Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο

Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο

Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου υποδηλώνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Το κάθε ζώδιο έχει πολύ ιδιαίτερα γνωρίσματα, τα οποία μεταφέρονται και στον τρόπο διασκέδασής του, επιδεικνύοντας τις προτιμήσεις του.
 
ΚΡΙΟΣ
Μία Κυριακή γεμάτη αγώνες ποδοσφαίρου, μπορεί να κάνει έναν Κριό πραγματικά να το διασκεδάζει. Μία βόλτα στο Λούνα Παρκ είναι επίσης μία καλή ιδέα για να δοκιμάσει τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια που υπάρχουν, τα οποία συνήθως κρίνονται ακατάλληλα για κάτω των 18. Τέλος, δεν θα έλεγε όχι αν ήταν θεατής αγώνων αυτοκινήτων, αφού η ταχύτητα είναι το στοιχείο του.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Δεν νοείται διασκέδαση για έναν Ταύρο, που να μην περιλαμβάνει σε κάποιο στάδιο της εξόδου και φαγητό. Ο Ταύρος είναι σίγουρα ο τύπος που μπορεί να φύγει κάποια στιγμή από το club για να πεταχτεί στο απέναντι fast food να φάει και να ξαναέρθει. Ως διασκέδαση εκλαμβάνει και ένα spa. Αγαπώντας τον εαυτό του, συχνά του προσφέρει τέτοια δώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι «μπαρότσαρκες» είναι το φόρτε του! Το να βρεθεί σε κάποιο πάρτυ με 100 καλεσμένους είναι το καλύτερό του. Θα κοινωνικοποιηθεί και θα χορέψει με την ψυχή του. Επίσης, διασκέδαση για αυτόν είναι και το shopping, όχι σε ότι αφορά ρούχα και παπούτσια, αλλά gadget κ.τ.λ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, είναι για αυτόν το καλύτερο, ειδικά αν πρόκειται για μαζώξεις που έχουν να κάνουν με κάποιον σκοπό, όπως π.χ. γενέθλια, γάμος. Από την άλλη μία κοινωνική υποχρέωση δεν θα είναι για αυτόν ένα αγκάθι το πρωί της Κυριακής, αλλά θα τον ξυπνήσει ευχάριστα και με όρεξη.
 
ΛΕΩΝ
Μάλλον τα πολύβουα νυχτερινά κέντρα έχουν φτιαχτεί για τους Λέοντες επί γης. Και συνήθως βρίσκονται πρώτο τραπέζι πίστα. Μία κινηματογραφική παραγωγή με ήρωες και βασιλιάδες είναι επίσης μία πηγή ευχαρίστησης μία καθημερινή μέρα. Τέλος, ένα κέντρο αισθητικής πάντα θα τον περιμένει για την καθιερωμένη ανανέωση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος μπορεί να διασκεδάσει σε διάφορα μέρη, αρκεί να υπάρχει τροφή για την πνευματική του καλλιέργεια. Σχεδόν το Α και το Ω της ζωής του. Τα εγκαίνια μουσείων, οι συναυλίες μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό και άλλες παρόμοιες καταστάσεις είναι το φόρτε του. Αν διαλέξει να μείνει σπίτι, τότε θα δει σειρές, θα πλύνει το αυτοκίνητό του και μπορεί να κάνει και μία γενική καθαριότητα στο γκαράζ.

(Visited 1.458 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

scorpio Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Σκορπιό; - Τι χρειάζεται να ξέρεις ώστε να γίνεις πιο αποτελεσματικός στη σχέση σου με το αφεντικό σου;   Δες παρακάτω Περισσότερα... Περισσότερα...
fun Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο - Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου υποδηλώνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Το κάθε ζώδιο έχει πολύ ιδιαίτερα Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (3) Συμβαδίζει η διατροφή σου με το ζώδιό σου; - Οι διατροφικές συνήθειες είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας στις μέρες μας που η παχυσαρκία είναι ολοένα και περισσότερο έκδηλη. Περισσότερα... Περισσότερα...
gimnastiki Ήρθε η ώρα για γυμναστική… Γυμνάσου ανάλογα με το ζώδιό σου! - Κριός. Αγαπά τα ομαδικά αθλήματα και φυσικά θέλει να είναι ο αρχηγός στην ομάδα του. Προτείνονται: ποδόσφαιρό, βόλεϊ, τένις Περισσότερα... Περισσότερα...