Καρκίνος ο Ευαίσθητος

Καρκίνος ο Ευαίσθητος

Στις 21 Ιουνίου ο Ηλιος περνάει στον Καρκίνο. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα τους;

 

Χαρακτηριστικά

Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι

  • Τρυφερός
  • Ρομαντικός
  • Ευαίσθητος
  • Ανασφαλής

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο και ίσως το πιο ευαίσθητο του ζωδιακού κύκλου. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του και γύρω του τον επηρεάζουν συχνά σε βάθος, ενώ έχει μεγάλη ανασφάλεια και διαρκώς επιζητά την αγάπη και την αποδοχή των άλλων. Επιπλέον οι διαθέσεις του αλλάζουν συχνά με αποτέλεσμα συνήθως οι συμπεριφορές του να είναι μάλλον απρόβλεπτες. Ωστόσο είναι και το πιο φιλεύσπλαχνο ζώδιο του κύκλου, με τους εκπροσώπους του να είναι δίκαιοι και καταδεκτικοί και συχνά να επιδίδονται σε φιλανθρωπίες, αλλά και να μπλέκονται σε δύσκολους έρωτες.
 

 

Ο Καρκίνος στον Ερωτα

Η συναισθηματικότητα του Καρκίνου τον κάνει να αποζητά έντονες συγκινήσεις και συχνά τα δίνει ή όλα ή τίποτα. Ωστόσο καθότι και πολύ επιφυλακτικός, ο Καρκίνος δεν κάνει αμέσως γνωστές τις προθέσεις του κι ακόμη κι αν είναι φουλ ερωτευμένος δεν θα το δείξει αν δε βεβαιωθεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Είναι ωστόσο και πολύ ανασφαλής κι αυτό τον κάνει μερικές φορές γκρινιάρη, αφού επιζητά διαρκώς την τελειότητα στην ερωτική του ζωή και τον ενοχλεί όταν κάτι του χαλάει το ροζ σύννεφο. Είναι ωστόσο και ένα από τα πιο πιστά ζώδια του κύκλου, αλλά και από τα πιο αυστηρά, αφού μπορεί να τα παίξει όλα για όλα, αλλά όταν εξαπατηθεί δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

 

Τύπος: Παρορμητικό

Ο Καρκίνος, μαζί με τον Κριό, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω είναι ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Τα ζώδια αυτά, βρίσκονται στην αρχή των εποχών και αυτή η χρονική περίοδος της νέας αρχής τους κάνει ορμητικούς και συχνά υπερβολικούς στις συμπεριφορές τους. Στον Καρκίνο εκδηλώνεται με τα έντονα συναισθήματα του που τον κατακλύζουν διαρκώς και τιμονεύουν κάθε πτυχή της ζωής του.

 

Μάθε πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιο σου

Στοιχείο: Νερό

Το στοιχείο του Νερού στο ζωδιακό κύκλο ταυτίζεται με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Στον Καρκίνο το στοιχείο του νερού φαίνεται στην συχνή αλλαγή των διαθέσεων του, αλλά και στην χειμαρρώδη έκρηξη συναισθημάτων που μπορεί άθελα του, να πνίξει τον σύντροφο του από την υπερβολική αγάπη.

 

Ενεργειακός λίθος: Φεγγαρόπετρα και Ζιρκόν

Η Φεγγαρόπετρα προσελκύει την αγάπη και τη συμφιλίωση και προστατεύει από εντάσεις ενώ το Ζιρκόν Προσδίδει κύρος και σεβασμό στον κάτοχο του.

 

Εκπρόσωπος: Ο Κάβουρας

Ο αστερισμός του Καρκίνου συμβολίζει τον γιγάντιο κάβουρα, ο οποίος σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, είχε σταλεί από τη θεά Ηρα στην Λερναία Ύδρα, για να την προστατεύσει από τον Ηρακλή, ωστόσο αυτός το φόνευσε μαζί με το μυθικό τέρας και η θεά Ηρα το «καταστέρισε» δηλαδή το μετέτρεψε σε αστερισμό.

