Πως να κατακτήσετε έναν Λέοντα

Πως να κατακτήσετε έναν Λέοντα

Γίνεται λόγος για τις ντίβες του ζωδιακού κύκλου. Εξαιρετικά γενναιόδωροι, τους αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύουν και φυσικά να τους θαυμάζουν. Αν θέλετε να κατακτήσετε είτε έναν άντρα, είτε μια γυναίκα Λέοντα, ένας σίγουρος τρόπος είναι να πάτε για ψώνια και φυσικά να χαλάσετε πολλά…πάρα πολλά χρήματα. Τα ψώνια είναι το αγαπημένο του σπορ.

Είναι Λέων; Μάθε πόσο ταιριάζετε

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει τρόπος να τον υποτάξεις και να τον κατακτήσεις γιατί μάλλον θα το κάνει πρώτος. Ως γνήσιος Λέοντας δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αποπλανήσει. Ωστόσο, αν ακόμα έχετε βάλει στόχο να τον κατακτήσετε εμείς σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές για να γίνει ο στόχος σας πιο εφικτός.

 

  • Δείξε του τον θαυμασμό σου και αποθέωσέ τον. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν Λέοντα.
  • Υπέκυψε στις επιθυμίες του και κρύψε κάθε σου προσδοκία. Αυτό που αναζητά ένας Λέοντας είναι να έχει το πάνω χέρι στα πάντα.
  • Ποτέ μην του κάνεις παρατηρήσεις. Ποιός είσαι εσύ άλλωστε που μπορείς να κριτικάρεις έναν Λέοντα;
  • Πήγαινε μαζί του στο Θέατρο, στο Σινεμά ακόμα και στα μπουζούκια. Δείξτε του ότι ξέρεις να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι την ζωή.
  • Φυσικά γέλασε με κάθε του αστείο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τον κατακτήσετε με το να γελάτε με αυτά που λέει.
  • Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση στο έπακρο. Θέλετε να κατακτήσετε έναν Λέοντα για αυτό κερδίστε τον πρώτα με την εξωτερική σας εμφάνιση.
  • Γοητεύστε τον με το μυαλό σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Λέοντες διακρίνονται για την εξαιρετική τους επιχειρηματολογία και την κριτική σκέψη, για αυτό πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι πριν τους αμφισβητήσετε.
(Visited 1.297 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

horoscopes Τι σημαίνει τελικά ο Ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο; - Ωροσκόπος στον Κριό: Θυμώνεις γρήγορα, όμως εξίσου γρήγορα ξεχνάς και το θυμό σου. Είσαι δημοφιλής στην κοινωνική σου ζωή Περισσότερα... Περισσότερα...
sinaisthima Συναίσθημα ή λογική; Τι επιλέγουν τα πρώτα έξι ζώδια; - Στην ζωή μας πολλές φορές βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, το οποίο οδηγεί άλλες φορές σε λογική και άλλες σε Περισσότερα... Περισσότερα...
noikokyra Πόσο νοικοκυρές είστε ανάλογα με το ζώδιό σας | Μέρος 1ο - Είστε από τις παραδοσιακές γυναίκες στο νοικοκυριό; Θέλετε να έχετε την βοήθεια άλλων; Μήπως μοιράζεστε όλες τις δουλειές με Περισσότερα... Περισσότερα...
mars Ποιες ζωδιακές θέσεις θεωρούνται δυνατές για τον πλανήτη Άρη; - Η θέση του Άρη στο γενέθλιο χάρτη μας μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό μας σε Περισσότερα... Περισσότερα...