Ονειροκρίτης | Ερμηνεία – Οδήγηση

Όπως και όλα τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με μία πορεία, έτσι και η οδήγηση σχετίζεται με τις εξελίξεις στη ζωή μας, ή σε μια κατάσταση την οποία βιώνουμε και τα εμπόδια τα οποία συναντάμε σχετίζονται με προβλήματα τα οποία καθυστερούν την πορεία προς το στόχο μας.

 

Προκειμένου να ερμηνεύσουμε το όνειρο σωστά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το δρόμο, την πορεία που ακολουθούμε, τον τρόπο οδήγησης και το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να δούμε το δρόμο μπροστά μας σημαίνει είτε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε δεν είναι ξεκάθαρη, είτε ότι έχουμε χάσει την αίσθηση της κατεύθυνσης που θέλουμε να πάρει η ζωή μας.

 

Οι στροφές στο δρόμο δηλώνουν δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας.

 

Αν δεν οδηγούμε εμείς αλλά κάποιος άλλος, σημαίνει ότι εξαρτιόμαστε σε μεγάλο βαθμό από αυτόν ακολουθώντας συνειδητά ή ασυνείδητα τα δικά του θέλω πολλές φορές βάζοντας πίσω τις δικές μας ανάγκες.

 

Η οδήγηση από τη μεριά του συνοδηγού σημαίνει ότι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πορεία που έχει πάρει η ζωή μας με τις δικές μας ανάγκες και τα θέλω μας.

 

Αν δούμε ότι οδηγούμε λεωφορείο ή ταξί η δουλειά μας θα είναι σκληρή και χωρίς το αναμενόμενο κέρδος.

 

Αν οδηγούμε προς τα πίσω υπάρχουν εμπόδια τα οποία αποτρέπουν την πορεία μπρος τα εμπρός. Αν αυτό διαδραματίζεται σε πισίνα είναι τα συναισθήματα μας αυτά τα οποία μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε.

 

Αν βλέπουμε ότι οδηγούμε μεθυσμένοι σημαίνει ότι η ζωή μας είναι εκτός ελέγχου. Την ίδια ερμηνεία δίνουμε και στην περίπτωση που η οδήγησή μας είναι για οποιοδήποτε λόγο εκτός ελέγχου.

 

Αν δούμε ότι οδηγούμε με υπερβολική ταχύτητα σημαίνει αποτυχία στο γάμο ή τις ερωτικές σχέσεις μας.

 

Αν απολαμβάνουμε την οδήγηση στην εξοχή θα πετύχουμε μικρή υλική ικανοποίηση και μεγάλη ευτυχία.

 

Ένα όνειρο αυτού του τύπου μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές και να έχει ιδιαίτερα σημαντικά μηνύματα για την  πορεία της ζωής μας. Για λεπτομερή και ολοκληρωμένη ανάλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους συνεργάτες μας.

(Visited 1.322 times, 4 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

pagoto Ποιο είναι το αγαπημένο σας παγωτό σύμφωνα με το ζώδιό σας; Μέρος 2ο - Ζυγός: Δεν προτιμάτε τα παγωτά που είναι πολύ παχυντικά. Θέλετε απαλές γεύσεις, για αυτό και το αγαπημένο σας παγωτό Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos10 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ιχθύς; - Ζώδιο ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό, ο Ιχθύς θα δυσκολευτεί πραγματικά να ξεπεράσει ένα χωρισμό. Από τη φύση του το Περισσότερα... Περισσότερα...
capricorn Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Αιγόκερω; - Το τέλειο δώρο για την γυναίκα Αιγόκερω θα πρέπει να ταιριάζει στην σταθερή, υπεύθυνη και πρακτική φύση της.   Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_161199569 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Υδροχόο - Δύσκολα θα μπορούσε να βρει κανείς άνθρωπο πιο καινοτόμο από κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος Περισσότερα... Περισσότερα...