Πανσέληνος με έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα: 11 Φεβρουαρίου

Πανσέληνος με έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα: 11 Φεβρουαρίου

Μια σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η σκιά της Σελήνης είναι επάνω στη Γη. Ο Ήλιος, η Σελήνη και η Γη είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι μεταξύ τους. Όταν εμφανίζεται η σεληνιακή έκλειψη, υπάρχει μια ανησυχία στην ατμόσφαιρα και οι περισσότεροι από μας αισθάνονται αναστατωμένοι και, ίσως, λίγο αγχωμένοι. Στη διάρκεια αυτής της έκλειψης, η διαίσθησή μας θα οξυνθεί και θα νιώσουμε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή έκλειψη: όλες οι Σεληνιακές εκλείψεις είναι ισχυρές Πανσέληνοι, που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας!
Η σεληνιακή έκλειψη στις 11/2 στην 22ο 28’ του Λέοντα είναι φοβερή, υπέροχη και μαγική! Υπάρχουν τόσο πολλές θετικές όψεις σ’ αυτή τη σεληνιακή έκλειψη που θα μας χαρίσει μόνο αισιοδοξία, για τους επόμενους μήνες. Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου έχει πολλά ταλέντα που περιέχονται σε ένα μυστικιστικό μοτίβο. Η πραγματικά όμορφη συμμετρία με τον Κρόνο θα μετατρέψει το ταλέντο σε μαγεία για να φέρει πρακτικά αποτελέσματα και επιτεύγματα που θα διαρκέσουν.

 

Όπως κάθε Πανσέληνος, η σεληνιακή έκλειψη εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις όλων των ειδών. Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη, οι ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους με τη σεληνιακή έκλειψη – τώρα, έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια αντικειμενική και ισορροπημένη ματιά στις σχέσεις μας. Όντας σε επαφή με τις ανάγκες και τις προθέσεις μας, καθώς και με αυτές των άλλων, μπορούμε να δούμε καθαρά οποιαδήποτε ανισορροπία στη σχέση, που προκαλεί δυσαρμονία.
Με μια σεληνιακή έκλειψη το αποτύπωμα της Σελήνης αντιπροσωπεύει την επαναφορά των αισθημάτων και την απομάκρυνση των συναισθηματικών αποσκευών, των προηγούμενων έξι μηνών. Το ωροσκόπιο της σεληνιακής έκλειψης είναι σαν ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, αλλά όπως και μια παλαιού τύπου φωτογραφία, χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

 

Μάθε τώρα πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

Γενικά για κάθε Πανσέληνο

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σηματοδοτεί το τέλος μιας φάσης εκλείψεων που ξεκίνησε με τις δύσκολες εκλείψεις του Ήλιου και της Σελήνης, τον Σεπτέμβριο του 2016. Μαζί με την ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου, η σεληνιακή έκλειψη θα παραμείνει ενεργή μέχρι την σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου 2017.
Η Πανσέληνος/σεληνιακή έκλειψη, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τη Σελήνη, είναι ισχυρή και αναδεικνύει την δυναμική των σχέσεων καθώς και τις πολικότητες μεταξύ των συντρόφων (στη δουλειά και το σπίτι), των φίλων, της οικογένειας κ.λπ.

 

Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό περιπλέκει αυτά τα προσωπικά θέματα, υπερβάλλοντας την ανάγκη μας για προσωπική ελευθερία και έκφραση. Νιώθουμε μια έντονη επιθυμία να αντιδράσουμε ή να επαναστατήσουμε απέναντι σε οτιδήποτε μας εμποδίζει να διασκεδάσουμε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Μπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό γεγονός που απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ένταση και οδηγεί σε σημαντική αλλαγή των περιστάσεων. Όσο μεγαλύτερο περιορισμό έχουμε βιώσει, τόσο πιο ανησυχητική θα είναι η αλλαγή αυτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Ειδικά για αυτή την Πανσέληνο
 

Η Σελήνη εξάγωνο με το Δία και ο Ήλιος τρίγωνο με το Δία ευνοεί τα προσωπικά μας θέματα με ευτυχία και καλή τύχη. Οι παλιές σχέσεις αναπτύσσονται και οι καινούριες ανθίζουν. Η κοινωνική φύση αυτών των όψεων εκτείνεται σε ομαδικές δραστηριότητες και στη βοήθεια των άλλων. Θα αισθανόμαστε πιο γενναιόδωροι, πιο αισιόδοξοι και πιο καλότυχοι. Τα εισοδήματά μας μπορεί να αυξηθούν, καθώς και τα επίπεδα ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Η προσωπική και πνευματική ανάπτυξη έρχεται μέσα από σπουδές και ταξίδια – οτιδήποτε που στοχεύει στη διεύρυνση της προοπτικής μας για τη ζωή.

