Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Τοξότη

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Τοξότη

 

 

χρυσα

 

 

 

Γράφει η αστρολόγος Χρύσα Βογιατζή

 

 

 

 

Η Αφροδίτη  αναδυόμενη και απαστράπτουσα , μέσα από τη θάλασσα των αναγκών μας  , βαστά τον καθρέφτη μέσα από τον οποίο συναντάμε τον αληθινό εαυτό μας και μας οδηγεί  στον αγώνα  για την ικανοποίηση της βασικής μας ανάγκης, της όποιας ανάγκης έχει ο κάθε ένας ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο στον οποίο βρίσκεται στον κάθε ένα μας η Αφροδίτη.

 

Η απόλαυση είναι η αγαπημένη της λέξη και αίτημα της είναι να την ακούνε και να τη φροντίζουν. Θέλει να βλέπει τον εαυτό της σε ένα άλλο μισό, να έχει όμορφα πράγματα και να αποκτά την εμπειρία όλων όσων επιθυμεί. Η Αφροδίτη είναι η οδός για  να βιώσουμε και να χαθούμε μέσα στα μεγάλα μας πάθη αλλά και να αναμετρηθούμε μαζί τους βρίσκοντας έτσι την εσωτερική μας ενότητα.

 

 

to perasma tis afroditis apo ton toxoti

 

 

Τώρα θα μου πείτε, πως μπορεί μια λαμπερή και σχεδόν πάντα εξαρτημένη  Αφροδίτη να λειτουργήσει  μέσα στον χώρο του πιο ανεξάρτητου, ανέμελου και πολλές φορές ατημέλητου τύπου του ζωδιακού?? Αυτό μάλλον καλούμαι να το αποδώσω περιληπτικά μέσα από το άρθρο αυτό.

 

Ο Τοξότης λέγεται και ο φιλόσοφος του ζωδιακού. Η Αφροδίτη εδώ ψάχνει την αρμονία, τη χαρά  και την ομορφιά όχι μέσα από λούσα και συντρόφους (κάποιες φορές κατάλληλους και κάποιες άλλες ακατάλληλους αρκεί να μην είναι μόνη ) όπως κάνει η Αφροδίτη στην κυρίαρχη θέση που έχει στον χώρο του Ζυγού, ούτε μέσα από την πρωτιά ακόμα και στη φιλία όπως κάνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αλλά μέσα από την πρόοδο και την ελευθερία.

 

Οι περιορισμοί και οι αποκλειστικότητες την κουράζουν. Θέλει να νιώθει ανοιχτές τις πόρτες σε περίπτωση που θελήσει να φύγει ακόμα και αν δεν το χρειαστεί ποτέ. Αυτή η Αφροδίτη δεν θέλει να της στερούν το δικαίωμα της επιλογής. Πιστεύει ότι η αγάπη είναι ταυτόσημη με την ελευθερία. Ο μόνος κίνδυνος  εδώ είναι η διάσπαση που με σωστή διαπαιδαγώγηση και έναν σωστό ορισμό του τι σημαίνει  ελευθερία, ανεξαρτησία και ποιά τα όρια τους , μπορεί να αποφευχθεί.

 

 

 

ezgif.com-add-text (6)

 

 

 

Από τα παραπάνω μπορούμε να καταλάβουμε  ότι η Αφροδίτη θα χρωματίσει το μήνα με αισιόδοξη διάθεση ,αυθόρμητη έκφραση και σε κάποιες περιπτώσεις απερίσκεπτη δράση ή αντιμετώπιση καταστάσεων.  Πέραν από αυτό όμως, η διέλευση ενεργοποιεί και κάθε ζώδιο στον τομέα- οίκο που έχει στον χάρτη του το ζώδιο του Τοξότη. Έτσι όποιο και αν είναι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας δείτε πως σας επηρεάζει η διέλευση αυτή.

