Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας;

Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας;

Κριός: Επειδή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, έχει έμφυτο το χιούμορ και πετάει έξυπνες ατάκες που κάνουν τους άλλους να νιώθουν αμηχανία. Το χιούμορ του γίνεται με στόχο να πειράξει κάποιον για ένα ελάττωμα του ή για κάποια του συνήθεια, χωρίς όμως να θέλει να τον προσβάλλει.

Ταύρος: Μπορεί να φαίνεται ότι γενικά είναι κλειστός χαρακτήρας, ωστόσο αν τον γνωρίζετε καλά τότε σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι το χιούμορ του είναι εξαιρετικό και όχι μόνο αυτό αλλά το διατηρεί ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές, όταν οι άλλοι έχουν πανικοβληθεί.

Δίδυμοι: Εξαιρετικά έξυπνος, επικοινωνιακός και σκανταλιάρης, είναι σίγουρο ότι θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του. Ακόμα και όταν έχει εκνευριστεί θα προσπαθήσει να μην το δείξει και να καυτηριάσει το γεγονός με το χιούμορ του ή ακόμα και να σχεδιάσει μια ιστορία για να κάνει τους άλλους να γελάσουν.

Καρκίνος: Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει εκ φύσεως μεγάλη φαντασία, μπορεί να κάνει τους άλλους να γελάσουν με την καρδιά τους περιγράφοντας τους ακόμα και τραυματικές εμπειρίες από τα παιδικά τους χρόνια με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο!

Λέων: Ο Λέων διαθέτει επιλεκτικό χιούμορ και σίγουρα δε θα γελάσει με κάτι τετριμμένο, πόσο μάλλον θα το απορρίψει… Ψάχνει ένα σύντροφο που θα τον κάνει να γελάει, αρκεί να του δημιουργεί τα ερεθίσματα.

Παρθένος: Μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι και να δείχνουν σοβαροί, ίσως και στριμμένοι πολλές φορές, όταν όμως είναι στις καλές τους, θα σας πονέσει η κοιλιά σας από τα γέλια. Επιπλέον ατού τους είναι ότι είναι εξαιρετικοί στις μιμήσεις!

Ζυγός: Έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και πάντα θέλουν να είναι το επίκεντρο της παρέας και να σας κάνουν να γελάτε με την καρδιά σας… κάτι το οποίο το καταφέρνουν και με το παραπάνω.

Σκορπιός: Μπορεί να είστε εξαιρετικά μυστικοπαθείς και να μην δείχνετε το χιούμορ σας όταν όμως είστε με ανθρώπους που γνωρίζετε και αισθάνεστε άνετα τότε τα δίνετε όλα! Ανεπανάληπτες ατάκες και πειράγματα που δεν θα αφήσουν κανένα απαρατήρητο.

Τοξότης: Δεν χρειάζεται να πείτε αστεία στους άλλους για νας συμπαθήσουν και μόνο το παρουσιαστικό σας αρκεί για να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό κλίμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι είστε η ψυχή της παρέας και όλοι σας περιμένουν με ανυπομονησία.

Αιγόκερως: Δεν το έχετε τόσο πολύ με το χιούμορ όσο περισσότερο με την ειρωνία…Είστε εξάλλου από τα ζώδια που θέλουν να ασκούν κριτική, είτε καλοπροαίρετη, είτε κακοπροαίρετη μπορεί να γίνει και μέσα από χιούμορ τους!

Υδροχόος: Μπορεί να μην έχετε τόσο πολύ την αίσθηση του χιούμορ, έχετε όμως ισχυρή φαντασία η οποία σας βοηθάει να δημιουργήσετε ιστορίες και πειράγματα τα οποία σας κάνουν αξιαγάπητους.

Ιχθείς: Είστε οι ακόλουθοι της παρέας… ακολουθείτε αυτούς που έχουν χιούμορ και κρύβεστε πίσω από αυτούς ώστε να αναδείξετε και εσείς το κρυμμένο σας χιούμορ!

(Visited 1.827 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

smoking Ζώδια και πως να σταματήσετε το κάπνισμα ! - Κριός: Επειδή είστε χαρακτηριστικά εγκεφαλικοί τύποι και είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των νευρικών σας απολήξεων βρίσκεται στο κεφάλι Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_141272359 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Κριό - Δύο είναι τα πράγματα τα οποία αποζητά ένας Κριός σε μια σχέση του : Δράση και Πρόκληση.   Το πρώτο Περισσότερα... Περισσότερα...
venus Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού - Όπως είναι γνωστό τόσο κατά την ελληνική όσο και κατά την ρωμαϊκή αρχαιότητα η Αφροδίτη είναι η θεά της ομορφιάς Περισσότερα... Περισσότερα...
libra Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ζυγός; - Οικονομική κρίση και Ζυγός μπορεί να είναι ένας συνδυασμός αρκετά περίπλοκος. Βλέπετε οι Ζυγοί αυτό το οποίο αγαπάνε περισσότερο από Περισσότερα... Περισσότερα...