O Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες από 01/08 έως 31/08

O Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες από 01/08 έως 31/08

Ο Ποσειδώνας έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 16 Ιουνίου 2017 στην 14ο των Ιχθύων και θα επιτρέψει σε ορθή πορεία στις 22 Νοεμβρίου 2017 στην 11ο των Ιχθύων.
 
Η αναδρομή του Ποσειδώνα ευθυγραμμίζεται στενά με τη Σελήνη για να κάνει αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ευαίσθητη. Εκτός από το ότι αισθάνεστε πιο συναισθηματικά και ρομαντικά, μπορεί επίσης να υποπτεύεστε τους άλλους και να νιώθετε εξαιρετικά ευάλωτοι. Οποιαδήποτε ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει τον κίνδυνο μολύνσεων και ασθενειών. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι απλά μία ακόμα αστρολογική αιτία που αυξάνει τον κίνδυνο των προβλημάτων υγείας. Είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση των μολυσματικών ασθενειών, σαν αποτέλεσμα επιδημίας ή πανδημίας που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους.
 
Η διέλευση του ανάδρομου Ποσειδώνα είναι ένας κανονικός κύκλος που διαρκεί 160 μέρες κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της αντίθεσης με τον Ήλιο. Όπως όλοι οι εξωτερικοί πλανήτες, προκαλεί λιγότερη ανησυχία από τις σπανιότερες αναδρομές των εσωτερικών πλανητών. Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος 40% του χρόνου σε σύγκριση με τον Άρη (9%) και την Αφροδίτη (7%).
 
Η αναδρομή του Ποσειδώνα μπορεί να εσωτερικεύσει τους φόβους και τις ανησυχίες σας, αφαιρώντας τις ψευδαισθήσεις, τα όνειρα και τις ψεύτικες πραγματικότητες που έχουν θολώσει την οπτική σας. Η καταστροφή του φανταστικού σας κόσμου θα φέρει στην επιφάνεια αυτές τις πραγματικότητες, που προσπαθήσατε να αποφύγετε σε κάποιο στάδιο στο παρελθόν. Ίσως έχετε πει ψέματα στον εαυτό σας για την αληθινή αγάπη, την οικονομική σας κατάσταση ή τις προοπτικές της καριέρας σας.
 
Όσο μακρύτερα από την αλήθεια έχετε ταξιδέψει ή όσο πιο ακραίες ήταν οι μέθοδοι διαφυγής, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το σοκ. Η αλήθεια της πραγματικότητάς σας είναι αρκετά οδυνηρή – καθώς αφορά συχνά δυνατές εξαρτήσεις. Δεν χρειάζεται κανενός είδους παρέμβαση για να αναγνωρίσετε πως έχετε εξαπατήσει τον εαυτό σας. Η συνειδητοποίηση ήταν πάντα εκεί, στον ανώτερο εαυτό σας – είτε το παραδέχεστε, είτε όχι.
 
Μια καινούρια σχέση ή ένα κρίσιμο γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει μια παλιά, οδυνηρή ανάμνηση. Ο Ποσειδώνας διέπει την αυτοθυσία, τη θυματοποίηση, τις ψευδείς κατηγορίες, τα σκάνδαλα και τις συκοφαντίες. Στην αναδρομή του μπορεί να σας δείξει την πηγή του πόνου, από την οποία προσπαθήσατε να ξεφύγετε. Τότε, μπορεί να νιώσετε ταπεινωμένοι, προδομένοι, φοβισμένοι, ανήσυχοι ή ένοχοι.
 
Η εσωτερικευμένη επιρροή της ανάδρομης κίνησης σημαίνει ότι μπορεί να ανησυχείτε περισσότερο για τον εαυτό σας και τα προβλήματά σας. Η αυτολύπηση, το άγχος ή η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσουν σε απόσυρση και μοναξιά.
 
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι η ιδανική στιγμή για πνευματική ανάπτυξη. Βιβλία αυτοβοήθειας ή συμβουλευτικής μπορεί να βοηθήσουν, όπως επίσης ο διαλογισμός, η αστρολογία, η γιόγκα, το κολύμπι και μια υγιεινή διατροφή χωρίς τοξίνες.
 
