Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;

Πως θα καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;

Αν και ζώδιο της φωτιάς, ο Λέοντας δεν έχει την τάση της απιστίας στο αίμα του όπως ο Κριός ή λατρεύει την ανεξαρτησία του και βαριέται εύκολα όπως ο Τοξότης.
 
Αντίθετα με τα άλλα δύο ζώδια πάνω στα οποία κυριαρχεί η φωτιά, ο Λέοντας αναζητάει την πίστη στον σύντροφό του την οποία και προσφέρει.
 
Τι θα μπορούσε να κάνει ένα Λέοντα να απιστήσει;
 
Όπως είναι γνωστό, ο Λέοντας αρέσκεται να είναι το κέντρο του σύμπαντος. Από αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ο σύντροφός του. Αν λοιπόν νιώσει ότι δεν έχει την προσοχή την οποία θεωρεί ότι του οφείλεις, είναι πιθανόν να ψάξει να την βρει αλλού.

Σε απατάει; Βλέπει σοβαρά την σχέση σας; Τι πραγματικά σκέφτεται για εσένα; Μάθε τα πάντα μέσα από την αναλυτική, προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε Τώρα στο 14707 με χρέωση μόνο 0,95 € /΄1 . Μίλησε με την πιο έμπειρη ομάδα αστρολόγων και δώσε άμεσες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτηματικά. 
Πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένας Λέοντας σε απατά;
 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα Λιοντάρια αντιδρούν με δύο κυρίως τρόπους.
 
Στην πρώτη περίπτωση θα γίνει ιδιαίτερα επικριτικός απέναντί σου. Τα πάντα θα του φταίνε και με τίποτα δεν πρόκειται να είναι ευχαριστημένος.
 
Στην δεύτερη περίπτωση καθώς ο Λέοντας ή η Λιονταρίνα σου νιώθουν ενοχές λόγω της απιστίας, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα γενναιόδωροι και τρυφεροί απέναντί σου. Έτσι αν δεις ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα από το πουθενά, μην βιαστείς να χαρείς αν τα υπόλοιπα στη σχέση σου δεν είναι εντάξει.

(Visited 5.052 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos8 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Τοξότης; - Δεν είναι ότι ένας Τοξότης δεν πληγώνεται όταν τον χωρίζουν. Απλά είναι κάτι που ξεπερνάει εύκολα. Είναι τόσο η φύση Περισσότερα... Περισσότερα...
nero Συμβουλές για τα ζώδια του νερού - Τα ζώδια στα οποία κυρίαρχο στοιχείο είναι το νερό, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες. Το νερό προσφέρει Περισσότερα... Περισσότερα...
tainies Ποιες είναι οι αγαπημένες ταινίες των ζωδίων; - Η έβδομη τέχνη βρίσκει πολλούς λάτρεις στα σκαλιά της…και όπως είναι αναμενόμενο τα 12 ζωδιάκια μας έχουν τις προτιμήσεις τους Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos2 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Κριός; - Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι κάτι ευχάριστο ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος έχει αρχίσει να τον σκέφτεται ο ίδιος. Περισσότερα... Περισσότερα...