Παύσεις σελήνης Αυγούστου: Δείτε αναλυτικά πότε θα συμβούν και πως μας επηρεάζουν!

Παύσεις σελήνης Αυγούστου: Δείτε αναλυτικά πότε θα συμβούν και πως μας επηρεάζουν!

elenamauridou

 

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυανεύς

 
 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Αύγουστο.

 
31.07.2017 22:15 – 01.08.2017 15:01
Η σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη, κάνει τους μακροπρόθεσμους στόχους μας να φαίνονται ανεκπλήρωτοι. Όλες οι συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν το μακρινό μέλλον έχουν έναν υποθετικό χαρακτήρα. Όσα λέγονται παραμένουν στην σφαίρα της συζήτησης χωρίς να γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις για την υλοποίησή τους. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό διότι εξερευνούμε ένα ευρύ πεδίο πιθανοτήτων το οποίο μένει σαν πλάνο στο μυαλό μας το οποίο μπορούμε υπό ευνοϊκές συνθήκες να εξερευνήσουμε αργότερα.
 
04.08.2017 00:38 – 04.08.2017 03:37
Η σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτόμαστε τους στόχους μας. Τι θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας; Με τι είναι πιο σημαντικό να ασχοληθούμε πρώτα; Με ποιον τρόπο; Ενώ λοιπόν συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτά που μας αφορούν, αδυνατούμε να βάλουμε μια σειρά ή να πάρουμε αποφάσεις γιατί δημιουργούμε από μόνοι μας έναν κύκλο προβληματισμών που μας βγάζει από το βασικό νόημα της εσωτερικής μας αναζήτησης. Το ζήτημα αυτό όμως δεν είναι ανεπίλυτο. Αν νιώσετε μπερδεμένοι κατά την διάρκεια κενής πορείας στον Αιγόκερω, πάρτε απλά ένα χαρτί κι ένα μολύβι, καθήστε κάτω και σημειώστε τα. Από την στιγμή που θα το κάνετε θα συνειδητοποιήσετε ότι ούτως ή άλλως είναι αδύνατον να υλοποιήσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει.
 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 
06.08.2017 12:22 – 06.08.2017 15:15
Με την σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο, νιώθουμε την επιθυμία να επικεντρωθούμε στις προσωπικές μας σχέσεις και το κοινωνικό μας περιβάλλον. Όσο επενδύουμε χρόνο στους ανθρώπους μας όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι από αυτούς δεν μας ταιριάζουν πλέον. Γενικά αξιολογούμε το περιβάλλον μας και τους ανθρώπους που το συνθέτουν, ενώ παράλληλα αρχίζουμε να κόβουμε τις εξόδους με άτομα τα οποία θεωρούμε ότι δεν μας ταιριάζουν και περιορίζουμε τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις.
 
08.08.2017 22:07 – 09.08.2017 00:56
Η σελήνη κενή πορείας στον Ιχθύ μας κάνει να αισθανόμαστε κουρασμένοι. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί ασχολούμαστε με μια δραστηριότητα σε υπερβολικό βαθμό για μεγάλη χρονική περίοδο είτε επειδή αναλώνουμε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι και κάνοντας υπερανάλυση. Η σελήνη στον Ιχθύ είναι μία από τις δυσκολότερες παύσεις η οποία δυσχεραίνει την επικοινωνία κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου συνάδελφοι και συνεργάτες αδυνατούν να συγκεντρωθούν για να καταλήξουν σ’ ένα συμπέρασμα. Οι άνθρωποι δεν ακούν ο ένας τον άλλον και καθρεπτίζουν τα συναισθήματα και το είναι τους στον συνομιλητή.
 
10.08.2017 16:38 – 11.08.2017 08:22
H σελήνη είναι κενή πορείας στον Κριό και εκείνη την περίοδο νιώθουμε έναν εκνευρισμό επειδή τα πράγματα δεν κυλούν με την επιθυμητή ταχύτητα. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να παρθεί μία απόφαση επειδή ο καθένας εστιάζει στον εαυτό του και θεωρεί ότι εκείνος έχει δίκιο κι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τον ακολουθήσουν. Στις συναντήσεις που προκύπτουν εκείνη την περίοδο, καλό είναι να παραβρισκόμαστε και να προσπαθούμε να ακούμε οι άλλοι τι έχουν να πουν. Αυτό, με την λήξη της παύσης, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποια είναι τελικά η καλύτερη λύση από όλες όσες προτάθηκαν.
 
13.08.2017 11:01 – 13.08.2017 13:40
Η σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο στρέφει όλη μας την προσοχή στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να δίνουμε βάση στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύουμε τα χρήματά μας και κυρίως στο πως τα ξοδεύουμε. Είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσουμε συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα για να κάνουμε μια σημαντική αγορά (π.χ. ένα ακίνητο). Μπορεί εκείνη την περίοδο να μην λαμβάνουμε οριστικές αποφάσεις αλλά τουλάχιστον θα μπορούμε να λάβουμε τις σωστές συμβουλές για να τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας αργότερα.
 
15.08.2017 04:15 – 15.08.2017 17:06
Η σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους αποκαλύπτει παρασκηνιακές καταστάσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία επιθυμούμε να μάθουμε τότε αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος. Από την άλλη καλό θα ήταν να αποφεύγουμε διαφωνίες και τσακωμούς με άλλους ανθρώπους εστιάζοντας περισσότερο στο να ακούσουμε την γνώμη τους. Αυτό θα μας βοηθήσει να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις λίγο αργότερα, γιατί θα έχουμε μαζέψει όλη την απαραίτητη γνώση που χρειαζόμαστε και θα έχουμε ακούσει και όλες τις γνώμες που χρειαζόμαστε να ακούσουμε.
 
