ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤHN 15H ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ- ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ΣΤHN 15H ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ- ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνος του Αυγούστου έχει τη δυνατότητα να μας κάνει άπληστους, εγωιστές και αδίστακτους στην επίτευξη των στόχων μας. Οι θετικές όψεις που συνδέουν τη σεληνιακή έκλειψη με το Δία και τον Πλούτωνα δείχνουν πώς να αποφύγουμε αυτές τις πιθανές παγίδες. Δίνουν επίσης ενδείξεις για την ευτυχία και την επιτυχία μας, αν κινηθούμε σωστά.
 
Γενικά για κάθε Πανσέληνο
 
Η Πανσέληνος είναι μια σεληνιακή έκλειψη που εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Οι συναισθηματικές ιδιότητες που προκαλούνται από την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους σε μια σεληνιακή έκλειψη. Αυτό μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πιο αντικειμενική και ισορροπημένη ματιά στις στενές, προσωπικές μας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις ανάγκες και τις προθέσεις μας, καθώς και με εκείνες των άλλων, μπορούμε να δούμε καθαρά όλες τις ανισορροπίες που προκαλούν δυσαρμονία. Με μια σεληνιακή έκλειψη, συγκεκριμένα, το αποτύπωμα της Σελήνης αντιπροσωπεύει μια επαναφορά των συναισθημάτων, απομακρύνοντας τις συναισθηματικές αποσκευές των προηγούμενων έξι μηνών. Το ωροσκόπιο για μια σεληνιακή έκλειψη είναι σαν ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, αλλά όπως και το παλιό στυλ εμφάνισης φωτογραφιών, χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.
 

Μάθε τώρα πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 
Ειδικά για αυτή την Πανσέληνο
Η σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου. Η Πανσέληνος-σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου αστρολογικά έχει ένα μίγμα από δύσκολες και εύκολες όψεις. Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα συνδέεται άμεσα με τη Σελήνη και τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι μια ισχυρή προσπάθεια για προσωπική επιτυχία θα επηρεάσει τη διάθεση, τη συμπεριφορά και τις στενές μας σχέσεις.
 
Η σεληνική έκλειψη της 7ης Αυγούστου σηματοδοτεί το τέλος μιας φάσης εκλείψεων που ξεκίνησαν με τη σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου 2017. Μαζί με την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου θα παραμείνει ενεργή μέχρι τη σεληνιακή έκλειψη της 31ης Ιανουαρίου 2018.
 
Οι όψεις της Πανσελήνου του Αυγούστου
Η Πανσέληνος-σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου στην 15ο του Υδροχόου είναι, στην πραγματικότητα, στον αστερισμό του Αιγόκερου. Ο Αιγόκερως έχει μεγάλη επιρροή στις ανθρώπινες υποθέσεις και φέρνει σημαντικές αλλαγές σε τομείς όπως το κλίμα και τα πολιτικά έθιμα. Μια σεληνιακή έκλειψη στον «Οίκο των Βασιλέων» θα εστιάσει την προσοχή στους ηγέτες, την άνοδό τους στην εξουσία και στην πτώση τους μέσα από ανατροπή ή δολοφονία. Σε δυσμενή θέση σε σχέση με τη σεληνιακή έκλειψη (απέναντι από τον Άρη) ο αστερισμός υποδηλώνει σημαντικές καταιγίδες, ειδικά στη θάλασσα.
 
Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα είναι η ισχυρότερη και πιο σημαντική όψη, μετά την ίδια τη σεληνιακή έκλειψη (αντίθεση Σελήνης-Ήλιου). Ο πλήρης αντίκτυπος του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα γίνεται αισθητός 4 μέρες πριν την έκλειψη και παραμένει η κύρια παρασκηνιακή επιρροή. Αυτή η όψη μας κάνει να θέλουμε να επιτύχουμε – και να επιτύχουμε στο μέγιστο βαθμό. Θα μπορούσε να είναι μια προσωπική επιδίωξη ή κάποιο επαγγελματικό θέμα που μας κινητοποιεί έντονα να φτάσουμε στην κορυφή. Επιτυχία, εξουσία, επιρροή – όλα είναι δυνατά, αλλά χωρίς κάποια φροντίδα θα κληθούμε να πληρώσουμε το τίμημα. Η αδίστακτη αποφασιστικότητα, η απληστία και η διαφθορά μπορεί να μας οδηγήσουν πιο γρήγορα εκεί που θέλουμε και να αποκτήσουμε περισσότερα χρήματα, αλλά με τι κόστος; Το πιθανότερο είναι να υποφέρει η προσωπική μας ζωή, ειδικά οι πιο στενές μας σχέσεις. Να θυμόμαστε ότι μια σεληνιακή έκλειψη δίνει έμφαση στα συναισθήματα, την οικογενειακή ζωή και τους συντρόφους μας.
 
