Ποια ζώδια έχουν την απιστία στο αίμα τους;

Ποια ζώδια έχουν την απιστία στο αίμα τους;

mervemikro

Γράφει η αστρολόγος μας Μερβέ Σελίκ

 

 

Η απιστία είναι μεγάλο πρόβλημα στις σύγχρονες σχέσεις και μερικά από τα ζώδια την έχουν στο αίμα τους περισσότερο από κάποια άλλα. Μπορούμε να δούμε σε ένα γενικό πλάνο ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν «αταξίες» όμως συχνά μία εξειδικευμένη πρόβλεψη απαιτείται σε κάθε περίπτωση για να μάθουμε την αλήθεια.

 

Κριός: Μιλάμε για τον βασιλιά της απιστίας! Να είστε σίγουροι ότι αν έχετε σχέση με Κριό σίγουρα θα απιστήσει. Το έχει στην φύση του άλλωστε. Θέλει να συγκρατηθεί και έχει αρχές, αλλά δεν μπορεί!

 

Ταύρος: Δεν έχει καμία σχέση με την απιστία. Παίρνει 0 στα 10 στην κλίμακα της απιστίας.

 

Δίδυμοι: Απιστούν επειδή για αυτούς δεν υπάρχει ο όρος απιστία. Κυκλοφορούν και οπλοφορούν με αφοπλιστικό χιούμορ και φλερτάρουν ασύστολα!

 

Καρκίνος: Θα απιστήσουν πολύ σπάνια και αυτό όταν νιώσουν ότι η σχέση τους έχει φτάσει σε τέλμα.

 

Λέων: Είναι γεγονός πως στην απιστία σκοράρει καλό βαθμό και το κάνει επειδή θέλει να είναι ο ηγέτης και να μην εγκλωβίζεται σε μια σχέση.

 

Παρθένος: Είναι γεγονός πως δυσκολεύεται πολύ να απιστήσει, αλλά όταν το κάνει πρώτη φορά, σίγουρα μετά θα το ξαναδοκιμάσει!

 

Σε απατάει; Η Μερβέ Σελίκ γνωρίζει! Μάθε κι εσύ!

 

Ζυγός: Είναι λίγο νάρκισσος και θέλει να είναι το αντικείμενο του πόθου, για αυτό το λόγο απιστεί.

 

Σκορπιός: Είναι ανασφαλής σας ζώδιο και αυτόν τον κάνει πιστό στην σχέση του. Θέλει να ξέρει ότι ανήκει σε μια σχέση.

 

Τοξότης: Πριν κάνει σχέση είναι τόσο άπιστος, όσο ένας Κριός σε σχέση. Όταν όμως αποφασίσει να κάνει σχέση αφοσιώνεται πραγματικά.

 

Αιγόκερως: Μεσαία κατάσταση απιστίας. Απιστεί εξαιτίας του ταπεραμέντου του και της έντονης προσωπικότητάς του.

 

Υδροχόος: Απιστεί πλατωνικά, φαντασιώνεται τι θα γινόταν αν απιστούσε. Αν απιστήσει όμως, επειδή του αρέσει ο κίνδυνος, θα το κάνει ξανά και ξανά.

 

Ιχθύς: Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις παράνομες σχέσεις, παρά το γεγονός ότι -σε γενικές γραμμές -είναι πιστό σαν ζώδιο.

(Visited 14.919 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

krios Πως θα καταλάβεις ότι ένας Κριός σε απατά; - Λοιπόν ο Κριός είναι γνωστό ότι δεν είναι και το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Βαριούνται εύκολα και Περισσότερα... Περισσότερα...
gym (2) Ποια είναι η γυμναστική που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά σημεία στο σώμα του, τα οποία το κυβερνούν και είναι σημαντικότερα από τα άλλα Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ταύρος; - Με αγάπη για την καλοπέραση, ο Ταύρος νιώθει ότι ξεβολεύεται σε κατάσταση οικονομικής κρίσης, καθώς χάνει το αίσθημα της Περισσότερα... Περισσότερα...
Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 2ο - Οι ιδιαίτερες προτιμήσεις των τελευταίων έξι του ζωδιακού, είναι παρακάτω:   ΖΥΓΟΣ   Όπου κορυφαία αισθητική και ένας Ζυγός! Περισσότερα... Περισσότερα...