17.08.2017 16:38 – 17.08.2017 19:13
Η σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο εισάγει μια ιδανική περίοδο για να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας και να δείξουμε ιδιαίτερα προσοχή στον εργασιακό μας περιβάλλον, γιατί η τρυφερότητα που πηγάζουμε ελκύει ανθρώπους που έχουν την επιθυμία να την ρουφήξουν ενώ στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζονται είναι πειθαρχία. Με την σελήνη στον Καρκίνο να μας επηρεάζει δεν βλέπουμε τα πράγματα καθαρά και προσφέρουμε την βοήθειά μας παντού, ακόμη κι εκεί που δεν χρειάζεται πραγματικά.
 
19.08.2017 18:17 – 19.08.2017 20:55
Η σελήνη είναι κενή πορείας στον Λέοντα και συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να λαμβάνουμε την εκτίμηση που μας αξίζει για όσα προσφέρουμε. Είναι μια περίοδος εσωτερικών αναλύσεων που μας ωθούν να «ανεβάσουμε» τον εαυτό μας και να φτιάξουμε την ζωή μας βγάζοντας από αυτήν τα άτομα που δεν αξίζουν. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα να εγκαταλείψουμε μια δουλειά που για καιρό σκεφτόμαστε ότι δεν κάνει για μας. Παράλληλα με την αυτοεκτίμησή μας εκτιμάμε πολύ και τους άλλους και τους το δείχνουμε με κάθε ευκαιρία. Φυσικά αυτό δεν περνά απαρατήρητο καθώς το περιβάλλον μας επιβραβεύει τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά.
 
21.08.2017 21:30 – 21.08.2017 23:25
Η σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο κι αρχίζουμε να παρατηρούμε στην ζωή μας μικρές λεπτομέρειες τις οποίες δε είχαμε συνειδητοποιήσει ούτε κατά διάνοια πριν. Αξιολογούμε την καθημερινότητά μας και σκεπτόμαστε πως μπορούμε να την βελτιώσουμε ώστε το αποτέλεσμα την προσπάθειας να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Όταν η σελήνη είναι στην Παρθένο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουμε μια δραστηριότητα που αναβάλαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να παύσουμε μια άλλη που εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς μας.
 
23.08.2017 23:02 – 24.08.2017 04:05
Η σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό και εκεί είναι η στιγμή που αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε πόσο δύσκολη είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και οι μεταξύ μας σχέσεις επειδή δίνουμε περισσότερη έμφαση στο να ακουστούμε κι όχι να ακούσουμε, ή ακόμη περισσότερο να δώσουμε στον άλλον ακριβώς να καταλάβει τι εννοούμε. Αυτή είναι η περίοδος που αναλαμβάνουμε ρόλο ειρηνοποιού και επιστρατεύουμε όλη την διπλωματική μας ικανότητα για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τους άλλους.
 
26.08.2017 08:39 – 26.08.2017 11:53
Η σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό μας «σιγεί». Σταματάμε να μιλάμε για συγκεκριμένα ζητήματα και υιοθετούμε διακριτική στάση. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι άλλοι, οι οποίοι είναι εξίσου διακριτικοί και δεν μπορούμε να τους πάρουμε εύκολα κουβέντα ούτε να μάθουμε λεπτομέρειες για καταστάσεις και ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν πληροφορίες που έρχονται στ’ αυτιά μας αλλά αυτό δεν γίνεται τυχαία! Συμβαίνει γιατί κάποιος άλλος τις χρησιμοποιεί για να πετύχει τους σκοπούς του και γι αυτό θα αναφέρει κάτι μικρό χωρίς να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες.
 
28.08.2017 12:38 – 28.08.2017 22:48
Η σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη και αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Δεν είμαστε σε θέση να λάβουμε αποφάσεις ούτε να θέσουμε σχέδια σε εφαρμογή. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στον εαυτό μας και να περιμένουμε μια μελλοντική στιγμή για να ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε λύσεις.
 
31.08.2017 07:42 – 31.08.2017 11:18
Η σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω μας κάνει να ασχολούμαστε με τον επαγγελματικό μας τομέα και να σκεπτόμαστε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ανεβούμε προς τα πάνω. Δεν ονειροπολούμε όμως δίχως μέτρο. Θέτουμε ρεαλιστικά μέτρα, τα ιεραρχούμε και καταστρώνουμε τα σχέδια που απαιτούνται για να έχουμε την επιτυχία μας σίγουρη. Λειτουργούμε με αυτοπειθαρχία και είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε μεγάλα έργα και μεγάλες ευθύνες που σε άλλη περίοδο ίσως να αποφεύγαμε λόγω αβεβαιότητας για την ικανότητά μας να τα καταφέρουμε.

(Visited 462 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_105490559 Με ποια ζώδια είναι πιθανότερο να κάνεις sex στο πρώτο ραντεβού; - Το να κάνει ή να μην κάνει κανείς sex στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι κάτι το οποίο εξαρτάται Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Γιατί ο Κριός έχει τόσα νεύρα; - Είναι χαρακτηριστικά το πιο νευρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο θυμός του είναι παροιμιώδης σε βαθμό που όλοι όσοι Περισσότερα... Περισσότερα...
coffee (2) Ποιος καφές σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Μέρος 1ο Ο καφές αποτελεί καθημερινή συνήθεια των περισσότερων ανθρώπων και είναι γεγονός ότι πολλοί δεν μπορούν να ξεκινήσουν Περισσότερα... Περισσότερα...
sagittarius Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Τοξότη; - Ανεξάρτητες και δυναμικές, με αγάπη για την διασκέδαση, οι γυναίκες Τοξότες ευχαριστιούνται με δώρα τα οποία ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία Περισσότερα... Περισσότερα...