 

 

kriosΚριός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη έως τις 24/12ου θα δώσει οξύτητα στο πνεύμα σας και θα σας βοηθήσει να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα ώστε να μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις ως προς το συμφέρον σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει για το πώς να βγείτε κερδισμένοι από την οποιαδήποτε πιεστική κατάσταση αντιμετωπίζετε. Ακόμα αυτή η θέση θα σας τονώσει το ενδιαφέρον να  μάθετε κάτι καινούριο που θα σας φανεί χρήσιμο το μέλλον ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα φέρει κοντά σας ανθρώπους με κάποια ειδική γνώση την οποία θα θελήσετε να κάνετε κτήμα σας. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

taurus (2)Ταύρος

Ο μήνας  ξεκινά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο χώρο του Τοξότη κάνοντας σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα πιο καχύποπτους απ’ ότι συνήθως  ενώ παράλληλα αυξάνει τα έσοδα σας από πηγές εκτός δουλειάς ή ακόμα και από τον σύντροφό σας. θα είσαστε περισσότερο κτητικοί και με ανθρώπους αλλά και με το χρήμα ενώ το διάστημα αυτό θα το χαρακτηρίζει η διεκδίκηση και το πείσμα. Η ερωτικότητά σας θα είναι αυξημένη ενώ οι κινήσεις σας δεν θα χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια. Σε γενικές γραμμές είναι ένα κερδοφόρο διάστημα για εσάς.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

didimoiΔίδυμοι

Η Αφροδίτη περνά στον 7ο φυσικό σας και στον χώρο του Τοξότη και  φέρνει ένα πολύ καλό διάστημα που θα δώσει αιτίες να ομορφύνουν για κάποιο λόγο οι  σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. θα ψάχνεται και θα βρίσκεται κοινά σημεία αναφοράς όχι μόνο με δικούς σας, αγαπημένους ανθρώπους αλλά και με νέες γνωριμίες  που θα σας τραβούν την προσοχή και θελήσετε να αναπτύξετε οποιαδήποτε είδους σχέση μαζί τους.  Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα – καλέσματα  σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

sagitarius

 

 

 

karkinosΚαρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σηματοδοτεί ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αφού οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές μέσα στο χώρο της δουλειάς και θα υπάρχουν αιτίες που θα τον ομορφαίνουν. Αιτίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν είτε ευχάριστες αλλαγές στο χώρο είτε ακόμα και η συχνή παρουσία κάποιου που θα κάνει πιο ενδιαφέρον το περιβάλλον της δουλειάς. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία σας όσοι το κρίνετε απαραίτητο αλλά και όχι μόνο ,η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

leoΛέων

Μια Αφροδίτη στον 5ο φυσικό σας μόνο ευχάριστα νέα μπορεί να φέρει για τα  συναισθηματικά σας . Οι μεγαλύτεροι θα έρθετε πιο κοντά  με τα παιδιά  σας ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά σας σχέδια ακόμα και να εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία οι ελεύθεροι του ζωδίου. Ευχάριστα μηνύματα και προσκλήσεις θα έχετε από αγαπημένους ενώ δεν αποκλείεται  αυτό το μήνα και η πραγματοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου που το ετοιμάζεται καιρό τώρα.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

parthenosΠαρθένος

Αιτίες για να ομορφύνει ο χώρος ή το κλίμα του σπιτιού θα δώσει η Αφροδίτη από τον Τοξότη μέχρι τις 24/12ου που θα μείνει εκεί. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με οικογενειακές ανάγκες  ή και να λύσετε οικογενειακές διαφορές ενώ παράλληλα είναι και μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι που θα ανανεώσουν  όχι μόνο το χώρο αλλά και την διάθεση σας. Επίσης δεν θα είναι λίγοι αυτοί που είτε  θα επιχειρήσουν είτε συμπτωματικά θα αποκτήσουν γνώση σε κάτι που διακρίνουν πως στο μέλλον θα μπορούσε και να τους ωφελήσει οικονομικά.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

ezgif.com-add-text (7)

 

 

 

zygosΖυγός

Αυξημένες θα είναι οι μετακινήσεις σας όσο θα παραμείνει η Αφροδίτη στον χώρο του τοξότη  και φαίνεται πως δεν θα σας χωρά το σπίτι αυτό το μήνα. Παράλληλα είναι ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες συζητήσεις, νέα, μηνύματα. Αυτό τον καιρό θα απολαμβάνετε να μεταφέρεται σχόλια και θέματα τρίτων πολλά από τα οποία μπορεί να είναι και λίγο πικάντικα και αυτό να σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη τροφή για κουτσομπολιό. Οι προσκλήσεις που θα έχετε θα είναι πολλές ενώ κάποιοι μπορεί να έχετε επικοινωνία και να αναθερμάνετε ερωτικά μπερδέματα του παρελθόντος.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

