Παύσεις Σελήνης Απριλίου: Τι να αποφύγετε στη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Απριλίου: Τι να αποφύγετε στη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Απρίλιο.

 

1 Απριλίου  – 19:40 μμ με 04:38 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Αφροδίτη στους Ιχθύες. Προφυλαχθείτε από τη σαγήνη ανθρώπων που δεν έχουν καλές βλέψεις για σας.

 

4 Απριλίου – 02:17 πμ με 08:47 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ερμή στον Κριό. Προσοχή στην εριστικότητα τις υπερβολές και τις βίαιες αντιδράσεις.

 

5 Απριλίου – 13.34 μμ μέχρι 09.47 πμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δεν ευνοούνται οι παρασπονδίες κάθε είδους. Αποφύγετε τις παραβάσεις του ΚΟΚ ή τις ατασθαλίες στον οικονομικό τομέα γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 

7 Απριλίου – 17:57 μμ με 09:12 πμ

Επικίνδυνη ημέρα με Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Ημέρα Νέας Σελήνης ωστόσο αποφύγετε τις νέες αρχές και τις αλλαγές γιατί μπορεί να έρθετε σε σοβαρή ρήξη με άτομα κύρους ή μεγαλύτερης ηλικίας στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

9 Απριλίου – 12:50 μμ με 09:00 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ζήλεια, κτητικότητα και καυγάδες μπορεί να δημιουργήσουν τα αντίθετα αποτελέσματα στις σχέσεις σας.

 

11 Απριλίου – 21:58 μμ με 11:08 πμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Κριό. Αργοπορία σε συζητήσεις και επαφές και αναποτελεσματικότητα στη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

 

14 Απριλίου – 07:00 πμ με 16:54 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Κριό. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομιάς ή καταστάσεις και συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που επηρεάζουν άμεσα τα παιδιά.

 

16 Απριλίου – 20:50 μμ με 02:24 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Κριό. Αποφύγετε οπωσδήποτε να πάρετε κάποιο ρίσκο σε οικονομικό, επιχειρηματικό ή ερωτικό τομέα. Αν θέλετε να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας ή να κάνετε κάποια οικονομική επένδυση δεν είναι κατάλληλη μέρα.

18 Απριλίου – 15:30 μμ με 14:25 μμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον Ερμή στον Ταύρο. Προσοχή στις γαστριμαργικές υπερβολές αλλά και τις παράλογες καταναλωτικές σπατάλες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

21 Απριλίου – 09:14 πμ με 03:19 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Μία μέρα πριν την Πανσέληνο, αυξάνονται οι συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας αλλά και με άτομα στη δουλειά. Επικίνδυνη παύση για χωρισμούς και επαγγελματικές ρήξεις.

 

24 Απριλίου – 00:47 πμ με 15:47 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Ερμή στον Ταύρο. Αποφύγετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συζητήσεις με οικονομικό όφελος.

 

26 Απριλίου – 18:52 μμ μέχρι αύριο 02:56 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Κριό. Προσοχή σε εξαπατήσεις σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο.

 

29 Απριλίου – 04:56 πμ μέχρι 20:46 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Κριό. Μεγάλη προσοχή! Ενα τρίτο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί στη σχέση ή το γάμο σας.

(Visited 5.743 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_26157901 Τι περιμένει κάθε ζώδιο στο…κρεβάτι; - Ο Λέοντας που γνώρισες τον προηγούμενο μήνα ήταν τελείως διαφορετικός από τον Ιχθύ με τον οποίο ήσουν μαζί το Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Κριός; - Ένα ζώδιο συνυφασμένο με την λέξη «ξοδεύω», όπως ο Κριός μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολά σε κατάσταση πανικού, όταν Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά | Μέρος 1ο - Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να παίρνουν την ρεβάνς; Περισσότερα... Περισσότερα...
egoism (2) Πως δείχνει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του; - Κακό πράγμα ο εγωισμός και μερικοί πεισματάρηδες και εγωιστές του ζωδιακού κύκλου…του δίνουν και καταλαβαίνει!   ΚΡΙΟΣ Ένας γνήσιος Περισσότερα... Περισσότερα...