Παύσεις Σελήνης Φεβρουαρίου: Εκλείψεις και Αναστάτωση

Παύσεις Σελήνης Φεβρουαρίου: Εκλείψεις και Αναστάτωση

elenamauridou

 

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

 

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυναεύς

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Φεβρουάριο.

 

2 Φεβρουαρίου – 18:50 με 03:50 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και προσοχή σε επιπόλαιες εκρηκτικές αντιδράσεις.

 

5 Φεβρουαρίου – 00:42 με 06:44

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον Ερμή στον Αιγόκερω. Προβλήματα στην οικογένεια και τα αισθηματικά δεν είναι καλό να επιλυθούν σήμερα. Στην επικοινωνία σας κυριαρχεί η μυστικοπάθεια και η λογική και τα πράγματα μόνο χειρότερα θα γίνουν.

 

7 Φεβρουαρίου – 00.53 με 09.03

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα παίρνουν την κατιούσα και η βαριά σκιά του σοβαρού πλανήτη δεν σας βοηθάει να βρείτε εφευρετικές λύσεις να τα επιδιορθώσετε σήμερα.

 

9 Φεβρουαρίου – 00.00 με 11.41 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό. Προσωπικά ζητήματα περιπλέκονται σήμερα και νιώθετε πιο ευαίσθητοι από συνήθως. Η αναδρομή του Δία στη Παρθένο κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Υπομονή..

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

11 Φεβρουαρίου – 07.52 με 15.52 της επομένης

Πανσέληνος σε έκλειψη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία σας εμποδίζουν να αντιμετωπίσετε τα καταιγιστικά ζητήματα που θα προκύψουν σήμερα. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε νέες αρχές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

 

13 Φεβρουαρίου – 14.36 με 22.43 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Οι δυσκολίες μεγεθύνονται σήμερα και η επικοινωνία δεν αποτελεί διέξοδο, αφού μόνο να περιπλέξει τα πράγματα μπορεί σε αυτή τη διέλευση. Κάντε υπομονή.

 

16 Φεβρουαρίου – 03.54 με 08.41 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο. Δεν είναι καλή ημέρα να υπογράψετε συμφωνίες. Μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικές κινήσεις.

 

17 Φεβρουαρίου – 21.38 με 20.52

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δεν είναι εύκολο να επιτύχετε στόχους σήμερα και καλό είναι να προσέξετε πολύ πώς θα κινηθείτε σήμερα για να αποφύγετε τις κακοτοπιές

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

21 Φεβρουαρίου – 01.37 με 09.08 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη, με κυβερνήτη τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο. Σοβαρότητα και προσεκτικοί χειρισμοί απαιτούνται σήμερα για να ξεπεραστεί ανώδυνα αυτή η διέλευση.

 

23 Φεβρουαρίου – 05:24 με 19.17

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω. με κυβερνήτη της παύσης τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό. Η δημιουργικότητα σας πιάνει πάτο σήμερα, γι’ αυτό καλό είναι να μην βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική σας ζωή..

 

25 Φεβρουαρίου – 20.11 με 02.24 της επομένης

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Δεν έχετε διάθεση σήμερα για αλλαγές και καλό είναι να αποφύγετε πρωτοτυπίες και πειραματισμούς σε κάθε τομέα γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

28 Φεβρουαρίου – 01.08 με 06.52

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Κρόνο στον Τοξότη. Συναισθηματικά προβλήματα και δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία σήμερα.

(Visited 1.090 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

egoism (2) Πως δείχνει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του; - Κακό πράγμα ο εγωισμός και μερικοί πεισματάρηδες και εγωιστές του ζωδιακού κύκλου…του δίνουν και καταλαβαίνει!   ΚΡΙΟΣ Ένας γνήσιος Περισσότερα... Περισσότερα...
pagoto (2) Ποιο είναι το αγαπημένο σας παγωτό σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Το καλοκαιράκι δε λέει να πλησιάσει! Για όσους αγαπάτε τα παγωτά, χειμώνα καλοκαίρι δεν έχει καμία σημασία. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_74179831 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Ζυγό - Πρόκειται για ένα ζώδιο, το οποίο πριν και πάνω από όλα αναζητάει τη ισορροπία. Αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνει να Περισσότερα... Περισσότερα...
skorpios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Σκορπιός σε απατά; - Μυστηριώδης και ερωτικός ο Σκορπιός έχει πολλές ευκαιρίες να απιστήσει. Και θα το κάνει στα σίγουρα αν δεν μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...