 

Κυβερνήτης Πλανήτης: Σελήνη

Το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα, δε θα μπορούσε παρά να είναι κυβερνήτης του Καρκίνου. Στην Θεογονία του Ησιόδου η Σελήνη αναφέρεται ως κόρη του Υπερίωνα και αδελφή του Ήλιο και αποτελεί τη θηλυκή αρχή της δημιουργίας του Κόσμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

Διάσημοι Δίδυμοι

Ιούλιος Καίσαρας, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Νέλσον Μαντέλα, Έλεν Κέλερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Σιλβέστερ Σταλόνε, Λίονελ Μέσι, Λάνα Ντελ Ρέι, Σίντι Λόπερ, Βιν Ντίζελ, Τομ Κρουζ, Λιβ Τάιλερ, Μαλάλα Γιουσαφζάι, Τομ Χανκς, Σελένα Γκόμεζ, Λίντσεϊ Λόχαν, Μιχάλης Ζαμπίδης

 

Προβλέψεις Καρκίνου για τον Ιούλιο 2017

Το ωροσκόπιο του Καρκίνου για τον Ιούλιο προβλέπει ότι τα οικογενειακά θέματα μαζί με τα συναισθηματικά συμφέροντα θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα. Η καριέρα γίνεται επίσης σημαντική λόγω της παρουσίας του πλανήτη Άρη στον Οίκο των επαγγελματικών.
Υπάρχει μια ανάγκη για το ζώδιο του καρκίνου για να ισορροπήσει τόσο τα οικογενειακά όσο και τα επαγγελματικά ζητήματα τον Ιούλιο. Η επιτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να διαχειριστείτε και τις δύο καταστάσεις εξίσου.

 

Ερωτικά:

Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα έχουν νέες ρομαντικές ευκαιρίες ενώ προσπαθούν να ευημερήσουν οικονομικά. Είστε σε θέση να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο καθώς η γοητεία σας θα βρίσκεται στο peak της. Ο έρωτας εμπλέκεται σε οικονομικές υποθέσεις και το πορτοφόλι του συντρόφου σας σας απασχολεί δεόντως. Τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να σκεφτούν όλες τις πτυχές πριν προγραμματίσουν να αποκτήσουν παιδί τον Ιούλιο του 2017.

 

Επαγγελματικά:

Η επαγγελματική ζωή θα είναι πολύ δύσκολη αυτό το μήνα. Η εταιρεία σας αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να επιβιώσει. Πρέπει να βρείτε νέες ιδέες και να τις εφαρμόσετε επιτυχώς για να διατηρήσετε τη θέση σας.

 

Οικονομικά

Η μηνιαία πρόβλεψη του Καρκίνου για τον Ιούλιο στα οικονομικά είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη. Οι οικονομικές ευκαιρίες σας κυνηγούν και μερικές φορές θα λάβετε απροσδόκητα χρήματα. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και θα έχετε την ενθάρρυνση και την βοήθεια από τον σύντροφό σας ζωής λόγω των πλανητικών επιρροών.

(Visited 127.056 times, 539 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

woman (6) Έχουν τα ζώδια… όνειρα γλυκά; | Μέρος 2ο - Ζυγός: Είναι από τα πιο βολικά ζώδια αναφορικά με τον τομέα ύπνος. Δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις, ούτε στο στρώμα Περισσότερα... Περισσότερα...
weight Χάσε βάρος ανάλογα με το ζώδιό σου - Το καλοκαίρι έρχεται! Αν έχετε περιττά κιλά και δεν ξέρετε πώς να τα χάσετε, ρίξτε μία ματιά στο ζώδιό Περισσότερα... Περισσότερα...
zygos Πως θα καταλάβεις ότι ένας Ζυγός σε απατά; - Αν και ο Ζυγός από μόνος του σπάνια θα επιζητήσει να απιστήσει, ο γοητευτικός και ανάλαφρος χαρακτήρας του μπορεί Περισσότερα... Περισσότερα...
capricorn Ζώδια και Οικονομική Κρίση: Πως την αντιμετωπίζει ο Αιγόκερως; - Φιλόδοξος και εργασιομανής, ο Αιγόκερως είναι βέβαιο ότι έχει από πριν προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες, καθώς δεν υπάρχει Περισσότερα... Περισσότερα...