Ζώδια και Απιστία: Ποια την έχουν στο αίμα τους;

Ζώδια και Απιστία: Ποια την έχουν στο αίμα τους;

Ζώδια και απιστία: Ένα μεγάλο πρόβλημα στις σύγχρονες σχέσεις και μερικά από τα ζώδια την έχουν στο αίμα τους περισσότερο από κάποια άλλα. Μπορούμε να δούμε σε ένα γενικό πλάνο ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν «αταξίες» όμως συχνά μία εξειδικευμένη πρόβλεψη απαιτείται σε κάθε περίπτωση για να μάθουμε την αλήθεια.

 

Κριός και απιστία: Μιλάμε για τον βασιλιά της απιστίας! Να είστε σίγουροι ότι αν έχετε σχέση με Κριό σίγουρα θα απιστήσει. Το έχει στην φύση του άλλωστε. Θέλει να συγκρατηθεί και έχει αρχές, αλλά δεν μπορεί! Οι λόγοι για αυτό είναι δυο: 1. ζητά μονίμως επιβεβαίωση 2. είναι παρορμητικός και αδυνατεί να ελέγξει τα ένστικτά του.

 

Άντρας Κριός: Θα απιστήσει γιατί… Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Απλά θα του έρθει και θα το κάνει. Ανήκει στα άπιστα ζώδια με πολύ κακό ιστορικό και ο μόνος τρόπος να παραμείνει πιστός είναι να έχει μια σύντροφο με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος και η οποία καταφέρνει να του τραβά την προσοχή συνεχώς

 

Γυναίκα Κριός: Ανήκει στις πιο άπιστες γυναίκες του ζωδιακού αλλά σε αντίθεση με τον άντρα Κριό θα απατήσει επειδή θα υπάρχουν λόγοι: 1. έχει πεθάνει το πάθος στην σχέση 2. δεν την αφήνει ο σύντροφός της να διατηρήσει την ανεξαρτησία της 3. η σχέση έχει περάσει στην σφαίρα της συνήθειας και ο σύντροφός της δεν της προσφέρει πλέον επιβεβαίωση.

 

Ταύρος και απιστία: Δεν έχει καμία σχέση με την απιστία. Παίρνει 0 στα 10 στην κλίμακα της απιστίας. Άπαξ και δεσμευτεί, πάει να πει ότι έχει βρει το έτερον ήμισυ που τον καλύπτει σε όλα και δεν έχει την ανάγκη να βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά. Για να κάνεις έναν Ταύρο να απιστήσει πρέπει να έχεις προσπαθήσει πάρα πολύ!

 

Άντρας Ταύρος: Για να φτάσει στο έσχατο των εσχάτων σημείο να απιστήσει θα πρέπει η σύντροφος να μην του δίνει καθόλου σημασία, να μην του δείχνει την αγάπη της, να μην του δείχνει κατανόηση και γενικά να είναι παντελώς απούσα.

 

Γυναίκα Ταύρος: Για να απιστήσει μια γυναίκα Ταύρος, πάει να πει ότι έχει χάσει την εκτίμηση της για τον σύντροφό της. Κι αυτό μπορεί να συμβεί αν εκείνος δεν την σέβεται.

 

Δίδυμοι και απιστία: Απιστούν επειδή για αυτούς δεν υπάρχει ο όρος απιστία. Κυκλοφορούν και οπλοφορούν με αφοπλιστικό χιούμορ και φλερτάρουν ασύστολα! Γι αυτούς κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό. Εφόσον αισθάνονται έλξη για κάποιον άνθρωπο γιατί να μην ακολουθήσουμε τα συναισθήματά μας έτσι δεν είναι; Στο κάτω κάτω της γραφή όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι.

 

Άντρας Δίδυμος: Θα απιστήσει γιατί έτσι του ήρθε. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Απλώς δεν μπορεί να αφιερώσει την ερωτική του ζωή αποκλειστικά και μόνο σε μία γυναίκα. Γι αυτό και κατηγορείτε από όλους ότι είναι το πιο άπιστο ζώδιο.

 

Γυναίκα Δίδυμος: Ναι μεν ανήκει στις άπιστες του ζωδιακού αλλά αν αποφασίσει να δεσμευθεί θα το κάνει και δεν θα προδώσει. Εκτός αν ο σύντροφός της δεν της δώσει την ελευθερία που θέλει να έχει στην ζωή της.

