Το ζώδιο του μήνα: Ο Τοξότης της Φωτιάς

Το ζώδιο του μήνα: Ο Τοξότης της Φωτιάς

 

terezasmall

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

 

 

 

Από τις 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο με φλογερά χαρακτηριστικά και έναν πολύ ξεχωριστό, ενδιαφέρον χαρακτήρα! Ας μάθουμε λοιπόν περισσότερα για τον Τοξότη!

 

Χαρακτηριστικά:

Ο Τοξότης είναι το 9ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και χαρακτηρίζεται από

  • Ανεξαρτησία
  • Ενθουσιασμό
  • Ελευθερία
  • Ειλικρίνεια

 

 

Τι έχουν να περιμένουν οι Τοξότες γι αυτήν την εβδομάδα; Τα άστρα απαντούν!

 

 

Οι Τοξότες από τη φύση τους αναζητούν την αλήθεια και αποζητούν διαρκώς τη γνώση, ενώ ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την φιλοσοφία και τη θρησκεία, καθώς θεωρούν ότι αυτές θα τους βοηθήσουν στην εσωτερική τους αναζήτηση. Επιπλέον οι Τοξότες είναι εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και έχουν την τάση να υπερβαίνουν τα όρια τους, παρασέρνοντας τους γύρω τους στο πέρασμα τους. Συχνά μιλάνε πολύ, ή πολύ γρήγορα και δεν επεξεργάζονται το βάρος των λόγων τους, ωστόσο τα λεγόμενα τους μπορούν να εμπνεύσουν και να βοηθήσουν τους γύρω τους.

 

 

ezgif.com-add-text (1)

 

Ο Τοξότης στον Έρωτα

 

Το γεγονός ότι προσελκύουν το άλλο φύλο με ευκολία δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι έχουν μεγάλη αίσθηση της διασκέδασης και ξέρουν να απολαμβάνουν την κάθε καλή στιγμή. Επιπλέον έχουν ανεβασμένη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και στον έρωτα και τους αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και διαφορετικό κοινό.

 

Λάτρεις της ελευθερίας και άνθρωποι με έντονες φιλοσοφικές αναζητήσεις οι Τοξότες έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, έχουν όμως και διαφορές!

Διάβασε ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Τοξοτίνας αλλά και με ποια ζώδια ταιριάζει εδώ

Διάβασε τα χαρακτηριστικά του άντρα Τοξότη και με ποια ζώδια ταιριάζει εδώ

 

sagitarius

 

Τύπος: Μεταβλητό

Ο Τοξότης, μαζί με τον Παρθένο, τους Ιχθύες και τους Διδύμους, είναι ζώδιο που ανήκει στον μεταβλητό σταυρό. Τα ζώδια αυτά, βρίσκονται στο τέλος των εποχών και αυτή η μεταβαλλόμενη χρονική περίοδος τους δίνει το χαρακτηριστικό της αβεβαιότητας αλλά και της προσαρμοστικότητας στις αλλαγές. Ευέλικτοι τύποι, τα μεταβλητά ζώδια γοητεύονται από το μυστήριο της ζωής και έχουν μία μοναδική ικανότητα να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες, αλλά και να αποφεύγουν την μονιμότητα.

 

 

gyneka toxotis 3

 

 

Πως θα πάει ο μήνας για το ζώδιο του Τοξότη; Μάθε εδώ!

 

 

 

Στοιχείο: Φωτιά

Το στοιχείο που συνδέεται με τον Τοξότη είναι φωτιά. Ακριβώς όπως μια πυρκαγιά μπορεί να κινηθεί γρήγορα και ανεξέλεγκτα, έτσι και ο Τοξότης πετάει από το ένα πράγμα στο άλλο και ποτέ δεν κοιτάζει πίσω, καθώς όλα είναι μία δράση και μία περιπέτεια.

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Τοξότη για σήμερα! 

 

Ενεργειακή λίθος: Τοπάζι και Τιρκουάζ

Το τοπάζι φέρνει πλούτο και αγάπη και διώχνει τα δυσάρεστα συναισθήματα, όπως φόβος, θλίψη και οργή. Το τιρκουάζ, προστατεύει την υγεία και διώχνει τις αρρώστιες και το κακό μάτι.

 

 

Εκπρόσωπος: Κένταυρος

Το ζώδιο του Τοξότη συμβολίζεται με τη φιγούρα του Κενταύρου, του μυθολογικού πλάσματος που ήταν μισό άνθρωπος-μισό άλογο και δεινός σκοπευτής με τα βέλη. Οι Κένταυροι, ήταν επίσης φιλόσοφοι και δάσκαλοι στην αρχαία μυθολογία, με πιο ξακουστό τον Χείρωνα, δάσκαλο του Αχιλλέα. Οι σύγχρονοι Τοξότες, αισθάνονται συνεχιστές της σοφίας των κενταύρων, αποζητώντας την γνώση και την κατανόηση, μέσα από τη διαρκή μελέτη και την ενδοσκόπηση.

 

 

sagitarius

 

 

Κυβερνήτης Πλανήτης: Δίας

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον πλανήτη Δία. Στους αρχαίους χρόνους, ο Δίας ήταν ο βασιλιάς των θεών και πολλά από τα χαρακτηριστικά που του προσέδιδαν οι αρχαίοι, έχουν περάσει στους Τοξότες. Συγκεκριμένα, ο Τοξότης μπορεί να είναι λίγο επιπόλαιος στον έρωτα, όμως είναι γενναιόδωρος και δίκαιος, έχοντας τα χαρακτηριστικά ενός ευγενούς ηγέτη.

 

 

Διάσημοι Τοξότες , με ασυμβίβαστο χαρακτήρα

 

sagittarius man 4

 

Μαρία Κάλλας, Φρανκ Σινάτρα, Γουόλτ Ντίσνεϊ, Μπραντ Πιτ, Σία Φέρλερ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μίλα Γιόβοβιτς, Τέιλορ Σουίφτ, Νίκι Μινάζ

Διάβασε περισσότερα γι αυτούς! 

 

 

 

 

(Visited 137.566 times, 15 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.
Προβλέψεις Νοεμβρίου
Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο από τον Πέρρη Κρητικό
Τσιγγάνικη Τράπουλα
Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή
Ταρώ Νοεμβρίου 2017
Προβλέψεις ταρώ από την Ειρήνη Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

couple (3) 3 λόγοι για να εκνευρίσετε κάθε ζώδιο - Κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του…ας δούμε τι μπορεί να κάνει έξω φρενών κάθε ζώδιο.   Κριός: 1. Όταν Περισσότερα... Περισσότερα...
oneira Έχουν τα ζώδια… όνειρα γλυκά; - ΜΕΡΟΣ 1ο Κριός: Έχει σχέση αγάπης με το κρεβάτι του και φυσικά με τον ύπνο. Για έναν Κριό οι κουβεντούλες Περισσότερα... Περισσότερα...
father Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 1ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας δούμε Περισσότερα... Περισσότερα...
Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά; - Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να παίρνουν την ρεβάνς; ΚΡΙΟΣ Περισσότερα... Περισσότερα...