Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο

Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο

Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου υποδηλώνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Το κάθε ζώδιο έχει πολύ ιδιαίτερα γνωρίσματα, τα οποία μεταφέρονται και στον τρόπο διασκέδασής του, επιδεικνύοντας τις προτιμήσεις του.
 
ΚΡΙΟΣ
Μία Κυριακή γεμάτη αγώνες ποδοσφαίρου, μπορεί να κάνει έναν Κριό πραγματικά να το διασκεδάζει. Μία βόλτα στο Λούνα Παρκ είναι επίσης μία καλή ιδέα για να δοκιμάσει τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια που υπάρχουν, τα οποία συνήθως κρίνονται ακατάλληλα για κάτω των 18. Τέλος, δεν θα έλεγε όχι αν ήταν θεατής αγώνων αυτοκινήτων, αφού η ταχύτητα είναι το στοιχείο του.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Δεν νοείται διασκέδαση για έναν Ταύρο, που να μην περιλαμβάνει σε κάποιο στάδιο της εξόδου και φαγητό. Ο Ταύρος είναι σίγουρα ο τύπος που μπορεί να φύγει κάποια στιγμή από το club για να πεταχτεί στο απέναντι fast food να φάει και να ξαναέρθει. Ως διασκέδαση εκλαμβάνει και ένα spa. Αγαπώντας τον εαυτό του, συχνά του προσφέρει τέτοια δώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι «μπαρότσαρκες» είναι το φόρτε του! Το να βρεθεί σε κάποιο πάρτυ με 100 καλεσμένους είναι το καλύτερό του. Θα κοινωνικοποιηθεί και θα χορέψει με την ψυχή του. Επίσης, διασκέδαση για αυτόν είναι και το shopping, όχι σε ότι αφορά ρούχα και παπούτσια, αλλά gadget κ.τ.λ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, είναι για αυτόν το καλύτερο, ειδικά αν πρόκειται για μαζώξεις που έχουν να κάνουν με κάποιον σκοπό, όπως π.χ. γενέθλια, γάμος. Από την άλλη μία κοινωνική υποχρέωση δεν θα είναι για αυτόν ένα αγκάθι το πρωί της Κυριακής, αλλά θα τον ξυπνήσει ευχάριστα και με όρεξη.
 
ΛΕΩΝ
Μάλλον τα πολύβουα νυχτερινά κέντρα έχουν φτιαχτεί για τους Λέοντες επί γης. Και συνήθως βρίσκονται πρώτο τραπέζι πίστα. Μία κινηματογραφική παραγωγή με ήρωες και βασιλιάδες είναι επίσης μία πηγή ευχαρίστησης μία καθημερινή μέρα. Τέλος, ένα κέντρο αισθητικής πάντα θα τον περιμένει για την καθιερωμένη ανανέωση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος μπορεί να διασκεδάσει σε διάφορα μέρη, αρκεί να υπάρχει τροφή για την πνευματική του καλλιέργεια. Σχεδόν το Α και το Ω της ζωής του. Τα εγκαίνια μουσείων, οι συναυλίες μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό και άλλες παρόμοιες καταστάσεις είναι το φόρτε του. Αν διαλέξει να μείνει σπίτι, τότε θα δει σειρές, θα πλύνει το αυτοκίνητό του και μπορεί να κάνει και μία γενική καθαριότητα στο γκαράζ.

(Visited 1.368 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

coffee Ποιος καφές σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας; (Μέρος 2ο) - Μέρος 2ο Ζυγός: Δίνει προσοχή ακόμη και στην εμφάνιση που θα έχει ο καφές του. Είναι τελειομανής ακόμη και Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos6 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ζυγός; - Ο Ζυγός πληγώνεται από ένα χωρισμό. Ωστόσο η κοινωνική του φύση είναι βέβαιο ότι θα το κάνει να ξεχαστεί Περισσότερα... Περισσότερα...
nero Η «μαντάμ Ζαΐρα» συμβουλεύει τα ζώδια του νερού - Τα ζώδια στα οποία κυρίαρχο στοιχείο είναι το νερό, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.   Το Περισσότερα... Περισσότερα...
saggitarius Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Τοξότη; - Πώς να κτίσεις μια καλή σχέση με το αφεντικό σου;   Τι είναι αυτό το οποίο περιμένει από εσένα; Περισσότερα... Περισσότερα...