Παύσεις Σελήνης Απριλίου: Τι να προσέξετε

Παύσεις Σελήνης Απριλίου: Τι να προσέξετε

elenamauridou

 

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυναεύς

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Απρίλιο.

 

2 Απριλίου -10:44 με 14:28

Σελήνη κενή πορείας στoυς Διδύμους με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Προσοχή σε κοινωνικές επαφές και συναντήσεις που μπορεί να μην έχουν θετικά αποτελέσματα.

 

4 Απριλίου – 16:46 με 18:14

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύες. Υπερβολικός συναισθηματισμούς δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις και εντάσεις σήμερα. Επικίνδυνη διέλευση για χωρισμούς.

 

6 Απριλίου – 20:17 με 12:21 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Υπερβολική αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με λανθασμένες εκτιμήσεις μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιος συνδυασμός σήμερα. Προσοχή στις επιλογές σας.

 

9 Απριλίου – 04:22 με 08:35

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και καλά κάνετε γιατί η μέρα δεν ευνοεί ανοίγματα σε επιχειρηματικό ή προσωπικό επίπεδο. Κάντε προσεκτικές και υπολογισμένες κινήσεις

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

11 Απριλίου – 14.20 με 18.43

Πανσέληνος κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Δεν ευνοούνται επαγγελματικοί πειραματισμοί και καλό είναι να μη βάλετε σχέδια σε εφαρμογή σήμερα. Δείτε τη μέρα σαν μία ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα πριν το επόμενο βήμα.

 

14 Απριλίου – 00.19 με 06.29

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθύες. Πάθος και ένταση χαρακτηρίζει στην συγκεκριμένη ημέρα ωστόσο δεν είναι απαραίτητα για καλό. Προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις και

 

16 Απριλίου – 14.27 με 19.06

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον ίδιο ζώδιο. Σοβαρότητα και προσεκτικοί χειρισμοί απαιτούνται σήμερα για να ξεπεραστεί ανώδυνα αυτή η διέλευση.

 

17 Μαρτίου – 21.38 με 20.52

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Ήλιο στους Ιχθύες. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα θα γυρίσει εις βάρος σας, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

19 Απριλίου – 05.58 με 6.53

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Κριό. Παρορμητικές επιλογές και βιαστικές αποφάσεις δεν ευνοούνται σήμερα και είναι καλό να αποφεύγονται μέχρι το πέρας της διέλευσης.

 

21 Απριλίου – 14:24 με 15.44

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη της παύσης τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό. Δεν είναι καλή ημέρα για νέες κοινωνικές επαφές και δημιουργικότητα. Οργανώστε τα σχέδια σας για να τα πραγματοποιήσετε όταν η συναστρία θα είναι ευνοϊκή.

 

23 Απριλίου – 17.35 με 20.34

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τοην ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθύες. Δεν έχετε διάθεση σήμερα για αλλαγές και καλό είναι να αποφύγετε πρωτοτυπίες και πειραματισμούς σε κάθε τομέα γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

 

25 Απριλίου – 17.54 με 21.57

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις εκρηκτικές συμπεριφορές γιατί θα οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα.

 

27 Απριλίου – 21.20 με 21.40

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Συναισθηματικά προβλήματα και δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία σήμερα.

 

29 Απριλίου – 17.29 με 21.49

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον ανάαδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Δεν είναι καλή διέλευση για βιαστικές αποφάσεις. Προσοχή σε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν.

(Visited 768 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

politics Ζώδια και πολιτική…! Μέρος 1ο - Κριός: Εάν είστε πολιτικός και είστε Κριός τότε είστε συντηρητικός, ανασφαλής και εξαιρετικά επιθετικός όταν χάνετε. Χάνετε τον έλεγχο Περισσότερα... Περισσότερα...
friends «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους; - Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Μάθε ό,τι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Ταύρο; - Στο κομμάτι της εργασίας, οι σχέσεις που αναπτύσσονται μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία. Μάθε Περισσότερα... Περισσότερα...
stress (2) Ζώδια…πως να διαχειριστείτε το άγχος σας! | Μέρος 2ο - Ζυγός: Είναι ώρα να πάρετε πρωτοβουλίες; Τότε είναι και που σας καταβάλει και το μεγαλύτερο άγχος, ενώ αγχώνεστε επίσης Περισσότερα... Περισσότερα...