Παύσεις Σελήνης Αυγούστου: Τι να προσέξετε

Παύσεις Σελήνης Αυγούστου: Τι να προσέξετε

elenamauridou

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυναεύς

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Αύγουστο.

 

2 Αυγούστου – 03:45 πμ με 04:13 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Άρη στον Σκορπιό. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, οπότε μην βασιστείτε πουθενά. Σχέδια ερωτικής φύσης ειδικά σε σοβαρές δεσμεύσεις ανατρέπονται άσχημα.

 

4 Αυγούστου – 07:14 πμ με 10:35 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε ερωτικό επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

 

6 Αυγούστου – 06.21 πμ μέχρι 19.58 μμ

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Προσοχή σε υπερβολές στα ερωτικά σας που μπορεί να επιφέρουν ρήξεις.

 

8 Αυγούστου – 20:42 μμ με 07:53 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη της παύσης τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό. Προφυλάξτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από ρήξεις.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

11 Αυγούστου – 08:23 πμ με 20:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη της παύσης τον Δία στην Παρθένο. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τις σχέσεις σας από τη ρουτίνα που σας φθείρει και επιφέρει καυγάδες.

 

13 Αυγούστου – 20:38 πμ με 20:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Δία στην Παρθένο. Η οικογένεια εμπλέκεται στα ερωτικά και δημιουργεί εντάσεις. Αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις όταν η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική.

 

16 Αυγούστου – 05:46 πμ με 14:53 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Δία στην Παρθένο. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά σας.

18 Αυγούστου – 12:28 μμ με 19:35 μμ

Πανσέληνος κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Λέοντα. Χαρείτε τον ερωτισμό της ημέρας ωστόσο δώστε μεγάλη προσοχή μην φανείτε αχάριστοι στον σύντροφο σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

20 Αυγούστου – 15:22 μμ με 22:20 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Δία στην Παρθένο. Αποφύγετε κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων γιατί ο οργανισμός σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σήμερα.

 

22 Αυγούστου – 14:49 μμ με 00:20 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Προσοχή σε βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις και εγωιστικές συμπεριφορές.

 

24 Αυγούστου – 22:39 μμ μέχρι 02:41 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον Ερμή στην Παρθένο. Αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί θα σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις κοινωνικές σας επαφές.

 

27 Αυγούστου – 03:31 πμ μέχρι 06:07 πμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ερμή στην Παρθένο. Προσοχή στα λεγόμενα σας και στην αποκάλυψη μυστικών γιατί θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρές ρήξεις σήμερα.

 

29 Αυγούστου – 09:24 πμ μέχρι 11:13 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Ερμή στην Παρθένο. Οικογενειακά προβλήματα και συγκρούσεις αλλάζουν τα δεδομένα και ανατρέπουν το σκηνικό.

 

31 Αυγούστου – 07:21 πμ μέχρι 18:23 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη  τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τις αλλαγές και μην κάνετε σήμερα την επανάσταση σας γιατί η ρήξη θα είναι οριστική

(Visited 2.408 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

taurus Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Ταύρος - Η μητέρα Ταύρος είναι αυτή, η οποία θα σταθεί σταθερά δίπλα στα παιδιά της σε όλη την διάρκεια της Περισσότερα... Περισσότερα...
didimoi Πως θα καταλάβεις ότι ένας Δίδυμος σε απατά; - Λοιπόν οι Δίδυμοι είναι αναμφισβήτητα ζώδιο, το οποίο σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο πάνω στο Περισσότερα... Περισσότερα...
students Τα φοιτητικά σπίτια… τι θέλει το κάθε ζώδιο; | ΜΕΡΟΣ 1ο - Οι Πανελλαδικές εξετάσεις μόλις τελείωσαν και η φοιτητική ζωή μόλις ξεκινά…Ας δούμε ποιο είναι το ιδανικό φοιτητικό σπίτι για Περισσότερα... Περισσότερα...
aries-zodiac Τι πρέπει να αποφύγετε ώστε να γλιτώσετε από τον θυμό ενός Κριού - Ο θυμός ενός Κριού είναι παροιμιώδης. Ως παιδιά του Άρη τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες Κριοί είναι Περισσότερα... Περισσότερα...