 

Καρκίνος και απιστία: Θα απιστήσουν πολύ σπάνια και αυτό όταν νιώσουν ότι η σχέση τους έχει φτάσει σε τέλμα. Είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια και μπαίνει σε σχέση επειδή τρέφει αγνά συναισθήματα για τον σύντροφο τα όποια του κόβουν τις ορέξεις για παιχνιδάκια.

 

Άντρας Καρκίνος: Αν απιστήσει το έκανε γιατί η σύντροφος τον πλήγωσε πολύ και η σχέση τους έχει φτάσει στο απόλυτο τέλμα.

 

Γυναίκα Καρκίνος: Θα απατήσει αν ο σύντροφός της δημιουργεί μόνιμα ανασφάλεια και την πληγώνει συνεχώς.

 

Λέων και απιστία: Είναι γεγονός πως στην απιστία σκοράρει καλό βαθμό και το κάνει επειδή θέλει να είναι ο ηγέτης και να μην εγκλωβίζεται σε μια σχέση. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο πάει να πει ότι δεν παίρνει επιβεβαίωση ή ότι ο εγωισμός του έχει πληγωθεί πολύ.

 

Άντρας Λέων: Θα απατήσει την σύντροφό του όταν νιώσει ότι δεν του δίνει την προσοχή που του αξίζει.

 

Γυναίκα Λέων: Οι γυναίκες Λέοντες είναι πάρα πολύ πιστές στην σχέση τους και ο μόνος λόγος για να απατήσουν είναι να νιώσουν ένοντα παραμελημένες.

 

Παρθένος και απιστία: Είναι γεγονός πως δυσκολεύεται πολύ να απιστήσει, αλλά όταν το κάνει πρώτη φορά, σίγουρα μετά θα το ξαναδοκιμάσει. Θα προδώσει (κατ’εξακολούθηση) όπως είπαμε επειδή ο σύντροφος δεν τον καταλαβαίνει και αγνοεί τα θέλω του.

 

Άντρας Παρθένος: Θα απιστήσει επειδή η σχέση του δεν του χαρίζει πνευματική πληρότητα.

 

Γυναίκα Παρθένος: Η γυναίκα Παρθένος ψάχνει συνεχώς την πραγματική αγάπη. Δύσκολα θα απατήσει τον σύντροφό της, αλλά αν το κάνει, πάει να πει ότι ο σύντροφός της δεν καλύπτει τις ανάγκες της.

 

 

Σε απατάει; Η Μερβέ Σελίκ γνωρίζει! Μάθε κι εσύ!

 

Ζυγός και απιστία: Είναι λίγο νάρκισσος και θέλει να είναι το αντικείμενο του πόθου, για αυτό το λόγο απιστεί. Αυτό όμως ισχύει για τους άντρες του ζωδίου. Οι γυναίκες είναι συνήθως πιστές και αναζητούν μια ώριμη αρμονική σχέση.

 

Άντρας Ζυγός: Κανείς δεν ξέρει γιατί μπορεί να απιστήσει ένας άντρας Ζυγός… Συνήθως το κάνει από ανασφάλεια… Δεν έχει συγκεκριμένους λόγους όμως που τον οδηγούν στο να το κάνει γι αυτό και ανήκει στα πιο άπιστα ζώδια. Μπορεί να συμβεί ενώ όλα κυλούν υπέροχα με την σύντροφό του και εκείνη δεν θα το μάθει και ποτέ γιατί ξέρει να το κρύβει.

 

Γυναίκα Ζυγός: Ψάχνει το άλλο της μισό. Αν δεσμευτεί πάει να πει ότι το βρήκε για τα δεδομένα της. Για να χαλάσει την αρμονική σχέση την οποία δημιούργησε, θα πρέπει να έχει βρει κάποιον που της προσφέρει περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.

 

Σκορπιός και απιστία: Είναι ανασφαλής σας ζώδιο και αυτόν τον κάνει πιστό στην σχέση του. Θέλει να ξέρει ότι ανήκει σε μια σχέση. Πολύ δύσκολα θα απιστήσει. Αλλά αν το κάνει θα είναι επειδή πληγώθηκε και θέλει να πάρει εκδίκηση ή επειδή έχει πάψει να καλύπτεται από την σχέση την οποία έχει.

 

Άντρας Σκορπιός: Για να απιστήσει, ή πληγώθηκε πολύ και θέλει να πάρει εκδίκηση, ή δεν τον καλύπτει πλέον σεξουαλικά η σύντροφός του.

 

Γυναίκα Σκορπιός: Είναι ιδιαίτερα επιλεκτική με τους συντρόφους της. Γι αυτόν τον λόγο αν δεσμευτεί δύσκολα θα απατήσει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο σύντροφός της να την έχει παραμελήσει, να μην την σέβεται ή να την έχει προδώσει.

 

Τοξότης και απιστία: Πριν κάνει σχέση είναι τόσο άπιστος, όσο ένας Κριός σε σχέση. Όταν όμως αποφασίσει να κάνει σχέση αφοσιώνεται πραγματικά.

 

Άντρας Τοξότης: Για να απιστήσει πάει να πει πως η σύντροφός του δεν σέβεται την ελευθερία που επιθυμεί να διατηρήσει όπως επίσης και την ανάγκη του να ζει ριψοκίνδυνα.

 

Γυναίκα Τοξότης: Ισχύει ότι ακριβώς ισχύει και για τον άντρα Τοξότη με δυο πράγματα επιπλέον: Δεν αισθάνεται ασφάλεια στην σχέση της και δεν νιώθει ότι την προστατεύει.

 

Αιγόκερως και απιστία: Μεσαία κατάσταση απιστίας. Απιστεί εξαιτίας του ταμπεραμέντου του και της έντονης προσωπικότητάς του ή επειδή έχει νιώσει βαθιά στο πετσί του την αδιαφορία του συντρόφου του.

 

Άντρας Αιγόκερως: Αν απιστήσει, η σχέση γι αυτόν έχει ήδη τελειώσει. Απλώς κάνει μια μικρή παρανομία πριν τον οριστικό επίλογο.

 

 

Γυναίκα Αιγόκερως: Ισχύει ότι και για τον άντρα Αιγόκερω. Η γυναίκα όμως υπάρχει περίπτωση να το κάνει ως αντίποινα στην απιστία του συντρόφου.

 

 

Υδροχόος και απιστία: Απιστεί πλατωνικά, φαντασιώνεται τι θα γινόταν αν απιστούσε. Αν απιστήσει όμως, επειδή του αρέσει ο κίνδυνος, θα το κάνει ξανά και ξανά.

 

Άντρας Υδροχόος: Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίον θα απιστήσει ο άντρας Υδροχόος. Είναι φύση ελεύθερη, του τράβηξε το ενδιαφέρον μια άλλη γυναίκα και πήγε μαζί της.

 

Γυναίκα Υδροχόος: Αν απατήσει τον σύντροφό της, το κάνει επειδή εκείνος προσπαθεί να την περιορίσει.

 

Ιχθύς και απιστία: Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις παράνομες σχέσεις, παρά το γεγονός ότι -σε γενικές γραμμές -είναι πιστό σαν ζώδιο.

 

Άντρας Ιχθύς: Ο Ιχθύς θα απατήσει την σύντροφο του αν αισθανθεί ότι προσπαθεί να τον εγκλωβίσει

 

Γυναίκα Ιχθύς:  Η γυναίκα Ιχθύς είναι πιστή στις σχέσεις της. Αλλά αν απατήσει θα το κάνει επειδή ο σύντροφός της έχει κάνει πολλά μαζεμένα και έχει πέσει στα μάτια της… Αν διαπιστώσει ότι ο σύντροφος έχει πέσει χαμηλά, πάει να πει ότι έχει πέσει τόσο χαμηλά που σίγουρα έχει απατήσει κιόλας. Οπότε γιατί να μην κάνει και κείνη το ίδιο;

 

(Visited 14.984 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

taurus Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Ταύρος - Η μητέρα Ταύρος είναι αυτή, η οποία θα σταθεί σταθερά δίπλα στα παιδιά της σε όλη την διάρκεια της Περισσότερα... Περισσότερα...
aquarius Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Υδροχόο; - Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε με ένα μια λέξη τους Υδροχόους αυτή θα ήταν η λέξη καινοτομία. Αγαπάνε οτιδήποτε Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζουν οι Δίδυμοι; - Οι Δίδυμοι, ως μεταβλητό ζώδιο, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα στις καινούργιες καταστάσεις όσο δύσκολες κι αν είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_125302175 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Ιχθύ - Ρομαντικοί, ονειροπόλοι, συναισθηματικοί, οι εκπρόσωποι του τελευταίου ζωδίου αγαπάνε ιδιαίτερα τις τέχνες, τη φύση και τα ζώα. Αν περιμένετε Περισσότερα... Περισσότερα...