Τα 5 αρχαία Μάντρα που θα σας αλλάξουν τη ζωή

Τα 5 αρχαία Μάντρα που θα σας αλλάξουν τη ζωή

indossmall

 

Γράφει ο αστρολόγος μας Σεκάρ Γκατάβι Μίσρα

Eιδικός στα μάντρα και την Βεδική αστρολογία

Κάλεσε τον στο 14707 και θα λύσει κάθε σου πρόβλημα

 

 

Τα μάντρα είναι ινδική λέξη που προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη «ΜΑΝ» - η οποία σημαίνει συνείδηση και «TRA» που σημαίνει «παραδίνω». Τα Μάντρας είναι σύστημα διαλογισμού με ήχους ή λέξεις που επηρεάζουν την κατάσταση του σώματος, της ενέργειας και της συνείδησης.

 

Με τα Μάντρα μπορεί κανείς να θεραπεύσει ή να επηρεάσει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων, να ενισχύσει τα ενεργειακά κανάλια του και να ενεργοποιήσει τα τσάκρας, προστατεύοντας ταυτόχρονα από το κακό κάρμα.

 

Υπάρχουν 5 αρχαία μάντρας που είναι τα πιο δημοφιλή στον διαλογισμό και μπορούν να αλλάξουν κυριολεκτικά τον τρόπο που λειτουργείτε και σκέφτεστε. Μάθετε περισσότερα γι” αυτά και δοκιμάστε τα κι εσείς:

 

ΟΜ

Ο ήχος του σύμπαντος

Είναι η πρωτόγονη δόνηση που αντιπροσωπεύει τη γέννηση τον θάνατο και την διαδικασία της αναγέννησης. Με αυτό τον ήχο ερχόμαστε σε αρμονικό συντονισμό με το σύμπαν και έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αφού ο ήχος ΟΜ δονείται στα 432 Hertz, τα οποία είναι η φυσική μουσική κορύφωση του Σύμπαντος.

 

OM NAMAH SHIVAYA

Επίκληση στη Σίβα την υπέρτατη θεότητα της μεταμόρφωσης που αντιπροσωπεύει τον αληθινό μας εαυτό

Ουσιαστικά μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τη θεική πλευρά του εαυτού μας, να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας, και μας υπενθυμίζει πως είμαστε όλοι φτιαγμένοι από θεϊκή ενέργεια και πως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας αναλόγως.

 

LΟΚΑΗ SAMASTAH SUKHINO BHAVANTU

Σημαίνει: Μακάρι όλα τα όντα παντού να είναι ευτυχισμένα και ελεύθερα, και μακάρι να μπορέσουν οι σκέψεις, τα λόγια και οι δράσεις της δικής μου ζωής να συμβάλλουν με κάποιο τρόπο στην ευτυχία και την ελευθερία όλων.

Αυτή η μάντρα ενθαρρύνει τη συνεργασία, τη συμπόνια και την αρμονία με το περιβάλλον, τα ζώα και τους συνανθρώπους μας.

 

SHANTI MANTRA OM SAHA NAAVAVATU SAHA NAU BHUNAKTU SAHA VEERYAM KARAVAAVAHAI TEJASVI AAVADHEETAMASTU MAA VIDVISHAAVAHAI OM

Σημαίνει Μακάρι ο Κύριος να προστατεύει και να μας ευλογεί. Είθε να μας θρέψει, να μας δώσει τη δύναμη να εργαστούμε από κοινού για το καλό της ανθρωπότητας. Είθε η μάθηση μας να είναι λαμπρή και να έχει σκοπό. Είθε να μην στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.

Το συγκεκριμένο μάντρα περιορίζει την ανταγωνιστικότητα και ενισχύει την ενότητα και τη συνεργασία προς έναν κοινό στόχο.

 

 OM GUM GANAPATAYEI NAMAH

Επίκληση στη θεότητα Ganesh που εξαλείφει τα εμπόδια

Στην Ινδουιστική διδασκαλία, ο Ganesh είναι γνωστός ως ο θεός της σοφίας και της επιτυχίας και καταστροφέας των εμποδίων. Ιδανικό μάντρα για όταν αντιμετωπίζετε μεγάλες προκλήσεις.

(Visited 1.010 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

cancer Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Καρκίνος; - Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε μια κατάσταση κρίσης, είναι να Περισσότερα... Περισσότερα...
diakopes «Ετοιμάζω ταξίδι…» Ποια είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κάθε ζώδιο; - Κριός. Θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργιες δραστηριότητες και να επισκέπτεται συνεχώς νέα μέρη. Προτείνονται: Νεπάλ, Αφρική ή Έβερεστ. Αν Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_161199569 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Υδροχόο - Δύσκολα θα μπορούσε να βρει κανείς άνθρωπο πιο καινοτόμο από κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος Περισσότερα... Περισσότερα...
students (2) Τα φοιτητικά σπίτια…Ποιο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο; | Μέρος 2ο - Ζυγός: Ο Ζυγός θέλει ένα σπίτι που θα του δίνει τη δυνατότητα να είναι σε λίγη ώρα στο κέντρο Περισσότερα... Περισσότερα...