Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο

Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο

Κριός: Επειδή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, έχει έμφυτο το χιούμορ και πετάει έξυπνες ατάκες που κάνουν τους άλλους να νιώθουν αμηχανία. Το χιούμορ του γίνεται με στόχο να πειράξει κάποιον για ένα ελάττωμα του ή για κάποια του συνήθεια, χωρίς όμως να θέλει να τον προσβάλλει.
 
Ταύρος: Μπορεί να φαίνεται ότι γενικά είναι κλειστός χαρακτήρας, ωστόσο αν τον γνωρίζετε καλά τότε σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι το χιούμορ του είναι εξαιρετικό και όχι μόνο αυτό αλλά το διατηρεί ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές, όταν οι άλλοι έχουν πανικοβληθεί.
 
Δίδυμοι: Εξαιρετικά έξυπνος, επικοινωνιακός και σκανταλιάρης, είναι σίγουρο ότι θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του. Ακόμα και όταν έχει εκνευριστεί θα προσπαθήσει να μην το δείξει και να καυτηριάσει το γεγονός με το χιούμορ του ή ακόμα και να σχεδιάσει μια ιστορία για να κάνει τους άλλους να γελάσουν.
 
Καρκίνος: Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει εκ φύσεως μεγάλη φαντασία, μπορεί να κάνει τους άλλους να γελάσουν με την καρδιά τους περιγράφοντας τους ακόμα και τραυματικές εμπειρίες από τα παιδικά τους χρόνια με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο!
 
Λέων: Ο Λέων διαθέτει επιλεκτικό χιούμορ και σίγουρα δε θα γελάσει με κάτι τετριμμένο, πόσο μάλλον θα το απορρίψει… Ψάχνει ένα σύντροφο που θα τον κάνει να γελάει, αρκεί να του δημιουργεί τα ερεθίσματα.
 
Παρθένος: Μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι και να δείχνουν σοβαροί, ίσως και στριμμένοι πολλές φορές, όταν όμως είναι στις καλές τους, θα σας πονέσει η κοιλιά σας από τα γέλια. Επιπλέον ατού τους είναι ότι είναι εξαιρετικοί στις μιμήσεις!

(Visited 1.367 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κάνουν τα ζώδια στην παραλία; - Θαλασσίτσα, βουτιές, καυτός ήλιος, μαύρισμα, κουτσομπολιό, τάβλι, ρακέτες… και άλλα πολλά.   Ποιες είναι οι συνήθειες των ζωδίων στην Περισσότερα... Περισσότερα...
smoking (2) Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα και δεν ξέρετε πώς; Μέρος 2ο - Ζυγός: Το κάπνισμα για εσάς τους Ζυγούς είναι ένα είδος εκτόνωσης. Συνήθως το ξεκινάτε μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Περισσότερα... Περισσότερα...
hair Ποιο είναι το αγαπημένο σας hairstyle σύμφωνα με το ζώδιό σας; - Κριός. Εντυπωσιακοί ακόμη και στο χρώμα, αλλά και στο κούρεμά σας. Είναι γεγονός πως κάποια στιγμή σίγουρα θα επιχειρήσετε Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_26157901 Τι περιμένει κάθε ζώδιο στο…κρεβάτι; - Ο Λέοντας που γνώρισες τον προηγούμενο μήνα ήταν τελείως διαφορετικός από τον Ιχθύ με τον οποίο ήσουν μαζί το Περισσότερα... Περισσότερα...