Οι φοβίες, η υποχονδρία και η παράνοια μπορεί να γίνουν πιο αισθητές κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Ποσειδώνα, αλλά και να συζητηθούν ευκολότερα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει βαρετός, όταν έχουν απομυθοποιηθεί οι θεωρίες συνωμοσίας ή όταν ο Αρμαγεδδών έχει αναβληθεί επ’ αόριστο. Μερικές φορές, ωστόσο, οι υποψίες σας μπορεί να βασίζονται σε ακριβείς, ψυχικές εντυπώσεις. Στην περίπτωση των θεμάτων υγείας ειδικότερα, αξίζει να αναζητηθεί μια δεύτερη γνώμη, για την περίπτωση λανθασμένης διάγνωσης ή παρερμηνείας των αποτελεσμάτων.
 
Ανάδρομος Ποσειδώνας 2017
 
Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Η Σελήνη είναι μακράν η ισχυρότερη επιρροή στον Ποσειδώνα, αλλά είναι σημαντικό να εξετάσουμε και τις άλλες όψεις. Η πιθανότητα προβλημάτων υγείας που προέρχονται από τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, αυξάνεται με χιαστί όψη του Δία και το σημαντικό απλανή αστέρα, που ενώνει τον Ποσειδώνα με τη Σελήνη.
 
Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα αυξάνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία. Μπορεί να νιώθετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων κι αυτό να σας προκαλέσει ανησυχία ή και να αρρωστήσετε. Ενδέχεται να δεχτείτε λανθασμένα μηνύματα και είναι καλό να προσέχετε γιατί τώρα είστε ευάλωτοι σε εξαπατήσεις και σκάνδαλα.
 
Η προσοχή είναι ένα πράγμα, αλλά η αυταπάτη είναι κάτι άλλο. Τα όνειρα μπορεί να μετατραπούν σε φαντασιώσεις με δική τους ζωή και η υποψία μπορεί να γίνει παράνοια, ενοχή και αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως ο εθισμός στα ναρκωτικά και οι διατροφικές διαταραχές.
 
Με κάποια συνειδητή αυτογνωσία μπορείτε να φιλτράρετε το θόρυβο που σας περιβάλλει και να χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας για καλό. Ενώ κάποιες ψυχικές εντυπώσεις μπορεί να είναι ανακριβείς, η συμπόνοια και η ενσυναίσθησή σας είναι γνήσιες. Μπορείτε να βοηθήσετε πολύ τους αδικημένους και τους απόβλητους. Η συναισθηματική παρηγοριά που μπορείτε να προσφέρετε, έχει θεραπευτική ποιότητα. Τα ειδύλλια είναι πιθανά, αλλά μην ξεχνάτε τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, για να αποφύγετε την απόρριψη και τη ντροπή.
 
Προσπαθήστε να αποφύγετε την έκθεση σε δηλητήρια ή μολυσματικές ασθένειες. Λόγω της χαμηλής ανοσίας η υγιεινή και η καθαριότητα είναι πολύ σημαντικά τώρα. Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς σε παθογόνους παράγοντες καθώς και στην επίδραση ναρκωτικών, αλκοόλ ή αναισθητικών.
 
Η χιαστί όψη Δία-Ποσειδώνα θα δοκιμάσει την πίστη σας σε κάποιον ή σε κάτι. Προκειμένου να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε, πρέπει να ονειρευτείτε και να πάρετε ρίσκα. Τώρα θα βρείτε όρια του τι είναι δυνατόν, στις παρούσες συνθήκες. Είναι μια στιγμή που δίνουμε και παίρνουμε. Για να αυξήσετε τον πλούτο, την ευημερία ή την ευτυχία σας, πρέπει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους.
 
Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με απογοήτευση, σύγχυση και αμφισβήτηση στην πίστη σας. Εάν συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να αλλάξετε πορεία, ή να συμβιβαστείτε. Η λογική μας λέει ότι τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε και να εξελιχθούμε, γιατί το αντίθετο της εξέλιξης είναι η εξαφάνιση.

(Visited 2 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

friends «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους; - Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ταύρο; - Τι θα μπορούσε να ενθουσιάσει μια γυναίκα Ταύρο;   Οι ταύροι αγαπάνε την πολυτέλεια τα όμορφα πράγματα και το Περισσότερα... Περισσότερα...
zodiac Ποια ζώδια ταιριάζουν καρμικά; - Παραδοσιακά τα ζώδια τα οποία ονομάζονται καρμικά είναι ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Κάθε ζώδιο κουβαλάει βιώματα και Περισσότερα... Περισσότερα...
sleep Ποια είναι η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς ανάλογα με το ζώδιό σου; - Είναι γεγονός ότι πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε διάφορες στιγμές της ημέρας μας ή τι έχουμε να κάνουμε για την επόμενη Περισσότερα... Περισσότερα...