Παύσεις Σελήνης Μαϊου: Τι να προσέξετε στη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Μαϊου: Τι να προσέξετε στη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Μάιο.

 

1 Μαϊου – 05:57 πμ με 17:35 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Δυσκολίες στη συννενόηση με σύντροφο, φίλους και συγγενείς.

 

3 Μαίου – 08:09 πμ με 20:05 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθείς με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

 

5 Μαίου– 13.34 μμ μέχρι 09.47 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Κριό με κυβερνήτη τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Σχέσεις και συνεργασίες κινδυνεύουν με οριστική λήξη. Προσοχή σε υπερβολές στις αντιδράσεις σας.

 

7 Μαίου– 05:12 πμ με 19:36 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Ταύρο με κυβερνήτη τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Δυσκολίες στην επικοινωνία και προβλήματα στις συναλλαγές.

 

Προστατεύστε τη σχέση σας από τις παύσεις Σελήνης

 

9 Μαίου– 07:16 πμ με 20:25 μμ

Σελήνη κενή πορείας στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Λόγια και συναισθήματα βγαίνουν εκτός ορίων και δημιουργούν ανεπανόρθωτες ρήξεις. Προσοχή στα λεγόμενα σας.

 

11 Μαίου– 10:35 πμ με 00:33 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Καρκίνο με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τις αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον και την διαβίβαση περιουσίας και ακινήτων.

 

13 Μαίου – 20:03 μμ με 08:53 πμ

Σελήνη κενή πορείας στον Λέοντα με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Ταύρο. Υπερβολές στο φαγητό και οικονομικές απληστίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση.

 

16 Μαίου – 12:21 μμ με 20:34 μμ

Σελήνη κενή πορείας στην Παρθένο  με κυβερνήτη τον Ηλιο στον Ταύρο. Περιορίστε την ισχυρογνωμοσύνη σας, αφού η επικοινωνία αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά προβλήματα με την αναδρομή του Ερμή.

18 Μαίου – 18:24 μμ με 09:31 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Προσοχή στις ρήξεις στα ερωτικά σας και τους καυγάδες με τον σύντροφο σας καθώς μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

21 Μαίου – 14:41 μμ με 21:49 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Σκορπιό με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Ταύρο. Συναισθήματα κτητικότητας και ζήλειας βγαίνουν στην επιφάνεια και εντείνονται περισσότερο από την αυριανή πανσέληνο.

 

23 Μαίου – 18:39 μμ με 08:35 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Αποφύγετε τις φιλόδοξες αλλαγές γιατί τα δεδομένα θα ανατραπούν.

 

26 Μαίου – 04:13 πμ μέχρι 17:28 μμ

Σελήνη κενή πορείας στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον Ουρανό στον Κριό. Προστατεύστε τα κεκτημένα σας στα επαγγελματικά.

 

28 Μαίου – 23:20 μμ μέχρι 00:17 πμ αύριο

Σελήνη κενή πορείας στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον Αρη ανάδρομο στον Σκορπιό. Ο ερωτισμός και το πάθος σας γίνονται ιδιαίτερα παρεξηγήσιμα σήμερα επιφέροντας αντίθετα αποτελέσματα.

 

31 Μαίου – 02:11 πμ μέχρι 04:10 pμ

Σελήνη κενή πορείας στους Ιχθείς με κυβερνήτη τον Αρη ανάδρομο στον Σκορπιό. Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και φέρνουν τα πάνω κάτω στα ερωτικά

(Visited 1.886 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

kousouria Τα «κουσούρια» του κάθε ζωδίου - Κριός: Χαρακτηρίζεται για την έντονη ευθιξία του και τα παίρνει όλα προσωπικά χωρίς να υπάρχει λόγος.   Ταύρος: Ο Περισσότερα... Περισσότερα...
business Ποια ζώδια μπορούν να θεωρηθούν ως τα πιο εργατικά; - Μα τι ερώτηση είναι αυτή θα μου πείτε;   Λοιπόν είναι σίγουρο ότι κάθε ένας από τους 12 εκπροσώπους Περισσότερα... Περισσότερα...
food (3) Διατροφικές προσεγγίσεις ανάλογα με το ζώδιό σας - Αν πιστεύετε ότι τα ζώδια επηρεάζουν την προσωπικότητα του ατόμου, τότε δεν είναι δύσκολο να πειστείτε ότι μπορούν να Περισσότερα... Περισσότερα...
students (2) Τα φοιτητικά σπίτια…Ποιο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο; | Μέρος 2ο - Ζυγός: Ο Ζυγός θέλει ένα σπίτι που θα του δίνει τη δυνατότητα να είναι σε λίγη ώρα στο κέντρο Περισσότερα... Περισσότερα...