Παύσεις Σελήνης Απριλίου: Τι να προσέξετε

Παύσεις Σελήνης Απριλίου: Τι να προσέξετε

elenamauridou

 

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυναεύς

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Απρίλιο.

 

2 Απριλίου -10:44 με 14:28

Σελήνη κενή πορείας στoυς Διδύμους με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Προσοχή σε κοινωνικές επαφές και συναντήσεις που μπορεί να μην έχουν θετικά αποτελέσματα.

 

4 Απριλίου – 16:46 με 18:14

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύες. Υπερβολικός συναισθηματισμούς δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις και εντάσεις σήμερα. Επικίνδυνη διέλευση για χωρισμούς.

 

6 Απριλίου – 20:17 με 12:21 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Υπερβολική αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με λανθασμένες εκτιμήσεις μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιος συνδυασμός σήμερα. Προσοχή στις επιλογές σας.

 

9 Απριλίου – 04:22 με 08:35

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και καλά κάνετε γιατί η μέρα δεν ευνοεί ανοίγματα σε επιχειρηματικό ή προσωπικό επίπεδο. Κάντε προσεκτικές και υπολογισμένες κινήσεις

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

11 Απριλίου – 14.20 με 18.43

Πανσέληνος κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Δεν ευνοούνται επαγγελματικοί πειραματισμοί και καλό είναι να μη βάλετε σχέδια σε εφαρμογή σήμερα. Δείτε τη μέρα σαν μία ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα πριν το επόμενο βήμα.

 

14 Απριλίου – 00.19 με 06.29

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθύες. Πάθος και ένταση χαρακτηρίζει στην συγκεκριμένη ημέρα ωστόσο δεν είναι απαραίτητα για καλό. Προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις και

 

16 Απριλίου – 14.27 με 19.06

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον ίδιο ζώδιο. Σοβαρότητα και προσεκτικοί χειρισμοί απαιτούνται σήμερα για να ξεπεραστεί ανώδυνα αυτή η διέλευση.

 

17 Μαρτίου – 21.38 με 20.52

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Ήλιο στους Ιχθύες. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα θα γυρίσει εις βάρος σας, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

19 Απριλίου – 05.58 με 6.53

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Κριό. Παρορμητικές επιλογές και βιαστικές αποφάσεις δεν ευνοούνται σήμερα και είναι καλό να αποφεύγονται μέχρι το πέρας της διέλευσης.

 

21 Απριλίου – 14:24 με 15.44

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη της παύσης τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό. Δεν είναι καλή ημέρα για νέες κοινωνικές επαφές και δημιουργικότητα. Οργανώστε τα σχέδια σας για να τα πραγματοποιήσετε όταν η συναστρία θα είναι ευνοϊκή.

 

23 Απριλίου – 17.35 με 20.34

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τοην ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθύες. Δεν έχετε διάθεση σήμερα για αλλαγές και καλό είναι να αποφύγετε πρωτοτυπίες και πειραματισμούς σε κάθε τομέα γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

 

25 Απριλίου – 17.54 με 21.57

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις εκρηκτικές συμπεριφορές γιατί θα οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα.

 

27 Απριλίου – 21.20 με 21.40

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Συναισθηματικά προβλήματα και δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία σήμερα.

 

29 Απριλίου – 17.29 με 21.49

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον ανάαδρομο Κρόνο στον Τοξότη. Δεν είναι καλή διέλευση για βιαστικές αποφάσεις. Προσοχή σε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν.

(Visited 773 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι υποδηλώνουν τα στοιχεία της φύσης για το ζώδιό σας; - 4 στοιχεία της φύσης και 12 ζώδια! Πως χωρίζονται και τι χαρακτηριστικά λαμβάνουν από το καθένα; Εσείς που ανήκετε; Περισσότερα... Περισσότερα...
krios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός σε απατά; - Λοιπόν ο Κριός είναι γνωστό ότι δεν είναι και το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Βαριούνται εύκολα και Περισσότερα... Περισσότερα...
tattoo Τι τατουάζ πρέπει να κάνετε σύμφωνα με το ζώδιο σας; - Κριός: Ιδανικό τατουάζ για μια δυναμική και παρορμητική Κριαρίνα είναι μια φράση που να αντιπροσωπεύει κάποια στιγμή της ζωής Περισσότερα... Περισσότερα...
sinaisthima Συναίσθημα ή λογική; Τι επιλέγουν τα πρώτα έξι ζώδια; - Στην ζωή μας πολλές φορές βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, το οποίο οδηγεί άλλες φορές σε λογική και άλλες σε Περισσότερα... Περισσότερα...