Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό. Ανάλυση από τον Πέρρη Κρητικό

Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό. Ανάλυση από τον Πέρρη Κρητικό

Πέρρης

 

 

 

Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

 

Ο Δίας , o μακρινός  ισχυρός ευεργέτης πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος,  μεγάλος δάσκαλος και πνευματικός πατέρας αστρολογικά , περνά τις μέρες αυτές και συγκεκριμένα από τις 10 του Οκτωβρίου και μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, στον χώρο του Σκορπιού , σε ένα πέρασμα, που θα κρατήσει ένα χρόνο και  μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου του 2019.

 

EXPLORATIONΑπό αυτήν την θέση ο Δίας γίνεται έντονα συναισθηματικός,  βαθύς , αγωνιστικός ,ανθρώπινος και προστατευτικός απέναντι σε ότι και όσους αγαπά .Αυτά θα είναι και χαρακτηριστικά όσων παιδιών γεννηθούν στο 12μηνο που ακολουθεί. Η σκέψη ψάχνει την αιτία και το βάθος των καταστάσεων ενώ το ενδιαφέρον για όλα αυτά που μέχρι σήμερα αποτελούν μυστήρια και ανεξιχνίαστα ερωτηματικά της επιστήμης  μπαίνουν εκ νέου στο μικροσκόπιο της έρευνας,   με στόχο την εξερεύνηση, εκλογίκευση και γνώση λειτουργιών,  όπως οι ψυχικές λειτουργίες , ασθενειών όπως οι όποιες ανίατες και κυρίως ψυχοσωματικής  φύσεως ασθένειες με μεγάλες πιθανότητες στο τέλος της 12μηνης παρουσίας του Δία στον Σκορπιό η κοινότητα των ερευνητών ιατρών να πετύχει σημαντικά βήματα προόδου σε αυτούς τους τομείς.

Όμως ένας τόσο ισχυρός Δίας αφορά και κάθε ζώδιο ξεχωριστά όπως και κάθε ωροσκόπο , καθώς ενεργοποιεί με την θετική του επιρροή τομείς που αγγίζει στον χάρτη του κάθε ενός.. Δείτε λοιπόν διαβάζοντας πάντα και το ζώδιο του ‘Ήλιου σας μα και αυτό του ωροσκόπου σας ποιόν ή ποιους τομείς ενεργοποιεί το πέρασμα αυτό του Δία στον Σκορπιό και ετοιμαστείτε να κερδίσετε μέσα από αυτήν την εύνοια…

ΚΡΙΟΣ

 

ΚριόςΟικονομικά θέματα είναι αυτά που ενεργοποιεί η παρουσία του Δία στον Σκορπιό. Στην  διάρκεια τους 12μηνου περάσματος του ο πλανήτης  δίνει  λόγους για να διεκπεραιώσετε  με θετικό αποτέλεσμα για εσάς  κληρονομικά θέματα, είτε μέσα από μία συγκαταβατική διευθέτηση είτε ακόμα και μέσα από διεκδικητικό δικαστικό αγώνα.. Τα ουσιαστικά κέρδη των Κριών αυτήν την περίοδο δεν θα αφορούν τα όσα οι ίδιοι παράγουν με ατομικές προσπάθειες αλλά αυτά που έρχονται είτε σαν κερδοφορία μίας συνεργασίας , είτε μέσα από την αύξηση εσόδων ενός συντρόφου , είτε με την ενεργοποίηση η ακόμα και εκποίηση κληρονομικών στοιχείων που υπήρχαν χωρίς να έχουν ως τα χθες καμία απόδοση, είτε ακόμα και από χρωστούμενα που πιθανά αυτήν την περίοδο σας επιστραφούν. Ο Δίας πέρα από όλα αυτά θα μεγαλώσει το ενδιαφέρον σας για ότι κρυφό, ανεξιχνίαστο ή μυστήριο , όπως και για την μεταφυσική ( αν δεν σας είχε τραβήξει το ενδιαφέρον μέχρι σήμερα…