 

Η Σελήνη τρίγωνο με τον Ουρανό και ο Ήλιος εξάγωνο με τον Ουρανό αναζωογονεί τις κουρασμένες, παλιές σχέσεις και χαρίζει εκπλήξεις στις καινούριες. Ανυπομονούμε για συναρπαστικές αλλαγές, ευχάριστες εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Απολαμβάνουμε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία ώστε να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο και συναρπαστικό. Ευνοείται η κοινωνικοποίηση, όπως επίσης οι ομαδικές δραστηριότητες και οι τυχαίες συναντήσεις. Είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούμε σε ανορθόδοξους τύπους ανθρώπων με διαφορετική πολιτισμική ή εθνική καταγωγή, από τη δική μας.

 

Με τον Κρόνο να συμμετέχει θετικά σ’ αυτή τη σεληνιακή έκλειψη, δημιουργείται ένα μυστικιστικό σχήμα, ένα είδος τρισδιάστατης πυραμίδας – μια σπάνια ομορφιά που απαιτεί πέντε πλανήτες σε πέντε ζώδια και μεταμορφώνει τα ταλέντα αυτού του μυστικιστικού σχήματος σε μαγεία. Κάθε γωνία αυτού του σχήματος κερδίζει σοφία και υπομονή, σταθερότητα και ασφάλεια από την πατρική φιγούρα του Κρόνου. Αν σεβαστούμε τον Κρόνο, θα δούμε τους στόχους μας να ολοκληρώνονται και να διαρκούν!

 

Ο Δίας εξάγωνο με τον Κρόνο σημαίνει προσεκτική επέκταση. Η ευθυκρισία μας βοηθά να επιλέξουμε τις ευκαιρίες που είναι κατάλληλες για μας. Αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να αφορούν την καριέρα μας, μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών συμφωνιών, ή την προσωπική μας ζωή, μέσω απόκτησης υλικών αγαθών ή επιλογές σχέσης. Η υπομονή, η επιμονή και η ισχυρή επαγγελματική ηθική θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας. Απαιτείται κοινή λογική και συνεχείς προσπάθειες γιατί εργαζόμαστε πάνω σε ένα σοβαρό και μακροπρόθεσμο έργο

 

Ο Κρόνος τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μια μεταβατική φάση. Είναι η ιδανική στιγμή για θετικές αλλαγές στη ζωή μας, γιατί τώρα θα κυλήσουν ομαλά – δεν θα είναι ανησυχητικές ή αλλοπρόσαλλες, όπως είναι καμιά φορά. Θα παραμείνουμε ήρεμοι και υπομονετικοί, σχεδιάζοντας κάθε βήμα μεθοδικά. Οι ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται όταν συμμετέχουν άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο και ενδιαφέρονται για έναν κοινό, μακροπρόθεσμο στόχο.

(Visited 118.601 times, 9 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την Αντιγόνη Στάμου.
Ταρώ Φεβρουαρίου
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ilios-idroxoos ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 20/01 στον Υδροχόο - Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20 Ιανουαρίου 2015   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου, με Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_157503038 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Τοξότη - Όποιος έχει έστω και μια φορά στη ζωή του συναντήσει ένα Τοξότη γνωρίζει δύο πράγματα:   Πρώτον, τρελαίνονται για Περισσότερα... Περισσότερα...
virgo Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Παρθένο; - Αντιμετωπίζεις δυσκολίες στις σχέσεις, στο εργασιακό σου περιβάλλον;   Θα σε βοηθήσει αν γνωρίσεις λίγο καλύτερα την προσωπικότητα αυτών Περισσότερα... Περισσότερα...
hands-437968_960_720 Πως θα καταλάβεις ότι ένας Υδροχόος σε απατά; - Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζωδίου ισχύει το κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια.   Έτσι λοιπόν αν ένας Υδροχόος σε Περισσότερα... Περισσότερα...