Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: 12 Μαρτίου 2017

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: 12 Μαρτίου 2017

Η Πανσέληνος του Μαρτίου αστρολογικά αποκαλύπτει μια αύξηση των πρόσφατων εντάσεων. Αγχωτικές σχέσεις μεταξύ συντρόφων και μεταξύ εθνών θα έχουν μια έντονη δραστηριότητα σε μια απελπισμένη αναζήτηση απαντήσεων. Τα προβλήματα αυτής της Πανσελήνου μπορούν να λυθούν μόνο αν κοιτάξουμε σε βάθος τα περίπλοκα ζητήματα που εμπλέκονται. Έντονες συναισθηματικές συναντήσεις και ψυχολογική ανάλυση μπορεί να οδηγήσουν σε θετικές μεταμορφώσεις, στο δρόμο για την ειρήνη και την αρμονία.

 

Μια Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, που αναδεικνύει τις αντίπαλες δυνάμεις ή τις πολικότητες στη ζωή μας: το εγώ σε σχέση με τα συναισθήματα, η εργασία σε σχέση με το σπίτι ή αυτό που χρειαζόμαστε σε σχέση μ’ αυτό που θέλουμε. Εσωτερικές εντάσεις και εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προσωπική σύγκρουση και κρίσεις, που στραγγίζουν την ενέργειά μας. Οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, με την Πανσέληνο. Ας χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να ξεπεράσουμε τις όποιες προκλήσεις. Η υποσυνείδητη επίγνωση μας επιτρέπει να ρίξουμε μια αντικειμενική και ισορροπημένα ματιά στις προσωπικές μας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις δικές μας ανάγκες και προθέσεις, και αυτές των άλλων, μπορούμε να δούμε καθαρά οποιαδήποτε ανισορροπία που προκαλεί δυσαρμονία. Η ίδια η Πανσέληνος έχει πάντα σχέση με την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Οι στόχοι της Ηλιακή Έκλειψης-Νέας Σελήνης του Φεβρουαρίου τώρα μπορούν να τελειοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν – είναι η στιγμή της συγκομιδής. Ωστόσο, η επίδραση της έκλειψης συνεχίζεται για έξι μήνες, οπότε δεν θα ολοκληρωθούν πλήρως όλοι οι στόχοι αυτό το διάστημα. Μπορεί να γίνουν συναισθηματικές προσαρμογές για να αντιμετωπιστούν κάποιοι νέοι στόχοι. Η επίδραση της Πανσελήνου διαρκεί δυο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, σ’ αυτή την περίπτωση μέχρι τις 28 Μαρτίου 2017.

 

Μάθε τώρα πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

Γενικά για κάθε Πανσέληνο

Πανσέληνος Μαρτίου – Όψεις

Το σταθερό άστρο Ντενέμπολα έχει τον πλανητικό χαρακτήρα της Αφροδίτης και του Κρόνου. Μπορεί να οδηγήσει είτε σε προώθηση είτε σε πτώση, ανάλογα με το ποια πλανητική φύση είναι ισχυρότερη. Η Αφροδίτη δίνει μια αίσθηση ειρήνης και ασφάλειας. Μπορεί να χαρίσει ευγένεια, τόλμη, αυτό-έλεγχο και γενναιοδωρία. Ο Κρόνος, επίσης, παίζει έναν ισχυρό ρόλο: η κακοτυχία και η δυσμένεια κυριαρχούν όταν οι άλλοι εκμεταλλεύονται την ευγένεια και τη γενναιοδωρία – φέρνει απελπισία, λύπη, ντροπή και η ευτυχία μετατρέπεται σε οργή. Το άστρο Ντενέμπολα έχει ένα ιδιαίτερο, μελλοντικό χαρακτηριστικό: αντλώντας από την εμπειρία του παρελθόντος οδηγεί σε σοφή και εποικοδομητική χρήση της δύναμης που υπάρχει.

 

Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη μας για προσωπική ελευθερία και ενθουσιασμό. Ίσως νιώσουμε μια έντονη επιθυμία να επαναστατήσουμε ενάντια σε ό, τι μας εμποδίζει να διασκεδάσουμε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να απελευθερώσει την κλιμακούμενη ένταση και να οδηγήσει σε σημαντική αλλαγή των περιστάσεων. Όσο πιο περιορισμένοι έχουμε αισθανθεί, τόσο πιο ανησυχητική θα είναι η αλλαγή. Υπάρχει μια τάση για εντελώς ανανεωμένα και καινούρια ξεκινήματα. Ωστόσο, όσο πιο ακραία είναι η αλλαγή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Αυτό ισχύει, κυρίως, εάν κάποια στενή σχέση μας κρατάει πίσω. Ας σκεφτούμε επίσης και τις οικονομικές επιπτώσεις της κάθε μεγάλης αλλαγής. Παρόλα αυτά θέλουμε να επιτύχουμε κάτι σημαντικό και να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Ειδικά για αυτή την Πανσέληνο
 