skorpiosΣκορπιός

Πολύ καλό νέο για το πορτοφόλι σας το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη αφού θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα καθησυχάζοντας έτσι ανησυχίες και άγχη που σας κάνουν να χάνετε τον ύπνο ενώ σας ρίχνουν και ψυχολογικά ανά διαστήματα. Παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση ώστε να καλύψετε βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις σας.  Θα είσαστε ιδιαίτερα κτητικοί και απαιτητικοί με  σχέσεις και συνεργασίες και οι απαιτήσεις σας θα είναι αυξημένες. Προσοχή μη φτάσετε στο σημείο νε γίνεται καταπιεστικοί.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

toxotisΤοξότης

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας το ζώδιο ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Ευνοούνται οι  στιλιστικές αλλαγές και οποιαδήποτε καλλωπιστική κίνηση αφού ο πλανήτης της ομορφιάς υπόσχεται καλά αποτελέσματα. Διανύεται ένα πάρα πολύ κοινωνικό διάστημα όπου θέλετε και είστε το επίκεντρο της παρέας. Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενώ ο κόσμος θα σας ανεβάζει και δεν θα χάνεται ευκαιρία να βγαίνετε και να περνάτε όμορφα με φίλους.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

14707 erotas

 

 

 

aigokerosΑιγόκερως

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Τοξότη θα γαληνέψει τον ύπνο σας και θα σας ηρεμήσει ψυχικά κατασιγάζοντας κρυφές σας ανησυχίες. Άγχη και έννοιες που σας έδιωχναν τον ύπνο τα κάνετε στην άκρη για να χαλαρώσετε σιγά σιγά μέχρι τις 24/12ου που  θα ολοκληρωθεί και ο απολογισμός  των πεπραγμένων σας που κάνετε κάθε χρόνο πριν τη νέα αστρολογική χρονιά που ξεκινά με τα γενέθλια σας . Θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να φέρει κρυφά πάθη και έρωτες που θα ταράξουν τη συναισθηματική σας ζωή προς το καλύτερο αφού  προς το τέλος του μήνα η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης θα συνεχίσουν το ωραίο κλίμα που δημιούργησε η Αφροδίτη στον Τοξότη.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

aquarius2Υδροχόος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας. Θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορούσαν να δημιουργηθούν φιλίες με άτομα που θα τα νιώθετε σαν οικογένεια. Παράλληλα είναι ένα διάστημα αυξημένης κινητικότητας είτε φίλων στο χώρο του σπιτιού σας είτε δικών σας μετακινήσεων σε σπίτια φίλων. Ο Δεκέμβριος από την πρώτη του μήνα θα δείξει το καλό του πρόσωπο σε εσάς. Οι προσκλήσεις θα είναι πολλές και η επιλογή πάντα δική σας.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

ixthisΙχθείς

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα προσανατολίσει τον λόγο  και τις κινήσεις σας στο να πετυχαίνεται τα φιλόδοξα σχέδια σας. Θα έχετε όση ευελιξία χρειάζεται ώστε να φέρνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε ώστε να βγαίνετε κερδισμένοι ενώ φαίνεται πως θα μπορούσατε να έχετε την στήριξη  κάποιου ατόμου υψηλότερου σε θέση από εσάς. Οι καιροί δείχνουν πως πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα γιατί θα μπορέσετε να φανείτε και να ξεχωρίσετε. Αφήστε χαρές και διασκεδάσεις για το τέλος του και προωθείστε στόχους.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε τι σου επιφυλάσσει ο έρωτας για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

 

 

 

 

 

(Visited 591 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Δεκεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017
Προβλέψεις από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_157501037 Πως να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Ταύρο - Οι Ταύροι κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης, είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Η πάντα ευγενική συμπεριφορά τους, πολλές φορές μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
father Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 1ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_141272365 Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με έναν Παρθένο - Ευγενικός και ντροπαλός, ο Παρθένος σίγουρα χρειάζεται ένα ραντεβού μακριά από οτιδήποτε extreme.   Τα άτομα τα οποία ανήκουν σε Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_1 Ζώδια και μετενσάρκωση: Τι θα γεννηθείτε στην επόμενη ζωή σας; - Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και μερικές φορές τα διαθέτει σε Περισσότερα... Περισσότερα...