Πως περνούν καλά τα ζώδια; | Μέρος 2ο

Οι ιδιαίτερες προτιμήσεις των τελευταίων έξι του ζωδιακού, είναι παρακάτω:
 
ΖΥΓΟΣ
 
Όπου κορυφαία αισθητική και ένας Ζυγός! Τα καλόγουστα lounge στέκια είναι το κατεξοχήν μέρος που επιλέγει το ζώδιο αυτό για να περνάει καλά. Ειδικά αν είναι τριγύρω και διάφοροι διανοούμενοι, τόσο το καλύτερο. Εντάξει, μπορεί το πρωινό του να μην είναι στο Tiffany’s αλλά θα αξίζει τον κόπο. Όλη αυτή η πολυτέλεια, άλλωστε φαίνεται από την εξωτερική του εμφάνιση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Η διασκέδαση του Σκορπιού δεν είναι κοινότυπη! Είναι μία αφορμή για ψυχολογικές εμβαθύνσεις αλλά και για να ανακαλύψει τα κους-κους της παρέας. Τα μέρη που συχνάζει συνήθως έχουν κάτι από μυστήριο, αλλόκοτα σκηνικά….είναι σαν στοιχειωμένα, εν ολίγοις. Μην τον κοροϊδέψεις μόνο, την έβαψες!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Μέσα στις πραγματικές απολαύσεις για έναν Τοξότη, είναι: Κάποιες παρτίδες paintball, αλεξίπτωτα πλαγιάς κ.τ.λ. Αγαπάει και το σινεμά! Αρκεί η ταινία να είναι blockbuster και να έχει βγει σε 3D. Διασκεδάζει πραγματικά, όταν είναι έτοιμος να κλείσει ένα ταξίδι. Θα προτιμήσει να κάνει οικονομία για δύο μήνες, ακόμα και αν πρόκειται να αποδράσει μόνο για 5 μέρες σε ένα εξωτικό μέρος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Θα το διασκεδάσει πηγαίνοντας σε μία ημερίδα επιχειρηματικότητας, αφού η ζωή περιτριγυρίζεται από business! Θα περάσει τέλεια, ακόμα και αν μείνει σπίτι του, κάνοντας την δουλειά που έχει από το γραφείο του.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Δεν του αρέσει το σπίτι! Απολαμβάνει εξόδους με πολλά άτομα ακόμα και αν συναναστρέφεται μόνο με αγνώστους. Κάτι άλλο που σίγουρα τον γεμίζει είναι ο εθελοντισμός και οι διαδηλώσεις. Τα μεταφυσικά του ενδιαφέροντα σίγουρα θα τον οδηγήσουν συχνά στους Δελφούς και την Ακρόπολη.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Του αρέσουν τα θεάματα και θα πήγαινε ευχαρίστως σινεμά ή θέατρο 2-3 φορές την εβδομάδα. Αρκεί να είναι μελό, με όλη την σημασία της λέξης! Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες του οι έξοδοι έχουν και το αλκοόλ μέσα. Το απολαμβάνει ακόμα και στον καναπέ του σπιτιού του.

(Visited 1.246 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

venus Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού - Όπως είναι γνωστό τόσο κατά την ελληνική όσο και κατά την ρωμαϊκή αρχαιότητα η Αφροδίτη είναι η θεά της Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini Με τι εκνευρίζονται τα ζώδια του αέρα; - Λένε ότι για να μάθεις καλά κάποιον, ο καλύτερος τρόπος είναι να τον εκνευρίσεις! Ο θυμός και τα νεύρα Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_157503038 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Τοξότη - Όποιος έχει έστω και μια φορά στη ζωή του συναντήσει ένα Τοξότη γνωρίζει δύο πράγματα:   Πρώτον, τρελαίνονται για Περισσότερα... Περισσότερα...
friends (2) Ζώδια και φιλία – Ποιος είναι ο αστρικός σας κολλητός; - ΚΡΙΟΣ  Οπως και στην καθημερινότητά του έτσι και στην φιλία του είναι επιθετικός και παρορμητικός. Δεν κρατάει φιλίες για Περισσότερα... Περισσότερα...