Πως να κατακτήσετε έναν Δίδυμο;

Πως να κατακτήσετε έναν Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι, γυναίκες και άντρες, δεν είναι το υπόδειγμα σταθερότητας στις ερωτικές τους σχέσεις. Ακόμα και αν έχουν δεσμευτεί, τους αρέσει το φλερτ, η επικοινωνία με όλους -ακόμα και αν δεν ανήκουν στην κουλτούρα τους-. Για αυτόν τον λόγο οι επιτυχίες τους, ειδικά στον ερωτικό τομέα, είναι πολλές και συχνά ένας Δίδυμος θα διεκδικείται από πολλούς θαυμαστές ή θαυμάστριες.
 
Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να είναι αντικείμενο και του δικού σας πόθου, ένας Δίδυμος. Θα περάσετε καλά, αρκεί να μην κάνετε ζήλιες και σκηνές «ξεκατινιάσματος» εκεί που δεν υπάρχει λόγος.
 
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 8 τρόπους για να κινήσετε εύκολα το ενδιαφέρον του Δίδυμου:
 
1. Κάντε την επικοινωνία –και μάλιστα την επιτυχημένη- μέρος της καθημερινότητάς σας. Να είστε δεκτικοί στο να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και να αποκομίζετε εμπειρίες από αυτούς.
 
2. Δείξτε προσοχή σε αυτά που λέει, ακόμα και αν βομβαρδίζεστε καθημερινά από τις συνεχείς πληροφορίες του.
 
3. Το κους κους μαζί με τον πρωινό καφέ, είναι μία πολύ καλή ιδέα για να ξεκινήσετε την μέρα με έναν Δίδυμο.
 
4. Ρωτήστε τον πράγματα που δεν γνωρίζετε, εκθειάζοντας παράλληλα τις γνώσεις του και την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται γρήγορα κάτι καινούργιο.
 
5. Μην είστε αρνητικοί στο να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο σεξ.
 
6. Μην μπουχτίζετε αν το κινητό του χτυπάει συνεχώς και μην τον ρωτάτε με ύφος που στέλνει μηνύματα και με ποιον μιλάει.
 
7. Μην τον αναγκάζετε ή τον προδιαθέτετε να κάθεται σε ένα μέρος για πολύ ώρα, για παράδειγμα όταν βγαίνετε έξω. Του αρέσει να οργώνει τα μπαράκια.
 
8. Μην του υπενθυμίζεις συνεχώς σαν αρνητικό, το γεγονός ότι άλλα λέει το πρωί και άλλα λέει το βράδυ. Θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σας κάποια στιγμή.

(Visited 504 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

couple (3) 3 λόγοι για να εκνευρίσετε κάθε ζώδιο - Κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του…ας δούμε τι μπορεί να κάνει έξω φρενών κάθε ζώδιο.   Κριός: 1. Όταν Περισσότερα... Περισσότερα...
stones Κρυσταλλογραφία: Ποια είναι τα αγαπημένα πετρώματα του κάθε ζωδίου; - Κριός: Αιμοστάτης, βαθύς πράσινος λίθος που αυξάνει την οικογενειακή γαλήνη.   Ταύρος: Λάπις Λάζουλι, που χαρίζει σιγουριά και ενισχύει την Περισσότερα... Περισσότερα...
car (2) Τι είδους αμάξια προτιμάτε να οδηγείτε ανάλογα με το ζώδιό σας; - Κριός. Σίγουρα θα επιλέξει ένα αμάξι που να είναι κόκκινο και το τελευταίο μοντέλο. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η επιτάχυνση, Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_141272365 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Παρθένο - Ευγενικός και ντροπαλός, ο Παρθένος σίγουρα χρειάζεται ένα ραντεβού μακριά από οτιδήποτε extreme.   Τα άτομα τα οποία ανήκουν σε Περισσότερα... Περισσότερα...