Παύσεις Σελήνης Δεκεμβρίου: Τι να αποφύγετε κατά τη διάρκεια τους

Παύσεις Σελήνης Δεκεμβρίου: Τι να αποφύγετε κατά τη διάρκεια τους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε δυόμισι ημέρες η Σελήνη κάνει την είσοδο της σε κάθε ένα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όμως κατά τη διάρκεια της μετάβασης της από το ένα ζώδιο στο άλλο, υπάρχει ένα διάστημα που η Σελήνη δεν σχηματίζει όψη με κανέναν πλανήτη, θεωρείται δηλαδή «κενή πορείας».

 

Σε αυτές τις επονομαζόμενες «παύσεις Σελήνης» μπορείτε να κάνετε απλά καθημερινά πράγματα, όμως είναι καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε οικονομικά ή επαγγελματικά σχέδια, να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, να δώσετε εξετάσεις ή συνέντευξη, να τζογάρετε και γενικώς να βασιστείτε στην τύχη με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Ακολουθούν οι παύσεις της Σελήνης για τον μήνα Δεκέμβριο

 

2 Δεκεμβρίου – 05:10 πμ με 12:08 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Λέοντα. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι η Αφροδίτη στο Ζυγό, οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα ερωτικά σας.

 

4 Δεκεμβρίου – 07:00 πμ με 12:08 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στην Παρθένο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε να προσέχετε τις λανθασμένες κινήσεις στις κοινωνικές σχέσεις.

 

7 Δεκεμβρίου – 04:04 πμ με 13:25μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Ζυγό. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ερμής στον Τοξότη, οπότε προσοχή να μην αποκαλύψετε μυστικά σε φίλους και συνεργάτες.

 

9 Δεκεμβρίου – 08:40 πμ με 00:24 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στο Σκορπιό. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε προσοχή με τις επιλογές στα οικονομικά σας.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ

 

11 Δεκεμβρίου – 18:07 μμ – 08:46 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Τοξότη. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε προσοχή σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες και ατυχήματα.

 

14 Δεκεμβρίου – 01:08 πμ με 14:58 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Αιγόκερω. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο, οπότε αποφύγετε επαγγελματικές κινήσεις.

 

16 Δεκεμβρίου – 09:18 πμ με 19:44 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Υδροχόο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ηλιος στον Τοξότη, οπότε αποφύγετε ομαδικές δουλειές σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

18 Δεκεμβρίου – 17:15 μμ με 23:26 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στους Ιχθείς. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ηλιος στον Τοξότη. Η υπεραισιόδοξη οπτική του θα οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις.

 

Δείτε εδώ τις όψεις των πλανητών για τον Δεκέμβριο

 

21 Δεκεμβρίου – 00:04 πμ με 02:12 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Κριό. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Ηλιος στον Τοξότη. Προσοχή σε ατυχήματα.

 

22 Δεκεμβρίου – 16:28 μμ με 04:30 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Ταύρο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Δίας στην Παρθένο. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό σας.

 

24 Δεκεμβρίου – 22:05 μμ με 07:26 πμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στους Διδύμους. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι ο Αρης στο Ζυγό. Σημαντικό είναι να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε.

 

27 Δεκεμβρίου – 05:37 πμ με 12:30 μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Καρκίνο. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Αποφύγετε τις απερίσκεπτες αγορές για δώρα ή για σας.

 

29 Δεκεμβρίου – 19:40 μμ με 20:57μμ

Η Σελήνη θα είναι κενή πορείας στον Λέοντα. Κυβερνήτης αυτής της παύσης θα είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Προστατεύστε τη σχέση σας από ζήλειες και απιστίες.

(Visited 1.011 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

zevgari 10 Συμβουλές για να κάνετε έναν Παρθένο να σας ερωτευτεί - Οι άντρες Παρθένοι δύσκολα αφήνονται στο να ερωτευτούν. Όταν ωστόσο το κάνουν μπορεί και να είναι για μία ζωή. Περισσότερα... Περισσότερα...
car (2) Τι είδους αμάξια προτιμάτε να οδηγείτε ανάλογα με το ζώδιό σας; - Κριός. Σίγουρα θα επιλέξει ένα αμάξι που να είναι κόκκινο και το τελευταίο μοντέλο. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Περισσότερα... Περισσότερα...
Η απόλυτη χημεία… ποια ζώδια την έχουν; - Κριός. Εκρηκτική και ενθουσιώδης προσωπικότητα. Ιδανικό ταίρι Λέων, το σεξ μεταξύ σας θα είναι εξαιρετικό! Προσοχή γιατί και οι Περισσότερα... Περισσότερα...
zygos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ζυγός σε απατά; - Αν και ο Ζυγός από μόνος του σπάνια θα επιζητήσει να απιστήσει, ο γοητευτικός και ανάλαφρος χαρακτήρας του μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...