Παύσεις Σελήνης Ιουλίου: Πώς μας επηρεάζουν

Παύσεις Σελήνης Ιουλίου: Πώς μας επηρεάζουν

elenamauridou

 

Γράφει η αστρολόγος μας Έλενα Μαυρίδου

Καθηγήτρια στην αστρολογική σχολή Τυναεύς

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Ιούλιο.

 

1 Ιουλίου - 03:20 πμ με 14:45 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον Άρη στον Σκορπιό. Διαφυλάξτε τη σχέση σας από σκηνές ζηλοτυπίας και πιθανά επικίνδυνες ρήξεις. Αποφύγετε επίσης τις οικονομικές συναλλαγές γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

3 Ιουλίου – 06:44 πμ με 16:21 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον τον Ουρανό στον Κριό. Προστατευθείτε από μυστικά που αποκαλύπτονται και δυσάρεστες εκπλήξεις που θα φέρουν ανατροπές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

 

5 Ιουλίου – 09.31 πμ μέχρι 19.29 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Μπορεί η χθεσινή Νέα Σελήνη να ευνοούσε τις αλλαγές, όμως αν δεν τις κάνατε χθες, καλύτερα να τις αποφύγετε σήμερα.

 

7 Ιουλίου– 15:08 μμ με 01:42 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Οποιοδήποτε ρίσκο σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να έχει επικίνδυνες συνέπειες για την πορεία σας.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

10 Ιουλίου – 06:29 πμ με 11:33 πμ

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η υπερβολική αγάπη και αφοσίωση στον σύντροφο σας τον «πνίγει» και μπορεί να επιφέρει αρνητικές και εκρηκτικές αντιδράσεις σήμερα. Αφήστε κατά μέρος την υπερπροστασία.

 

12 Ιουλίου – 18:02 μμ με 23:53 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον Ερμή στον Καρκίνο. Η οικογένεια εμπλέκεται στα ερωτικά και δημιουργεί εντάσεις. Αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις όταν η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική.

 

15 Ιουλίου – 01:23 πμ με 12:15 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη τον Άρη στην ίδια θέση. Συγκρούσεις στα ερωτικά και προβλήματα επιφέρει αυτή η παύση. Προσοχή σε λόγια που μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα τη σχέση σας, γιατί τα σημάδια τους θα παραμείνουν και μετά την παύση.

 

17 Ιουλίου – 11:58 πμ με 22:34 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Η υπερβολική αισιοδοξία και οι παρορμητικές αποφάσεις μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές σήμερα για την καριέρα και τα αισθηματικά σας.

20 Ιουλίου – 01:58 πμ με 04:11 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Ήλιο στον Καρκίνο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς οποιαδήποτε κίνηση ή κατάσταση πάρετε αψήφιστα σήμερα ή με αφέλεια, μπορεί να είναι επιζήμια για τα σχέδια σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

22 Ιουλίου – 04:57 πμ με 11:36 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Άρη στον Σκορπιό. Η σημερινή παύση επηρεάζει την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές και τα τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου και προσέχετε ιδιαίτερα την πλοήγηση των ανηλίκων σε αυτό.

 

24 Ιουλίου – 10:07 πμ με 15:34 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Άρη στον Σκορπιό. Κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο μπορεί να βλάψουν τα σχέδια σας. Μεγάλη προσοχή στα λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας, ακόμα κι από αγαπημένα πρόσωπα.

 

26 Ιουλίου – 09:20 πμ μέχρι 18:39 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ουρανό στην ίδια θέση. Αποφύγετε να επιχειρήσετε την επίλυση δύσκολων καταστάσεων και προβλημάτων σήμερα και μην κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας, ούτε σε κοντινά σας πρόσωπα.

 

28 Ιουλίου – 18:14 μμ μέχρι 21:18 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον Άρη στον Σκορπιό. Προσοχή σε επικίνδυνες υπερβολές σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

 

30 Ιουλίου – 14:48 μμ μέχρι 00:10 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη  τον Ουρανό στον Κριό. Επικίνδυνη ημέρα για ατυχήματα. Αποφύγετε την βιασύνη και την επιπολαιότητα στις μετακινήσεις σας.

(Visited 9.495 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

nero Η «μαντάμ Ζαΐρα» συμβουλεύει τα ζώδια του νερού - Τα ζώδια στα οποία κυρίαρχο στοιχείο είναι το νερό, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.   Το Περισσότερα... Περισσότερα...
sagittarius 4 ταξίδια που μπορείτε να κάνετε με έναν Τοξότη - Είναι γνωστό σχεδόν σε όλους ότι οι Τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια. Παράλληλα ωστόσο είναι στη φύση τους να έρχονται Περισσότερα... Περισσότερα...
business Ποια ζώδια μπορούν να θεωρηθούν ως τα πιο εργατικά; - Μα τι ερώτηση είναι αυτή θα μου πείτε;   Λοιπόν είναι σίγουρο ότι κάθε ένας από τους 12 εκπροσώπους Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos11 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ο Υδροχόος; - Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Και αυτή η ιδιορρυθμία δεν θα Περισσότερα... Περισσότερα...