Χωρίς κατηγορία

stanoy-icon
Γράφει η αστρολόγος μας Αντιγόνη Στάμου
Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 14707 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί της
Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος επηρεάζουν σημαντικά την διάθεση αλλά και την καθημερινότητα των ζωδίων, ενώ ειδικά η ανάδρομη κίνηση τους, φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα μας!
Πλανήτες όπως η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται πιο κοντά στον Ήλιο κι έτσι η κίνηση τους είναι ταχύτερη περιλαμβάνοντας περισσότερες αναδρομές, ενώ άλλοι όπως ο Δίας ή ο Ποσειδώνας μένουν για χρόνια σε κάθε ζώδιο, ενώ η ανάδρομη κίνηση τους είναι αργή και διαρκεί ολόκληρους μήνες.
Στη συνέχεια θα δούμε αναλυτικά πότε συμβαίνουν οι ανάδρομες κινήσεις κάθε πλανήτη και πώς μας επηρεάζουν σε κάθε περίπτωση.

ΕΡΜΗΣ

Ο πλησιέστερος στον Ηλιο πλανήτης χρειάζεται μόλις 88 ημέρες για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από αυτόν και αναδρομεί τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, παραμένοντας ανάδρομος για περίπου 19-24 ημέρες. Σε αυτές τις περιόδους παρατηρούνται πολλά λάθη, παρεξηγήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Στις αναδρομές του, μην υπογράψετε συμβόλαια, μην αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία και μην ξεκινήσετε νέα σχέδια. Είναι περίοδος στην οποία πρέπει να οργανωθείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας μετά το πέρας της αναδρομής του.
ΦΕΤΟΣ ο ΕΡΜΗΣ αναδρομεί

  • στον ΤΑΥΡΟ στις 9 Απριλίου 2017
  • στην ΠΑΡΘΕΝΟ στις 12 Αυγούστου 2017
  • στον ΤΟΞΟΤΗ στις 3 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΕΔΩ

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Το ταξίδι της γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 225 ημέρες και αναδρομεί κάθε 18 μήνες παραμένοντας έτσι για περίπου 6 εβδομάδες. Η ανάδρομη Αφροδίτη αναστατώνει τους τομείς των οικονομικών και ερωτικών. Παλιές σχέσεις επιστρέφουν στο προσκήνιο και ερωτικές υποθέσεις κλείνουν τον κύκλο τους ενώ ότι επενδύσεις κάνετε κατά την αναδρομή αυτή θα σας ζημιώσουν!
ΦΕΤΟΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ αναδρομεί στον ΚΡΙΟ στις 4 Μαρτίου 2017

ΑΡΗΣ

Ο Άρης θέλει 687 ημέρες για την βόλτα του γύρω από τον Ήλιο και αναδρομεί κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες, για περίπου 55 με 80 ημέρες. Στις αναδρομές αυτές, οποιαδήποτε δραστική πράξη παρεμποδίζεται, ταξίδια και επαγγελματικά ζητήματα μένουν ημιτελή και κάθε νέα αρχή αποδεικνύεται καταστροφική!
ΦΕΤΟΣ ο ΑΡΗΣ δεν θα κάνει ανάδρομη κίνηση

ΔΙΑΣ

Αρκετά πιο αργός πλανήτης, θέλει 12 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, ωστόσο αναδρομεί κάθε χρόνο παραμένοντας έτσι για 120 ημέρες. Στις αναδρομές του Δία επανεξετάζουμε τα ιδανικά και την κοσμοθεωρία μας και βιώνουμε σημαντικές ψυχολογικές αλλαγές που επηρεάζουν ραγδαία την καθημερινότητα μας και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε.
ΦΕΤΟΣ ο ΔΙΑΣ αναδρομεί στον ΖΥΓΟ στις 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΟΝΟΣ

Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 29,5 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, ωστόσο αναδρομεί κάθε χρόνο για περίπου 140 ημέρες. Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσουμε τη σχέση μας, τους μακροπρόθεσμους στόχους μας, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα μας, αλλά και να βρούμε μία νέα σταση που βιώνουμε την πραγματικότητά μας και αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια.
ΦΕΤΟΣ ο ΚΡΟΝΟΣ αναδρομεί στον ΤΟΞΟΤΗ στις 5 Απριλίου 2017

ΟΥΡΑΝΟΣ

Xρειάζεται περίπου 84 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, κι έτσι περνάει περίπου 7 χρόνια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αναδρομεί κάθε χρόνο για περίπου 148 ημέρες. Όταν ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος η εσωτερική ελευθερία μας έρχεται στο επίκεντρο και αναζητάμε διεξόδους από την ρουτίνα.
ΦΕΤΟΣ ο ΟΥΡΑΝΟΣ αναδρομεί στον ΚΡΙΟ στις 2 Αυγούστου 2017

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Χρειάζεται περίπου 164 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, έτσι περνάει περίπου 14 χρόνια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Ποσειδώνας κινείται σε ανάδρομη πορεία κάθε χρόνο για περίπου 150 ημέρες. Όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος η πνευματικότητά μας, η εσωτερική ηρεμία, και το προσωπικό μας όραμα έρχονται στο επίκεντρο και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, παραμελώντας υλικές και σαρκικές καταστάσεις.
ΦΕΤΟΣ ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ αναδρομεί στους ΙΧΘΥΕΣ στις 16 Ιουνίου 2017

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Ο μικρότερος πλανήτης του συστήματος μας χρειάζεται 248 χρόνια (!!!) για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, περνώντας έτσι κατά μέσο όρο περίπου 21 χρόνια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Πλούτωνας κινείται σε ανάδρομη πορεία κάθε χρόνο για περίπου 5 ή 6 μήνες. Όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος προβληματιζόμαστε σχετικά με τις προσωπικές μας αλλαγές και την ανάγκη για αυτοβελτίωση. Στρεφόμαστε προς τον εσωτερικό μας κόσμο επιδιώκοντας να βελτιώσουμε την ζωή μας σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο.
ΦΕΤΟΣ ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ αναδρομεί στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ στις 20 Απριλίου 2017

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter