Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 11 Μαίου 2017

Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 11 Μαίου 2017

Η Πανσέληνος της 11ης Μαίου πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, στην 20ο του Σκορπιού. Η Πανσέληνος του Μαίου αστρολογικά είναι τόσο ισχυρή, όσο και τυχερή. Ένας καλά τοποθετημένος Πλούτωνας επιτρέπει την εμφάνιση μιας θετικής αλλαγής στη ζωή μας. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει μια έκρηξη θετικού κάρμα, για να το χρησιμοποιήσουμε όπως εμείς θέλουμε. Η προσωπική μας δύναμη αυξάνεται και μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως όποια ευκαιρία έρθει στο δρόμο μας. Η στιγμή είναι ιδανική για να ολοκληρώσουμε μια μεγάλη αναθεώρηση, που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου.

 

Γενικά για κάθε Πανσέληνο
Μια Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, που αναδεικνύει τις αντίπαλες δυνάμεις ή τις πολικότητες στη ζωή μας. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το εγώ σε σχέση με τα συναισθήματα, την εργασία σε σχέση με το σπίτι ή αυτό που χρειαζόμαστε σε σχέση μ’ αυτό που θέλουμε. Εσωτερικές εντάσεις και εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προσωπική σύγκρουση και κρίσεις, που στραγγίζουν την ενέργειά μας. Οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, με την Πανσέληνο. Ας χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να ξεπεράσουμε τις όποιες προκλήσεις. Η υποσυνείδητη επίγνωση μας επιτρέπει να ρίξουμε μια αντικειμενική και ισορροπημένη ματιά στις προσωπικές μας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις δικές μας ανάγκες και προθέσεις, και αυτές των άλλων, μπορούμε να δούμε καθαρά οποιαδήποτε ανισορροπία που προκαλεί δυσαρμονία.

 

Η ίδια η Πανσέληνος έχει πάντα σχέση με την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Οι στόχοι της Νέας Σελήνης της 26ης Απριλίου τώρα μπορούν να τελειοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν – είναι η στιγμή της συγκομιδής. Μπορεί να γίνουν συναισθηματικές προσαρμογές για να αντιμετωπιστούν αυτοί οι νέοι στόχοι. Η επιρροή της Πανσελήνου της 11ης Μαίου διαρκεί δυο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 25ης Μαίου.

 

Μάθε τώρα πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Ειδικά για αυτή την Πανσέληνο
Η Πανσέληνος της 11ης Μαίου στην 20ο 24’ του Σκορπιού σχηματίζει μόνο μια πλανητική όψη. Το εξάγωνο στον Πλούτωνα κάνει αυτή την Πανσέληνο βαρειά και σοβαρή, αλλά ωστόσο σίγουρα θετική. Δίπλα στην Πανσέληνο στην 19ο 36’ του Σκορπιού είναι ένας χρήσιμος απλανής αστέρας που συνδέεται με καλή τύχη, ευτυχία και πλούτο. Σ’ αυτή τη φύση του Δία προστίθεται λίγη από τη φύση του Ερμή, με τη μορφή πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων.

 

Η Πανσέληνος του Μαίου και ο Πλούτωνας
Το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα σε μια Πανσέληνο, σημαίνει επίσης οτι ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η ψυχολογική, μεταμορφωτική φύση αυτού του πλανήτη μπορεί να ενώσει τις πολικότητες στη ζωή μας, που αντιπροσωπεύονται από την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης. Το εξάγωνο Πανσελήνου-Πλούτωνα θα προωθήσει μερικές πολύ έντονες και βαθιές εμπειρίες. Οι έντονες προσωπικές αλληλεπιδράσεις θα αποκαλύψουν ακριβώς πώς νιώθουμε για κάποιους, καθώς επίσης και πώς νιώθουν αυτοί για μας. Μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη ζωή μας, επιτρέπουν ένα θετικό μετασχηματισμό. Οι σχέσεις θα εξελιχθούν σε βαθύτερο επίπεδο ή θα μας αφήσουν ελεύθερους να προχωρήσουμε. Οτιδήποτε βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης στη ζωή μας, τώρα μπορεί να ξαναγεννηθεί. Θέλουμε να τακτοποιήσουμε τις σκέψεις μας και να καθαρίσουμε το περιβάλλον μας. Μπορούμε να φτάσουμε στον πυρήνα κάθε κακής συνήθειας ή εξάρτησης για να εξαλείψουμε καταστροφικές συμπεριφορές. Μεγαλύτερος έλεγχος των συναισθημάτων μας μαζί με μια ισχυρή διαίσθηση θα μας καθοδηγήσουν σε ένα ταξίδι στα βάθη της ψυχής μας.

