Ο Πλούτωνας κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από 01/08 έως 31/08!

Ο Πλούτωνας κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από 01/08 έως 31/08!

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα ξεκίνησε στις 20 Απριλίου στην 19ο του Αιγόκερου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην 16ο του Αιγόκερου.
 
Ο ανάδρομος Πλούτωνας το 2017 θα φέρει ευκαιρίες για πρόοδο, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουμε πολλά και μεγάλα εμπόδια για να φτάσουμε εκεί. Απαιτείται μια εσωτερική διερεύνηση για να εντοπίσουμε και να περιορίσουμε τα προβλήματα που εμποδίζουν αυτή την πρόοδο. Η συμμετοχή του Δία υποδηλώνει οτι αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με την απληστία, την υπερβολή, την πίστη ή την ιδεολογία.
 
Ανάδρομος Πλούτωνας
 
Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη κίνηση στο γενέθλιο χάρτη είναι πιο συνηθισμένος από τους ανάδρομους εσωτερικούς πλανήτες, όπως είναι ο Ερμής και η Αφροδίτη. Περίπου το 40% των ανθρώπων έχουν τον Πλούτωνα ανάδρομο στο γενέθλιο χάρτη τους – κι αυτό είναι λιγότερο επιζήμιο από το να έχουμε ανάδρομο τον Ερμή ή την Αφροδίτη. Τούτου λεχθέντος, ο ανάδρομος Πλούτωνας εξακολουθεί να έχει καρμικές επιπτώσεις και συγκεκριμένη επιρροή.
 
Με έναν ανάδρομο Πλούτωνα μπορεί να έχουμε δυσκολία να κάνουμε αλλαγές στην ζωής μας, γιατί φοβόμαστε να εγκαταλείψουμε αυτά που ξέρουμε – κι ας μας κρατάνε πίσω. Η εσωτερική αναζήτηση, που καλό θα ήταν να κάνουμε, μπορεί να μας βοηθήσει φέρνοντας τις ανάγκες μας στην επιφάνεια.
 
Ο φόβος ότι μας ελέγχουν ή ο φόβος να αναλάβουμε τον έλεγχο μπορεί να προέρχεται από προηγούμενες εμπειρίες ζωής, στις οποίες υπήρχε κατάχρηση εξουσίας ή υπερβολικός έλεγχος. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της προηγούμενης ζωής, μπορεί να έχουμε ένα φόβο για το θάνατο, τη φτώχεια, τη χειραγώγηση, τα βασανιστήρια, τη φυλάκιση, τον εγκλεισμό, την εξορία ή την προδοσία.
 
Τα ζητήματα δύναμης και ελέγχου μπορεί να σχετίζονται επίσης με ψυχικά θέματα, θέματα φύλου ή κληρονομιάς. Για τέτοιους λόγους, μπορεί να είμαστε μυστικοπαθείς και να θέλουμε να ελέγχουμε τα πάντα. Προηγούμενες συνθήκες ζωής μπορεί να επαναλαμβάνονται, ειδικά όταν είμαστε νέοι, με την μορφή καταναγκασμών, φοβιών, απομόνωσης ή δυσπιστίας στην οικογένεια. Μπορεί να αναπτύξουμε ισχυρές ψυχικές δυνάμεις, σαν αποτέλεσμα της εσωτερίκευσης της επιθυμίας μας για δύναμη και επιτυχία.
 
Ο ανάδρομος Πλούτωνας στο γενέθλιο χάρτη μας εκθέτει σε πολλά μοιραία γεγονότα που στοχεύουν να φέρουν τους βαθύτερους φόβους μας, στην επιφάνεια. Κι αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να μάθουμε να εκφράζουμε με ασφάλεια τις εσωτερικές μας εντάσεις. Η αναδρομή του Πλούτωνα είναι ένας τακτικός κύκλος που διαρκεί 5 μήνες κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της αντίθεσης με τον Ήλιο. Όπως συμβαίνει με όλους τους εξωτερικούς πλανήτες, προκαλεί λιγότερη ανησυχία, από τις αναδρομές των εσωτερικών πλανητών.
 
Το διάστημα της αναδρομής του Πλούτωνα είναι ένα διάστημα αντανάκλασης της δύναμης και του ελέγχου στη ζωή μας. Αν υπάρχουν άνθρωποι που μας ελέγχουν ή μας χειραγωγούν, τώρα είναι η στιγμή να το σταματήσουμε αυτό. Μοιραία γεγονότα και επαναλαμβανόμενα θέματα ενισχύουν αυτές τις συνήθειες ελέγχου, τους καταναγκασμούς, τους εθισμούς ή τις προκαταλήψεις που πρέπει να εξαλειφθούν.
 
Αν νιώθουμε ότι πνιγόμαστε μέσα σε μια σχέση, τώρα μπορεί να αναγκαστούμε να την τερματίσουμε. Αν η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά αφορά διατροφικές συνήθειες ή κατάχρηση ουσιών, μπορεί να προκύψουν γεγονότα που θα μας πιέσουν να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Όσο πιο έντονη είναι η καταστροφική συμπεριφορά, τόσο πιο ακραία θα είναι η φάση της απεξάρτησης. Ας αναζητήσουμε πνευματική καθοδήγηση από άτομα που εμπιστευόμαστε – καταστρέφοντας όλα όσα μας ελέγχουν και μας κρατούν πίσω, θα αυξήσουμε την πνευματική μας δύναμη και θα βρούμε ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση.
 
Με δυο λόγια
Η αστρολογική ερμηνεία αυτής της αναδρομής είναι απλή – ο ανάδρομος Πλούτωνας σχηματίζει μόνο μια όψη. Το τετράγωνο με το Δία φέρνει ευκαιρίες για πρόοδο, αλλά υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να φτάσουμε εκεί. Κάποια καταστροφική ενέργεια παρεμποδίζει μια απαραίτητη μεταμόρφωση. Ο ανάδρομος Πλούτωνας ενισχύει μια εσωτερική διερεύνηση, για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος και να το εξαλείψουμε.
 
Η συμμετοχή του Δία υποδηλώνει ότι αυτή η καταστροφική ενέργεια σχετίζεται με την απληστία, την υπερβολή, την πίστη ή την ιδεολογία.
 
Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια θετική μετάβαση. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία να βάλουμε τάξη στο χάος, να βρούμε τη λύση για να τακτοποιήσουμε τα θέματά μας και να προχωρήσουμε στο μέλλον, χωρίς περιττά βάρη.

(Visited 134 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

zevgari Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Δίδυμο - Αν υπάρχει ζώδιο, το οποίο να είναι συνυφασμένο με την έννοια της επικοινωνίας τότε αυτό είναι σίγουρα οι Δίδυμοι. Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_154670627 Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Κριός - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας μητέρας Κριού;   Ένα είναι βέβαιο! Oι γυναίκες οι οποίες είναι γεννημένες στον αστερισμό Περισσότερα... Περισσότερα...
diet Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 1ο - Κριός: Επειδή είστε συνέχεια σε κίνηση τρώτε πολύ γρήγορα και συνήθως πρόχειρα φαγητά. Υιοθετήστε στην καθημερινότητά σας φρούτα και Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_109176344 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Σκορπιό - Φλογεροί, παθιασμένοι και με έντονη προσωπικότητα, οι Σκορπιοί αποτελούν ίσως το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Στο σύντροφό Περισσότερα... Περισσότερα...