Η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης βλέπει τη δραστηριότητα να επικεντρώνεται στις στενές σχέσεις και την εξισορρόπηση της πολικότητας. Η αντίθεση Δία-Ουρανού μεγαλοποιεί τις διαφορές μεταξύ συντρόφων/συνεργατών. Το χάσμα ανάμεσα στις δυο δυνατότητες γίνεται πιο ακραίο και αυξάνει δραματικά την ένταση. Υπάρχει μία τάση απορρόφησης της συνεχούς, εσωτερικής έντασης, αλλά η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι σχεδόν αδύνατες. Η υψηλή ενέργεια δεν σταματάει ποτέ και φορτίζεται διαρκώς. Επινοούμε συνέχεια καινούριες δυνατότητες – η αίσθηση ότι πρέπει συνέχεια να κάνουμε κάτι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα. Μια μόνιμη κατάσταση έντασης μας κρατά συνέχεια σε κίνηση. Υπάρχουν δυνατότητες για σταθερότητα, αλλά επίσης και για την υλοποίηση μεγάλων στόχων. Μπορεί να είμαστε υπερβολικά αμυντικοί απέναντι σε λεκτικές επιθέσεις. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα εμφανιστούν σαν αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Ίσως αισθανθούμε μια πίεση να γνωρίζουμε τα πάντα για να απελευθερώσουμε την εσωτερική ένταση. Ας αποφύγουμε την τάση να πιέζουμε τους άλλους να μοιραστούν την νεοαποκτηθείσα γνώση μας.

 

Το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα σημαίνει ότι ο τρόπος για να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε δεν είναι αρχικά προφανής – κάποιος εκνευρισμός και κάποιο άγχος μπορεί να γίνουν αισθητά, πριν φτάσουμε στην ηρεμία. Το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα αποκαλύπτει τις απαντήσεις στα προβλήματά μας, αυξάνοντας τη συναισθηματική ευαισθησία και την ψυχική αντίληψη. Θα νιώθουμε τα πράγματα πιο δυνατά και είναι πιθανό να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, εξαιτίας των έντονων συναισθηματικών αντιδράσεων. Κάποιοι είναι πιθανό να κινηθούν βαθύτερα κι αυτό να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή τους. Έντονες συναισθηματικές επαφές μπορεί να καταλήξουν σε καινούριες σχέσεις. Θα υπάρξει μια ισχυρή καρμική έλξη ανάμεσα σε μας και οποιαδήποτε μοιραία συνάντηση.

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα παρέχει ένα πιο συνειδητό ή ορθολογικό τρόπο για να βρεθεί ειρηνική λύση σε στρεσογόνες σχέσεις – φέρνει στην επιφάνεια έντονη και βαθιά εμπειρία. Όποια κι αν είναι η πηγή του εκνευρισμού μας, θα οδηγηθούμε στην διερεύνησή του κι έτσι θα αποκτήσουμε πλήρη κατανόηση του προβλήματος. Θα έχουμε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή επάνω στη ζωή μας, κάτι που θα μας επιτρέψει να κάνουμε θετικές αλλαγές. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη στα γεγονότα της ζωής μας και της ζωής των κοντινών μας προσώπων. Προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα μπορούν να λυθούν με μεγαλύτερη ευκολία τώρα.

 

Εν ολίγοις, η Πανσέληνος του Μαρτίου, υποδεικνύει κάποιο απροσδόκητο δράμα ή επιδείνωση σε ένα υπάρχον πρόβλημα. Η αγχωτική κατάσταση επιδεινώνεται από ακραίες πεποιθήσεις και ένα διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ δυο πλευρών ή μεταξύ δυο πιθανών επιλογών. Αν ορμήσουμε μπροστά σε μια απελπισμένη αναζήτηση απαντήσεων, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κλιμακώσουμε την ένταση. Απαιτείται έντονη εστίαση και βαθιά ανάλυση για να μας αποκαλυφθεί η λύση. Στη συνέχεια, οι διορατικές ικανότητες, η ισχυρή καθοδήγηση και η ευαισθησία θα ανακουφίσουν το στρες. Η λύση στα προβλήματά μας περιλαμβάνει μια θετική, εσωτερική αλλαγή.

(Visited 125.830 times, 11 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_1 Ζώδια και μετενσάρκωση: Τι θα γεννηθείτε στην επόμενη ζωή σας; - Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και μερικές φορές τα διαθέτει Περισσότερα... Περισσότερα...
mars Ποιες ζωδιακές θέσεις θεωρούνται δυνατές για τον πλανήτη Άρη; - Η θέση του Άρη στο γενέθλιο χάρτη μας μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό μας σε Περισσότερα... Περισσότερα...
phone Πως απαντάνε τα ζώδια όταν σηκώνουν το τηλέφωνο; - Φανταστείτε ότι πετυχαίνετε το κάθε ζώδιο στο τηλέφωνο εν ώρα κάποιας δραστηριότητας. Είτε είναι η δουλειά τους, είτε κάποιο Περισσότερα... Περισσότερα...
zodiac Ποια ζώδια ταιριάζουν καρμικά; - Παραδοσιακά τα ζώδια τα οποία ονομάζονται καρμικά είναι ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Κάθε ζώδιο κουβαλάει βιώματα και Περισσότερα... Περισσότερα...