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΤαύροςΟ Δίας από τον Σκορπιό στους 12 μήνες που ακολουθούν θα βοηθήσει ουσιαστικά  τον τομέα των σχέσεών σου γι αυτό  αναμένονται θετικές  εξελίξεις τόσο στις συνεργασίες σου γενικά όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις! Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Σκορπιό, είναι πιθανό να δεχθείτε μία σοβαρή  πρόταση, η και να γεννηθεί μία συνεργασία πολλά υποσχόμενη. Οι πιο νέοι του ζωδίου θα περάσουν μία περίοδο που θα είναι πολύ φιλικοί απέναντι στην ιδέα μίας ουσιαστικής δέσμευσης ή και ενός γάμου και οι άλλοι – οι γύρω σας θα είναι γενικά πιο δεκτικοί απέναντι στα αιτήματά σας και πιο καλόβολοι μαζί σας. Ακόμα φαίνεται ότι ο παράγοντας ασφάλεια και οικονομική δύναμη θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στις επιλογές σας ακόμα και παραμερίζοντας κάποιες φορές το συναίσθημα. Η δύναμη που σας προσφέρει μία ισχυρή συνεργασία μπορεί να σας βοηθήσει πολύ αυτόν τον καιρό που σας προτείνει να κάνετε ομαδικές ή συνεργασιακές και όχι ατομικές κινήσεις.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Δίδυμοι

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει σημαντικά δώρα στην ζωή των Διδύμων . Ανοίγει επαγγελματικές πόρτες που για κάποιους νέους κυρίως ήταν ως τώρα κλειστές επιτρέποντας φιλόδοξα ξεκινήματα σε κάποιους , την ευκαιρία επέκτασης σε κάποιους άλλους που μπορούν τώρα να προσθέσουν κάτι σε αυτό που ήδη κάνουν , αλλά και την καθιέρωση που πολλοί Δίδυμοι αναζητούν στον επαγγελματικό τους χώρο καθώς πιθανά να τους εμπιστευτούν αυτήν την περίοδο μία θέση αυξημένης ευθύνης μα και κύρους…. Ακόμα θα μπορούσε να υπάρχει αιτία μία νέα συνεργασία να απογειώσει τα επαγγελματικά σας. Όμως από εκεί ο Δίας έρχεται να βοηθήσει και την φυσική κατάσταση των  Διδύμων καθώς δίνει ένα 12μηνο που μπορούν πραγματικά να ξανανιώσουν αν φυσικά ασχοληθούν σοβαρά με την φυσική τους κατάσταση μα και την υγεία τους .  Με τον Δία στον Σκορπιό, μπορείτε να στείλετε  βιογραφικά  καθώς οι πιθανότητες να βρείτε κάτι καλό είναι πολύ αυξημένες.  και να κάνεις τις κινήσεις σου για να βρεις μία δουλειά.!

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΚαρκίνοςΟ Δίας από τις 10 Οκτωβρίου ξεκινά το ταξίδι του στον Σκορπιό  και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018 που θα βρίσκεται εκεί θα φέρει ξανά  αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα έρωτες και τύχη στην ζωή σας. Αυτόν τον καιρό όλα μπορούν να συμβούν για κάποιους μια καινούργια γνωριμία, ένας μεγάλος έρωτας, μια πρόταση που εκτοξεύει τα φιλόδοξα σχέδιά σας, μία περίοδος αυξημένης γονιμότητας όχι μόνο με την στενή έννοια του όρου αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οικονομικά η θέση ακόμα και αν δεν φέρει πλουτισμό θα φέρει σίγουρα μία ή και περισσότερες μεγάλες ανάσες βελτίωσης ενώ θα έχετε επαγγελματικά την δυνατότητά να κάνετε πιο εύκολα δουλειά σας κάτι που αγαπάτε πραγματικά. Ακόμα και σε κάποιους λίγους που οι 12 επόμενοι μήνες φέρουν κάποιας μορφής απώλειες , ο Δίας θα φροντίσει ώστε μαζί με αυτές να υπάρχει και ένα κέρδος σαν κληρονομιά για εσάς. Ανανέωση λοιπόν χαρά και αισιόδοξα μηνύματα μαζί με καλή διάθεση και κέρδη καθώς όλα δείχνουν ότι από τώρα και μετά  τα καλύτερα έρχονται για εσάς.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

ΛΕΩΝ

 

Λέων

Στο διάστημα των 12 μηνών που θα κινείται  ο Δίας στον Σκορπιό θα υπάρχει λόγος να αποκτήσει ξανά στην ζωή σας ο χώρος που λέγεται σπίτι  – οικογένεια πρωταρχική σημασία. Θα υπάρχει λόγος να σας κρατά περισσότερο χρόνο. Αν επιθυμείτε  να φτιάξετε ή να αλλάξετε σπίτι  ο Δίας από τον Σκορπιό θα βοηθήσει είτε πρόκειται ανακαίνιση , είτε για μία μετακόμιση, είτε για μία αγορά , είτε για έναν γάμο που σας  αλλάζει χώρο διαμονής.  Αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις, κάποιοι ελεύθεροι πιθανά να προχωρήσετε σε ένα γάμο και στη δημιουργία οικογένειας. Η θέση αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και ότι αυτό το διάστημα το τόσο ιδιόρρυθμο για τα επαγγελματικά σας είναι καλό να βασιστείτε στις σταθερές αξίες και στην ουσιαστική σύμπραξη , συμπαράσταση και βοήθεια  των δικών σας ατόμων που δεν σας προδίδουν ποτέ. Ακόμα θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μέσα από τον χώρο σας ένα ( στρατηγείο ) που να επεξεργάζεστε σχέδια και να μελετάτε τρόπους ώστε να έχετε ένα έτοιμο και ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης όταν νοιώσετε ότι ο καιρός ξανά είναι ευνοϊκός  για επεκτατικές κινήσεις. Φυσικά με την θέση αυτή κάποιοι μεγαλύτεροι θα πάρουν χαρές από τα παιδιά τους και θα αφιερώσουν πολύ χρόνο από τον χρόνο τους στις ανάγκες των παιδιών τους.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΠαρθένοςΓια έναν ολόκληρο χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό  και θα επιδοτήσει   τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, με αποτέλεσμα να είστε περισσότερο κοινωνικοί και πολύ περισσότερο από ότι ως τώρα ευέλικτοι και διπλωμάτες στον λόγο, κάτι που θα βοηθήσει να γαληνέψετε  ταραγμένες σχέσεις και συνεργασίες και να προσπαθείτε  περισσότερο μέσα από διάλογο και όχι μέσα από κόντρες να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους. Ακόμα οι  σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας θα βελτιωθούν  ενώ κάποιοι πιθανά και να κάνουν μία συνεργασία με συγγενείς σε μία εργασία – συνεταιρισμό. Αυτούς τους 12 μήνες θα υπάρχουν αιτίες ( λόγο δουλειάς ) αλλά και ευκαιρίες ( για λόγους αναψυχής) για ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιοι να βρεθούν με καινούργιο  αμάξι. Όμως από ην άλλη αυτός ο Δίας δεν είναι και στην καλύτερή του θέση.. Θα μπορούσε να κάνει αρκετά πρόχειρη την κρίση σας όπως και τις αντιδράσεις σας σε πράγματα και άτομα που σας ενοχλούν οι διαφωνείτε μαζί τους.  Ακόμα θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιους Παρθένους σε μία σπασμωδική απόφαση μετοίκησης που τελικά να δυσκολέψει αντί να βοηθήσει την ζωή και την καθημερινότητά σας. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να δείτε πιο αναλυτικά την λειτουργία του στον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΖυγόςΟ καλός Δίας εδώ αγγίζει έναν ευαίσθητο τομέα, αυτόν του χρήματος και των κτήσεων. Έρχεται λοιπόν το 12μηνο της παραμονής του στον Σκορπιό γα να σας  φέρει επαγγελματικά και οικονομικά χαμόγελα. Ένα  βήμα πιο πάνω από αυτό που βρίσκεστε ή την ευκαιρία να ξαναβγείτε  μετά από μία μπόρα στην επιφάνεια. Τώρα οι  δουλειές σας  θα αποδώσουν  μα είναι και πιθανό  να σας  δοθεί η ευκαιρία να συνάψετε  καινούργιες συνεργασίες, οι οποίες θα είναι πιο αποδοτικές οικονομικά ή να καλύψετε μέσα από αυτές οικονομικά κενά και πάγια. Όμως ο  Δίας από τον Σκορπιό δεν αφορά μόνο τα οικονομικά μα και τα  συναισθηματικά σας θέματα. Το διάστημα αυτό κάποιοι μπορούν να έχουν μία κατάκτηση που όχι μόνο να τους καλύπτει συναισθηματικά αλλά και να έχει την δύναμη και την διάθεση να στηρίξει και να ικανοποιήσει  τις φιλοδοξίες σας.  Αυτόν τον καιρό οι Ζυγοί θα αλλάξουν . θα ζητούν να νιώθουν πιο  ασφαλής  και θα απαλλαχτούν από κολλήματα και εμμονές που τους κρατούσαν δέσμιους καιρό. Θα αποζητάτε την παρέα και τις επαφές ατόμων που είναι υποστηρικτικοί σε ότι κάνετε και παράλληλα σας δείχνουν έμπρακτα τα συναισθήματα τους.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΣκορπιόςΤο γεγονός ότι ο Δίας θα βρίσκεται για μία ολόκληρη χρονιά στο ζώδιό σας για κάποιους είναι λόγος να διατυμπανίζουν ότι ξεκινά η χρονιά τους Σκορπιού και ξαφνικά όλα θα γίνουν μέλι – γάλα στην ζωή σας. Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι και πρέπει να το δείτε σαν ένα  γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε σωστά  για να βγείτε κερδισμένοι  όχι μόνο πρόσκαιρα αλλά, πιο ουσιαστικά από αυτό το πέρασμα.  Σε κάθε περίπτωση Δίας εδώ πάει να πει άνοιγμα και ανάπτυξη. Ανάπτυξη όμως δεν είναι μόνο αποκτώ και κερδίζω ανοίγω δουλειές κλπ  . Είναι και παίρνω κιλά και βάρος κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Είναι σίγουρο ότι από τα τέλη αυτής της χρονιάς θα υπάρχουν λόγοι να μειωθούν πάγια έξοδά σας , η και θα πάψουν να υπάρχουν λόγοι που εμπόδιζαν κάποια έσοδα να φτάσουν σε εσάς. Αυτό μέχρι όμως το σημείο της ουσιαστικής ανάκαμψης απέχει αρκετά ακόμα. Αυτούς τους 12 μήνες πολλοί θα νοιώσετε την  ανάγκη να αποκτήσετε μία σταθερή ιδιοκτησία. Σίγουρα οι κινήσεις σας δεν θα χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και αυτό θα βοηθήσει οικονομικά την ζωή σας. Γενικά θα είστε κτητικοί και θα δείχνετε όπου και όταν χρειάζεται την όποια δύναμη- ισχύ σας.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότης

Όπως το βάμμα ιωδίου που γιατρεύει πληγές , έτσι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  ο  Δίας θα βρίσκεται για 12 ολόκληρους μήνες σε ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον. Εκεί στον χώρο της ψυχής και του υποσυνειδήτου σας  και της εσωτερικής σας αγωνίας. Εκεί που κρύβονται οι φόβοι, μα και οι όποιες τραυματικές σας εμπειρίες. Εκεί στον 12ο φυσικό σας οίκο το πιο ευάλωτο κομμάτι στην ζωή όλων μας. Οι αιτίες για να είστε βουτηγμένοι μέσα στην αγωνία για τις εξελίξεις του αύριο, είναι πολλές όπως και το άγχος  για την εξέλιξη μίας κατάστασης  που μπορεί να αφορά ακόμα και πιο μεγάλους και αγαπημένους σας. Ο Δίας από τον Σκορπιό θα δώσει όσους λόγους και θα βρει όσους τρόπους χρειάζονται να σας δώσει ηρεμία μέσα από καταστάσεις που θα σας κάνουν να φιλοσοφήσετε πιο πολύ γύρω από σημαντικότατες έννοιες όπως ακόμα και αυτή της ζωής και του θανάτου.  Μπορεί η διαδικασία αυτή κάποιες στιγμές να δείχνει  δύσκολη όμως ο Δίας φροντίζει να υπάρχουν γύρω σας  τα άτομα που θα έχουν ένα χάδι, μια κουβέντα αλλά και συναίσθημα να σας στηρίζουν. Ο  Δίας από τον Σκορπιό είναι για εσάς ο  προστάτης σας  που θα σας   βγάζει από τα αδιέξοδα . Θέλει και μπορεί να σας φέρει γαλήνη και να σας κάνει με αυτό του το πέρασμα να κοιμάστε χωρίς αγωνίες και άγχη και να είστε πολύ μα πολύ καλά μέσα σας.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΑιγόκερωςΠερνώντας ο Δίας για 12 μήνες στον Σκορπιό δείχνει και γρήγορα ( πριν από το τέλος της χρονιάς του 2017)  να καταφέρνει να ανοίξει πόρτες και να σας περάσει σε κύκλους που θα σας φέρουν κοντά σε άτομα που κοντά τους μπορείτε μαζί τους να νοιώσετε γεμάτοι καθώς και θα μοιράζεστε σκέψεις και όνειρα αλλά και θα διασκεδάζετε ξεφεύγοντας από το σοβαρό – λιτό τρόπο που σας χαρακτηρίζει και που εμπόδιζε ως τώρα να ζήσετε με πάθος το παρόν σας. Αυτό το πέρασμα λοιπόν σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την κοινωνική σας ζωή και  όλοι από τα τέλη αυτής της χρονιάς θα αναπτύσσετε σταδιακά νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι και  χρήσιμες και συμφέρουσες μα πάνω από όλα θα λειτουργούν χαλαρωτικά για εσάς και θα σας ξεκουράζουν. Αυτό το 12μηνο θα μπορούσατε κάποιοι  από εσάς να υιοθετήσετε και κάποιες διαφορετικές απόψεις ή να ασπαστείτε αντιλήψεις που είναι αρκετά μακριά από αυτές με τις οποίες μεγαλώσατε και ως τώρα υποστηρίζετε. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος σκέψης , ίσως και τρόπου ζωής , που δείχνει να μπορεί  να σας συνεπάρει ή ακόμα όμως και να σας παρασύρει σε άγνωστες για εσάς μέχρι χθες κατευθύνσεις. Φυσικά αν όλα αυτά γίνουν για καλό σας ή όχι εξαρτάτε από τον βαθμό εμπειρίας που διαθέτετε και την δυνατότητα να ξεχωρίσετε ποιότητες και κίνητρα.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

