Τι περιμένει κάθε ζώδιο στο…κρεβάτι;

Τι περιμένει κάθε ζώδιο στο…κρεβάτι;

Ο Λέοντας που γνώρισες τον προηγούμενο μήνα ήταν τελείως διαφορετικός από τον Ιχθύ με τον οποίο ήσουν μαζί το προηγούμενο διάστημα. Έτσι δεν είναι; Κάθε ζώδιο όπως είναι φυσιολογικό, αναζητάει διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι του. Ποια είναι όμως αυτά;

Μπορείς να τα δεις παρακάτω.

 

Κριός

Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία προκειμένου να καταλάβει κανείς τι είναι αυτό που αναζητάει το συγκεκριμένο ζώδιο στο κρεβάτι του. Κριοί άντρες και γυναίκες θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί. Σε όλα. Και το κρεβάτι δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

 

Ταύρος

Σας αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες; Αν ναι τότε είναι βέβαιο ότι θα τα βρείτε με ένα Ταύρο που τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια, αρέσκεται να φαντάζεται ότι είναι ήρωας από ρομαντικό μυθιστόρημα. Χωρίς να λείπει το πάθος φυσικά. Απαλή μουσική και οτιδήποτε ξυπνάει την αίσθηση της αφής ταιριάζουν απόλυτα σε ένα Ταύρο.

 

Δίδυμοι

Ζώδιο που σχετίζεται με την επικοινωνία. Μια ιδιότητα η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το κρεβάτι του. Ένας Δίδυμος μιλάει ακόμα κι αν δεν βρίσκει ανταπόκριση. Αναζητάει την ποικιλία και δεν κολλάει σε τίποτα.

 

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους η φυσική απόλαυση συνδέεται με την συναισθηματική. Αναζητάει το εκλεπτυσμένο και το αισθησιακό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε εκπλήξει και με μια πιο βρόμικη πλευρά.

 

Λέοντας

Πάθος και διάθεση για παιχνίδι αναζητάει ο Λέοντας στο κρεβάτι του, ζώδιο το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ερωτικά του ζωδιακού κύκλου. Ετοιμάσου για κάθε είδους έκπληξη που μπορεί να συνδυαστεί με το sex, το οποίο με το Λέοντα ένα πράγμα δεν είναι σίγουρα: βαρετό.

 

Παρθένος

Ένας Παρθένος μπορεί πραγματικά να σε εκπλήξει στο κρεβάτι. Όσο οργανωμένος και τακτικός φαίνεται, σε αυτόν τον τομέα βγάζει ένα διαφορετικό εαυτό – πιο ζωώδη θα λέγαμε. Φυσικά και εδώ δίνει μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγεία.

 

Διαβασε ΕΔΩ την προσωπική πρόβλεψη της ημέρας για κάθε ζώδιο

 

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει την τέχνη της αποπλάνησης. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αυτό είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από το Ζυγό σου. Μην ξαφνιαστείς αν στο κρεβάτι είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που δείχνει.

 

Σκορπιός

Κατά πολλούς το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μαζί του μπορείς να έχεις μια αξέχαστη εμπειρία που ξεπερνά την απλή φυσική πράξη. Αν φυσικά καταφέρεις να σε εμπιστευτεί.

 

Τοξότης

Ζώδιο το οποίο αγαπάει τις εναλλαγές στη ζωή του, ο Τοξότης δεν σιχαίνεται τίποτα περισσότερο από τη ρουτίνα. Δώσε του νέες εμπειρίες και μπορείς να τον κρατήσεις μακριά από ξένες αγκαλιές.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αρέσκεται σε ότι έχει να κάνει με την αφή όπως και στα παιχνίδια εξουσίας. Αρκεί να έχει ο ίδιος τον έλεγχο των κινήσεων.

 

Υδροχόος

Αν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το πιο kinky ζώδιο στο κρεβάτι, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα ο Υδροχόος. Για αυτό το ζώδιο τα πάντα είναι πειραματισμός και το sex δεν αποτελεί εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα.

 

Ιχθύς

Ρομαντισμός και βρόμικο sex μπορούν να συνδυαστούν; Μπορούν αν έχεις ένα Ιχθύ στο κρεβάτι σου. Ζώδιο το οποίο διαθέτει απίστευτη φαντασία και είναι διατεθειμένο να την χρησιμοποιήσει.

(Visited 2.954 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_140322394 Ερμής Ανάδρομος στον Υδροχόο: Και τώρα τι κάνουμε; - Νιώθεις ότι ξαφνικά πολλά πράγματα σε δυσκολεύουν και η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη;   Πολλά από όσα ξεκινάς φαίνεται Περισσότερα... Περισσότερα...
father Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 1ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...
sagittarius 4 ταξίδια που μπορείτε να κάνετε με έναν Τοξότη - Είναι γνωστό σχεδόν σε όλους ότι οι Τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια. Παράλληλα ωστόσο είναι στη φύση τους να έρχονται αντιμέτωποι Περισσότερα... Περισσότερα...
father (2) Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 2ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...