Μπορεί φαινομενικά να είστε ήρεμες προσωπικότητες, όταν όμως σας εξοργίσουν γίνεστε «ταύρος εν υαλοπωλείο». Αγαπημένα σκυλάκια: κυνηγόσκυλο ή ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Ταύρος  εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Ταύρος  εδω.

 

 

 

 

didimoiΔίδυμος: Είναι χαρακτήρες με απρόσμενες επιλογές. Επιλέγουν σκυλάκια τύπου Θιβετιανό μάστιφ ή ένα Κόμοντορ, για να ταιριάζουν με τον πολύπλευρο χαρακτήρα τους και φυσικά να ξεχωρίζουν.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Δίδυμος εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Δίδυμος εδω.
 

 

 

 

 

Πως θα κυλήσουν τα πράγματα για το ζώδιο σου όλον το μήνα;

Διάβασε εδώ!

 

 

 

 

 

karkinosΚαρκίνος: Τρυφερές προσωπικότητες, συνήθως επιλέγουν σκυλάκια συντροφιάς μικρόσωμα τύπου τσόου-τσόου, ένα πεκινουά ή μαλτέζ. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Καρκίνος εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Καρκίνος εδώ.
 

 

 

 
leoΛέων: Απόλυτα τρυφερός και γενναιόδωρος, προτιμά σκυλάκια με επιβλητική προσωπικότητα όπως ο ίδιος. Συνήθως προτιμά λυκόσκυλα ή μολοσσό της Ηπείρου.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Λέων εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Λέων εδω.

 

 

 

 

parthenosΠαρθένος: Θέλει να έχει τα πάντα σε τάξη και έτσι προτιμάει να είναι και το σκυλάκι του. Πόσο εύκολο όμως είναι να υπάρχει ένα τέτοιο σκυλάκι; Το Μπεσέντζι, είναι ιδανικό.
Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Παρθένος εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Παρθένος εδω.

 

 

 

 

14707 erotas

 

 

 

 

zygosΖυγός: Αγαπούν την ομορφιά και την καλαισθησία και έτσι θέλουν να είναι και το σκυλάκι τους. Συνήθως προτιμούν Μαλτεζάκια.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Ζυγός εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Ζυγός εδω.
 

 

 

 

skorpiosΣκορπιός: Παρορμητικό και έντονα διαισθητικό ζώδιο. Συνήθως προτιμούν σκυλάκια τύπου Ροτβάιλερ ή Ντόμπερμαν.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Σκορπιός εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Σκορπιός εδώ.

 

 

 

 

toxotisΤοξότης: Είναι ανεξάρτητο ζώδιο και προτιμάει τις έντονες συγκινήσεις και φυσικά τα πολλά ταξίδια. Δεν υπάρχει πιο ταξιδιάρικο σκυλί από ένα Μπόρντερ κόλλεϋ.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Τοξότης εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Τοξότης εδώ.

 

 

 

 

mathe an teriazete 14707

 

 

 

aigokerosΑιγόκερως: Επειδή είναι εξαιρετικά πρακτικό ζώδιο, πιστεύει ότι το σκυλάκι πρέπει εκτός από συντροφιά να προσφέρει και κάτι χρήσιμο. Συνήθως επιλέγει ένα κυνηγετικό σκύλο χρήσιμο και ενεργητικό.Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Αιγόκερως  εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Αιγόκερως εδώ.

 

 

 

 
aquarius2Υδροχόος: Είναι τα ζώδια που δεν ενδιαφέρονται για ράτσες και συνήθως υιοθετούν αδεσποτάκια. Πιστεύει στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία των αδέσποτων, όπου όπως λέει και το όνομά τους δεν «θέλουν δεσπότη».Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Υδροχόος εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Υδροχόος εδώ.

 

 

 

ixthisΙχθύς: Είναι το ζώδιο που ψάχνει όλες τις ράτσες σκύλων. Συνήθως προτιμάει τα μικρά σκυλάκια τύπου γκριφόν ή τα ελληνικά κοκόνια. Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο και τους συνεργάτες του στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! Το κατοικίδιο που σου ταιριάζει το γνωρίζεις, τον σύντροφο που σου ταιριάζει; Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει η γυναίκα Ιχθύς  εδώ. Διάβασε με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Ιχθύς εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 1.354 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

taurus Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ταύρο; - Τι θα μπορούσε να ενθουσιάσει μια γυναίκα Ταύρο;   Οι ταύροι αγαπάνε την πολυτέλεια τα όμορφα πράγματα και το καλό Περισσότερα... Περισσότερα...
man-woman (4) Ποιοι είναι οι ψύχραιμοι και ποιοι οι οξύθυμοι του ζωδιακού κύκλου; - ΜΕΡΟΣ 2ο   Ζυγός: Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ζυγός θα χάσει την ψυχραιμία του αν έχει να αντιμετωπίσει μια Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_161199569 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Υδροχόο - Δύσκολα θα μπορούσε να βρει κανείς άνθρωπο πιο καινοτόμο από κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος αγαπάει Περισσότερα... Περισσότερα...
bride Ποιο στιλ νυφικού σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας; - Είστε μέλλουσα νυφούλα και δεν ξέρετε τι νυφικό να διαλέξετε; Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές όπου ανάλογα με το ζώδιο Περισσότερα... Περισσότερα...