Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;

Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;

Αν και ζώδιο της φωτιάς, ο Λέοντας δεν έχει την τάση της απιστίας στο αίμα του όπως ο Κριός ή λατρεύει την ανεξαρτησία του και βαριέται εύκολα όπως ο Τοξότης.
 
Αντίθετα με τα άλλα δύο ζώδια πάνω στα οποία κυριαρχεί η φωτιά, ο Λέοντας αναζητάει την πίστη στον σύντροφό του την οποία και προσφέρει.
 
Τι θα μπορούσε να κάνει ένα Λέοντα να απιστήσει;
 
Όπως είναι γνωστό, ο Λέοντας αρέσκεται να είναι το κέντρο του σύμπαντος. Από αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ο σύντροφός του. Αν λοιπόν νιώσει ότι δεν έχει την προσοχή την οποία θεωρεί ότι του οφείλεις, είναι πιθανόν να ψάξει να την βρει αλλού.

Σε απατάει; Βλέπει σοβαρά την σχέση σας; Τι πραγματικά σκέφτεται για εσένα; Μάθε τα πάντα μέσα από την αναλυτική, προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε Τώρα στο 14707 με χρέωση μόνο 0,95 € /΄1 . Μίλησε με την πιο έμπειρη ομάδα αστρολόγων και δώσε άμεσες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτηματικά. 
Πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;
 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα Λιοντάρια αντιδρούν με δύο κυρίως τρόπους.
 
Στην πρώτη περίπτωση θα γίνει ιδιαίτερα επικριτικός απέναντί σου. Τα πάντα θα του φταίνε και με τίποτα δεν πρόκειται να είναι ευχαριστημένος.
 
Στην δεύτερη περίπτωση καθώς ο Λέοντας ή η Λιονταρίνα σου νιώθουν ενοχές λόγω της απιστίας, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα γενναιόδωροι και τρυφεροί απέναντί σου. Έτσι αν δεις ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα από το πουθενά, μην βιαστείς να χαρείς αν τα υπόλοιπα στη σχέση σου δεν είναι εντάξει.

(Visited 4.875 times, 4 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

interview Interview time… Πως αντιδρά κάθε ζώδιο όταν έχει ραντεβού για συνέντευξη; - Κριός: Ηγετική ικανότητα εκ φύσεως, αυτό που πρέπει να προβάλεις σε κάθε σου συνέντευξη είναι να μπορείς να παίρνεις Περισσότερα... Περισσότερα...
diet Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 1ο - Κριός: Επειδή είστε συνέχεια σε κίνηση τρώτε πολύ γρήγορα και συνήθως πρόχειρα φαγητά. Υιοθετήστε στην καθημερινότητά σας φρούτα και Περισσότερα... Περισσότερα...
car (2) Τι είδους αμάξια προτιμάτε να οδηγείτε ανάλογα με το ζώδιό σας; - Κριός. Σίγουρα θα επιλέξει ένα αμάξι που να είναι κόκκινο και το τελευταίο μοντέλο. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Κριός; - Ένα ζώδιο συνυφασμένο με την λέξη «ξοδεύω», όπως ο Κριός μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολά σε κατάσταση πανικού, όταν Περισσότερα... Περισσότερα...