Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κριός: Όλα στο κόκκινο! Δεν υπάρχει άλλο χρώμα που να σας εκφράζει και να σας ταιριάζει περισσότερο από αυτό της φωτιάς. Δυναμικοί, εκρηκτικοί, γοητευτικοί, ανατρεπτικοί, ξεχωριστοί, εντυπωσιακοί, σας αντιπροσωπεύει επάξια. Εναλλακτική επιλογή είναι το λευκό.
 
Ταύρος. Είστε το πιο σταθερό και προσγειωμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Θέλετε ασφάλεια στην ζωή σας και αυτό το αποδεικνύετε από τα χρώματα που επιλέγετε. Πράσινο, καφέ και μπλε και γενικότερα, ότι σχετίζεται με την γη είναι τα αγαπημένα σας χρώματα. Αν είστε γυναίκα ενδεχομένως να αγαπάτε πολύ και το ροζ ως ευαίσθητη Ταυρίνα.
 
Δίδυμοι. Κίτρινο. Είναι το χρώμα της σκέψης και της νόησης και δείχνει πόσο καταπληκτικά ξέρετε να χειρίζεστε το μυαλό σας. Το κίτρινο άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό χρώμα του ήλιου κάτι που συμβολίζει το φωτεινό χαρακτήρα του Διδύμου και τη συνεχή αμφισβήτηση που έχει στο αίμα του. Εναλλακτική επιλογή το πορτοκαλί.
 
Καρκίνος. Με κυβερνήτη την Σελήνη, δε θα μπορούσαν να σας αντιπροσωπεύουν άλλα χρώματα πέραν του λευκού και του γκρι. Είστε προσωπικότητες που γυρνάνε συνεχώς σε γεγονότα του παρελθόντος γιατί θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και συχνά νοσταλγείτε στιγμές που έχουν περάσει. Εναλλακτικά το σμαραγδί είναι αγαπημένη σας επιλογή.
 
Λέων. Βαθύ πορτοκαλί και χρυσαφί. Φυσικά και δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτών των χρωμάτων. Γίνεται λόγος για προσωπικότητες γεμάτες αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, με έντονο χαρακτήρα που θέλει να φτάσει στην κορυφή και να λάμψει! Είναι ο αυτοκράτορας που θέλει να έχει πάνω του όλα τα βλέμματα οπότε εναλλακτικό χρώμα είναι το χρυσαφί.
 
Παρθένος. Αγαπημένα τους χρώματα είναι το λαδί και το καφέ. Είναι από τα πιο αξιόπιστα και σταθερά ζώδια και έτσι θέλουν να είναι και η ζωή τους. Άλλα χρώματα που συνήθως επιλέγουν οι Παρθένοι είναι το μπλε που τους προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.
 
Ζυγός. Όλα τα απαλά χρώματα και γενικά οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία σας και τον χαρακτήρα σας. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, σίγουρα ένα άλλο χρώμα που σας εκφράζει ιδιαίτερα είναι το ροζ.
 
Σκορπιός. Το πάθος του Σκορπιού δεν κρύβεται και αναδεικνύεται με το βυσσινί και το βαθύ κόκκινο. Εκπέμπει έντονο ερωτισμό και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την σαγηνευτική του πλευρά όταν επιλέγει να φοράει τέτοιους χρωματισμούς. Εναλλακτική επιλογή είναι το σκούρο καφέ.
 
Τοξότης. Γαλάζιο. Κανένα άλλο χρώμα δεν είναι τόσο συναφές με τις πνευματικές αναζητήσεις του Τοξότη και την ανάγκη του να μάθει τι κρύβεται πίσω από το φαινομενικό. Το μωβ επίσης είναι ένα χρώμα που εκφράζει την δημιουργικότητά του.
 
Αιγόκερως. Αγαπημένο χρώμα είναι το Μαύρο. Η συνέπεια και η αυστηρότητα είναι στο αίμα τους. Εναλλακτικά επιλέγουν το καφέ. Ένα χρώμα το οποίο συνδέεται άμεσα με την Γη και τη σταθερότητα που θέλουν να εκπέμπουν στους άλλους.
 
Υδροχόος. Όλες οι αποχρώσεις του γαλάζιου είναι αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στον Υδροχόο. Καινοτόμος, ιδεαλιστής και πρωτοποριακός σίγουρα δεν μπορεί να «κρυφτεί» πίσω από την ασφάλεια που παρέχουν χρώματα όπως το καφέ και το μαύρο.
 
Ιχθύς. Είναι έντονα ονειροπόλα ζώδια και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορούν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα αρκεί να ατενίζουν τον ουρανό. Επομένως, αγαπημένο χρώμα του Ιχθύ είναι το γαλάζιο.

(Visited 1.509 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

pisces Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ιχθύς; - Ιδιαίτερα συναισθηματικό από την φύση του, το συγκεκριμένο ζώδιο πολλές φορές προτιμάει να ζει στον ονειρικό κόσμο του παρά Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos9 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Αιγόκερως; - Ως ζώδιο της γης ο Αιγόκερως αγαπάει την σταθερότητα, οπότε του είναι αδιανόητο να χωρίσει, ειδικά από μία μεγάλη σχέση. Περισσότερα... Περισσότερα...
invention Ποιες εφευρέσεις ταιριάζουν στα ζώδια; - Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σας, χωρίς το κινητό σας ή το αυτοκίνητό σας; Κάποιες μικρές Περισσότερα... Περισσότερα...
anger (2) Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται; - Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να κάνει το στόμα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το μυαλό. Περισσότερα... Περισσότερα...