Παύσεις Σελήνης Μαϊου: Τι να προσέξετε στη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Μαϊου: Τι να προσέξετε στη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Μάιο.

 

1 Μαϊου – 05:57 πμ με 17:35 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Δυσκολίες στη συννενόηση με σύντροφο, φίλους και συγγενείς.

 

3 Μαίου – 08:09 πμ με 20:05 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθείς με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

 

5 Μαίου– 13.34 μμ μέχρι 09.47 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Σχέσεις και συνεργασίες κινδυνεύουν με οριστική λήξη. Προσοχή σε υπερβολές στις αντιδράσεις σας.

 

7 Μαίου– 05:12 πμ με 19:36 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Δυσκολίες στην επικοινωνία και προβλήματα στις συναλλαγές.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

9 Μαίου– 07:16 πμ με 20:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Λόγια και συναισθήματα βγαίνουν εκτός ορίων και δημιουργούν ανεπανόρθωτες ρήξεις. Προσοχή στα λεγόμενα σας.

 

11 Μαίου– 10:35 πμ με 00:33 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τις αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον και την διαβίβαση περιουσίας και ακινήτων.

 

13 Μαίου – 20:03 μμ με 08:53 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Ταύρο. Υπερβολές στο φαγητό και οικονομικές απληστίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση.

 

16 Μαίου – 12:21 μμ με 20:34 μμ

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο  με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Ταύρο. Περιορίστε την ισχυρογνωμοσύνη σας, αφού η επικοινωνία αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά προβλήματα με την αναδρομή του Ερμή.

18 Μαίου – 18:24 μμ με 09:31 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Προσοχή στις ρήξεις στα ερωτικά σας και τους καυγάδες με τον σύντροφο σας καθώς μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

21 Μαίου – 14:41 μμ με 21:49 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Ταύρο. Συναισθήματα κτητικότητας και ζήλειας βγαίνουν στην επιφάνεια και εντείνονται περισσότερο από την αυριανή πανσέληνο.

 

23 Μαίου – 18:39 μμ με 08:35 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τις φιλόδοξες αλλαγές γιατί τα δεδομένα θα ανατραπούν.

 

26 Μαίου – 04:13 πμ μέχρι 17:28 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Προστατεύστε τα κεκτημένα σας στα επαγγελματικά.

 

28 Μαίου – 23:20 μμ μέχρι 00:17 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Αρη ανάδρομο στον Σκορπιό. Ο ερωτισμός και το πάθος σας γίνονται ιδιαίτερα παρεξηγήσιμα σήμερα επιφέροντας αντίθετα αποτελέσματα.

 

31 Μαίου – 02:11 πμ μέχρι 04:10 pμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθείς με κυβερνήτη τον Αρη ανάδρομο στον Σκορπιό. Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και φέρνουν τα πάνω κάτω στα ερωτικά

(Visited 1.880 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos8 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Τοξότης; - Δεν είναι ότι ένας Τοξότης δεν πληγώνεται όταν τον χωρίζουν. Απλά είναι κάτι που ξεπερνάει εύκολα. Είναι τόσο η Περισσότερα... Περισσότερα...
aquarius Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Υδροχόο; - Τι πρέπει να περιμένεις από τον προϊστάμενό σου;   Βελτίωσε τις σχέσεις σου στην εργασία με την βοήθεια της Περισσότερα... Περισσότερα...
venus Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού - Όπως είναι γνωστό τόσο κατά την ελληνική όσο και κατά την ρωμαϊκή αρχαιότητα η Αφροδίτη είναι η θεά της Περισσότερα... Περισσότερα...
cancer Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Καρκίνο; - Η φύση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι ιδιαίτερα ρομαντική και ευαίσθητη. Κάθε δώρο, το οποίο προορίζεται για αυτή θα πρέπει Περισσότερα... Περισσότερα...