Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού 11 Απριλίου 2017

Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού 11 Απριλίου 2017

Η Πανσέληνος της 11ης Απριλίου πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού, στην 21ο του Ζυγού.Αστρολογικά είναι πολύ καλή, αλλά και δυνητικά πολύ κακή. Καθισμένη ανάμεσα στο πιο τυχερό σταθερό άστρο και στον πιο τυχερό πλανήτη, υπόσχεται πολλά. Όμως, η Πανσέληνος του Απριλίου έχει, επίσης, σημαντικές όψεις σε δυο μέτωπα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αφήσουμε την καλή τύχη να γλιστρήσει μέσα απ’ τα χέρια μας. Εδώ, θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε τις παγίδες στο δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία, καθώς και το πώς μπορούμε να τις αποφύγουμε.
Γενικά για κάθε Πανσέληνο
Μια Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, που αναδεικνύει τις αντίπαλες δυνάμεις ή τις πολικότητες στη ζωή μας. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το εγώ σε σχέση με τα συναισθήματα, η εργασία σε σχέση με το σπίτι ή αυτό που χρειαζόμαστε σε σχέση μ’ αυτό που θέλουμε. Εσωτερικές εντάσεις και εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προσωπική σύγκρουση και κρίσεις, που στραγγίζουν την ενέργειά μας. Οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, με την Πανσέληνο. Ας χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να ξεπεράσουμε τις όποιες προκλήσεις. Η υποσυνείδητη επίγνωση μας επιτρέπει να ρίξουμε μια αντικειμενική και ισορροπημένα ματιά στις προσωπικές μας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις δικές μας ανάγκες και προθέσεις, και αυτές των άλλων, μπορούμε να δούμε καθαρά οποιαδήποτε ανισορροπία που προκαλεί δυσαρμονία.

 

Η ίδια η Πανσέληνος έχει πάντα σχέση με την προηγούμενη Νέα Σελήνη. Οι στόχοι της Νέας Σελήνης της 28ης Μαρτίου τώρα μπορούν να τελειοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν – είναι η στιγμή της συγκομιδής. Μπορεί να γίνουν συναισθηματικές προσαρμογές για να αντιμετωπιστούν αυτοί οι νέοι στόχοι. Η επιρροή της Πανσελήνου της 11ης Απριλίου διαρκεί δυο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου.

 

Μάθε τώρα πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Ειδικά για αυτή την Πανσέληνο
Η Πανσέληνος της 11ης Απριλίου στην 21ο 32’ του Ζυγού πέφτει στο καλύτερο μέρος του ουρανού. Στην 24ο του Ζυγού βρίσκεται το πιο τυχερό άστρο όλων, ο Spica. Είναι δύσκολο να συσχετίσουμε την Πανσέληνο με τον πιο γλυκό από τους απλανείς αστέρες, αλλά περιμένετε! Εάν βλέπαμε τον αστρολογικό χάρτη αυτής της Πανσελήνου, θα βλέπαμε ότι η Σελήνη είναι επίσης με τον πιο τυχερό πλανήτη, το Δία.

 

Η Σελήνη σε σύνοδο με το σταθερό άστρο Spica φέρνει επιτυχία, τιμή, πλούτο, αγάπη. Προβλέπονται άνετες και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Φέρνει, επίσης, ψυχική ευαισθητοποίηση, ανδρόγυνες ιδιότητες και ενδιαφέρον για την πνευματικότητα και τη θρησκεία. Μπορεί να μετατρέψει σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική ενέργεια σε καλλιτεχνική δημιουργία και πνευματική εργασία. Αυτό ευνοεί ιδιαίτερα επιστήμονες, αποκρυφιστές, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ζωγράφους, γλύπτες και μουσικούς.

 

Η Σελήνη σε σύνοδο με το Δία μας κάνει να νιώθουμε γεμάτοι και χαρούμενοι. Θα θελήσουμε να μοιραστούμε την καλή μας διάθεση που είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθούμε και να διασκεδάσουμε. Είναι μια στιγμή αισιοδοξία, γενναιοδωρίας και καλής τύχης. Η τύχη είναι με το μέρος μας, αλλά μεγαλύτερη επιβράβευση θα πάρουμε από τη συναισθηματική και πνευματική μας ανάπτυξη. Μια σειρά από διαφορετικές σχέσεις και πολιτιστικές εμπειρίες μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή μας, σε προσωπικό και υλικό επίπεδο.

 

Η υπόσχεση του πλούτου και της επιτυχίας μπορεί να τεθεί, ωστόσο, σε κίνδυνο. Η αρμονία στο σπίτι και η ευτυχία των σχέσεων απειλούνται από την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού και από το τετράγωνο Πλούτωνα-Σελήνης. Ο Δίας ανάδρομος βάζει ένα ακόμα εμπόδιο ανάμεσα σε μας και την πιο ευτυχισμένη Πανσέληνο.

