Ζώδια και θλίψη: Πώς την διαχειρίζονται;

Ζώδια και θλίψη: Πώς την διαχειρίζονται;

«Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω» έλεγε το άσμα του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου. Και μπορεί ο αξέχαστος λαϊκός τραγουδιστής να ήταν Κριός στο ζώδιο, όμως δεν διαχειρίζονται όλα τα ζώδια την θλιψη τους με τον ίδιο τρόπο.

 

Τι κάνουν λοιπόν τα ζώδια όταν πονάνε;

 

Κριός

Γίνεται κακός, πικρόχολος, επιθετικός και απότομος, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που θέλει είναι μία μεγάλη αγκαλιά.

 

Ταύρος

Ανυπόμονος αλλά και υπερευαίσθητος, όταν πονάει απομονώνεται και πέφτει με τα μούτρα σε υπερβολές που αφορούν συνήθως το φαγητό και το ποτό και συχνά έχει απότομα ξεσπάσματα.

 

Δίδυμος

Παραδόξως για το ζώδιο του, μένει εντελώς αμίλητος και ήσυχος, σκέφτεται υπερβολικά πολύ και προσπαθεί να ακουμπήσει στους γύρω του ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται ανοιχτά.

 

Καρκίνος

Εξαφανίζεται από όλους και όλα, κόβει κάθε δίοδο επικοινωνίας και κλαίει τυλιγμένος στην κουβέρτα του. Τον ηρεμεί να βλέπει μόνος του σειρές πίνοντας ζεστό τσάι με εξωτική γεύση.

 

Ανακούφισε τον πόνο του χωρισμού

Λέων

Ο Λέοντας ο βασιλιάς των ζωδίων να πονέσει; χα! φυσικά και όχι.. Εντάξει.. πονάει και πολύ μάλιστα, αλλά όσο και να τον τρώει μέσα του, δεν θα δώσει σε κανέναν την ικανοποίηση να το δει. «Καλύτερα να φαίνεσαι δυνατός και αναίσθητος παρά ευάλωτος» είναι το μότο του.

 

Παρθένος

Σκέφτεται και ξανασκέφτεται την αιτία του πόνου του, ξανά και ξανά και ξανά σε βαθμό που γίνεται ακόμα χειρότερα. Τον ηρεμεί το διάβασμα βιβλίων γιατί ξεχνιέται.

 

Ζυγός

Μουδιάζει μέσα του, αποβάλει το συναίσθημα και διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσεως με φίλους του για να μην μένει μόνος να σκεφτεί.

 

Σκορπιός

Κλαίει μόνος του τις νύχτες αλλά δεν πρόκειται να στο δείξει ποτέ. Αποφεύγει τους ανθρώπους και την πολυκοσμία και ίσως να κάνει μία εκδρομή στον καθαρό αέρα να ξεσκάσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο υπαίτιος του πόνου του θα το πληρώσει πολύ πολύ πολύ ακριβά στο τέλος.

 

ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

 

Τοξότης

Ξεσπάει τη θλίψη του με νεύρα προς τους άλλους ανθρώπους, συζητάει την αιτία του πόνου του με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί για να την πάρουν από πάνω του, αλλά τελικά καταλήγει να ξεσπάει σε αυτούς. Παρολαυτα η διαδικασία αυτή φαίνεται παραδόξως να έχει αποτέλεσμα αφού σιγά σιγά το ξεπερνάει έτσι.

 

Αιγόκερως

Τα νεύρα τους βρίσκονται στο ζενίθ αλλά δεν σε αφήνουν να το δεις. Αυτό που βλέπεις εν τέλει είναι ένας φαινομενικά αναίσθητος τυπικός άνθρωπος, που μπορεί να πονάει μέσα του, αλλά καταφέρνει να βάλει ακόμα και τη θλίψη του σε οργάνωση και τάξη. Συνήθως ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι η καλύτερη διέξοδος.

 

Υδροχόος

Σταματάει να μιλάει, δεν έχει καθόλου διάθεση και αποφεύγει να τραβάει την προσοχή όταν η διάθεση του είναι έτσι.

 

Ιχθύς

Βιώνει όλα τα αρνητικά συναισθήματα μαζί και ταυτόχρονα, παθαίνει κρίσεις άγχους, γίνεται ευερέθιστος, υποχωρεί στη μοναξιά και στον κόσμο του και αφήνει μόνο ένα έμπιστο άτομο να εισχωρήσει και να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί του.

(Visited 61.576 times, 4 visits today)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις από την
Αντιγόνη Στάμου.

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

Ταρώ Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ΤΑΡΩ ανά ζώδιο από την Ελενα Μαυρίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

shutterstock_105490559 Με ποια ζώδια είναι πιθανότερο να κάνεις sex στο πρώτο ραντεβού; - Το να κάνει ή να μην κάνει κανείς sex στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι κάτι το οποίο εξαρτάται Περισσότερα... Περισσότερα...
Η απόλυτη χημεία… ποια ζώδια την έχουν; - Κριός. Εκρηκτική και ενθουσιώδης προσωπικότητα. Ιδανικό ταίρι Λέων, το σεξ μεταξύ σας θα είναι εξαιρετικό! Προσοχή γιατί και οι Περισσότερα... Περισσότερα...
father (2) Το πατρικό ένστικτο των ζωδίων | Μέρος 2ο - Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν γραφτεί για τις μανούλες του ζωδιακού κύκλου…ελάχιστα όμως για τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ας Περισσότερα... Περισσότερα...
friends «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερωτεύονται τον φίλο τους; - Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε Περισσότερα... Περισσότερα...