Δίδυμος ο Κοινωνικός

Δίδυμος ο Κοινωνικός

Στις 21 Μαίου ο Ηλιος περνάει στους Διδύμους. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα τους;

 

Χαρακτηριστικά

Ο Δίδυμος είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι

  • Πνευματώδης
  • Κοινωνικός
  • Παρορμητικός
  • Επιπόλαιος

Ο Δίδυμος είναι πολύ κοινωνικό ζώδιο και ιδιαίτερα ομιλητικό. Του αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής και θέλει να έχει άποψη για τα πάντα και να μπορεί να συζητήσει με κάθε άνθρωπο και για κάθε θέμα. Αν κάνετε παρέα με κάποιον Δίδυμο, το μόνο σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ, αλλά δεν σας εγγυάται κανείς ότι δεν πρόκειται να σας βαρεθεί αυτός πρώτος. Δυστυχώς παρόλο που κατά βάθος είναι καλόκαρδοι, συχνά η επιπολαιότητα τους έχει άσχημο αντίκτυπο στις σχέσεις τους με τους άλλους.
 

 

Ο Δίδυμος στον Ερωτα

Θα σας γοητεύσουν από το πρώτο ραντεβού, αφού είναι τρομερά ετοιμόλογοι και το χιούμορ τους είναι πραγματικά αξεπέραστο. Ωστόσο μην βιαστείτε να πέσετε πριν βεβαιωθείτε για τις πραγματικές του προθέσεις. Όσο εύκολα ενθουσιάζεται ο Δίδυμος, τόσο εύκολα αυτός του ο ενθουσιασμός «ξεφουσκώνει» ειδικά όταν ο άλλος πέσει αμαχητί και δεν του φέρει καμία απολύτως αντίσταση. Το πιθανότερο είναι ο Δίδυμος να βαρεθεί γιατί δεν θα βρίσκει κανένα ενδιαφέρον και να φύγει το ίδιο εύκολα όπως ήρθε. Όταν όμως ο Δίδυμος ερωτευτεί πραγματικά και βρει έναν άνθρωπο που θα του κεντρίζει το ενδιαφέρον διαρκώς και θα τον κρατάει σε εγρήγορση, τότε γίνεται ένα από τα καλύτερα ζώδια για σχέση.

 

Τύπος: Μεταβλητό

Οι Δίδυμοι, μαζί με τον Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύες, είναι ζώδιο του μεταβλητού σταυρού Τα ζώδια αυτά, βρίσκονται στο τέλος των εποχών και αυτή η μεταβαλλόμενη χρονική περίοδος τους δίνει το χαρακτηριστικό της αβεβαιότητας αλλά και της προσαρμοστικότητας στις αλλαγές. Ευέλικτοι τύποι, τα μεταβλητά ζώδια γοητεύονται από το μυστήριο της ζωής και έχουν μία μοναδική ικανότητα να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες, αλλά και να αποφεύγουν την μονιμότητα. Στους Διδύμους αυτό είναι ακόμη πιο έντονο και φαίνεται στην επιπολαιότητα τους σε ορισμένους τομείς.

 

Μάθε πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιο σου

Στοιχείο: Αέρας

Το στοιχείο του Αέρα στο ζωδιακό κύκλο ταυτίζεται με τη σκέψη και την υψηλή διανόηση, ωστόσο το ενεργητικό τους μυαλό, τους εμποδίζει να βρουν προσωπική γαλήνη και γι’ αυτό συχνά χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Ειδικά στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά τους αυτά εστιάζονται κυρίως στην κοινωνικότητα και την ομιλητικότητα τους.

 

Ενεργειακός λίθος: Ακουαμαρίνα και Αχάτης

Η Ακουαμαρίνα βοηθάει στην καλύτερη ταξινόμηση της σκέψης και επίτευξη κοινωνικών στόχων ενώ ο Αχάτης κάνει τον κάτοχο του δημοφιλή και αγαπητό, αλλά και πιο ειλικρινή, στοιχεία τα οποία θέλει αλλά και χρειάζεται ένας Δίδυμος.

 

Εκπρόσωπος: Οι Διόσκουροι

Το σύμβολο των Διδύμων απεικονίζει τους Διόσκουρους, τον Κάστορα και τον Πολυδεύκη, τους δίδυμους γιούς του Δία και της Λήδας, οι οποίοι μετά θάνατον, καταστερίστηκαν στον ουρανό από τον πατέρα τους σε ανταμοιβή της αδελφικής αγάπης τους.

