Ταύρος ο Σταθερός

Ταύρος ο Σταθερός

Στις 20 Απριλίου ο Ηλιος περνάει στον Ταύρο. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα του;

 

Χαρακτηριστικά

Ο Ταύρος είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι

  • Πεισματάρης
  • Πιστός
  • Κτητικός
  • Φερέγγυος

Ο Ταύρος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο που αγαπάει την καλοπέραση, τις υλικές απολαύσεις και το καλό φαγητό. Εχει μεγάλο κύκλο γνωστών αλλά νιώθει κοντά του λίγους ανθρώπους τους οποίους προσέχει και προστατεύει. Αντίθετα μπροστά σε ξένους είναι πιο ντροπαλός και δεν ανοίγεται εύκολα. Ως χαρακτήρας είναι πολύ σταθερός στις απόψεις του και στα πιστεύω του, ωστόσο αυτό τον κάνει και αρκετά πεισματάρη και έχει ως αποτέλεσμα συγκρούσεις και απότομα ξεσπάσματα. Σε γενικές γραμμές ωστόσο ο Ταύρος δεν θα μπει στη διαδικασία να τσακωθεί με κανέναν γιατί πολύ απλά.. βαριέται.
 

 

Ο Ταύρος στον Ερωτα

Ιδανικός για σχέση είναι το πιο πιστό και ειλικρινές ζώδιο του κύκλου. Δένεται πολύ και αγαπάει βαθειά και τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα του θα τον κακομαθαίνει όσο κανέναν άλλο. Ωστόσο όλη αυτή η δοτικότητα του πολλές φορές γυρνάει και μπούμεραγκ, αφού συχνά πληγώνεται και όταν αυτό συμβαίνει, το τραύμα είναι βαθύ και αργεί να επουλωθεί. Οσο όμως και να αγαπάει ο Ταύρος, η ανοχή του είναι μικρή σε ορισμένα πράγματα. Αν χάσει την εμπιστοσύνη του στο σύντροφο του, τότε αυτό είναι οπωσδήποτε το τέλος όσο κι ερωτευμένος κι αν είναι.

 

Τύπος: Σταθερό

Ο Ταύρος, μαζί με τον Σκορπιό, τον Λέων και τον Υδροχόο είναι ζώδια του σταθερού σταυρού. Τα ζώδια αυτά, βρίσκονται στην μέση των εποχών όπου όλα είναι στάσιμα και τίποτα εκρηκτικό δεν συμβαίνει. Η ηρεμία και η σταθερότητα του Ταύρου εκφράζεται στο απίστευτο πείσμα του όταν επιμένει σε κάτι αλλά και στην σταθερότητα του στις κοινωνικές και ερωτικές του σχέσεις.

 

Μάθε πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιο σου

Στοιχείο: Γη

Ο Ταύρος, μαζί με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο αποτελεί ζώδιο της Γης. Το στοιχείο της Γης στο ζωδιακό κύκλο αφορά τις αισθητικές και υλικές απολαύσεις, την αγάπη για τάξη και την επιδίωξη της ηρεμίας και της σταθερότητας στην καθημερινότητα. Στον Ταύρο η γοητεία και το πείσμα του αλλά και η αγάπη του για τα υλικά αγαθά τον κάνουν πιο γήινο από κάθε άλλον.

 

Ενεργειακός λίθος: Σμαράγδι και Λάπις Λαζούλι

Το Σμαράγδι φέρνει καλοτυχία στον έρωτα και τα οικονομικά και βοηθάει τον Ταύρο να αποκτήσει σταθερότητα στη ζωή του. Το Λάπις Λαζούλι προσφέρει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον ντροπαλό Ταύρο.

 

Εκπρόσωπος: Δίας ως Λευκός Ταύρος

Ο αστερισμός του Ταύρου απεικονίζει τον λευκό ταύρο στον οποίο μεταμορφώθηκε ο Δίας για να απαγάγει τη νεαρή Ευρώπη από τις ακτές της Φοινίκης και να τη μεταφέρει στην Κρήτη.

 

Κυβερνήτης Πλανήτης: Αφροδίτη

Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα ερωτικό και γοητευτικό ζώδιο και σε αυτό συμβάλλει και ο κυρίαρχος πλανήτης του, η Αφροδίτη που πήρε το όνομα της από την μυθική θεά του Έρωτα. Ο φαινομενικά ντροπαλός και συνεσταλμένος Ταύρος μπορεί να γίνει ένας εκρκητικός εραστής όταν νιώσει σιγουριά και ασφάλεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

Διάσημοι Ταύροι

Γουίλιαμ Σέξπηρ, Βασίλισσα Ελισάβετ, Αλ Πατσίνο, Τζακ Νίκολσον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Αντέλ, Μέγκαν Φοξ, Τζέσικα Άλμπα, Ούμα Θέρμαν, Ρόμπερτ Πάτινσον, Αντρέ Αγκάσι

 

Προβλέψεις Ταύρου για τον Μάϊο 2017

Το Μάϊο η έμφαση σας μετατοπίζεται από την καριέρα στα εσωτερικά και προσωπικά ζητήματα και στις συναισθηματικές πτυχές της ζωής σας. Η αυτόνομη βούληση και οι προσωπικές αποφάσεις κυριαρχούν αυτό το μήνα για τους Ταύρους. Είστε σε θέση να ορίσετε τους στόχους σας και να εργαστείτε σκληρά για την επίτευξη τους ακόμα και χωρίς την υποστήριξη των άλλων. Αν έχετε νέα επιχειρηματικά σχέδια, τότε αυτός ο Μάιος είναι η κατάλληλη περίοδος να τα πραγματοποιήσετε.

 

Ερωτικά:

Το ωροσκόπιο του Μαΐου 2017 προβλέπει ότι οι single Ταύροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες στον έρωτα αυτό το μήνα. Θα τραβήξετε έντονα την προσοχή και θα είστε σε θέση να προσελκύσετε εύκολα το αντίθετο φύλο. Θα υπάρξουν πολλές διασκεδαστικές περιστασιακές περιπέτειες ωστόσο χωρίς ουσιαστική δέσμευση. Μάλιστα όσοι Ταύροι είναι σε σχέση μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και αναθεωρήσεις αυτό το μήνα. Προσοχή επίσης σε ανεπιθύμητε εγκυμοσύνες καθώς είναι υψηλό το ρίσκο.

 

Επαγγελματικά:

Οι έντονες πλανητικές κινήσεις του μήνα θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα του Ταύρου. Αναμένεται μια ταραγμένη περίοδος για τα επαγγελματικά και σημαντικές ανατροπές και αλλαγή πλεύσης είναι πιθανό να συμβούν.
Μπορεί να παραιτηθείτε από την υπάρχουσα δουλειά σας ή και να αλλάξετε εντελώς κλάδο. Μην είστε ωστόσο αρνητικοί στις αλλαγές γιατί δεν είναι απαραίτητα για κακό. Αντίθετα κάποιες από αυτές μπορεί να αποδειχθούν κερδοφόρες.

 

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλά τον Μάιο και μάλιστα θα δείτε μία αύξηση μετά τις 20 του μήνα, ενώ θα έχετε και τη υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους σας. Σημαντικές οικονομικές αποφάσεις που αφορούν νέα έργα και επενδύσεις είναι καλό να μπουν σε εφαρμογή μετά τις 12 Μαΐου 2017. Οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι κερδοφόρες, ενώ οι αγορές μετοχών θα αποδειχθούν επικερδείς στο τέλος του μήνα.

(Visited 118.392 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

guess-attic-837156_960_720 Ζώδια και ζήλεια- Πώς αντιδρούν - Κριός Έχει έμφυτη την ζήλεια μέσα του και το δείχνει ακόμη και αν έστω υποψιαστεί ότι ο σύντροφος του, Περισσότερα... Περισσότερα...
diet (2) Κάντε δίαιτα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Μέρος 2ο - Ζυγός: Κομψός και καλαίσθητος εκ φύσεως, θέλει να είναι όμορφος και για αυτό προσέχει την διατροφή του αν και Περισσότερα... Περισσότερα...
friends (5) Πως δείχνουν την φιλία τους τα ζώδια; | Μέρος 2ο - Από Ζυγό μέχρι Ιχθύ…πόσο πιστοί φίλοι είναι τα ζώδια;   ΖΥΓΟΣ Είναι πολύ καλοπροαίρετος και ο λόγος του στάζει Περισσότερα... Περισσότερα...
shutterstock_154670627 Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Κριό; - Η γυναίκα Κριός είναι ανεξάρτητη, δυναμική και ενεργητική. Κατάλληλα δώρα είναι αυτά τα οποία ταιριάζουν ή αναδεικνύουν την προσωπικότητά Περισσότερα... Περισσότερα...