Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται;

Ζώδια και νεύρα: Πώς αντιδρά το καθένα όταν εξοργίζεται;

Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να κάνει το στόμα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το μυαλό. Μπορούν άραγε τα ζώδια να διαχειριστούν τα νεύρα τους;

 

ΚΡΙΟΣ

Η έλλειψη αυτοκυριαρχίας είναι ένα από τα πιο αρνητικά χαρακτηριστικά του Κριού. Όταν θυμώνει γίνεται άλλος άνθρωπος, φωνάζει, οδύρεται και δεν έχει μέτρο. Από την στιγμή που συμβιώνετε με έναν τέτοιο άνθρωπο, θα πρέπει να μάθετε να κάνετε πίσω σε πολλά. Κατά τα άλλα είναι τα καλύτερα παιδιά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως συγκρατεί τα νεύρα του αλλά για λίγο. Εκεί που είναι σε καλό δρόμο και ηρεμεί τον ίδιο του τον εαυτό, εκεί τα χάνει και μπορεί να σπάσει όλα τα βάζα μέσα στο σπίτι. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, αν συμβιώνετε μαζί του. Ακόμα και αν έχει άδικο μην αντιδικήσετε μαζί του την ώρα του θυμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ξέρουν πολύ καλά να χρησιμοποιούν επιχειρήματα όταν είναι νευριασμένοι με κάτι. Λόγω της συνεχόμενης νοητικής υπερδιέγερσης που βρίσκονται, το νευρικό τους σύστημα είναι έτοιμο πάντα, οπότε αν θυμώσουν θα πουν χοντρά λόγια και δεν θα στην χαρίσουν εύκολα. Ο καλύτερος τρόπος για να τους αντιμετωπίσετε; Να είστε αμετάκλητοι στις απόψεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θυμώνουν και μάλιστα πολύ! Αλλά όχι φανερά, το κρύβουν και το καταχωνιάζουν μέσα τους με μεγάλη μαεστρία. Μπορεί να γίνουν ο μεγαλύτερός σας εχθρός, από την στιγμή που κάποιος βλάψει την οικογένειά τους. Το καλό είναι ότι μπορούν να εκτονώσουν τα νεύρα τους σε δουλειές του σπιτιού.

 

Μάθε πώς να αντιμετωπίζεις την αντίδραση κάθε ζωδίου

ΛΕΩΝ
Τα λιονταράκια μπορεί να αντικατοπτρίζουν την δύναμη, παρόλα αυτά για να την δείξουν στον αντίπαλό τους δεν θα επιλέξουν την βία αλλά έναν απόλυτα διπλωματικό τρόπο που μπορεί να ισοπεδώσει με τα λόγια το άτομο που θα έχουν απέναντί τους. Αν τα πράγματα ξεφύγουν όμως και ο Λέων ξεκινήσει να βρυχάται μην προσπαθήσεις να αναμετρηθείς μαζί του, θα χάσεις σίγουρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εποικοδομητική συζήτηση είναι η λύση σε μία επερχόμενη διαφωνία με έναν Παρθένο. Δεν πρόκειται λοιπόν να σηκώσει το χέρι του σχεδόν ποτέ. Αν ο συνομιλητής του δεν παίρνει από λόγια, τότε αποχωρεί από το πεδίο της μάχης. Για να κατευνάσει τα νεύρα του μπορεί να τον δεις να διαλύει την ηλεκτρική σκούπα και να την ξαναφτιάχνει από την αρχή για να εκτονωθεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Συγκαταβατικό πολύ ζώδιο, το οποίο απεχθάνεται τους καυγάδες. Αν κάποιος αρχίσει τις φωνές ο ζυγός μάλλον θα αποχωρήσει από την συζήτηση και θα αφήσει τον συνομιλητή του να φωνάζει μόνος του. Παρά την ήρεμη φύση του, είναι άτομο που εκνευρίζει τους γύρω του λόγω της έντονης αναποφασιστικότητάς του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν έχει τα νεύρα του, τότε αυτό φαίνεται, αφού η όψη του γίνεται πολύ αινιγματική και η ψυχοσύνθεση του πολύ σκοτεινή. Μην τον ρωτήσεις «τι έχεις» γιατί είναι η ερώτηση που μπορεί να τον κάνει να νευριάσει ακόμα περισσότερο. Για να μην βιώσετε λοιπόν έναν τραγικό εφιάλτη, πάρτε τον με το καλό!

 

ΜΑΘΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα λέγαμε ότι συναγωνίζεται μέχρι και τον Κριό. Το επιπλέον χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορεί να γίνει και βωμολόχος, ξεστομίζοντας καμιά «καλή» βρισιά. Καταπιέζεται μέσα από τον διάλογο, για αυτό αν κάνει μεταβολή ανοίξει την πόρτα και φύγει μην τον εμποδίσετε. Το χρειάζεται!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θυμώνουν με καταστάσεις που οι άλλοι μπορεί και να μην τις θεωρούν τίποτα ιδιαίτερο. Για παράδειγμα η ασέβεια προς το χρήμα και η ασύδοτη σπατάλη του, μπορεί να τους οδηγήσει σε εκρήξεις θυμού. Τις πιο πολλές φορές θα κρύψουν τον φόβο τους, μέσα από χιουμοριστικές ατάκες, κάνοντας τον άλλον να νομίζει ότι είναι καλά. Αν ο θυμός τους ξεχειλίσει, τότε καλύτερα να μην είσαι μπροστά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχει το ταλέντο να ηρεμεί τα πνεύματα και να μην προκαλεί αντιδράσεις. Αν νιώσει ότι κάτι πάει να περιορίσει την ελευθερία του, τότε χωρίς καμία εξήγηση ανοίγει την πόρτα και φεύγει, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά και συγχύσεις. Αν κάποιος τον πάρει με το καλό, τότε ηρεμεί!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ιχθείς όταν νευριάζουν κάνουν κακό στον εαυτό τους, αφού καλλιεργούν μέσα τους μία φθορά. Αυτό που τους πειράζει περισσότερο είναι τα λόγια που μπορεί να πει κάποιος προς το πρόσωπό τους. Αμέσως μπορεί να το ξεχάσουν αν αυτός που τους έχει προκαλέσει τα αρνητικά συναισθήματα, τους κάνει ένα δωράκι ή τους μιλήσει με κατανόηση.

(Visited 2.301 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

cancer Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Καρκίνος; - Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε μια κατάσταση κρίσης, είναι να Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos6 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ζυγός; - Ο Ζυγός πληγώνεται από ένα χωρισμό. Ωστόσο η κοινωνική του φύση είναι βέβαιο ότι θα το κάνει να ξεχαστεί Περισσότερα... Περισσότερα...
ekloges Ζώδια με λίγο… χιούμορ: Πώς ψηφίζουν άραγε τα ζώδια; - Όλοι λίγο πολύ θα έχουμε διαβάσει για τα ιδανικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και για τις παραξενιές τους ή τα Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_157501037 Πως να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Ταύρο - Οι Ταύροι κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης, είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Η πάντα ευγενική συμπεριφορά τους, πολλές φορές Περισσότερα... Περισσότερα...