Κριός ο εκρηκτικός

Κριός ο εκρηκτικός

Στις 21 Μαρτίου ο Ηλιος περνάει στον Κριό. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα του;

 

Χαρακτηριστικά

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι

  • Ενθουσιώδης
  • Κυκλοθυμικός
  • Ανεξάρτητος
  • Ευέξαπτος

Ο Κριός είναι ένα ισχυρό και ανεξάρτητο ζώδιο που του αρέσει η δράση αλλά δεν αντέχει την επίβλεψη των άλλων. Ως πρώτο ζώδιο του κύκλου αντιπροσωπεύει την ατομικότητα και αυτό συχνά τον κάνει να φαίνεται εγωκεντρικός. Θέλει τα πάντα να γίνονται με τον δικό του τρόπο, ωστόσο συνηθίζει να αφήνει πράγματα στη μέση, ακόμα κι όταν όλα γενικά πηγαίνουν καλά -εκτός απροόπτου. Και όταν λέμε απρόοπτο εννοούμε οτιδήποτε μπορεί να τον ενοχλήσει ή εκνευρίσει γιατί τότε η έκρηξη του θα είναι καταστροφική. Παρόλαυτα όσο δυνατές είναι αυτές του οι εκρήξεις, τόσο λίγο κρατάνε, αφού σε λίγη ώρα θα έχει ξεχάσει ακόμα και το λόγο για τον οποίο τσαντίστηκε. Ωστόσο κάτω από την φαινομενικά ανεξάρτητη φύση του κρύβεται τεράστια ανασφάλεια που έγκειται στην διαρκή προσπάθεια του να πετύχει και να αποδείξει την αξία του.
 

 

Ο Κριός στον Ερωτα

Υπερβολικά δύσκολο ζώδιο για σχέση, δημιουργεί εύκολα εντάσεις και όταν κάτι τον ενοχλήσει, οι καυγάδες θα είναι ομηρικοί και συχνά θα βγαίνουν εκτός ελέγχου. . Ωστόσο αποτελεί ένα από τα πιο ερωτικά και παθιασμένα ζώδια του κύκλου (μαζί με τον Λέοντα και τον Σκορπιό) και αυτό τον κάνει ακαταμάχητο και περιζήτητο. Είναι όμως και ζώδιο που βαριέται πολύ εύκολα, αφού αποτελεί χαρακτηριστικό του να μην ολοκληρώνει τις εργασίες που αναλαμβάνει και αυτό εμφανίζεται και στις σχέσεις του, καθώς όταν κάτι σταματήσει να τον ενθουσιάζει, το εγκαταλείπει και ψάχνει για κάτι άλλο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του. Οταν αποφασίσει να αναιρέσει τα σχέδιά και τις υποσχέσεις του, θα προσπαθήσει να ξεγλιστρήσει από αυτές με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, επειδή είναι πολύ ξεκάθαρος και ευθύς χαρακτήρας, είναι και πολύ κακός ψεύτης και έτσι γίνεται σχεδόν πάντα αντιληπτός.

 

Τύπος: Παρορμητικό

Ο Κριός, μαζί με τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω είναι ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Τα ζώδια αυτά, βρίσκονται στην αρχή των εποχών και αυτή η χρονική περίοδος της νέας αρχής τους κάνει ορμητικούς και ενίοτε επιθετικούς, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Κριού. Οι ίδιοι ωστόσο αδυνατούν να κατανοήσουν ότι προκαλούν μόνοι τους τις συγκρούσεις και θεωρούν ότι η συμπεριφορά των άλλων είναι αυτή που πυροδότησε την θεαματική έκρηξη τους.

 

Μάθε πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιο σου

Στοιχείο: Φωτιά

Ο Κριός, μαζί με τον Λέων και τον Τοξότη αποτελεί ζώδιο της φωτιάς. Το στοιχείο της Φωτιάς στο ζωδιακό κύκλο συνδέεται με το ένστικτο, ωστόσο εκφράζεται διαφορετικά σε καθένα από τα τρια ζώδια της. Ειδικά στον Κριό χαρακτηριστικά του ως ζώδιο της φωτιάς είναι οι εκρήξεις χωρίς λογική, η έντονη εκδήλωση των συναισθημάτων, η απουσία αυτοκριτικής, συχνά και αυτοελέγχου και η ανάγκη τους για προσωπική ελευθερία, που συχνά εκφράζεται με οργή, επιθετικότητα ή και βία όταν νιώθουν ότι πιέζονται.

 

Ενεργειακός λίθος: Μάτι της Τίγρης και Αιμοστάτης

Το Μάτι της Τίγρης φέρνει καλοτυχία και επιτυχία στα σχέδια του κατόχου, βοηθώντας τον Κριό να ολοκληρώσει απερίσπαστος τα σχέδια του. Από την άλλη, ο αιμοστάτης χρησιμεύει για τον κατευνασμό του πνεύματος και την μείωση της επιθετικότητας του Κριού.

