Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο

Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 1ο

Ο τρόπος διασκέδασης του κάθε ζωδίου υποδηλώνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Το κάθε ζώδιο έχει πολύ ιδιαίτερα γνωρίσματα, τα οποία μεταφέρονται και στον τρόπο διασκέδασής του, επιδεικνύοντας τις προτιμήσεις του.
 
ΚΡΙΟΣ
Μία Κυριακή γεμάτη αγώνες ποδοσφαίρου, μπορεί να κάνει έναν Κριό πραγματικά να το διασκεδάζει. Μία βόλτα στο Λούνα Παρκ είναι επίσης μία καλή ιδέα για να δοκιμάσει τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια που υπάρχουν, τα οποία συνήθως κρίνονται ακατάλληλα για κάτω των 18. Τέλος, δεν θα έλεγε όχι αν ήταν θεατής αγώνων αυτοκινήτων, αφού η ταχύτητα είναι το στοιχείο του.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Δεν νοείται διασκέδαση για έναν Ταύρο, που να μην περιλαμβάνει σε κάποιο στάδιο της εξόδου και φαγητό. Ο Ταύρος είναι σίγουρα ο τύπος που μπορεί να φύγει κάποια στιγμή από το club για να πεταχτεί στο απέναντι fast food να φάει και να ξαναέρθει. Ως διασκέδαση εκλαμβάνει και ένα spa. Αγαπώντας τον εαυτό του, συχνά του προσφέρει τέτοια δώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι «μπαρότσαρκες» είναι το φόρτε του! Το να βρεθεί σε κάποιο πάρτυ με 100 καλεσμένους είναι το καλύτερό του. Θα κοινωνικοποιηθεί και θα χορέψει με την ψυχή του. Επίσης, διασκέδαση για αυτόν είναι και το shopping, όχι σε ότι αφορά ρούχα και παπούτσια, αλλά gadget κ.τ.λ.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, είναι για αυτόν το καλύτερο, ειδικά αν πρόκειται για μαζώξεις που έχουν να κάνουν με κάποιον σκοπό, όπως π.χ. γενέθλια, γάμος. Από την άλλη μία κοινωνική υποχρέωση δεν θα είναι για αυτόν ένα αγκάθι το πρωί της Κυριακής, αλλά θα τον ξυπνήσει ευχάριστα και με όρεξη.
 
ΛΕΩΝ
Μάλλον τα πολύβουα νυχτερινά κέντρα έχουν φτιαχτεί για τους Λέοντες επί γης. Και συνήθως βρίσκονται πρώτο τραπέζι πίστα. Μία κινηματογραφική παραγωγή με ήρωες και βασιλιάδες είναι επίσης μία πηγή ευχαρίστησης μία καθημερινή μέρα. Τέλος, ένα κέντρο αισθητικής πάντα θα τον περιμένει για την καθιερωμένη ανανέωση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος μπορεί να διασκεδάσει σε διάφορα μέρη, αρκεί να υπάρχει τροφή για την πνευματική του καλλιέργεια. Σχεδόν το Α και το Ω της ζωής του. Τα εγκαίνια μουσείων, οι συναυλίες μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό και άλλες παρόμοιες καταστάσεις είναι το φόρτε του. Αν διαλέξει να μείνει σπίτι, τότε θα δει σειρές, θα πλύνει το αυτοκίνητό του και μπορεί να κάνει και μία γενική καθαριότητα στο γκαράζ.

(Visited 1.307 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σχέση έχουν με το χρήμα τα ζώδια του νερού; - Η σχέση των ανθρώπων με το χρήμα είναι πολύ περίεργη, αν λάβουμε υπόψιν δύο στοιχεία εκ διαμέτρου αντίθετα. Την Περισσότερα... Περισσότερα...
students Τα φοιτητικά σπίτια… τι θέλει το κάθε ζώδιο; | ΜΕΡΟΣ 1ο - Οι Πανελλαδικές εξετάσεις μόλις τελείωσαν και η φοιτητική ζωή μόλις ξεκινά…Ας δούμε ποιο είναι το ιδανικό φοιτητικό σπίτι για Περισσότερα... Περισσότερα...
friends (2) Ζώδια και φιλία – Ποιος είναι ο αστρικός σας κολλητός; - ΚΡΙΟΣ  Οπως και στην καθημερινότητά του έτσι και στην φιλία του είναι επιθετικός και παρορμητικός. Δεν κρατάει φιλίες για Περισσότερα... Περισσότερα...
friends «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους; - Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε Περισσότερα... Περισσότερα...