Ονειροκρίτης | Ερμηνεία – Φάντασμα

Πρόκειται για ένα από τους πιο πολύπλοκους και αντιφατικούς συμβολισμούς στην ερμηνεία των ονείρων. Αν και σε πολλές περιπτώσεις έχει συνδεθεί με μία ξεκάθαρα αρνητική ερμηνεία κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση.

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο το φάντασμα στον ύπνο μας είναι έκφραση των φόβων μας ή των πλευρών εκείνων του εαυτού μας που φοβόμαστε ή δεν θέλουμε να αποδεχθούμε.

 

Γενικά μιλώντας ένα λευκό και φωτεινό φάντασμα αποτελεί προτροπή για περισσότερο ενθουσιασμό στις ερωτικές μας σχέσεις προκειμένου να τις κρατήσουμε ζωντανές. Αντίθετα ένα μαύρο φάντασμα έχει σαφή αρνητική σημασία καθώς μπορεί να είναι ακόμα και οιωνός θανάτου.

 

Παρακάτω θα σας δώσουμε τις κυριότερες συνδυαστικές ερμηνείες του συμβολισμού έτσι όπως αυτές έρχονται μέσα από την παράδοση της ονειρομαντείας μέσα στο χρόνο. Αν και οι περισσότερες αρνητικές θα πρέπει να θυμάστε ότι προκειμένου να ερμηνεύσετε σωστά το όνειρο ουσιαστικό ρόλο παίζει η κυρίαρχη αίσθηση μέσα σε αυτό.

 

  • Φάντασμα ντυμένο στα λευκά προμηνύει αρρώστια κάποιου φίλου ή δυσκολίες στις επιχειρήσεις σας. Αν είναι ντυμένο στα μαύρα προειδοποιεί για προδοσία από κοντινό σας πρόσωπο.
  • Φάντασμα το οποίο μιλάει σας προειδοποιεί για κάτι πονηρό που πλησιάζει. Μπορείτε ωστόσο να το αποφύγετε ακούγοντας τις συμβουλές προσώπου που σας αγαπά.
  • Αν το φάντασμα χτυπάει την πόρτα ή τον τοίχο σας προβλέπεται αναπάντεχη αναταραχή. Αν  βρίσκεται πίσω από τις κουρτίνες το όνειρο σας συμβουλεύει να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματά σας. Σε άλλες περιπτώσεις το ίδιο όνειρο συνδέεται με διαμάχες και φιλονικίες.
  • Μουσική που προέρχεται από φάντασμα είναι σημάδι θλίψης για την οικογένεια.
  • Αν το φάντασμα έχει τη μορφή ενός από τους γονείς σας το όνειρο σας προειδοποιεί ότι είσαστε εκτεθειμένοι σε κινδύνους.
  • Το φάντασμα κάποιου πεθαμένου φίλου προειδοποιεί για επερχόμενο ταξίδι στο οποίο θα απογοητευτείτε.
  • Ατυχία και απώλειες θα έχετε αν δείτε φάντασμα να αιωρείται στον ουρανό.
  • Θηλυκό φάντασμα με τουαλέτα προλέγει πρόοδο στην επιστήμη και πλούτο. Η ευτυχία αυτή ωστόσο πάντα θα σκιάζεται από μία νότα μελαγχολίας.
  • Τέλος φάντασμα ζωντανού φίλου ή συγγενή προειδοποιεί για κακία από μέρος του και σας συμβουλεύει να τον κρατήσετε σε απόσταση.

Πρόκειται για οιωνό ο οποίος είτε με τη θετική είτε με την αρνητική χροιά μπορεί να έχει μεγάλη σημασία. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας για μία ολοκληρωμένη ερμηνεία.

(Visited 97 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

libra Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ζυγός; - Οικονομική κρίση και Ζυγός μπορεί να είναι ένας συνδυασμός αρκετά περίπλοκος. Βλέπετε οι Ζυγοί αυτό το οποίο αγαπάνε περισσότερο Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos7 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Σκορπιός; - Αν χωρίσετε ένα Σκορπιό μπορείτε να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα. Περιμένετε εκδίκηση! Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από το Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_74179831 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Ζυγό - Πρόκειται για ένα ζώδιο, το οποίο πριν και πάνω από όλα αναζητάει τη ισορροπία. Αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνει να Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Κριός; - Ένα ζώδιο συνυφασμένο με την λέξη «ξοδεύω», όπως ο Κριός μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολά σε κατάσταση πανικού, όταν Περισσότερα... Περισσότερα...