Ονειροκρίτης | Ερμηνεία – Φάντασμα

Πρόκειται για ένα από τους πιο πολύπλοκους και αντιφατικούς συμβολισμούς στην ερμηνεία των ονείρων. Αν και σε πολλές περιπτώσεις έχει συνδεθεί με μία ξεκάθαρα αρνητική ερμηνεία κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση.

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο το φάντασμα στον ύπνο μας είναι έκφραση των φόβων μας ή των πλευρών εκείνων του εαυτού μας που φοβόμαστε ή δεν θέλουμε να αποδεχθούμε.

 

Γενικά μιλώντας ένα λευκό και φωτεινό φάντασμα αποτελεί προτροπή για περισσότερο ενθουσιασμό στις ερωτικές μας σχέσεις προκειμένου να τις κρατήσουμε ζωντανές. Αντίθετα ένα μαύρο φάντασμα έχει σαφή αρνητική σημασία καθώς μπορεί να είναι ακόμα και οιωνός θανάτου.

 

Παρακάτω θα σας δώσουμε τις κυριότερες συνδυαστικές ερμηνείες του συμβολισμού έτσι όπως αυτές έρχονται μέσα από την παράδοση της ονειρομαντείας μέσα στο χρόνο. Αν και οι περισσότερες αρνητικές θα πρέπει να θυμάστε ότι προκειμένου να ερμηνεύσετε σωστά το όνειρο ουσιαστικό ρόλο παίζει η κυρίαρχη αίσθηση μέσα σε αυτό.

 

  • Φάντασμα ντυμένο στα λευκά προμηνύει αρρώστια κάποιου φίλου ή δυσκολίες στις επιχειρήσεις σας. Αν είναι ντυμένο στα μαύρα προειδοποιεί για προδοσία από κοντινό σας πρόσωπο.
  • Φάντασμα το οποίο μιλάει σας προειδοποιεί για κάτι πονηρό που πλησιάζει. Μπορείτε ωστόσο να το αποφύγετε ακούγοντας τις συμβουλές προσώπου που σας αγαπά.
  • Αν το φάντασμα χτυπάει την πόρτα ή τον τοίχο σας προβλέπεται αναπάντεχη αναταραχή. Αν  βρίσκεται πίσω από τις κουρτίνες το όνειρο σας συμβουλεύει να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματά σας. Σε άλλες περιπτώσεις το ίδιο όνειρο συνδέεται με διαμάχες και φιλονικίες.
  • Μουσική που προέρχεται από φάντασμα είναι σημάδι θλίψης για την οικογένεια.
  • Αν το φάντασμα έχει τη μορφή ενός από τους γονείς σας το όνειρο σας προειδοποιεί ότι είσαστε εκτεθειμένοι σε κινδύνους.
  • Το φάντασμα κάποιου πεθαμένου φίλου προειδοποιεί για επερχόμενο ταξίδι στο οποίο θα απογοητευτείτε.
  • Ατυχία και απώλειες θα έχετε αν δείτε φάντασμα να αιωρείται στον ουρανό.
  • Θηλυκό φάντασμα με τουαλέτα προλέγει πρόοδο στην επιστήμη και πλούτο. Η ευτυχία αυτή ωστόσο πάντα θα σκιάζεται από μία νότα μελαγχολίας.
  • Τέλος φάντασμα ζωντανού φίλου ή συγγενή προειδοποιεί για κακία από μέρος του και σας συμβουλεύει να τον κρατήσετε σε απόσταση.

Πρόκειται για οιωνό ο οποίος είτε με τη θετική είτε με την αρνητική χροιά μπορεί να έχει μεγάλη σημασία. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας για μία ολοκληρωμένη ερμηνεία.

(Visited 127 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

zodiac Ποια ζώδια ταιριάζουν καρμικά; - Παραδοσιακά τα ζώδια τα οποία ονομάζονται καρμικά είναι ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Κάθε ζώδιο κουβαλάει βιώματα και Περισσότερα... Περισσότερα...
sleep Ποια είναι η τελευταία σου σκέψη πριν κοιμηθείς ανάλογα με το ζώδιό σου; - Είναι γεγονός ότι πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε διάφορες στιγμές της ημέρας μας ή τι έχουμε να κάνουμε για την επόμενη Περισσότερα... Περισσότερα...
tavros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ταύρος σε απατά; - Ο Ταύρος είναι γενικά ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_129551231 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Καρκίνο - Ο καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο. Η Σελήνη προικίζει έναν Καρκίνο με τα χαρίσματα της διαίσθησης και της Περισσότερα... Περισσότερα...