Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;

Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;

Αν και ζώδιο της φωτιάς, ο Λέοντας δεν έχει την τάση της απιστίας στο αίμα του όπως ο Κριός ή λατρεύει την ανεξαρτησία του και βαριέται εύκολα όπως ο Τοξότης.
 
Αντίθετα με τα άλλα δύο ζώδια πάνω στα οποία κυριαρχεί η φωτιά, ο Λέοντας αναζητάει την πίστη στον σύντροφό του την οποία και προσφέρει.
 
Τι θα μπορούσε να κάνει ένα Λέοντα να απιστήσει;
 
Όπως είναι γνωστό, ο Λέοντας αρέσκεται να είναι το κέντρο του σύμπαντος. Από αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ο σύντροφός του. Αν λοιπόν νιώσει ότι δεν έχει την προσοχή την οποία θεωρεί ότι του οφείλεις, είναι πιθανόν να ψάξει να την βρει αλλού.

Σε απατάει; Βλέπει σοβαρά την σχέση σας; Τι πραγματικά σκέφτεται για εσένα; Μάθε τα πάντα μέσα από την αναλυτική, προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε Τώρα στο 14707 με χρέωση μόνο 0,95 € /΄1 . Μίλησε με την πιο έμπειρη ομάδα αστρολόγων και δώσε άμεσες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτηματικά. 
Πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;
 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα Λιοντάρια αντιδρούν με δύο κυρίως τρόπους.
 
Στην πρώτη περίπτωση θα γίνει ιδιαίτερα επικριτικός απέναντί σου. Τα πάντα θα του φταίνε και με τίποτα δεν πρόκειται να είναι ευχαριστημένος.
 
Στην δεύτερη περίπτωση καθώς ο Λέοντας ή η Λιονταρίνα σου νιώθουν ενοχές λόγω της απιστίας, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα γενναιόδωροι και τρυφεροί απέναντί σου. Έτσι αν δεις ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα από το πουθενά, μην βιαστείς να χαρείς αν τα υπόλοιπα στη σχέση σου δεν είναι εντάξει.

(Visited 4.560 times, 3 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

food «Είμαστε ότι τρώμε». Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό ανάλογα με το ζώδιό σου; Μέρος 2ο - Το φαγητό μπορεί να είναι για κάποιους εκτόνωση και για κάποιους απόλαυση. Όπως και να έχει όλοι έχουμε αγαπημένα Περισσότερα... Περισσότερα...
libra Ζώδια: Το καλύτερο γνώρισμα του χαρακτήρα τους - Κανείς δεν είναι τέλειος! Ο καθένας μας έχει ελαττώματα και μάλιστα κάποια από αυτά μπορεί να ενοχλούν σε μεγάλο Περισσότερα... Περισσότερα...
onion-919351_960_720 Πως θα καταλάβεις ότι ένας Τοξότης σε απατά; - Ανεξάρτητος και δραστήριος ο Τοξότης είναι πολύ εύκολο να σε απατήσει αν δεν του αφήσεις την ελευθερία που πραγματικά Περισσότερα... Περισσότερα...
ekloges Ζώδια με λίγο… χιούμορ: Πώς ψηφίζουν άραγε τα ζώδια; - Όλοι λίγο πολύ θα έχουμε διαβάσει για τα ιδανικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και για τις παραξενιές τους ή τα Περισσότερα... Περισσότερα...