«Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους;

«Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους;

Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα.
Δείτε πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο την περίπτωση, το κολλητάρι του να είναι και ο έρωτας της ζωής του!
 
Τα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης
 
ΚΡΙΟΣ
 
Του αρέσει η εξερεύνηση και το καινούργιο. Ο φίλος για αυτόν είναι κάτι σταθερό και σημαντικό, οπότε δύσκολα θα τον τραβήξει ερωτικά. Μόνο αν το άτομο αυτό τον ξαφνιάσει και αλλάξει, μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται.
 
ΛΕΩΝ
 
Ο λέοντας είναι περισσότερο πιθανό να κάνει φίλους του, τους πρώην ερωτικούς συντρόφους, παρά το αντίστροφο. Του αρέσει να ανακαλύπτει καινούργιους κόσμους και όχι να περιορίζεται σε κάτι γνωστό και οικείο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Για έναν Τοξότη, όλοι οι καλοί χωράνε! Τα ερωτικά-φιλικά μπλεξίματα συμβαίνουν συχνά στην καρδιά του. Από εκεί και έπειτα, είναι πολύ σημαντικό το άτομο που θα συνδεθεί με τον τοξότη να μπορέσει να τον κρατήσει, για να μην δει το θέμα πάλι φιλικά.
 
Τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με έναν πολύ αργό ρυθμό και σταδιακά, μπορεί ένας φίλος να κάνει έναν ταύρο να τον δει ερωτικά. Ο Ταύρος αγαπά την σταθερότητα και τις εποικοδομητικές σχέσεις, οπότε θα επιθυμεί το ταίρι του να είναι και φίλος του.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Θέλει να είναι ξεκάθαρο το τοπίο από τους ανθρώπους που περιτριγυρίζεται. Οι ταμπέλες «φίλος» και «ερωτικό ταίρι» είναι κάτι πολύ σημαντικές για εκείνον και σπάνια τις ανακατεύει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο όμως, θα το αντιμετωπίσει με αμηχανία και μάλλον στο τέλος θα το απορρίψει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Δεν θα πει όχι σε ένα συναίσθημα που μπορεί να δημιουργηθεί από έναν φίλο. Μπορεί να κρατήσει και πολλά χρόνια κιόλας. Αν όμως δεν καταλήξει καλά, ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που μπορεί να δώσει το περιθώριο να ξαναγυρίσει ο πρώην σύντροφός του στο φιλικό επίπεδο που ήταν.
 
Τα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Μπορεί να πέσει σε αυτήν την κατάσταση και μάλιστα να δεθεί πολύ, αφού ήδη γνωρίζει τον άλλον σαν φίλο. Μάλιστα θα δώσει μία καρμική διάσταση σε όλο αυτό. Σε έναν πιθανό χωρισμό δεν θα δεχθεί πίσω το ταίρι του σαν φίλο, αφού πάντα θα τον βλέπει ερωτικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Για έναν Σκορπιό το να εξερευνήσει από μία διαφορετική σκοπιά έναν φίλο του, θα τον δελεάσει ευχάριστα. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ήδη την σκέψη «…άραγε πως θα ήταν αν…»
 
ΙΧΘΥΣ
 
Εδώ μπορεί να συμβαίνει άνετα το εξής σενάριο: Είμαστε κολλητοί αλλά από την πρώτη στιγμή σε βλέπω ερωτικά, παρόλα αυτά δεν σου το έχω εξομολογηθεί ποτέ.
 
Τα ζώδια του Αέρα : Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Εύκολα συνάπτει ερωτικές σχέσεις με φίλους και άλλο τόσο εύκολα τις διαλύει κιόλας. Παρόλα αυτά μετά επανέρχεται πάλι η αξία της φιλίας, ανάμεσα στους πρώην εραστές.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Δεν θα δημιουργηθούν ενδοιασμοί σε μία τέτοια κατάσταση, αρκεί η σχέση να είναι υψηλής ποιότητας και αν έχει να του προσφέρει πολλά!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Εάν υπάρχει ο όρος «ερωτική φιλία» ο Υδροχόος την λατρεύει. Είναι ένα άτομο που μπορεί να διατηρήσει και τα δύο, διαμορφώνοντας μία βαθιά και ειλικρινή σχέση.

(Visited 3.295 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

xorismos9 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Αιγόκερως; - Ως ζώδιο της γης ο Αιγόκερως αγαπάει την σταθερότητα, οπότε του είναι αδιανόητο να χωρίσει, ειδικά από μία μεγάλη σχέση. Περισσότερα... Περισσότερα...
aries Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Κριό; - Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα προβλήματα και συγκρούσεις στη δουλειά μπορεί να αποφεύγονταν, αν γνωρίζατε λίγο καλύτερα το χαρακτήρα των Περισσότερα... Περισσότερα...
aroma (2) Αρώματα όλοι τα αγαπάμε.. Ποιο μας ταιριάζει όμως σύμφωνα με το ζώδιό μας; Μέρος 2ο - Ζυγός: Γίνεται λόγος για την επιτομή της κομψότητας. Ένας άντρας οδηγός πάντα επιλέγει αρώματα τα οποία έχουν ως βάση Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini Μάθε ότι πρέπει να ξέρεις για το αφεντικό σου: Πώς είναι να εργάζεσαι για έναν Δίδυμο; - Κάθε αφεντικό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με ένα άλλο. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για ένα Περισσότερα... Περισσότερα...