Ονειροκρίτης | Ερμηνεία – Οδήγηση

Όπως και όλα τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με μία πορεία, έτσι και η οδήγηση σχετίζεται με τις εξελίξεις στη ζωή μας, ή σε μια κατάσταση την οποία βιώνουμε και τα εμπόδια τα οποία συναντάμε σχετίζονται με προβλήματα τα οποία καθυστερούν την πορεία προς το στόχο μας.

 

Προκειμένου να ερμηνεύσουμε το όνειρο σωστά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το δρόμο, την πορεία που ακολουθούμε, τον τρόπο οδήγησης και το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να δούμε το δρόμο μπροστά μας σημαίνει είτε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε δεν είναι ξεκάθαρη, είτε ότι έχουμε χάσει την αίσθηση της κατεύθυνσης που θέλουμε να πάρει η ζωή μας.

 

Οι στροφές στο δρόμο δηλώνουν δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας.

 

Αν δεν οδηγούμε εμείς αλλά κάποιος άλλος, σημαίνει ότι εξαρτιόμαστε σε μεγάλο βαθμό από αυτόν ακολουθώντας συνειδητά ή ασυνείδητα τα δικά του θέλω πολλές φορές βάζοντας πίσω τις δικές μας ανάγκες.

 

Η οδήγηση από τη μεριά του συνοδηγού σημαίνει ότι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πορεία που έχει πάρει η ζωή μας με τις δικές μας ανάγκες και τα θέλω μας.

 

Αν δούμε ότι οδηγούμε λεωφορείο ή ταξί η δουλειά μας θα είναι σκληρή και χωρίς το αναμενόμενο κέρδος.

 

Αν οδηγούμε προς τα πίσω υπάρχουν εμπόδια τα οποία αποτρέπουν την πορεία μπρος τα εμπρός. Αν αυτό διαδραματίζεται σε πισίνα είναι τα συναισθήματα μας αυτά τα οποία μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε.

 

Αν βλέπουμε ότι οδηγούμε μεθυσμένοι σημαίνει ότι η ζωή μας είναι εκτός ελέγχου. Την ίδια ερμηνεία δίνουμε και στην περίπτωση που η οδήγησή μας είναι για οποιοδήποτε λόγο εκτός ελέγχου.

 

Αν δούμε ότι οδηγούμε με υπερβολική ταχύτητα σημαίνει αποτυχία στο γάμο ή τις ερωτικές σχέσεις μας.

 

Αν απολαμβάνουμε την οδήγηση στην εξοχή θα πετύχουμε μικρή υλική ικανοποίηση και μεγάλη ευτυχία.

 

Ένα όνειρο αυτού του τύπου μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές και να έχει ιδιαίτερα σημαντικά μηνύματα για την  πορεία της ζωής μας. Για λεπτομερή και ολοκληρωμένη ανάλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους συνεργάτες μας.

(Visited 829 times, 8 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_154670627 Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Κριό; - Η γυναίκα Κριός είναι ανεξάρτητη, δυναμική και ενεργητική. Κατάλληλα δώρα είναι αυτά τα οποία ταιριάζουν ή αναδεικνύουν την προσωπικότητά Περισσότερα... Περισσότερα...
book Ποιο βιβλίο θα διάλεγαν τα 12 ζώδια; - Το διάβασμα απελευθερώνει την σκέψη και διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντές μας! Ακόμα και τα ζώδιό μας, μπορεί να μας Περισσότερα... Περισσότερα...
zygos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ζυγός σε απατά; - Αν και ο Ζυγός από μόνος του σπάνια θα επιζητήσει να απιστήσει, ο γοητευτικός και ανάλαφρος χαρακτήρας του μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_30116965 Ζώδια και διακοπές: Ο ιδανικός προορισμός για το καθένα - Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικές προτιμήσεις, οι οποίες το ακολουθούν και στις διακοπές και τις αργίες.   Περισσότερα... Περισσότερα...