Πανσέληνος στον Τοξότη – 9 Ιουνίου 2017

Πανσέληνος στον Τοξότη – 9 Ιουνίου 2017

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου υποδηλώνει ένα σημείο καμπής ή μια μικρή κρίση που αφορά τις σχέσεις ή τα οικονομικά μας. Η Πανσέληνος του Ιουνίου συνεχίζει μια διαδικασία μετασχηματισμού που ξεκίνησε πριν δυο εβδομάδες. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που μεταμορφώνει και θεραπεύει τον καταστροφικό πόνο από ασθένειες, ραγισμένες καρδιές, διαλυμένα σπίτια και οικονομικά χρέη.

 

Γενικά για κάθε Πανσέληνο

Μια Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, που αναδεικνύει τις αντίπαλες δυνάμεις ή τις πολικότητες στη ζωή μας. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το εγώ σε σχέση με τα συναισθήματα, την εργασία σε σχέση με το σπίτι ή αυτό που χρειαζόμαστε σε σχέση μ’ αυτό που θέλουμε. Εσωτερικές εντάσεις και εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προσωπική σύγκρουση και κρίσεις, που στραγγίζουν την ενέργειά μας. Οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, με την Πανσέληνο. Ας χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να ξεπεράσουμε τις όποιες προκλήσεις. Η υποσυνείδητη επίγνωση μας επιτρέπει να ρίξουμε μια αντικειμενική και ισορροπημένη ματιά στις προσωπικές μας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις δικές μας ανάγκες και προθέσεις, και αυτές των άλλων, μπορούμε να δούμε καθαρά οποιαδήποτε ανισορροπία που προκαλεί δυσαρμονία.

 

Η ίδια η Πανσέληνος έχει πάντα σχέση με την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Οι στόχοι της Νέας Σελήνης της 25ης Μαίου τώρα μπορούν να τελειοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν – είναι η στιγμή της συγκομιδής. Μπορεί να γίνουν συναισθηματικές προσαρμογές για να αντιμετωπιστούν αυτοί οι νέοι στόχοι. Η επιρροή της Πανσελήνου της 9ης Ιουνίου διαρκεί δυο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 24ης Ιουνίου.

 

Μάθε τώρα πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Ειδικά για αυτή την Πανσέληνο

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου στην 18ο 53’ του Τοξότη είναι στον αστερισμό του Οφιούχου, ο οποίος έχει ονομαστεί το 13ο ζώδιο. Ο Οφιούχος, ο γητευτής των φιδιών, δίνει πάθος και μια απίστευτα καλή καρδιά. Αλλά, επίσης, σπατάλη, αποπλάνηση, εχθρότητα, αόρατους κινδύνους και δυσφήμηση. Όπως και ο Ασκληπιός, ο γιατρός, κυβερνά την ασθένεια, τα φάρμακα και τη δηλητηρίαση.

 

Ο απλανής αστέρας Sabik, στην 18ο 12’ του Τοξότη, φέρνει άγχος, χαμένη ενέργεια, διαστροφή και κακία. Με τη Σελήνη, αυτό το άστρο φέρνει επίσης μυστικότητα, ζήλεια και προβλήματα μεταξύ συγγενών. Η Πανσέληνος του Ιουνίου 2017 θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση των μολυσματικών ασθενειών, των επιδημιών και, ενδεχομένως των πανδημιών.

 

Οι όψεις της Πανσελήνου του Ιουνίου

Ο Ήλιος πεντάγωνο (150ο) με τον Πλούτωνα αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής στη ζωή. Με έναν ισχυρό κύκλο μόνο 0ο 02ο, αυτή η όψη θα μπορούσε να κάνει την Πανσέληνο του Ιουνίου να μοιάζει περισσότερο με κρίση ή με απειλή, παρά με καμπή. Μια έντονη συσσώρευση πίεσης μπορεί να προκαλέσει νευρωτικές, βασανιστικές ή καταστρεπτικές συμπεριφορές. Ένα γεγονός ή ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σημείο ανατροπής, αφαιρώντας την προσωπική μας δύναμη. Στις σχέσεις μπορεί να αντιδράσουμε προσπαθώντας να ελέγξουμε και να χειραγωγήσουμε, έχοντας σαν αποτέλεσμα συγκρούσεις και πληγωμένα «εγώ». Είναι ένα σημείο που μπορεί να οδηγήσει σε κατάχρηση ναρκωτικών, περαιτέρω χειραγώγηση ή ακόμα και βία. Αυτή η εξελικτική διαδικασία έχει καρμικές αιτίες και επιπτώσεις. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστούμε για να ξεφύγουμε από τις σκοτεινές πλευρές του Πλούτωνα και του Οφιούχου. Μια θετική ανταπόκριση θα μπορούσε να είναι ο περιορισμός ή η απομάκρυνση του εγωισμού μας και η εμπιστοσύνη σε μια ανώτερη δύναμη. Μπορούμε να θεραπεύσουμε με τον Οφιούχο και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας με τον Πλούτωνα.