 

Εκπρόσωπος: Χρυσόμαλλο Κριάρι

Το σύμβολο του Κριού, είναι το κριάρι με το χρυσόμαλλο δέρας που μετέφερε τα παιδιά του Αθάμαντος, τον Φρίξο και την Έλλη, στην Κολχίδα και στη συνέχεια έκλεψε ο Ιάσονας για να εντυπωσιάσει τον βασιλιά της Κολχίδας Αιήτη και να πάρει για γυναίκα την κόρη του Μήδεια. Στην αρχαιότητα ο Κριός ήταν ο βασιλιάς των ζωδίων, καθώς σύμφωνα με το μύθο, κατά τη δημιουργία της Γης, ο Ηλιος βρισκόταν στον αστερισμό του Κριού, ενώ το ζώδιο που του αντιστοιχεί είναι το ασσυριακό Rubu που σημαίνει Πρίγκιπας.

 

Κυβερνήτης Πλανήτης: Αρης

Ο Κριός έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον πολεμόχαρο θεό Αρη. Στο αρχαίο 128εο ο Αρης ήταν ο πανίσχυρος θεός του πολέμου, ατρόμητος στη μάχη αλλά και τρομερά οξύθυμος. Τα στοιχεία του αυτά είναι εμφανή και στον χαρακτήρα του Κριού αφού όταν κάτι τον εξοργίσει προκαλείται πολεμική σύρραξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

Διάσημοι Κριοί

Λεονάρντο ντα Βίντσι, Βίνσεντ Βαν Γκογκ, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, Μάγια Αγγέλου, Μάρλον Μπράντο, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Φράνσις Φορντ Κόπολα

 

Προβλέψεις Κριού για τον Απρίλιο 2017

Ο Απρίλιος για τον Κριό θα είναι γεμάτος παροξυσμό, αναταραχή και δυναμισμό. Ο μήνας αυτός ωστόσο για τους Κριούς είναι ιδανικός για την έναρξη νέων επιχειρήσεων και για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων τους.

Η συναισθηματική δύναμη θα σας βοηθήσει να πετύχετε στην εργασία και την επιχείρησή σας.

 

Ερωτικά:

Προβλήματα στα ερωτικά των Κριών επιφυλάσσει ο μήνας Απρίλιος. Αστάθεια στην οικογενειακή ζωή τους και τις σοβαρές σχέσεις που θα πρέπει να επικυρωθούν επίσημα αλλιώς καταλήγουν σε χωρισμό. Επιπλέον οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα είναι περισσότερο τεταμένες και θα χρειαστούν αρκετές εξηγήσεις και επιδιορθώσεις. Το καλό ωστόσο στα ερωτικά σας είναι ότι τον Απρίλιο θα υπάρξει και σοβαρό πάθος στη σεξουαλική σας ζωή που θα σας ανεβάσει.

 

Επαγγελματικά:

Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή εργασίας σε άλλη επιχείρηση ή τροποποιήσεις στην ίδια τη θέση εργασίας που βρίσκεστε σήμερα.

 

Οικονομικά

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Κριού για τον Απρίλη προβλέπουν δυσκολίες στα οικονομικά. Η οικονομική στρατηγική πρέπει να τροποποιηθεί ριζικά και μια νέα πολιτική για τον προϋπολογισμό σας θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Απρίλη 2017 θα επηρεάσει τα οικονομικά του συντρόφου σας και σημαντικές διορθώσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν στη ζωή σας. Προσοχή κατά τη διέλευση του ανάδρομου Ερμή.

(Visited 99.304 times, 188 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gemini (2) Πως εκδηλώνουν την λύπη τους τα ζώδια του αέρα - Όλοι μας περνάμε από καταθλιπτικά επεισόδια στην ζωή μας. Είτε επειδή δεν ξυπνήσαμε καλά το πρωί, είτε επειδή συνέβη Περισσότερα... Περισσότερα...
Ζώδια και Σχέσεις: Ποια δώρα είναι κατάλληλα για μια γυναίκα Ζυγό; - Οι Ζυγοί αγαπάνε ιδιαίτερα τα όμορφα μέρη, τα όμορφα πράγματα, την ισορροπία και την αρμονία. Πριν και πάνω από Περισσότερα... Περισσότερα...
zevgari Πώς να τον γοητεύσετε : Ραντεβού με ένα Δίδυμο - Αν υπάρχει ζώδιο, το οποίο να είναι συνυφασμένο με την έννοια της επικοινωνίας τότε αυτό είναι σίγουρα οι Δίδυμοι. Περισσότερα... Περισσότερα...
beauty (2) Astro…beauty tips! Μέρος 2ο - Ζυγός: Προσέχετε πάρα πολύ την εξωτερική σας εμφάνιση και κυρίως το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ξοδέψετε ακόμα και τον Περισσότερα... Περισσότερα...