 

Η Πανσέληνος στο Νύχι του Σκορπιού
Η Πανσέληνος του Μαίου στην 20ο 24’ του Σκορπιού ευθυγραμμίζεται με τον απλανή αστέρα Zubeneschamali στην 19ο 36’ του Σκορπιού. Τεχνικά ονομάζεται Beta Librae, το πράσινο αστέρι που σηματοδοτεί τη βόρεια κλίμακα του Αστερισμού του Ζυγού. Όμως η κοινή ονομασία γι’ αυτό το άστρο είναι Zubeneschamali, μια αραβική λέξη που σημαίνει το Βόρειο Νύχι. Επιπλέον, μια παλιά, συμβολική ονομασία για το ίδιο άστρο είναι η Απόλυτη Τιμή. Αυτό σχετίζεται με τις καρμικές κλίμακες που εξισορροπούν τις καλές και τις κακές πράξεις μια ψυχής.

 

Η Απόλυτη Τιμή σημαίνει οτι όλα τα καρμικά χρέη έχουν καταβληθεί και μπορεί να υπάρχει ακόμα και κάποια πίστωση. Επομένως, ο Zubeneschamali, το Βόρειο Νύχι, είναι ένας τυχερός απλανής αστέρας. Ας το συγκρίνουμε με το Alpha Librae, τον απλανή αστέρα Zubenelgenubi, στην 15ο19’ του Σκορπιού: Το Νότιο Νύχι συμβολικά ονομάζεται Ανεπαρκής Τιμή. Η φύση του, που είναι η φύση του Κρόνου και του Άρη, υποδεικνύει ατυχίες και μεγάλα καρμικά χρέη.

 

Ο Zubeneschamali αυτής της Πανσελήνου έχει την πλανητική φύση του Δία και του Ερμή. Λέγεται οτι φέρνει καλή τύχη, υψηλή φιλοδοξία, ευεργεσία, τιμή, πλούτη και ευτυχία.

 

Με Λίγα Λόγια
Η Πανσέληνος του Μαίου είναι καλά τοποθετημένη σε σχέση με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Η Πανσέληνος του Μαίου βρίσκεται, επίσης, σε καλή θέση σε σχέση με τον Zubeneschamali, τον απλανή αστέρα του καλού κάρμα.

 

Αυτός ο συνδυασμός σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Αν νιώθουμε οτι η ζωή μας είναι ένας συνεχής αγώνας, ας χρησιμοποιήσουμε τη θετική ενέργεια αυτής της Πανσελήνου για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, εξαλείφοντας οτιδήποτε αρνητικό. Αν είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία της ζωής μας, ας χρησιμοποιήσουμε την καλή μας τύχη για να βοηθήσουμε τους άλλους. Το μοίρασμα του θετικού μας κάρμα μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Το καλύτερο που συμβαίνει μ’ αυτή την Πανσέληνο είναι το πώς συμπληρώνει την προηγούμενη φάση της Σελήνης. Η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου άναψε ένα φως στη σκοτεινή μας πλευρά. Αυτή η Πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να μεταμορφωθούμε θετικά, να απελευθερωθούμε από ενοχή, φόβο και ντροπή και να προχωρήσουμε στο μέλλον με αισιοδοξία!

(Visited 146.304 times, 16 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

horoscopes Τι προσδιορίζει ο ωροσκόπος; - Σύμφωνα με τον τρόπο θεώρησης πολλών ατόμων, ο ωροσκόπος αρχίζει να μας επηρεάζει μετά τα 30, αντικαθιστώντας κατά κάποιο Περισσότερα... Περισσότερα...
aquarius Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Υδροχόο; - Τι πρέπει να περιμένεις από τον προϊστάμενό σου;   Βελτίωσε τις σχέσεις σου στην εργασία με την βοήθεια της Περισσότερα... Περισσότερα...
scorpio Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Σκορπιό; - Η γυναίκα Σκορπιός είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και περίπλοκα πλάσματα καθώς σπάνια αφήνει να φανούν τα συναισθήματά Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; - Κριός: Ένας άντρας Κριός συνήθως επιλέγει έντονα αρώματα που να εκπέμπουν αισθησιασμό και ερωτισμό και συνήθως έχουν ως βάση Περισσότερα... Περισσότερα...