Πως να κατακτήσετε έναν Δίδυμο;

Πως να κατακτήσετε έναν Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι, γυναίκες και άντρες, δεν είναι το υπόδειγμα σταθερότητας στις ερωτικές τους σχέσεις. Ακόμα και αν έχουν δεσμευτεί, τους αρέσει το φλερτ, η επικοινωνία με όλους -ακόμα και αν δεν ανήκουν στην κουλτούρα τους-. Για αυτόν τον λόγο οι επιτυχίες τους, ειδικά στον ερωτικό τομέα, είναι πολλές και συχνά ένας Δίδυμος θα διεκδικείται από πολλούς θαυμαστές ή θαυμάστριες.
 
Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να είναι αντικείμενο και του δικού σας πόθου, ένας Δίδυμος. Θα περάσετε καλά, αρκεί να μην κάνετε ζήλιες και σκηνές «ξεκατινιάσματος» εκεί που δεν υπάρχει λόγος.
 
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 8 τρόπους για να κινήσετε εύκολα το ενδιαφέρον του Δίδυμου:
 
1. Κάντε την επικοινωνία –και μάλιστα την επιτυχημένη- μέρος της καθημερινότητάς σας. Να είστε δεκτικοί στο να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και να αποκομίζετε εμπειρίες από αυτούς.
 
2. Δείξτε προσοχή σε αυτά που λέει, ακόμα και αν βομβαρδίζεστε καθημερινά από τις συνεχείς πληροφορίες του.
 
3. Το κους κους μαζί με τον πρωινό καφέ, είναι μία πολύ καλή ιδέα για να ξεκινήσετε την μέρα με έναν Δίδυμο.
 
4. Ρωτήστε τον πράγματα που δεν γνωρίζετε, εκθειάζοντας παράλληλα τις γνώσεις του και την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται γρήγορα κάτι καινούργιο.
 
5. Μην είστε αρνητικοί στο να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο σεξ.
 
6. Μην μπουχτίζετε αν το κινητό του χτυπάει συνεχώς και μην τον ρωτάτε με ύφος που στέλνει μηνύματα και με ποιον μιλάει.
 
7. Μην τον αναγκάζετε ή τον προδιαθέτετε να κάθεται σε ένα μέρος για πολύ ώρα, για παράδειγμα όταν βγαίνετε έξω. Του αρέσει να οργώνει τα μπαράκια.
 
8. Μην του υπενθυμίζεις συνεχώς σαν αρνητικό, το γεγονός ότι άλλα λέει το πρωί και άλλα λέει το βράδυ. Θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σας κάποια στιγμή.

(Visited 468 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

virgo Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Παρθένο; - Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της γυναίκας Παρθένου;   Αποζητάει πάντα το τέλειο. Διάλεξε δώρα για αυτήν, έχοντας πάντα αυτό Περισσότερα... Περισσότερα...
stones Κρυσταλλογραφία: Ποια είναι τα αγαπημένα πετρώματα του κάθε ζωδίου; - Κριός: Αιμοστάτης, βαθύς πράσινος λίθος που αυξάνει την οικογενειακή γαλήνη.   Ταύρος: Λάπις Λάζουλι, που χαρίζει σιγουριά και ενισχύει Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_140322394 Ερμής Ανάδρομος στον Υδροχόο: Και τώρα τι κάνουμε; - Νιώθεις ότι ξαφνικά πολλά πράγματα σε δυσκολεύουν και η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη;   Πολλά από όσα ξεκινάς Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζουν οι Δίδυμοι; - Οι Δίδυμοι, ως μεταβλητό ζώδιο, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα στις καινούργιες καταστάσεις όσο δύσκολες κι αν είναι Περισσότερα... Περισσότερα...