 

Κυβερνήτης Πλανήτης: Ερμής

Ο ομιλητικός και κοινωνικός Δίδυμος δεν θα μπορούσε παρά να έχει προστάτη πλανήτη τον Ερμή, ο οποίος πήρε την ονομασία του από τον οξυδερκή και παντογνώστη αγγελιοφόρο των θεών του Ολύμπου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

Διάσημοι Δίδυμοι

ΓJF Kennedy, Μέριλιν Μονρόε, Tupac Shakur, Μόργκαν Φρίμαν, Χιου Λόρι, Αντζελίνα Τζολί, Τζόνι Ντεπ, Ναόμι Κάμπελ, Κάνι Γουέστ, Ράσελ Μπραντ

 

Προβλέψεις Διδύμων για τον Ιούνιο 2017

Ο Ιούνιος είναι μια από τις έντονες περιόδους του έτους για τους Δίδυμους. Τα επίπεδα ζωτικότητας και εμπιστοσύνης σας αυξάνονται. Είναι ιδανική περίοδος για πνευματικές επιδιώξεις και όσοι ασχολείστε με μελέτες, δημιουργική γραφή, δημοσιογραφία και τέχνες θα ευημερήσετε. Η φαντασία σας θα είναι σε εξαιρετική εγρήγορση και θα έχετε λαμπρές ιδέες και σκέψεις. Η επιτυχία σας ωστόσο εξαρτάται από το πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πράξεις μέσα στον Ιούνιο του 2017.

 

Ερωτικά:

Η κίνηση του Δία θα βελτιώσει τα ερωτικά σας αυτό το μήνα. Οι singles θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε σχέσεις αγάπης. Η δέσμευση στις σχέσεις σας ωστόσο πρέπει να γίνει μετά από σοβαρή σκέψη και όχι επιπολαιότητα, ενώ πιθανά προβλήματα με τον σύντροφο σας μπορεί να εμφανιστούν όσο ήρεμη κι αν δείχνει εξωτερικά η σχέση σας. Οι ερωτικές σχέσεις των Δίδυμων θα δοκιμαστούν μετά τα μέσα του μήνα κι εκεί θα ξεχωρίσουν οι σοβαρές από τις εφήμερες καταστάσεις.

 

Επαγγελματικά:

Αν ψάχνετε νέες ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικούς πειραματισμούς, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία σας! Μην χάσετε την ελπίδα σας αν δεν βρείτε αμέσως δουλειά ή η επιχείρησή σας βιώσει απώλειες. Θα τις αντισταθμίσετε πριν από τα τέλη του Ιουνίου.

 

Οικονομικά

Στα οικονομικά σας η ροή χρημάτων αυξάνεται μετά την 11η του μήνα και τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά. Προσοχή σε ενδοοικογενειακές συγκρούσεις ή προβλήματα στη σχέση σας που σχετίζονται με τα οικονομικά. Σπατάλες θα γίνουν επίσης για την αγορά προσωπικών αντικειμένων, αλλά τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά, οπότε μπορείτε να σας κακομάθετε όσο θέλετε!

(Visited 119.207 times, 5 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Μαίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την

Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Τσιγγάνικη Τράπουλα

Αναλυτικές προβλέψεις από την Λευκή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

gimnastiki Ήρθε η ώρα για γυμναστική… Γυμνάσου ανάλογα με το ζώδιό σου! - Κριός. Αγαπά τα ομαδικά αθλήματα και φυσικά θέλει να είναι ο αρχηγός στην ομάδα του. Προτείνονται: ποδόσφαιρό, βόλεϊ, τένις Περισσότερα... Περισσότερα...
karma Καρμικές Σχέσεις - Το κάρμα σχετίζεται με την σχέση αιτίας και αποτελέσματος. Δηλώνει αυτά τα οποία πρέπει να μάθουμε έτσι ώστε να Περισσότερα... Περισσότερα...
money (2) Πόσο σπάταλα είναι τα ζώδια; - Κριός: Ξοδεύετε αρκετά χρήματα, χωρίς δεύτερη σκέψη, όχι μόνο για προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και για δώρα σε αγαπημένα Περισσότερα... Περισσότερα...
aeras Η «μαντάμ Ζαΐρα» συμβουλεύει τα ζώδια του αέρα - Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος.   Τα παραπάνω τρία ζώδια μοιράζονται τα χαρακτηριστικά εκείνα που τους χαρίζει το στοιχείο του αέρα, Περισσότερα... Περισσότερα...