Ονειροκρίτης | Ερμηνεία – Πόδι

Τα πόδια στο όνειρο έχουν τη διπλή σημασία που εξυπηρετούν και στην πραγματική μας ζωή. Έτσι από τη μία πλευρά είναι το κομμάτι εκείνο του σώματός μας το οποίο λειτουργικά μας κινεί, μα δίνει δηλαδή την ικανότητα να προχωράμε μπροστά με πρακτικό τρόπο, ενώ παράλληλα αποτελεί το στήριγμα πάνω στο οποίο στέκεται το υπόλοιπο σώμα μας.

 

Κατά συνέπεια πολύ γενικά μιλώντας μπορούμε να πούμε ότι γερά και δυνατά πόδια είναι ευνοϊκός οιωνός, ενώ το αντίθετο συμβαίνει στην περίπτωση που τα πόδια μας είναι αδύναμα ή σπασμένα.

 

Προκειμένου να οδηγηθούμε στη σωστή ερμηνεία του ονείρου, λαμβάνουμε υπόψη μας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα πόδια, τη σχέση του εαυτού μας με αυτά καθώς και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που μας δίνει το όνειρο με τη σειρά την οποία εμφανίζονται.

 

Αν δείτε ότι κοιτάζεται τα πόδια σας θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση καθώς κάποιος με ισχυρότερη θέληση θα σας ξεπεράσει. Αντίθετα αν δείτε ότι κοιτάζετε τα πόδια άλλων δρώντας αποφασιστικά θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας εδραιώνοντας τα δικαιώματά σας. Αν τα πόδια των άλλων είναι γυμνά πρόκειται να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα αποδειχθεί πολύτιμη.

 

Αν δείτε ότι θαυμάζετε γυναικεία καλοσχηματισμένα πόδια το όνειρο σας προειδοποιεί να προσέξετε την κρίση σας γιατί χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα.

 

Πόδια δικά σας ή άλλων που φοράνε κάλτσες σημαίνουν ότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο μυστικό.

 

Βρώμικα, ξύλινα ή κομμένα πόδια σημαίνουν ζημιές.

 

Καθαρά και καλοκαμωμένα πόδια προμηνύουν ένα ευτυχισμένο μέλλον με πιστούς φίλους.

 

Αν δείτε ότι πλένετε τα πόδια σας η σημασία του ονείρου εξαρτάτε από αυτά τα οποία προηγήθηκαν και ακολουθούν. Έτσι σε κάποιες περιπτώσεις το όνειρο αυτό προειδοποιεί για εκμετάλλευσή μας από τρίτους, σε άλλες ωστόσο σημαίνει απαλλαγή από στενοχώριες και ανησυχίες.

 

Αν δείτε τα πόδια σας γυμνά προσέχετε γιατί υπάρχει περίπτωση το γέλιο να σας βγει ξινό.

 

Αν σας πατάνε το πόδι θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτά που λέτε καθώς το όνειρο προειδοποιεί ότι μπορεί να βρείτε το μπελά σας για αυτό.

 

Κομμένο πόδι σημαίνει ότι δε θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε κάποια φιλοδοξία σας. Στην περίπτωση που δείτε ότι κόβουν το δικό σας πόδι κάποιος σημαντικός σας φίλος θα απομακρυνθεί από εσάς γεγονός το οποίο πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή σας δυσάρεστα.

 

Σπασμένο πόδι προμηνύει περίοδο δυστυχίας.

 

Αν τα πόδια σας είναι πρησμένα και κόκκινα το όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός καθώς ανάλογα με τον τομέα στον οποίο αναφέρεται προειδοποιεί για μια απότομη αλλαγή της ζωής σας προς το χειρότερο. Μια τέτοια αλλαγή μπορεί να είναι ένα διαζύγιο ή μια απόλυση.

 

Όνειρο στο οποίο τα πόδια μας πονάνε σημαίνει προβλήματα στην οικογενειακή ζωή τα οποία θα σας προκαλέσουν ψυχικό τραύμα.

(Visited 25.842 times, 56 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

book Ποιο βιβλίο θα διάλεγαν τα 12 ζώδια; - Το διάβασμα απελευθερώνει την σκέψη και διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντές μας! Ακόμα και τα ζώδιό μας, μπορεί να μας Περισσότερα... Περισσότερα...
anger (2) Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται; - Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να κάνει το στόμα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το μυαλό. Περισσότερα... Περισσότερα...
tavros Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ταύρος σε απατά; - Ο Ταύρος είναι γενικά ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
Τι κάνουν τα ζώδια στην παραλία; - Θαλασσίτσα, βουτιές, καυτός ήλιος, μαύρισμα, κουτσομπολιό, τάβλι, ρακέτες… και άλλα πολλά.   Ποιες είναι οι συνήθειες των ζωδίων στην Περισσότερα... Περισσότερα...