 

Η Σελήνη σχηματίζει όψη 135ο με την Αφροδίτη, όψη δευτερεύουσα αλλά σημαντική: όπως και το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, θα αυξήσει την ανάγκη μας για ευχαρίστηση, μέσω της αγάπης και της τρυφερότητας. Όμως, η μυστικότητα και η ζήλεια από τον απλανή αστέρα και τη χειραγώγηση του Πλούτωνα θα φέρουν συναισθηματικές διακυμάνσεις και πιθανά κάποιες συγκρούσεις. Μια υγιής σχέση μπορεί να περάσει κάποιες δυσάρεστες στιγμές, αλλά θα συνεχίσει να εξελίσσεται ανοδικά. Οι σχέσεις, όμως, που δεν είναι υγιείς μπορεί να υποφέρουν από έλλειψη εμπιστοσύνης και σεβασμού. Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για οικειότητα με έναν ξένο, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να προκαλέσουμε προβλήματα, εξαιτίας απροσεξίας και χαμηλών προδιαγραφών.

 

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι μια σημαντική, αλλά όχι ισχυρή όψη, γιατί ο κύκλος είναι πάνω από 6 μοίρες. Αξίζει, όμως, να αναφερθεί γιατί ταιριάζει στο γενικότερο θέμα της μάχης ενάντια στις πιθανότητες και τις αρνητικές επιρροές. Τα εμπόδια και οι περιορισμοί είναι πιθανόν να επηρεάσουν την οικογενειακή μας ζωή. Κάποια προβλήματα που περιλαμβάνουν το σπίτι, τους γονείς, τα παιδιά, το σύντροφό μας, θα δοκιμάσουν τα συναισθήματά μας και μπορεί να οδηγήσουν σε αισθήματα απόρριψης και κατάθλιψης. Η αυτοπειθαρχία και η συναισθηματική ωριμότητα θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε αυτή τη φάση. Ας προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις ενοχές του παρελθόντος. Αν εκθέσουμε τα συναισθηματικά τρωτά μας σημεία κι αν ανοιχτούμε στους αγαπημένους μας, θα διευκολύνουμε τη φροντίδα και τους στενότερους δεσμούς που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κρίση.

 

Ο Δίας σε όψη 150ο με τον Ποσειδώνα υποστηρίζει το θέμα του κρίσιμου σημείου: υποδηλώνει μια ανισορροπία που περιλαμβάνει την υγεία και την πνευματική πίστη, με αποτέλεσμα με κάποιο τρόπο να δοκιμαστεί η πίστη μας. Προκειμένου να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε, θα πρέπει να ονειρευόμαστε και να παίρνουμε ρίσκα. Τώρα θα βρούμε τα όρια που ταιριάζουν σ’ αυτές τις συνθήκες, δεν γίνεται αλλιώς.

 

Με λίγα λόγια
Η Αφροδίτη τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο για το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου, ήδη, έδωσε μεγάλη πίεση στις ερωτικές σχέσεις και στα οικονομικά. Η προηγούμενη Νέα Σελήνη, στις 25 Μαΐου, έφερε περισσότερα δάκρυα ή ξαφνικά γεγονότα που σχετίζονται με την αγάπη, στη ζωή μας. Οι διορθωτικές ενέργειες αφορούσαν μια διαδικασία μετασχηματισμού που ξεκίνησε πριν από την Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου. Οι όψεις που σχηματίζονται στον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου του Ιουνίου δείχνουν ένα σημείο καμπής ή μια μικρή κρίση που περιλαμβάνει μια σχέση ή τα οικονομικά. Ο Οφιούχος μπορεί να σηματοδοτήσει δηλητηρίαση από ναρκωτικά ή αλκοόλ, μια κρίση υγείας ή άσχημη επιρροή στην ερωτική μας ζωή.

 

Ο μετασχηματισμός των σχέσεων ή των οικονομικών τώρα γίνεται πιο συναισθηματικός και αρχίζει να επηρεάζει πιο έντονα το σπίτι και την οικογενειακή μας ζωή. Η Πανσέληνος αυτή ευνοεί το μετασχηματισμό και τη θεραπεία.

 

Ο βασικός μετασχηματισμός που προκλήθηκε από το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού εξακολουθεί να είναι ισχυρός. Το μεγάλο τρίγωνο του Βόρειου Δεσμού παραμένει εκεί, από τη Νέα Σελήνης της 25ης Μαΐου. Το θετικό κάρμα και η εξέλιξη της ψυχής θα προκύψουν από τη μεταμόρφωση και την επούλωση που θα ολοκληρώσουμε τις επόμενες δυο εβδομάδες.

 

(Visited 155.536 times, 10 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

goves Ποιες είναι οι αγαπημένες γόβες του κάθε ζωδίου; - Κριός: Αγαπάς τα κομμάτια που έχουν λεπτομέρειες από βελούδο & δέρμα, ενώ λατρεύεις τα τρουκς και γενικά τα ροκ Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes (3) Που θα πας διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Εσείς για πού το βλέπετε φέτος; Μπορεί το ζώδιό σας να σας φανερώσει τον ιδανικό προορισμό!   ΖΥΓΟΣ Σαν Περισσότερα... Περισσότερα...
beauty Astro…beauty tips! Μέρος 1ο - Κριός: Δεν ασχολείστε και πολύ με την εμφάνισή σας γιατί δεν το έχετε ανάγκη. Μια μάσκαρα και το αγαπημένο Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά | Μέρος 1ο - Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να παίρνουν την ρεβάνς; Περισσότερα... Περισσότερα...