υδροχόοςΤο πέρασμα του Δία στο Σκορπιό  μέχρι και τις αρχές  Νοεμβρίου του 2018 δείχνει ότι θα δημιουργήσει και γρήγορα  καλές  ευκαιρίες για μία σοβαρή εξέλιξη  στον επαγγελματικό σας  τομέα. Αυτό  πιθανά θα οφείλετε σε μία δυνατή σχέση που πιθανά να αναπτύξετε με κάποιο ισχυρό άτομο  αυτό το διάστημα και που θα σας βοηθήσει και πρακτικά μα και να έχετε μία πιο ισχυρή  δημόσια εικόνα. Αν αναλάβετε  ένα νέο επαγγελματικό ρόλο θα πρέπει ωστόσο να δείξετε ότι  μπορείτε να τον διαχειριστείτε επάξια.  Το 2018 που έρχεται είναι μια χρονιά που σας απογειώνει, μια χρονιά που νιώθετε πως κάθε τι κακό έχει πια φύγει  και μπορείτε να ονειρεύεστε  και να κοιτάτε με αισιοδοξία το αύριο.  Οι ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν και θα νοιώσετε πως σε αυτήν την ζωή  όλα γυρίζουν και αλλάζουν και προς το καλύτερο.  Οικονομικά όχι άμεσα αλλά έμμεσα μέσα από τα παραπάνω θα βρεθείτε ωφελημένοι αλλά αυτό που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο θα είναι η καλή ψυχολογία που δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε καθώς πάντα υπάρχει κάτι που μας χαλάει το τέλειο και το αρμονικό και μες το 2018 θα υπάρχει αυτό το κάτι που θα σας προβληματίσει ψυχολογικά.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

ΙΧΘΕΙΣ

 

ΙχθύςΤο ζώδιο που είναι περισσότερο από όλα τα άλλα ευνοημένο από το πέρασμα του Σκορπιό είστε εσείς … ναι  εσείς !!!!!   Ο Δίας έρχεται φορτωμένος  δώρα και ευκαιρίες για εσάς από τον Σκορπιό.. Το πέρασμα του σηματοδοτεί  μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για την προσωπική σας ανάπτυξη που όσοι την εκμεταλλευτείτε σωστά θα κάνετε μεγάλα και ουσιαστικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτόν τον καιρό κάποιοι θα θελήσετε και κάποιοι θα πρέπει ακόμα και αν δεν το θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη γνώση και θα αφήσετε πίσω αντιλήψεις και ημιμάθειες που δεν σας άφηναν να ξεφύγετε από τα μέτρια και τα λίγα.  Τώρα τα ανοίγματα είναι μεγάλα και οι θάλασσες που σας καλούν να τις διαβείτε απαιτούν γνώσεις μα και υπόσχονται  τα πάντα όλα σε εσάς. Η μεγάλη στιγμή , η μεγάλη πρόταση , η ευκαιρία που πάντα αναζητούσατε για να ξεφύγετε μπροστά , πλησιάζει βήμα-  βήμα την ζωή σας. Κάποιοι νέοι θα ανοίξουν φτερά μόρφωσης και επιβεβαίωσης , άλλοι πάλι θα καμαρώσουν ένα πτυχίο, κάποιοι μεγαλύτεροι θα κλειδώσουν μία συμφωνία μεγάλης σημασίας για το αύριο  τους μα και κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν τον δρόμο της φυγής ώστε να ξεφύγουν από ότι τους πνίγει εδώ και καιρό.

Μάθε τώρα πως επηρεάζει το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. Κάλεσε τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την Ομάδα του στο 14707!

 

 

 

(Visited 1.874 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

nea selini Νέα Σελήνη στον Σκορπιό- Η θερμοκρασία ανεβαίνει! -           Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου       18  Νοεμβρίου  2017     Η Νέα Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos3 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Ταύρος; - Ο χωρισμός για έναν Ταύρο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Για αυτό τον λόγο σπάνια επιλέγει ο ίδιος να χωρίσει τον Περισσότερα... Περισσότερα...
libra Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Ζυγός; - Οικονομική κρίση και Ζυγός μπορεί να είναι ένας συνδυασμός αρκετά περίπλοκος. Βλέπετε οι Ζυγοί αυτό το οποίο αγαπάνε περισσότερο από Περισσότερα... Περισσότερα...
friends (4) Πως δείχνουν την φιλία τους τα ζώδια; - «Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου». Κάτι ήξερε ο Jim Morrison από την Περισσότερα... Περισσότερα...