Το τρίγωνο Σελήνης-Δία αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας, πλούτου και ευτυχίας. Ενθαρρύνει την αρμονία στις σχέσεις και θα μαλακώσει την αδίστακτη φύση της φιλοδοξίας μας. Το τρίγωνο Σελήνης-Δία ενθαρρύνει, επίσης, μια πιο ηθική προσέγγιση. Η πολύ στενή σχέση θα ωφεληθεί από τη δεκτικότητα και την ειλικρίνειά μας. Οι νέες σχέσεις που ξεκινούν τώρα βασίζονται στις ίδιες αυθεντικές ιδιότητες. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση μπορούν να οδηγήσουν σε ιδιαίτερα επιτυχημένες προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες.
 
Το εξάγωνο Ήλιου-Δία φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Είναι η ιδανική στιγμή για να επιτύχουμε τους στόχους μας, καθώς θα υπάρχει ελάχιστη ή και καθόλου αντίσταση. Το ξεκίνημα καινούριων στόχων θα ωφεληθεί από την ανάπτυξη και την επέκταση του Δία. Οι άνθρωποι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί μας, ειδικά οι μορφές εξουσίας. Η διεύρυνση των οριζόντων μας μπορεί να περιλαμβάνει περαιτέρω εκπαίδευση και μακρινά ταξίδια.
 
Η αντίθεση Σελήνης-Άρη μας κάνει ανυπόμονους να επιτύχουμε και να εκνευριζόμαστε εύκολα από τυχόν καθυστερήσεις. Ασήμαντα πράγματα που συνήθως αγνοούμε, μπορεί να μας ενοχλήσουν. Ο θυμός και μια τάση να ενεργούμε απερίσκεπτα αυξάνει τον κίνδυνο να μετατραπούν οι μικρές διαφωνίες, σε πραγματικές συγκρούσεις. Η σχέση με το σύντροφό μας, την οικογένεια και τους στενούς μας φίλους είναι πιθανότερο να υποφέρουν από τις παρορμητικές ενέργειες και τα επιθετικά ένστικτα. Διοχετεύοντας την επιθετική ενέργεια προς τη σκληρή δουλειά θα μειώσουμε τον κίνδυνο των συγκρούσεων.
 
Η σύνοδος Ήλιου-Άρη φέρνει μια αφθονία ενέργειας και πρωτοβουλίας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. Η φυσική αλλά και η πνευματική δραστηριότητα μπορεί να κάψει πολλή από αυτή την ενέργεια. Η σεξουαλική μας ορμή είναι, επίσης, στο αποκορύφωμά της. Η απόκτηση παιδιού ταιριάζει με το δημιουργικό και παραγωγικό χαρακτήρα αυτής της όψης.

(Visited 186.676 times, 59 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

karma Καρμικές Σχέσεις - Το κάρμα σχετίζεται με την σχέση αιτίας και αποτελέσματος. Δηλώνει αυτά τα οποία πρέπει να μάθουμε έτσι ώστε να Περισσότερα... Περισσότερα...
astrology Η σχέση ανάμεσα στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την Αστρολογία - Μπορεί να υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την αστρολογία;   Κι όμως ναι και μάλιστα μοιάζει να Περισσότερα... Περισσότερα...
students (2) Τα φοιτητικά σπίτια…Ποιο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο; | Μέρος 2ο - Ζυγός: Ο Ζυγός θέλει ένα σπίτι που θα του δίνει τη δυνατότητα να είναι σε λίγη ώρα στο κέντρο Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Κριός: Όλα στο κόκκινο! Δεν υπάρχει άλλο χρώμα που να σας εκφράζει και να σας ταιριάζει περισσότερο από αυτό Περισσότερα... Περισσότερα...