Ζώδια και πεθερές – πόσο θα σας παιδέψουν;

Ζώδια και πεθερές – πόσο θα σας παιδέψουν;

Η πεθερά ειδικά στην ελληνική κοινωνία είναι ένα «φαινόμενο» που μπορεί να καταστρέψει και τον γάμο του παιδιού της. Από την άλλη μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα. Τι δείχνουν τα ζώδια και τα άστρα;
 
Πεθερά Κριός
Αν η πεθερά σας είναι Κριός σημαίνει ότι είναι μία δυναμική προσωπικότητα που θέλει να έχει λόγο σχεδόν σε όλα τα θέματα. Από την μία μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα μέσα σε έναν γάμο, από την άλλη αγαπάει τα παιδιά της και προσφέρει απλόχερα την συμπαράστασή της.
 
Πεθερά Ταύρος
Θα λέγαμε ότι η έννοια δεσποτισμός και κτητικότητα, ίσως και να την χαρακτηρίζει. Για να τα πάτε καλά μην την κρίνετε αυστηρά και μην την ειρωνεύεστε. Απλά σεβαστείτε την.
 
Πεθερά Δίδυμος
Μία Δίδυμος, σπάνια δημιουργεί πρόβλημα σε έναν γάμο και στις σχέσεις του ζευγαριού. Είναι πολύ ευαίσθητη και κατανοητική. Θέλει το καλό των παιδιών της, ακόμα και αν είναι μακριά.
 
Πεθερά Καρκίνος
Σίγουρα θα γίνει η καλύτερη νταντά για τα εγγόνια της, φροντίζοντάς τα με μεγάλη ευαισθησία και στοργή. Το κακό είναι ότι είναι γκρινιάρα και κτητική. Παρόλα αυτά σε μία οικονομική δυσκολία, μπορεί να δώσει και όλη της την περιουσία για τα παιδιά της.
 
Πεθερά Λέων
Είναι έντονα επικριτική και μπορεί εν τέλει να γίνει ο αρχηγός μέσα στο σπίτι σας, χωρίς να το καταλάβετε. Σχεδόν απαιτεί μία σωστή και συγκεκριμένη διαπαιδαγώγηση για τα εγγόνια της. Αν της δείξετε σεβασμό και φιλική διάθεση, δεν θα έχετε πρόβλημα.
 
Πεθερά Παρθένος
Είναι υποχόνδρια και σχολαστική. Αν δει ότι δεν επικρατεί καθαριότητα μέσα στο σπίτι, αυτό μπορεί να της βγάλει μία αυστηρή κριτική προς το ζεύγος. Είναι πρόθυμη να σας δώσει όσες συμβουλές θέλετε για το νοικοκυριό. Αν διατηρήσετε μία φιλική σχέση μαζί της, δεν θα υπάρχουν δυσκολίες.
 
Πεθερά Ζυγός
Καλόγουστη, στοργική, τρυφερή και ευαίσθητη. Μπορεί να κάνει πίσω σε πολλά, προκειμένου να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά της. Παρόλα αυτά αν διακρίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στον γάμο του παιδιού της, είναι ικανή για όλα.
 
Πεθερά Σκορπιός
Θα ασχοληθεί περισσότερο με τα εγγόνια παρά με το ζευγάρι. Μπορεί να γίνει αυστηρή και μετρημένη στις κουβέντες της πολλές φορές. Σπάνια θα ανακατευτεί σε υποθέσεις που δεν την αφορούν.
 
Πεθερά Τοξότης
Είναι ενθουσιώδης και χαμογελαστή σχεδόν πάντα. Δεν θα μπλέξει σε καυγάδες το ζευγάρι σε καμία περίπτωση. Θα γίνει με τα εγγόνια της η καλύτερη φίλη τους και συνοδοιπόρος τους στα παιχνίδια.
 
Πεθερά Αιγόκερως
Θα ασκήσει κριτική, θα είναι αυστηρή και μπορεί να επέμβει αν νομίζει ότι είναι για καλό. Από την άλλη είναι ευαίσθητη και συνδράμει πολλές φορές οικονομικά αν χρειάζεται. Θα είναι η κλασική γιαγιά με τις αντίκες έπιπλα και τα πολυάριθμα παραμύθια.
 
Πεθερά Υδροχόος
Συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής, θα είναι μία καλή φίλη με το ζευγάρι και ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα εγγόνια της. Δεν θα σας φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση.
 
Πεθερά Ιχθύς
Θα χώσει την μύτη της σε θέματα που δεν την αφορούν. Τα παιδιά της είναι καλομαθημένα και αν διακρίνει ότι δεν περνάνε καλά στον γάμο τους γίνεται θηρίο. Κατά τα άλλα είναι καλόκαρδη και ανοιχτοχέρα.

(Visited 941 times, 1 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου
Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την Αντιγόνη Στάμου.
Ταρώ Ιανουαρίου
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

moda Crash test: Καλοντυμένα και κακοντυμένα ζώδια. Πόσο προσέχουν το ντύσιμό τους τα ζώδια; - Κριός: Η τελειότητα είναι το σημείο αναφοράς τους. Όποιο και αν είναι το ντύσιμό τους, από ένα ακριβό κοστούμι Περισσότερα... Περισσότερα...
father (2) Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 2ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos7 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Σκορπιός; - Αν χωρίσετε ένα Σκορπιό μπορείτε να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα. Περιμένετε εκδίκηση! Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από το Περισσότερα... Περισσότερα...
xorismos9 Ζώδια και Χωρισμός: Πως αντιδράει ένας Αιγόκερως; - Ως ζώδιο της γης ο Αιγόκερως αγαπάει την σταθερότητα, οπότε του είναι αδιανόητο να χωρίσει, ειδικά από μία μεγάλη σχέση. Περισσότερα... Περισσότερα...