Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο

Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο

Κριός: Επειδή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, έχει έμφυτο το χιούμορ και πετάει έξυπνες ατάκες που κάνουν τους άλλους να νιώθουν αμηχανία. Το χιούμορ του γίνεται με στόχο να πειράξει κάποιον για ένα ελάττωμα του ή για κάποια του συνήθεια, χωρίς όμως να θέλει να τον προσβάλλει.
 
Ταύρος: Μπορεί να φαίνεται ότι γενικά είναι κλειστός χαρακτήρας, ωστόσο αν τον γνωρίζετε καλά τότε σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι το χιούμορ του είναι εξαιρετικό και όχι μόνο αυτό αλλά το διατηρεί ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές, όταν οι άλλοι έχουν πανικοβληθεί.
 
Δίδυμοι: Εξαιρετικά έξυπνος, επικοινωνιακός και σκανταλιάρης, είναι σίγουρο ότι θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του. Ακόμα και όταν έχει εκνευριστεί θα προσπαθήσει να μην το δείξει και να καυτηριάσει το γεγονός με το χιούμορ του ή ακόμα και να σχεδιάσει μια ιστορία για να κάνει τους άλλους να γελάσουν.
 
Καρκίνος: Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει εκ φύσεως μεγάλη φαντασία, μπορεί να κάνει τους άλλους να γελάσουν με την καρδιά τους περιγράφοντας τους ακόμα και τραυματικές εμπειρίες από τα παιδικά τους χρόνια με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο!
 
Λέων: Ο Λέων διαθέτει επιλεκτικό χιούμορ και σίγουρα δε θα γελάσει με κάτι τετριμμένο, πόσο μάλλον θα το απορρίψει… Ψάχνει ένα σύντροφο που θα τον κάνει να γελάει, αρκεί να του δημιουργεί τα ερεθίσματα.
 
Παρθένος: Μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι και να δείχνουν σοβαροί, ίσως και στριμμένοι πολλές φορές, όταν όμως είναι στις καλές τους, θα σας πονέσει η κοιλιά σας από τα γέλια. Επιπλέον ατού τους είναι ότι είναι εξαιρετικοί στις μιμήσεις!

(Visited 1.297 times, 2 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

cancer Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Καρκίνος; - Το χειρότερο που μπορεί να κάνει το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε μια κατάσταση κρίσης, είναι να Περισσότερα... Περισσότερα...
smoking Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα και δεν ξέρετε πώς; Μέρος 1ο - Κριός: Επειδή είστε χαρακτηριστικά εγκεφαλικοί τύποι και είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των νευρικών σας απολήξεων βρίσκεται στο Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_77074555 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Λέοντα - Ο Λέοντας αρέσκεται στο να είναι το κέντρο του σύμπαντος. Αυτό είναι ένα κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας του συγκεκριμένου ζωδίου, Περισσότερα... Περισσότερα...
beauty Astro…beauty tips! Μέρος 1ο - Κριός: Δεν ασχολείστε και πολύ με την εμφάνισή σας γιατί δεν το έχετε ανάγκη. Μια μάσκαρα και το αγαπημένο Περισσότερα... Περισσότερα...