Παύσεις Σελήνης Φεβρουαρίου: Τι να προσέχετε στη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Φεβρουαρίου: Τι να προσέχετε στη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Φεβρουάριο.

 

2 Φεβρουαρίου  – 02:36 πμ με 17:51 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Δία ανάδρομο στη Παρθένο. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση ή επιχορήγηση και διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή τα οικονομικά σας.

 

4 Φεβρουαρίου – 12:05 μμ με 02:45 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Προσοχή σε υπερβολικές αντιδράσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις των καταστάσεων, ιδιαίτερα σε θέματα νομικά ή εκπαιδευτικά.

 

6 Φεβρουαρίου – 17.55 πμ μέχρι 08.00 μμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Αποφύγετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια της.

 

8 Φεβρουαρίου – 16:40 πμ με 10:32 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ηλιο στο ίδιο ζώδιο. Ταυτόχρονα είναι και μέρα Νέας Σελήνης, και μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις κοινωνικές και ερωτικές σας σχέσεις, γι” αυτό μην ξεγελαστείτε και προσπαθήστε να αποφύγετε την έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

11 Φεβρουαρίου – 06:26 πμ με 11:56 πμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθείς με κυβερνήτη τον Ερμή στον Αιγόκερω. Αποφύγετε τις κρυφές συμφωνίες και τα μυστικά στα επαγγελματικά σας γιατί κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

 

13 Φεβρουαρίου – 12:33 μμ με 13:37 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ερμή στον Αιγόκερω. Προσπαθήστε να περιορίσετε εγωιστικές και επιπόλαιες κινήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο γιατί θα σας επιφέρουν προβλήματα..

 

15 Φεβρουαρίου – 12:55 μμ με 16:36 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αποφύγετε να κάνετε επιπόλαιες και βιαστικές αγορές για πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζεστε.

 

17 Φεβρουαρίου – 18:38 μμ με 21:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Υδροχόο. Δώστε μεγάλη προσοχή στα λεγόμενα σας και στις συζητήσεις που κάνετε με τρίτους, καθώς είναι επικίνδυνη περίοδος για αποκαλύψεις.

19 Φεβρουαρίου – 16:37 μμ με 04:18 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Αρη στον Σκορπιό. Παγώστε οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα γιατί θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο ή συγκρούσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

22 Φεβρουαρίου – 03:18 πμ με 13:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Αρη στον Σκορπιό. Προσοχή σε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό τομέα, καθώς μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι και υπόλογοι δύσκολων καταστάσεων.

 

24 Φεβρουαρίου – 16:24 μμ με 00:43 πμ

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον Αρη στον Σκορπιό. Προσοχή στον ερωτικό τομέα. Μην παίρνετε μεγάλες αποφάσεις με τον σύντροφο σας για κοινή πορεία στη σκιά αυτής της παύσης.

 

26 Φεβρουαρίου – 13:19 μμ μέχρι αύριο 13:27 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Αυξημένος κίνδυνος για οριστική ρήξη σε μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.

 

29 Φεβρουαρίου – 21:56 μμ μέχρι 01:57 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Αρη στο ίδιο ζώδιο. Εκρήξεις ζήλειας και έντονης συναισθηματικής φόρτισης επιφέρει αυτή η παύση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή για να προστατεύσετε τη σχέση σας.

(Visited 1.047 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

criminal Πόσο εγκληματική φύση είστε σύμφωνα με το ζώδιο σας; - Σύμφωνα με στοιχεία του FBI, το οποίο μελέτησε όλα τα χαρακτηριστικά των κακοποιών, το προφίλ τους, την οικογενειακή τους Περισσότερα... Περισσότερα...
noikokyra Πόσο νοικοκυρές είστε ανάλογα με το ζώδιό σας | Μέρος 1ο - Είστε από τις παραδοσιακές γυναίκες στο νοικοκυριό; Θέλετε να έχετε την βοήθεια άλλων; Μήπως μοιράζεστε όλες τις δουλειές με Περισσότερα... Περισσότερα...
nero Η «μαντάμ Ζαΐρα» συμβουλεύει τα ζώδια του νερού - Τα ζώδια στα οποία κυρίαρχο στοιχείο είναι το νερό, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.   Το Περισσότερα... Περισσότερα...
rsz_shutterstock_129549329 Πόσο πιστά σε μια σχέση είναι τα ζώδια του Νερού; - Το στοιχείο του νερού κυριαρχεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ. Τους χαρίζει την ευαισθησία, τον Περισσότερα... Περισσότερα...