Πως θα ήταν αν τα ζώδια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας;

Πως θα ήταν αν τα ζώδια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας;

Αν ο ζωδιακός κύκλος ήταν μια οικογένεια…..ποια μέλη της οικογένειας θα ήταν; Ιδού η απάντηση ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου:

Κριός: Ο θείος που έχει αλλάξει παραπάνω από 4 αυτοκίνητα μέσα σε έξι χρόνια. Τώρα βασικά αγοράζει το 5ο. Έχει το δικό του στυλ και ξεχωρίζει. Βασικά οι φίλοι σου σού λένε, «πςςς καλά τι θεούλης είναι αυτός;;;». Μέχρι που ξεκινά να μιλά για την ερωτική του ζωή οπότε ψάχνεις να βρεις τρύπα να κρυφτείς.

Ταύρος: Ο γλυκούλης μπαμπάς που έχει καλές προθέσεις, προσπαθεί να το παίξει cool αλλά στην πραγματικότητα δεν το πετυχαίνει. Καθόλου. Για την ακρίβεια όταν μπαίνεις σπίτι με τους φίλους και τις φίλες σου, πατάς στις μύτες και τους πιέζεις να κάνουν ησυχία για να πάτε γρήγορα στο δωμάτιό σου και να μην τον πετύχετε μπροστά σας. Αλλά τον λατρεύεις, και είναι και ο βασιλιάς της ψησταριάς.

Δίδυμος: Η ενοχλητική θεία που έχει λογαριασμό σε όλα τα social media και έχει ακόμα περισσότερους φίλους και ακόλουθους από σένα. Λογικό γιατί είναι κούκλα και δεν μοιάζει να είναι στην ηλικία της. Παρακολουθεί στενά κάθε σου κίνηση.

Καρκίνος: Το νεογέννητο της οικογένειας που όλοι θέλουν να το πάρουν αγκαλιά και να βγάλουν φωτογραφία μαζί του για να την αναρτήσουν με περηφάνια στα social media.

Λέων: Η μαμά που πίνει ένα ποτήρι κρασί την ημέρα μετά της δουλειές και ξέρει όλα τα μυστικά και τις απόψεις όλων το μελών πάνω σε κάθε ζήτημα.

Παρθένος:
Η ξεροκέφαλη μεγάλη αδελφή που είναι γλυκιά και καλή μπροστά σε όλη την οικογένεια αλλά γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης για τα μικρότερα αδέρφια της όταν οι άλλοι δεν είναι μπροστά.

Ζυγός: Ο θείος που θέλει συνέχεια να παίρνει τα παιδιά της οικογένειας και να τα πηγαίνει σε θεματικά πάρκα και παιδότοπους. Είναι αυτός που στο οικογενειακό τραπέζι λέει «Να εγώ εδώ θα κάτσω να τα πω με την νεολαία».

Σκορπιός: Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Όσο υπάρχει δεν έχουν περάσει πάνω από τρεις εβδομάδες που να μην τα έχει θαλασσώσει σε κάτι (για τα δεδομένα της οικογένειας πάντα).

Τοξότης: Η φωνακλού θεία που δραματοποιεί κάθε κατάσταση και σε τρομάζει κάθε φορά γιατί φωνάζει σαν κάποιος να πεθαίνει ακόμη κι όταν απλά σπάει ένα πιάτο.

Αιγόκερως: Ο μεγαλύτερος ξάδερφος, το καμάρι της οικογένειας, που πήγε πανεπιστήμιο και πήρε και υποτροφία. Μισεί τους πάντες και δεν αντέχει την οικογένειά του διότι θεωρεί ότι είναι πολύ ανώτερος σε σχέση με όλους τους άλλους και δεν αντέχει να συναναστρέφεται ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης.

Υδροχόος: Η πλούσια single θεία που πιστεύει στα φαντάσματα, έχει δει ένα τουλάχιστον στη ζωή της και πιστεύει σε κάθε θεωρία συνομωσίας.

Ιχθύς: Το ενοχλητικό μικρό ξαδερφάκι που λατρεύουν όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας αλλά τα συνομήλικα το αντιπαθούν γιατί μονίμως θέλει να γίνεται το δικό του και πάντα το πετυχαίνει εις βάρος των άλλων.

(Visited 420 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

yelling woman Τι να μην ξεστομίσεις ποτέ σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια - Όλοι μας έχουμε αδυναμίες. Μερικές από αυτές μας στεναχωρούν, άλλες μας εκνευρίζουν! Μερικές έχουν να κάνουν με κάποιες φράσεις, οι Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (3) Συμβαδίζει η διατροφή σου με το ζώδιό σου; - Οι διατροφικές συνήθειες είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας στις μέρες μας που η παχυσαρκία είναι ολοένα και περισσότερο έκδηλη. Τι Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Γιατί ο Κριός έχει τόσα νεύρα; - Είναι χαρακτηριστικά το πιο νευρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο θυμός του είναι παροιμιώδης σε βαθμό που όλοι όσοι είναι Περισσότερα... Περισσότερα...
horoscopes Τι σημαίνει τελικά ο Ωροσκόπος σε κάθε ζώδιο; - Ωροσκόπος στον Κριό: Θυμώνεις γρήγορα, όμως εξίσου γρήγορα ξεχνάς και το θυμό σου. Είσαι δημοφιλής στην κοινωνική σου ζωή και Περισσότερα... Περισσότερα...