ΚΑΡΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: O Τρελός

 

 

 

karta mina

 

 

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

 

 

Παρόρμηση, αισιοδοξία, αθωότητα, αγνότητα, αυθορμητισμός, αυτοπεποίθηση,  έτοιμοι για όλα – βαδίζουμε στο δρόμο της προσωπικής αναζήτησης – δεν βλέπουμε την αλήθεια – αποδεχόμαστε τη ζωή όπως έρχεται – πάθος για περιπέτεια – αποδέσμευση από περιττά αγαθά

 

Ερμηνεία

 

Η κάρτα του τρελού δηλώνει πως υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιηθούν,  καθώς και πολλές δυνατότητες για να επιτύχουμε σε όλα τα πεδία της ζωής μας. Έχει έρθει η στιγμή να πάρουμε  καινούργια κατεύθυνση, να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας και να τις βάλουμε σε μια νέα σειρά. Καλούμαστε να οργανωθούμε καλύτερα, σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο,  γιατί έχουμε τη δύναμη να επιτύχουμε σημαντικούς στόχους. Σημαντικά γεγονότα μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή και αν τα διακρίνουμε έγκαιρα, μπορεί να μας οδηγήσουν σε ανεξερεύνητους, δημιουργικούς δρόμους.

 

Απροσδόκητες γνωριμίες και επαφές με φίλους και γνωστούς μπορεί να σηματοδοτήσουν γόνιμες αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Η κάρτα αυτή θέλει να μας πει ότι, ίσως, δεν ακούμε τις συμβουλές των άλλων και πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί πριν αποπειραθούμε να κάνουμε κάτι.

 

Στην αισθηματική μας ζωή αυτή η κάρτα υπονοεί μια καινούργια γνωριμία με ένα τολμηρό και δυναμικό άτομο, που με τον τρόπο που ζει και σκέφτεται, έχει τη δύναμη να μας παρασύρει. Πρόκειται για ένα άτομο τόσο ζωντανό και αυθόρμητο, τόσο σίγουρο για τον εαυτό του, που συχνά φαίνεται αφελές. Μπορεί όμως να μας μεταδώσει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος του και να μας ωθήσει να αξιοποιήσουμε τις ικανότητές μας με ένα παραγωγικό τρόπο. Η ανεξάρτητη σκέψη και ο ανέμελος τρόπος ζωής, η αγάπη για ριψοκίνδυνες πράξεις και η αφέλεια του χαρακτήρα, υποδεικνύουν μια προτίμηση σε ασυνήθιστες ερωτικές συμπεριφορές. Μπορεί να έχουμε σχέση με ένα τέτοιο άτομο, υπάρχει όμως μια μικρή πιθανότητα, να είμαστε και εμείς οι ίδιοι.

 

Μερικές φορές, αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι χρειάζεται να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και την υγεία μας, κυρίως σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

 

Μάθε από τις κάρτες Ταρώ την πορεία της δικής σου ζωής! Επικοινώνησε με την αστρολογό και τους συνεργάτες της στο 14707!

Δες το βίντεο με τις μηνιαίες προβλέψεις με λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο, για όλο τον Νοέμβριο, από την Ειρήνη Σωτηροπούλου, εδώ

Δες το βίντεο με τις μηνιαίες  προβλέψεις, με λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο, για όλο τον Νοέμβριο, ρίχνοντας την αθιγγάνικη τράπουλα! – Από την Λευκή

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