Παύσεις Σελήνης Αυγούστου: Τι να προσέξετε

Παύσεις Σελήνης Αυγούστου: Τι να προσέξετε

elenamauridou

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυανεύς

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Αύγουστο.

 

2 Αυγούστου – 03:45 πμ με 04:13 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Άρη στον Σκορπιό. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, οπότε μην βασιστείτε πουθενά. Σχέδια ερωτικής φύσης ειδικά σε σοβαρές δεσμεύσεις ανατρέπονται άσχημα.

 

4 Αυγούστου – 07:14 πμ με 10:35 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε ερωτικό επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

 

6 Αυγούστου – 06.21 πμ μέχρι 19.58 μμ

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Προσοχή σε υπερβολές στα ερωτικά σας που μπορεί να επιφέρουν ρήξεις.

 

8 Αυγούστου – 20:42 μμ με 07:53 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη της παύσης τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό. Προφυλάξτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από ρήξεις.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

11 Αυγούστου – 08:23 πμ με 20:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη της παύσης τον Δία στην Παρθένο. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τις σχέσεις σας από τη ρουτίνα που σας φθείρει και επιφέρει καυγάδες.

 

13 Αυγούστου – 20:38 πμ με 20:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Δία στην Παρθένο. Η οικογένεια εμπλέκεται στα ερωτικά και δημιουργεί εντάσεις. Αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις όταν η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική.

 

16 Αυγούστου – 05:46 πμ με 14:53 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Δία στην Παρθένο. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά σας.

18 Αυγούστου – 12:28 μμ με 19:35 μμ

Πανσέληνος κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Λέοντα. Χαρείτε τον ερωτισμό της ημέρας ωστόσο δώστε μεγάλη προσοχή μην φανείτε αχάριστοι στον σύντροφο σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

20 Αυγούστου – 15:22 μμ με 22:20 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Δία στην Παρθένο. Αποφύγετε κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων γιατί ο οργανισμός σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σήμερα.

 

22 Αυγούστου – 14:49 μμ με 00:20 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Προσοχή σε βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις και εγωιστικές συμπεριφορές.

 

24 Αυγούστου – 22:39 μμ μέχρι 02:41 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον Ερμή στην Παρθένο. Αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί θα σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις κοινωνικές σας επαφές.

 

27 Αυγούστου – 03:31 πμ μέχρι 06:07 πμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ερμή στην Παρθένο. Προσοχή στα λεγόμενα σας και στην αποκάλυψη μυστικών γιατί θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρές ρήξεις σήμερα.

 

29 Αυγούστου – 09:24 πμ μέχρι 11:13 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Ερμή στην Παρθένο. Οικογενειακά προβλήματα και συγκρούσεις αλλάζουν τα δεδομένα και ανατρέπουν το σκηνικό.

 

31 Αυγούστου – 07:21 πμ μέχρι 18:23 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη  τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τις αλλαγές και μην κάνετε σήμερα την επανάσταση σας γιατί η ρήξη θα είναι οριστική

(Visited 2.422 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

zodiac Ποια ζώδια ταιριάζουν καρμικά; - Παραδοσιακά τα ζώδια τα οποία ονομάζονται καρμικά είναι ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Κάθε ζώδιο κουβαλάει βιώματα και Περισσότερα... Περισσότερα...
ilios-idroxoos ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 20/01 στον Υδροχόο - Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20 Ιανουαρίου 2015   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, με Περισσότερα... Περισσότερα...
Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ζυγό; - Οι Ζυγοί αγαπάνε ιδιαίτερα τα όμορφα μέρη, τα όμορφα πράγματα, την ισορροπία και την αρμονία. Πριν και πάνω από Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_77074555 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Λέοντα - Ο Λέοντας αρέσκεται στο να είναι το κέντρο του σύμπαντος. Αυτό είναι ένα κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας του συγκεκριμένου ζωδίου, Περισσότερα... Περισσότερα...