Πως να κατακτήσετε έναν Δίδυμο;

Πως να κατακτήσετε έναν Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι, γυναίκες και άντρες, δεν είναι το υπόδειγμα σταθερότητας στις ερωτικές τους σχέσεις. Ακόμα και αν έχουν δεσμευτεί, τους αρέσει το φλερτ, η επικοινωνία με όλους -ακόμα και αν δεν ανήκουν στην κουλτούρα τους-. Για αυτόν τον λόγο οι επιτυχίες τους, ειδικά στον ερωτικό τομέα, είναι πολλές και συχνά ένας Δίδυμος θα διεκδικείται από πολλούς θαυμαστές ή θαυμάστριες.
 
Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να είναι αντικείμενο και του δικού σας πόθου, ένας Δίδυμος. Θα περάσετε καλά, αρκεί να μην κάνετε ζήλιες και σκηνές «ξεκατινιάσματος» εκεί που δεν υπάρχει λόγος.
 
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 8 τρόπους για να κινήσετε εύκολα το ενδιαφέρον του Δίδυμου:
 
1. Κάντε την επικοινωνία –και μάλιστα την επιτυχημένη- μέρος της καθημερινότητάς σας. Να είστε δεκτικοί στο να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και να αποκομίζετε εμπειρίες από αυτούς.
 
2. Δείξτε προσοχή σε αυτά που λέει, ακόμα και αν βομβαρδίζεστε καθημερινά από τις συνεχείς πληροφορίες του.
 
3. Το κους κους μαζί με τον πρωινό καφέ, είναι μία πολύ καλή ιδέα για να ξεκινήσετε την μέρα με έναν Δίδυμο.
 
4. Ρωτήστε τον πράγματα που δεν γνωρίζετε, εκθειάζοντας παράλληλα τις γνώσεις του και την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται γρήγορα κάτι καινούργιο.
 
5. Μην είστε αρνητικοί στο να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο σεξ.
 
6. Μην μπουχτίζετε αν το κινητό του χτυπάει συνεχώς και μην τον ρωτάτε με ύφος που στέλνει μηνύματα και με ποιον μιλάει.
 
7. Μην τον αναγκάζετε ή τον προδιαθέτετε να κάθεται σε ένα μέρος για πολύ ώρα, για παράδειγμα όταν βγαίνετε έξω. Του αρέσει να οργώνει τα μπαράκια.
 
8. Μην του υπενθυμίζεις συνεχώς σαν αρνητικό, το γεγονός ότι άλλα λέει το πρωί και άλλα λέει το βράδυ. Θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σας κάποια στιγμή.

(Visited 491 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η απόλυτη χημεία… ποια ζώδια την έχουν; - Κριός. Εκρηκτική και ενθουσιώδης προσωπικότητα. Ιδανικό ταίρι Λέων, το σεξ μεταξύ σας θα είναι εξαιρετικό! Προσοχή γιατί και οι Περισσότερα... Περισσότερα...
scorpio Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Σκορπιός; - Αν όλα τα υπόλοιπα ζώδια δουν την οικονομική κρίση σαν κάτι που περιορίζει τις δυνατότητες τους και ως κάτι Περισσότερα... Περισσότερα...
sinaisthima Συναίσθημα ή λογική; Τι επιλέγουν τα πρώτα έξι ζώδια; - Στην ζωή μας πολλές φορές βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, το οποίο οδηγεί άλλες φορές σε λογική και άλλες σε Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes (2) Που θα πας διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σου; Μέρος 1ο - Όπου και να είστε μετράει η παρέα ή μήπως έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις για τον προορισμό σας; Τι απαντάει το Περισσότερα... Περισσότερα...