Παύσεις Σελήνης Ιουνίου: Τι να προσέξετε στη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Ιουνίου: Τι να προσέξετε στη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Ιούνιο.

 

1 Ιουνίου - 18:43 μμ με 05:48 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Προσοχή σε κυκλοθυμικές εκρήξεις που μπορεί να βλάψουν τις σχέσεις σας. Επίσης δεν είναι κατάλληλη περίοδος για αλλαγές.

 

4 Ιουνίου – 02:04 πμ με 06:02 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Αρη στον Σκορπιό. Αποφύγετε κάθε συναίσθημα κτητικότητας και προσοχή σε σκηνές ζήλειας που μπορεί να σχετίζονται με άτομα του παρελθόντος.

 

5 Ιουνίου – 19.49 μμ μέχρι 06.42 πμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα και προσοχή στις υπερβολικές και ριζοσπαστικές αντιδράσεις σε κοινωνικό επίπεδο.

 

8 Ιουνίου– 03:19 πμ με 09:48 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Αρη στον Σκορπιό. Αποφύγετε τις οικονομικές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα όχι μόνο στον προϋπολογισμό αλλά και στην οικογένεια σας και τις σχέσεις σας.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

10 Ιουνίου – 10:15 πμ με 16:47 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Ερμή στον Ταύρο. Η αισιοδοξία σας σήμερα δεν έχει καμία ρεαλιστική βάση οπότε μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε τα πείσματα και την αδιαλλαξία γιατί θα επιδεινώσουν προβλήματα στο σπίτι και τη σχέση σας.

 

12 Ιουνίου – 17:48 μμ με 03:34 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Αρη στον Σκορπιό. Αποφύγετε ερωτικές ατασθαλίες και προσοχή σε απιστίες στη σχέση σας γιατί θα αποκαλυφθούν.

 

15 Ιουνίου – 10:01 πμ με 16:19 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη την Αφροδίτη στους Διδύμους. Τα φλερτ έξω από τη σχέση σας μπορεί να τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας αλλά να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά μπερδέματα στη καθημερινότητα σας.

 

17 Ιουνίου – 16:54 μμ με 04:35 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό  με κυβερνήτη τον ανάδρομο Αρη στην ίδια θέση. Θέματα ζήλειας έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν συγκρούσεις στις σχέσεις. Επικίνδυνη περίοδος για χωρισμούς και τσακωμούς.

20 Ιουνίου – 14:03 μμ με 14:56 μμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Ήλιο στους Διδύμους. Είναι καλή μέρα για καυγάδες, όσο περίεργο κι αν φαίνεται. Κανείς δεν θα πάρει σοβαρά τα λόγια που θα ακουστούν σημερα. Μπορεί να μην καταλήξει κάπου ή να μην επιλυθεί το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον θα εκτονωθείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

22 Ιουνίου – 11:58 πμ με 23:10 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Προσοχή σε μεγάλα λόγια που μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σας ζωή και να δημιουργήσουν προβλήματα στην καριέρα σας.

 

24 Ιουνίου – 18:49 μμ με 05:32 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Κίνδυνος να παρασυρθείτε από τη γοητεία μίας καινούργιας γνωριμίας και να δημιουργήσετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

 

26 Ιουνίου – 22:56 μμ μέχρι 10:09 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθύες  με κυβερνήτη τον Ερμή στους Διδύμους. Προστατευτείτε από παχιά λόγια όσων εποφθαλμιούν τα οικονομικά σας.

 

29 Ιουνίου – 10:47 πμ μέχρι 13:04 μμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ερμή στους Διδύμους. Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας και μην πιστεύετε όσα σας υπόσχονται σήμερα.

(Visited 3.449 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_109176344 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Σκορπιό - Φλογεροί, παθιασμένοι και με έντονη προσωπικότητα, οι Σκορπιοί αποτελούν ίσως το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Στο σύντροφό Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Κριός; - Ένα ζώδιο συνυφασμένο με την λέξη «ξοδεύω», όπως ο Κριός μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολά σε κατάσταση πανικού, όταν Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_154670627 Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Κριό; - Η γυναίκα Κριός είναι ανεξάρτητη, δυναμική και ενεργητική. Κατάλληλα δώρα είναι αυτά τα οποία ταιριάζουν ή αναδεικνύουν την προσωπικότητά Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_129551231 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Καρκίνο - Ο καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο. Η Σελήνη προικίζει έναν Καρκίνο με τα χαρίσματα της διαίσθησης και της Περισσότερα... Περισσότερα...