Ποια ζώδια έχουν την απιστία στο αίμα τους;

Ποια ζώδια έχουν την απιστία στο αίμα τους;

mervemikro

Γράφει η αστρολόγος μας Μερβέ Σελίκ

 

 

Η απιστία είναι μεγάλο πρόβλημα στις σύγχρονες σχέσεις και μερικά από τα ζώδια την έχουν στο αίμα τους περισσότερο από κάποια άλλα. Μπορούμε να δούμε σε ένα γενικό πλάνο ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν «αταξίες» όμως συχνά μία εξειδικευμένη πρόβλεψη απαιτείται σε κάθε περίπτωση για να μάθουμε την αλήθεια.

 

Κριός: Μιλάμε για τον βασιλιά της απιστίας! Να είστε σίγουροι ότι αν έχετε σχέση με Κριό σίγουρα θα απιστήσει. Το έχει στην φύση του άλλωστε. Θέλει να συγκρατηθεί και έχει αρχές, αλλά δεν μπορεί!

 

Ταύρος: Δεν έχει καμία σχέση με την απιστία. Παίρνει 0 στα 10 στην κλίμακα της απιστίας.

 

Δίδυμοι: Απιστούν επειδή για αυτούς δεν υπάρχει ο όρος απιστία. Κυκλοφορούν και οπλοφορούν με αφοπλιστικό χιούμορ και φλερτάρουν ασύστολα!

 

Καρκίνος: Θα απιστήσουν πολύ σπάνια και αυτό όταν νιώσουν ότι η σχέση τους έχει φτάσει σε τέλμα.

 

Λέων: Είναι γεγονός πως στην απιστία σκοράρει καλό βαθμό και το κάνει επειδή θέλει να είναι ο ηγέτης και να μην εγκλωβίζεται σε μια σχέση.

 

Παρθένος: Είναι γεγονός πως δυσκολεύεται πολύ να απιστήσει, αλλά όταν το κάνει πρώτη φορά, σίγουρα μετά θα το ξαναδοκιμάσει!

 

Σε απατάει; Η Μερβέ Σελίκ γνωρίζει! Μάθε κι εσύ!

 

Ζυγός: Είναι λίγο νάρκισσος και θέλει να είναι το αντικείμενο του πόθου, για αυτό το λόγο απιστεί.

 

Σκορπιός: Είναι ανασφαλής σας ζώδιο και αυτόν τον κάνει πιστό στην σχέση του. Θέλει να ξέρει ότι ανήκει σε μια σχέση.

 

Τοξότης: Πριν κάνει σχέση είναι τόσο άπιστος, όσο ένας Κριός σε σχέση. Όταν όμως αποφασίσει να κάνει σχέση αφοσιώνεται πραγματικά.

 

Αιγόκερως: Μεσαία κατάσταση απιστίας. Απιστεί εξαιτίας του ταπεραμέντου του και της έντονης προσωπικότητάς του.

 

Υδροχόος: Απιστεί πλατωνικά, φαντασιώνεται τι θα γινόταν αν απιστούσε. Αν απιστήσει όμως, επειδή του αρέσει ο κίνδυνος, θα το κάνει ξανά και ξανά.

 

Ιχθύς: Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις παράνομες σχέσεις, παρά το γεγονός ότι -σε γενικές γραμμές -είναι πιστό σαν ζώδιο.

(Visited 14.881 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

aquarius Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Υδροχόο; - Τι πρέπει να περιμένεις από τον προϊστάμενό σου;   Βελτίωσε τις σχέσεις σου στην εργασία με την βοήθεια της Περισσότερα... Περισσότερα...
friends «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους; - Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε Περισσότερα... Περισσότερα...
egoism (2) Πως δείχνει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του; - Κακό πράγμα ο εγωισμός και μερικοί πεισματάρηδες και εγωιστές του ζωδιακού κύκλου…του δίνουν και καταλαβαίνει!   ΚΡΙΟΣ Ένας γνήσιος Περισσότερα... Περισσότερα...
Τι σχέση έχουν με το χρήμα τα ζώδια του νερού; - Η σχέση των ανθρώπων με το χρήμα είναι πολύ περίεργη, αν λάβουμε υπόψιν δύο στοιχεία εκ διαμέτρου αντίθετα. Την Περισσότερα... Περισσότερα...