 

Ο Δίας σε ανάδρομη κίνηση προσφέρει απρόσμενα καλή τύχη στην εργασία, τα ταξίδια, την εκπαίδευση ή μια νέα σχέση. Όμως, αν οι στόχοι μας είναι μη ρεαλιστικοί, δόλιοι ή άπληστοι, η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο 2017 μπορεί να φέρει απογοήτευση και απώλεια. Η αναδρομή του Δία απαιτεί ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση ότι η εσωτερική, πνευματική ανάπτυξη είναι απαραίτητη για να πραγματοποιηθούν οι ελπίδες και τα όνειρά μας.

 

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού έχει θετικά χαρακτηριστικά. Εκτός από το να είναι συναρπαστική, ανοίγει τη συνείδησή μας σε υψηλότερες δονήσεις. Μεγαλύτερη αυτογνωσία και ψυχική αντίληψη θα ενισχύσουν αυτές τις ίδιες ιδιότητες που υπάρχουν με την Πανσέληνο ανάμεσα στο Δία και το Spica. Θα πρέπει, όμως, να προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε την ανησυχία και την νευρική ένταση να μας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες και περιττή ανάληψη κινδύνου. Αλλιώς, απρόσμενες αλλαγές και ανατρεπτικές διαταραχές θα θέσουν σε κίνδυνο τις πιθανότητες της Πανσελήνου για επιτυχία και ευτυχία.

 

Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αναστάτωση στις σχέσεις. Η αλλαγή είναι μόνο ένα μέρος της Πανσελήνου του Απριλίου. Ο τρόπος που θα αντιδράσουμε στην αλλαγή έχει μεγάλη σημασία. Οι παρορμητικές αντιδράσεις και οι αποφάσεις με βάση το συναίσθημα θα μπορούσαν να μετατρέψουν ένα μικρό δράμα σε απόλυτο χάος. Ας προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση της υποσυνείδητης ανάγκης που μας προτρέπει να απελευθερωθούμε, να επαναστατήσουμε ή να προκαλούμε για να μας δώσουν προσοχή και ενδιαφέρον. Απρόβλεπτα γεγονότα, εναλλαγές στη διάθεση ή συναισθηματική απομάκρυνση μπορεί να δώσουν μεγάλη πίεση σε μια υπάρχουσα σχέση.

 

Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε καταναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά, καθώς βαθιά θαμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Συναισθηματικά παιχνίδια δύναμης με την οικογένεια ή τους συνεργάτες είναι πολύ πιθανά. Μπορεί να γίνουμε αντικείμενο ζήλειας, χειραγώγησης, εκφοβισμού ή σεξουαλικής παρενόχλησης. Ας προσπαθήσουμε να μην ανταποδώσουμε και να μην ελέγχουμε τους άλλους. Η συνειδητή επίγνωση θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτών των συμπεριφορών καθώς και άλλων σκοτεινών περιοχών της ανθρώπινης φύσης, όπως η μισαλλοδοξία, ο ρατσισμός, ο φόβος, ο εθισμός και τα σεξουαλικά προβλήματα.

 

Εν κατακλείδι

Η Πανσέληνος ανάμεσα στο Spica και το Δία είναι εξαιρετικά τυχερή και παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία. Το γενναιόδωρο σταθερό άστρο Spica σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος του ζωδιακού – αντιπροσωπεύει το σπόρο της ζωής. Ο Δίας φέρνει ανάπτυξη, καλή τύχη και αφθονία. Εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε παιδιά! Να θυμόμαστε, όμως, ότι η Πανσέληνος του Απριλίου έρχεται επίσης με παγίδες και σκοπέλους που θα κρατήσουν μακριά τους ανάξιους. Θα θερίσουμε μόνο ό, τι σπείραμε κι αυτό θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη συγκομιδή.

 

(Visited 133.137 times, 33 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

instruments Μουσικά όργανα και ζώδια – η βαθύτερη σχέση τους με την μουσική παιδεία - Ένα αγαπημένο μουσικό κομμάτι μας ταξιδεύει, μας κάνει και αναπολούμε, μας καθηλώνει, μας πορώνει, μας ηρεμεί.   Κάθε ήχος Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (2) Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 2ο - Ζυγός: Κομψός και καλαίσθητος εκ φύσεως, θέλει να είναι όμορφος και για αυτό προσέχει την διατροφή του αν και Περισσότερα... Περισσότερα...
idanikes-ginaikes Ποιες γυναίκες είναι ιδανικές για έναν Ταύρο; - Οι Ταύροι μπορούν να ταιριάξουν με πολλούς τύπους γυναίκας. Όπως είναι φυσικό ωστόσο με κάποιες από αυτές οι προοπτικές Περισσότερα... Περισσότερα...
stones Κρυσταλλογραφία: Ποια είναι τα αγαπημένα πετρώματα του κάθε ζωδίου; - Κριός: Αιμοστάτης, βαθύς πράσινος λίθος που αυξάνει την οικογενειακή γαλήνη.   Ταύρος: Λάπις Λάζουλι, που χαρίζει σιγουριά και ενισχύει Περισσότερα... Περισσότερα...