Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο

Τι δείχνει το ζώδιο σας για το χιούμορ σας; Μέρος 1ο

Κριός: Επειδή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, έχει έμφυτο το χιούμορ και πετάει έξυπνες ατάκες που κάνουν τους άλλους να νιώθουν αμηχανία. Το χιούμορ του γίνεται με στόχο να πειράξει κάποιον για ένα ελάττωμα του ή για κάποια του συνήθεια, χωρίς όμως να θέλει να τον προσβάλλει.
 
Ταύρος: Μπορεί να φαίνεται ότι γενικά είναι κλειστός χαρακτήρας, ωστόσο αν τον γνωρίζετε καλά τότε σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι το χιούμορ του είναι εξαιρετικό και όχι μόνο αυτό αλλά το διατηρεί ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές, όταν οι άλλοι έχουν πανικοβληθεί.
 
Δίδυμοι: Εξαιρετικά έξυπνος, επικοινωνιακός και σκανταλιάρης, είναι σίγουρο ότι θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του. Ακόμα και όταν έχει εκνευριστεί θα προσπαθήσει να μην το δείξει και να καυτηριάσει το γεγονός με το χιούμορ του ή ακόμα και να σχεδιάσει μια ιστορία για να κάνει τους άλλους να γελάσουν.
 
Καρκίνος: Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει εκ φύσεως μεγάλη φαντασία, μπορεί να κάνει τους άλλους να γελάσουν με την καρδιά τους περιγράφοντας τους ακόμα και τραυματικές εμπειρίες από τα παιδικά τους χρόνια με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο!
 
Λέων: Ο Λέων διαθέτει επιλεκτικό χιούμορ και σίγουρα δε θα γελάσει με κάτι τετριμμένο, πόσο μάλλον θα το απορρίψει… Ψάχνει ένα σύντροφο που θα τον κάνει να γελάει, αρκεί να του δημιουργεί τα ερεθίσματα.
 
Παρθένος: Μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι και να δείχνουν σοβαροί, ίσως και στριμμένοι πολλές φορές, όταν όμως είναι στις καλές τους, θα σας πονέσει η κοιλιά σας από τα γέλια. Επιπλέον ατού τους είναι ότι είναι εξαιρετικοί στις μιμήσεις!

(Visited 1.426 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Προβλέψεις Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gym (2) Ποια είναι η γυμναστική που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου; - Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά σημεία στο σώμα του, τα οποία το κυβερνούν και είναι σημαντικότερα από τα άλλα Περισσότερα... Περισσότερα...
yelling woman Τι να μην ξεστομίσεις ποτέ σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια - Όλοι μας έχουμε αδυναμίες. Μερικές από αυτές μας στεναχωρούν, άλλες μας εκνευρίζουν! Μερικές έχουν να κάνουν με κάποιες φράσεις, Περισσότερα... Περισσότερα...
gemini (2) Πως εκδηλώνουν την λύπη τους τα ζώδια του αέρα - Όλοι μας περνάμε από καταθλιπτικά επεισόδια στην ζωή μας. Είτε επειδή δεν ξυπνήσαμε καλά το πρωί, είτε επειδή συνέβη Περισσότερα... Περισσότερα...
woman (6) Έχουν τα ζώδια… όνειρα γλυκά; | Μέρος 2ο - Ζυγός: Είναι από τα πιο βολικά ζώδια αναφορικά με τον τομέα ύπνος. Δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις, ούτε στο στρώμα Περισσότερα... Περισσότερα...