Προσωπικό έτος: Τι προβλέπουν οι αριθμοί σας για το 2016;

Προσωπικό έτος: Τι προβλέπουν οι αριθμοί σας για το 2016;

Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία γέννησης του, έχει κάθε χρόνο το επονομαζόμενο «προσωπικό έτος» του.

 

Για να βρείτε το προσωπικό σας έτος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τους αριθμούς της ημέρας και του μήνα γέννησης σας με τους αριθμούς του καινούργιου έτους που έρχεται και να συνεχίσετε να προσθέτετε μέχρι να βγει μονοψήφιος αριθμός.

 

Αν για παράδειγμα γεννηθήκατε 25 Νοεμβρίου (δηλαδή 25/11) και δεδομένου ότι τώρα περιμένουμε το 2016, τότε προσθέτετε 2+5+1+1+2+0+1+6 = 18. Προσθέτετε ξανά 1+8 = 9. Αρα το προσωπικό σας έτος συνδέεται με το νούμερο 9.

 

Διαβάστε παρακάτω την πρόβλεψη του 2016 για το προσωπικό σας έτος.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Σπάνιες επαγγελματικές ευκαιρίες σας περιμένουν φέτος, ενώ ειδικά ο Ιανουάριος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για ανανέωση στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις σας. Μάλιστα ορισμένες γνωριμίες που προς το παρόν κινούνται σε φιλικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να αποδειχθούν αρκετά ενδιαφέρουσες ερωτικά σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά σας θα κυμανθούν επίσης σε καλό επίπεδο, αποφύγετε ωστόσο τα ρίσκα και τις αλόγιστες σπατάλες.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Καινούργιες ιδέες και έντονη δημιουργικότητα σας διακατέχει αυτό το χρόνο και θα βιώσετε πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές με τους φίλους σας και με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ δεν είναι απίθανο πολύ από εσάς να κάνετε ή και να δεχθείτε προτάσεις γάμου μέσα στον χρόνο. Παράλληλα όσοι και όσες αναζητούν έναν καινούργιο σύντροφο, είναι η ιδανική περίοδος για να βρουν το άλλο τους μισό και να δημιουργήσουν μία σχέση ζωής.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Ευνοϊκή χρονιά αλλά και με αρκετή ένταση, αφού ορισμένες καθυστερήσεις και εμπόδια θα κάμψουν προσωρινά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δυσκολέψουν στην επίτευξη των στόχων σας. Ειδικά τους δύο πρώτους μήνες, αποφύγετε τις δεσμεύσεις σε επαγγελματικό και ερωτικό τομέα, γιατί οι επιλογές σας θα είναι μάλλον επιπόλαιες. Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στο τι λέτε σε στιγμές αδυναμίας ή έντασης, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.

 

Ανησυχείς για το μέλλον της σχέσης σου;
Βρες όλες τις απαντήσεις που ζητάς

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Μεγάλη αστάθεια προβλέπεται στον ερωτικό τομέα φέτος, ακόμα και για όσους έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Οι γνωριμίες που θα γίνουν μέσα στον Γενάρη δεν θα έχουν μέλλον, ωστόσο, από τον επόμενο μήνα τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα. Στην εργασία σας προβλέπονται επίσης αναταραχές και αρκετές αλλαγές ή και μεταθέσεις. Ωστόσο στον τομέα των οικονομικών, το 2016 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να βγείτε από το αδιέξοδο.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Αρκετές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε εσάς γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Επιπλέον η αισιοδοξία και η τύχη που θα σας διακατέχει φέτος, θα σας δημιουργήσει μία ιδιαίτερα θετική αύρα που θα προσελκύσει δυνητικούς ερωτικούς συντρόφους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, καθώς το 2016 είναι η κατάλληλη χρονιά για να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Παρόλο που η χρονιά θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δημιουργικά για σας, στη συνέχεια θα χαλάσουν το κλίμα ορισμένες εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις. Χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις με ευελιξία και διπλωματία προκειμένου να αποκατασταθούν οι καλές σχέσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται σύνεση και προσοχή, καθώς ειδικά στην αρχή του χρόνου μπορεί να υπάρξουν ορισμένες απώλειες. Παράλληλα, στα αισθηματικά σας θα έχετε μία αίσθηση ανικανοποίητου και θα θέλετε να ξεφύγετε από τις υπάρχουσες βαλτωμένες καταστάσεις και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

 

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στις αρχές του έτους, ωστόσο τέλη Ιανουαρίου ευνοούνται οι όποιες επενδύσεις. Στα επαγγελματικά σας είναι πιθανό να υπάρξουν ορισμένες διαφωνίες και είναι πολύ σημαντικό να τις επιλύσετε με ηρεμία και διάθεση συνεργασίας και υποχώρησης. Στον ερωτικό τομέα θα νιώθετε μάλλον αδιάφοροι και αμέτοχοι, με αποτέλεσμα ο σύντροφος σας να παρεξηγεί τη στάση σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία από έναν καλλιτεχνικό κύκλο, που θα τους συναρπάσει και θα τους ανοίξει την πόρτα σε έναν εντελώς καινούργιο πνευματικό κόσμο.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Οι επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε στην αρχή της χρονιάς θα είναι κρίσιμες για την εξέλιξη και τη γενικότερη πορεία της καριέρας σας στην συνέχεια, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στα οικονομικά καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί τουλάχιστον τον πρώτο μήνα και να αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες και επενδύσεις αμφιβόλου αξιοπιστίας. Στον ερωτικό τομέα θα είστε ιδιαίτερα ευέξαπτοι και υπερευαίσθητοι, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές εντάσεις με τη σχέση σας ή να δυσκολευτείτε να βρείτε καινούργια.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Μπορεί το νέο έτος να ξεκινήσει με λίγες δυσκολίες, ωστόσο από τον επόμενο μήνα τα άστρα ευνοούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Φροντίστε να κινηθείτε έξυπνα και να εκμεταλλευτείτε τις αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Στα αισθηματικά ωστόσο, η νέα χρονιά θα φέρει λογομαχίες και συγκρούσεις και πιθανές ανακατατάξεις στην υπάρχουσα κατάσταση. Κάντε υπομονή και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα γεγονότα, αφού κάθε αλλαγή τελικά γίνεται για καλό.

(Visited 2.470 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

leo Τα ζώδια της φωτιάς από την…ανάποδη - Θα ήταν εντελώς λάθος αν σκεπτόταν κανείς ότι υπάρχουν καλά και κακά ζώδια. Καθώς λοιπόν ζούμε σε ένα κόσμο Περισσότερα... Περισσότερα...
pisces Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ιχθύ; - Ο Ιχθύς είναι το πιο ρομαντικό ίσως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι γεννημένοι κάτω από Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes «Ετοιμάζω ταξίδι…» Ποια είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κάθε ζώδιο; - Κριός. Θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργιες δραστηριότητες και να επισκέπτεται συνεχώς νέα μέρη. Προτείνονται: Νεπάλ, Αφρική ή Έβερεστ. Αν Περισσότερα... Περισσότερα...
couple (3) 3 λόγοι για να εκνευρίσετε κάθε ζώδιο - Κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του…ας δούμε τι μπορεί να κάνει έξω φρενών κάθε ζώδιο.   Κριός: 1. Περισσότερα... Περισσότερα...