Πως να κατακτήσετε έναν Λέοντα

Πως να κατακτήσετε έναν Λέοντα

Γίνεται λόγος για τις ντίβες του ζωδιακού κύκλου. Εξαιρετικά γενναιόδωροι, τους αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύουν και φυσικά να τους θαυμάζουν. Αν θέλετε να κατακτήσετε είτε έναν άντρα, είτε μια γυναίκα Λέοντα, ένας σίγουρος τρόπος είναι να πάτε για ψώνια και φυσικά να χαλάσετε πολλά…πάρα πολλά χρήματα. Τα ψώνια είναι το αγαπημένο του σπορ.

Είναι Λέων; Μάθε πόσο ταιριάζετε

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει τρόπος να τον υποτάξεις και να τον κατακτήσεις γιατί μάλλον θα το κάνει πρώτος. Ως γνήσιος Λέοντας δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αποπλανήσει. Ωστόσο, αν ακόμα έχετε βάλει στόχο να τον κατακτήσετε εμείς σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές για να γίνει ο στόχος σας πιο εφικτός.

 

  • Δείξε του τον θαυμασμό σου και αποθέωσέ τον. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν Λέοντα.
  • Υπέκυψε στις επιθυμίες του και κρύψε κάθε σου προσδοκία. Αυτό που αναζητά ένας Λέοντας είναι να έχει το πάνω χέρι στα πάντα.
  • Ποτέ μην του κάνεις παρατηρήσεις. Ποιός είσαι εσύ άλλωστε που μπορείς να κριτικάρεις έναν Λέοντα;
  • Πήγαινε μαζί του στο Θέατρο, στο Σινεμά ακόμα και στα μπουζούκια. Δείξτε του ότι ξέρεις να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι την ζωή.
  • Φυσικά γέλασε με κάθε του αστείο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τον κατακτήσετε με το να γελάτε με αυτά που λέει.
  • Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση στο έπακρο. Θέλετε να κατακτήσετε έναν Λέοντα για αυτό κερδίστε τον πρώτα με την εξωτερική σας εμφάνιση.
  • Γοητεύστε τον με το μυαλό σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Λέοντες διακρίνονται για την εξαιρετική τους επιχειρηματολογία και την κριτική σκέψη, για αυτό πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι πριν τους αμφισβητήσετε.
(Visited 2.595 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

money (2) Πόσο σπάταλα είναι τα ζώδια; - Κριός: Ξοδεύετε αρκετά χρήματα, χωρίς δεύτερη σκέψη, όχι μόνο για προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και για δώρα σε αγαπημένα Περισσότερα... Περισσότερα...
zodiac Ποια ζώδια ταιριάζουν καρμικά; - Παραδοσιακά τα ζώδια τα οποία ονομάζονται καρμικά είναι ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Κάθε ζώδιο κουβαλάει βιώματα και Περισσότερα... Περισσότερα...
beauty (2) Astro…beauty tips! Μέρος 2ο - Ζυγός: Προσέχετε πάρα πολύ την εξωτερική σας εμφάνιση και κυρίως το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ξοδέψετε ακόμα και τον Περισσότερα... Περισσότερα...
pisces Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Ιχθύ; - Πως μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα στη δουλειά σου με αφεντικό έναν Ιχθύ;   Είναι βέβαιο ότι μπορείς να το Περισσότερα... Περισσότερα...