Παύσεις Σελήνης Δεκεμβρίου: Τι να αποφύγετε κατά τη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Δεκεμβρίου: Τι να αποφύγετε κατά τη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Δεκέμβριο

 

2 Δεκεμβρίου – 05:10 πμ με 12:08 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Λέοντα. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι η Αφροδίτη στο Ζυγό, οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα ερωτικά σας.

 

4 Δεκεμβρίου – 07:00 πμ με 12:08 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στην Παρθένο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε να προσέχετε τις λανθασμένες κινήσεις στις κοινωνικές σχέσεις.

 

7 Δεκεμβρίου – 04:04 πμ με 13:25μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Ζυγό. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ερμής στον Τοξότη, οπότε προσοχή να μην αποκαλύψετε μυστικά σε φίλους και συνεργάτες.

 

9 Δεκεμβρίου – 08:40 πμ με 00:24 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Σκορπιό. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε προσοχή με τις επιλογές στα οικονομικά σας.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ

 

11 Δεκεμβρίου – 18:07 μμ – 08:46 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Τοξότη. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε προσοχή σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες και ατυχήματα.

 

14 Δεκεμβρίου – 01:08 πμ με 14:58 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Αιγόκερω. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε αποφύγετε επαγγελματικές κινήσεις.

 

16 Δεκεμβρίου – 09:18 πμ με 19:44 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Υδροχόο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ηλιος στον Τοξότη, οπότε αποφύγετε ομαδικές δουλειές σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

18 Δεκεμβρίου – 17:15 μμ με 23:26 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στους Ιχθείς. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ηλιος στον Τοξότη. Η υπεραισιόδοξη οπτική του θα οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις.

 

Δείτε εδώ τις όψεις των πλανητών για τον Δεκέμβριο

 

21 Δεκεμβρίου – 00:04 πμ με 02:12 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Κριό. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ηλιος στον Τοξότη. Προσοχή σε ατυχήματα.

 

22 Δεκεμβρίου – 16:28 μμ με 04:30 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Ταύρο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό σας.

 

24 Δεκεμβρίου – 22:05 μμ με 07:26 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στους Διδύμους. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Αρης στο Ζυγό. Σημαντικό είναι να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε.

 

27 Δεκεμβρίου – 05:37 πμ με 12:30 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Καρκίνο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Αποφύγετε τις απερίσκεπτες αγορές για δώρα ή για σας.

 

29 Δεκεμβρίου – 19:40 μμ με 20:57μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Λέοντα. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Προστατεύστε τη σχέση σας από ζήλειες και απιστίες.

(Visited 1.011 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

noikokyra Πόσο νοικοκυρές είστε ανάλογα με το ζώδιό σας | Μέρος 1ο - Είστε από τις παραδοσιακές γυναίκες στο νοικοκυριό; Θέλετε να έχετε την βοήθεια άλλων; Μήπως μοιράζεστε όλες τις δουλειές με Περισσότερα... Περισσότερα...
man-woman (2) «Αγάπη δίχως πείσματα….στα ζώδια» Μέρος 2ο - ΠΑΡΘΕΝΟΣ Να και ένα ζώδιο που ξέρει να εκτιμάει τα ερωτικά καβγαδάκια. Σίγουρα μετά θα ακολουθήσει ερωτική συνεύρεση, αφού Περισσότερα... Περισσότερα...
taurus Ζώδια και μητέρα : Η μητέρα Ταύρος - Η μητέρα Ταύρος είναι αυτή, η οποία θα σταθεί σταθερά δίπλα στα παιδιά της σε όλη την διάρκεια της Περισσότερα... Περισσότερα...
capricorn Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Αιγόκερως; - Φιλόδοξος και εργασιομανής, ο Αιγόκερως είναι βέβαιο ότι έχει από πριν προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες, καθώς δεν υπάρχει Περισσότερα... Περισσότερα...