«Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους;

«Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους;

Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα.
Δείτε πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο την περίπτωση, το κολλητάρι του να είναι και ο έρωτας της ζωής του!
 
Τα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης
 
ΚΡΙΟΣ
 
Του αρέσει η εξερεύνηση και το καινούργιο. Ο φίλος για αυτόν είναι κάτι σταθερό και σημαντικό, οπότε δύσκολα θα τον τραβήξει ερωτικά. Μόνο αν το άτομο αυτό τον ξαφνιάσει και αλλάξει, μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται.
 
ΛΕΩΝ
 
Ο λέοντας είναι περισσότερο πιθανό να κάνει φίλους του, τους πρώην ερωτικούς συντρόφους, παρά το αντίστροφο. Του αρέσει να ανακαλύπτει καινούργιους κόσμους και όχι να περιορίζεται σε κάτι γνωστό και οικείο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Για έναν Τοξότη, όλοι οι καλοί χωράνε! Τα ερωτικά-φιλικά μπλεξίματα συμβαίνουν συχνά στην καρδιά του. Από εκεί και έπειτα, είναι πολύ σημαντικό το άτομο που θα συνδεθεί με τον τοξότη να μπορέσει να τον κρατήσει, για να μην δει το θέμα πάλι φιλικά.
 
Τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με έναν πολύ αργό ρυθμό και σταδιακά, μπορεί ένας φίλος να κάνει έναν ταύρο να τον δει ερωτικά. Ο Ταύρος αγαπά την σταθερότητα και τις εποικοδομητικές σχέσεις, οπότε θα επιθυμεί το ταίρι του να είναι και φίλος του.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Θέλει να είναι ξεκάθαρο το τοπίο από τους ανθρώπους που περιτριγυρίζεται. Οι ταμπέλες «φίλος» και «ερωτικό ταίρι» είναι κάτι πολύ σημαντικές για εκείνον και σπάνια τις ανακατεύει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο όμως, θα το αντιμετωπίσει με αμηχανία και μάλλον στο τέλος θα το απορρίψει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Δεν θα πει όχι σε ένα συναίσθημα που μπορεί να δημιουργηθεί από έναν φίλο. Μπορεί να κρατήσει και πολλά χρόνια κιόλας. Αν όμως δεν καταλήξει καλά, ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που μπορεί να δώσει το περιθώριο να ξαναγυρίσει ο πρώην σύντροφός του στο φιλικό επίπεδο που ήταν.
 
Τα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Μπορεί να πέσει σε αυτήν την κατάσταση και μάλιστα να δεθεί πολύ, αφού ήδη γνωρίζει τον άλλον σαν φίλο. Μάλιστα θα δώσει μία καρμική διάσταση σε όλο αυτό. Σε έναν πιθανό χωρισμό δεν θα δεχθεί πίσω το ταίρι του σαν φίλο, αφού πάντα θα τον βλέπει ερωτικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Για έναν Σκορπιό το να εξερευνήσει από μία διαφορετική σκοπιά έναν φίλο του, θα τον δελεάσει ευχάριστα. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ήδη την σκέψη «…άραγε πως θα ήταν αν…»
 
ΙΧΘΥΣ
 
Εδώ μπορεί να συμβαίνει άνετα το εξής σενάριο: Είμαστε κολλητοί αλλά από την πρώτη στιγμή σε βλέπω ερωτικά, παρόλα αυτά δεν σου το έχω εξομολογηθεί ποτέ.
 
Τα ζώδια του Αέρα : Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Εύκολα συνάπτει ερωτικές σχέσεις με φίλους και άλλο τόσο εύκολα τις διαλύει κιόλας. Παρόλα αυτά μετά επανέρχεται πάλι η αξία της φιλίας, ανάμεσα στους πρώην εραστές.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Δεν θα δημιουργηθούν ενδοιασμοί σε μία τέτοια κατάσταση, αρκεί η σχέση να είναι υψηλής ποιότητας και αν έχει να του προσφέρει πολλά!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Εάν υπάρχει ο όρος «ερωτική φιλία» ο Υδροχόος την λατρεύει. Είναι ένα άτομο που μπορεί να διατηρήσει και τα δύο, διαμορφώνοντας μία βαθιά και ειλικρινή σχέση.

(Visited 2.990 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gifts (2) To τέλειο δώρο για κάθε ζώδιο - Μέρος 1ο   Κριός: Έχετε πολλές επιλογές, για έναν άντρα Κριό… Το πιο ιδανικό δώρο όμως είναι να του Περισσότερα... Περισσότερα...
astrology Η σχέση ανάμεσα στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την Αστρολογία - Μπορεί να υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την αστρολογία;   Κι όμως ναι και μάλιστα μοιάζει να Περισσότερα... Περισσότερα...
yelling woman Τι να μην ξεστομίσεις ποτέ σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια - Όλοι μας έχουμε αδυναμίες. Μερικές από αυτές μας στεναχωρούν, άλλες μας εκνευρίζουν! Μερικές έχουν να κάνουν με κάποιες φράσεις, Περισσότερα... Περισσότερα...
father Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 1ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας Περισσότερα... Περισσότερα...